Találatok a következő kifejezésre: Mikor mondják a pasik, (54 db)

Mikor mondják a pasik egy nőre, hogy rossz az ágyban?

Valahogy nem tudom elképzelni, hogy van aki rosszul cumizik, mert hogy lehet azt rosszul? Vagy, hogy szex közben mit tud csinálni, amire azt mondjátok, hogy nem volt jó vele?

Legjobb válasz: Az teljesen rendben van, csak mutassa, hogy benne van, élvezi, akarja, tesz érte.

Az teljesen rendben van, csak mutassa, hogy benne van, élvezi, akarja, tesz érte.
Az orálisnál szerintem nehéz eldönteni h. rossz az ágyban, mert mindnekinek más a jó.Szexben tény h. nem szeretik a fiúk a deszkaként fekvõ lányokat.Én nem tudom jó vagyok e az ágyban, de pl én nem élvezem a lovagló pózt és a páromnak sem tudom úgy csinálni ilyenkor h. õ élvezze, de pl hátulról nagyon élvezi de ott nekem nem kell semmit csinálni és így is jó neki, bár én azért szoktam néha mozogni ha még bírom, de ha már nagyon kivagyokakkor csak tartom magam és kész :-)
Ha nem tudod elképzelni hogy egy nõ rossul szop, akkor azt sem tudod elképzelni hogy egy férfi rosszul nyal.Ez egy perfect világ.
Akkor rossz, ha fekszik mint egy darab fa... Ha nem aktív partner az ágyban. Az amit Te írsz, az nem tartozik ide szerintem. Neked az önbizalmad minimális. Azon kéne dolgoznod. Az meg nem egy nagy vasziszdasz.
ha nem érzi úgy hogy hangot kell adnia az élvezetének, akkor színéskedésbõl ne nyögjön. de azért ne folytsa magába a dolgokat. nyugodtan engedje el magát, ha akar nyögjön, ha akar sikítson, de ha nem érez rá késztetést akkor legyen csendes csak ne játsza meg magát (ne fojtsa vissza/ne nyögjön ha nem érzi úgy) volt olyan csajom, aki olyan hangosan nyögött, hogy azon gondolkodtam, hogy a szomszédok egyszer átjönnek éjszaka és betöik a száját valamivel. de volt olyan barátnõm is, aki meg olyan kis csendes volt, hogy néha azon gondolkodtam, hogy vajon él-e még miközben hátulról tevékenykedtem. én személy szerint szeretem, ha ad ki hangod egy lány, de tényleg ne legyen nagyon mû, és extrám hangos se, mert az már elveszi a figyelmet, meg azon agyalsz, hogy mikor szabadítják rád az erkölcsrendészetet:P
"szex közben mit tud csinálni, amire azt mondjátok, hogy nem volt jó vele" hát pl semmit, csak fekszik ott mint egy odvas fa és üveges szemekkel bámul ki a fejébõl. semmi aktivitás, semmi együttmûködés csak tûri hogy történjenek a dolgok. Cumizni is lehet rosszul, bár ahhoz már nagyon bénának kell sztem lenne, szerencsére én még nem találkoztam ilyennel. de pl ha vkinek a nagy fogai mindig beleakadnának a makkomba:o hát nem lennék boldog. vagy ha közben öklendezik a csaj. ha nem bírja inkább ne csinálja, de ne fuldokoljon.
A kérdező hozzászólása: Az is ebbe számít nálatok, ha a partner nem ad semmi hangot szex közben? Vagyis nem nyögdécsel.
A kérdező hozzászólása: Én olyan gátlásos vagyok, hogy sokáig még levetkõzni is szégyelltem a barátom elött, pedig nem vagyok kövér meg semmi olyan , amit nem mernék mutatni. A melltartót se mertem levenni sokáig, mert elég kicsi a mellem, na ezt szégyelltem. Nyögdécselést meg egyszerüen ha kéne egy nagyot sóhajtanom vagy valami, akkor vissza tartom , mert nem merem elengedni magam. Még nem mondta a barátom, de félek, hogy elég rossznak gondol.

Mit mondjak a pasimnak, ha nincs kedvem vele találkozni holnap?

Azt mondta menjünk flekkent sütni a sógorával,de én utálok flekkent sütni.

Legjobb válasz: Talán az igazat. Mi értelme egy olyan kapcsolatnak ahol nem lehet a másiknak megmondani az igazat?

Talán az igazat. Mi értelme egy olyan kapcsolatnak ahol nem lehet a másiknak megmondani az igazat?
A kérdező hozzászólása: szerinted lehet, hogy ne egyek ? hát nem igazán....és amúgyis mi értelme lenne, már nem azért, de nem megyek el csak azért, hogy ott legyek neki, miközben én halálra unom magam....
mond meg, hogy most nincs kedved
Ha flekkent nem is eszel, de egy ilyen kis társasági összejövetelt nem bírsz ki?
mond meg neki, hogy nem szeretnél ez a legegyszerûbb
jesszus....tudod néha egy kapcsolatban áldozatot is kell hozni...a párod szeretné ha elmennél...mi ebbe olyan nehéz?? én gyûlölök horgászni, de mégis néha kimegyek a Párommal, mert tudom hogy szeretné...ennyi...tolerálás... N22
Ezt a nyávogást elõadod neki, garantált, hogy meg fog kérni, inkább maradj otthon:D
"Szia, nincs kedvem menni, úgyse szeretem a flekkent. Majd csinálunk mást valamikor." Hûû de bonyolult.

A nők minek mondják a pasiknak, hogy legyenek kedvesek, udvaroljanak, stb, mikor szinte (SZINTE) mindig azokkal jönnek össze, akik nem törődnek velük, foghegyről beszélnek velük, stb?

Tudom, hogy vannak ellenpéldák, de én azt látom, hogy az egyik legnagyobb hiba, amit egy (csinos) lánynál elkövethet az ember, az hogyha kedves és odaadó az ismerkedéskor. Ez olyan, mintha mi pasik azzal etetnénk a nőket, hogy "legyetek kövérek, öltözzetek igénytelenül, és ne fürödjetek, mert nekünk csak egy dagadt, büdös lány kell :)"

Legjobb válasz: ennyire hülye még nem vagyok, de ennek semmi értelme, fel tudod fogni, hogy beszélnek ill viselkednek velem, szóval tudom hányadán állok, ha váltok egybõl fordul a kocka N

Mert a nõk álszentek, képmutatók és sunyik. Lökik itt nekünk a sódert hogy kisugárzás meg önbizalom, meg kiskutyafäsza karikára vágva, oszt közben lelépnek az elsõ pénzes sportkocsis kigyúrt tapló türhõállattal. Az ok vélhetõen az "alfahím" típusban keresendõ. Az "alfahím" ugye minden nõstény álma: tele van zsetonnal, fekete Bömös parkol a luxusvillája elõtt, csupa izom, és mellé még Justin Bieber is. A tahó, türhõ viselkedés, flegmázás pedig - szerintük - a dominanciát jelzi.
ennyire hülye még nem vagyok, de ennek semmi értelme, fel tudod fogni, hogy beszélnek ill viselkednek velem, szóval tudom hányadán állok, ha váltok egybõl fordul a kocka N
Az elején ezek a büdös bunkók is a legjobb oldalukat mutatják, udvarolnak, bókolnak, kedveskednek, stb. Van, aki erre nagyon is vevõ, és pont ezt használják ki.Aztán késõbb természetesen megmutatkozik a valódi énjük, ilyenkor az értelmesebb nõ vagy fellázad ellen, vagy csak egyszerûen lelép.A birkák meg tûrnek a végtelenségig, némelyiknek egyenesen bejön a tahóság.Én az a típus vagyok, aki emiatt ki szokott osztani pár nyaklevest jogosan.Nem vagyok lábtörlõ.
alapjában véve igazad van. a nõk olyanok, mint a kutyák (nem pejoratív értelemben). amint nem foglalkozol velük, elkezdi piszkálni csõrüket a miértek tömkelege. természetesen ez a kapcsolat legelején nem érvényes tézis, csak mikor már felszállt a szemükrõl a rózsaszín köd :)
Egy olyan nõnél, aki nem a pénzre megy, azzal sem mész sokra. Igen, add magad, meg légy kedves. Tényleg ennyire egyszerû. Az már nem a nõk hibája, hogy téged durván emészthetetlen személyiséggel áldott meg a sors.
Na haver figyelj ! Jobban ugye nemigen nézhetsz ki mert az arcodat többnyire nem változtathatod meg, esetleg gyúrhatsz, de az felesleges idõ és pénz. Én sem vagyok se kigyúrt sem jóképû de azért a vagányságommal, többnyire megnyerem a nõket. Viszont a biztos siker a kar vastagságú pénztárca ezt ne feledd!
A kérdező hozzászólása: Akkor viszont megint csak kamu az egész, és csak annyi tanácsot lehet adni, hogy "legyél jobb pasi". Akkor viszont megint nem kéne azzal etetni õket, hogy "egy lány majd nagyon szerencsés lesz veled" meg "csak add magad és légy kedves, és találsz valakit".
Ilyenek a csajok. Bár szerintem itt a külsön van hangsúly. Tehát legyen az illetõ jópasi. Kölyök koromban én is kedves, aranyos voltam a nõkhõz, de csak barátként fogadtak el. Most már kicsit ½bunkóbb½ vagyok velük de ugyanúgy nincs kapcsolatom. Mert nem vagyok jópasi. 22f
Te bajod.
Akkor biztos nem velem randiztál :D


Mit mondjak a pasimnak?

10 évesen ismertem meg és már akkor is barátok voltunk.Azután 13 éves korunktól kezdve járni kezdtünk.Már csókolóztunk meg randizgattunk, de már lassan négy és fél éve járunk.A barátom szeretné, ha komolyabb lenne a kapcsolatunk, de én úgy érzem, hogy ez korai, félek, hogy haragudni fog vagy szomorú lesz.Mondjam meg neki, hogy nem, Segítséget kérek!

Legjobb válasz: "A barátom szeretné, ha komolyabb lenne a kapcsolatunk, de én úgy érzem, hogy ez korai, félek, hogy haragudni fog vagy szomorú lesz." Mondd el neki szó szerint azt amit ide írtál. NEKI!

"A barátom szeretné, ha komolyabb lenne a kapcsolatunk, de én úgy érzem, hogy ez korai, félek, hogy haragudni fog vagy szomorú lesz." Mondd el neki szó szerint azt amit ide írtál. NEKI!
ha 4 és fél év után neked még korai, akkor ne blonditsd szegényt, és gondolj másra is , ne csak magadra
Utolsóval értek egyet.Ha 4, 5 neked korai, akkor hagyd ott.Ne mond nekem hogy õ életed szerelme, és nem gondolsz más kanokra.Egyszerûen velevagy de kétlem hogy szeretnéd.Ha ugyanis szeretnéd, megse fordulna a fejedben hogy "korai".Ne hülyítsd, dobd!!!
miaz, hogy mit mondj neki..? -.- mond meg neki õszintén.. ennyi. :DD
Hogy érti, hogy komolyabb? Házasság?

Mit mondjak a pasinak az első randin? Hogy lehetnék humorosabb?

Mert tudom, hogy a srác akivel randizni fogok a vicces lányokra bukik, de miket kéne mondanom neki, hogy annak találjon engem is? Mert az els? randikon mindig "kissé" leblokkolok és nem hogy humoros, de semmilyen dolognem jut eszembe. :(

Legjobb válasz: a humorérzéket lehet fejleszteni, olvassál pl. rejtõ könyveket, vagy nézzél poénos filmeket (itt most nem a ben stiller-féle helyzetkomikumos filmekre gondolok, hanem pl. monthy python-ra). de még fontosabb, hogy próbálj meg ellazulni, sokkal gázosabb, ha erõlködötten próbálsz poénkodni, mintha csak az õ viccein nevetnél, de azokon legalább õszintén.

a humorérzéket lehet fejleszteni, olvassál pl. rejtõ könyveket, vagy nézzél poénos filmeket (itt most nem a ben stiller-féle helyzetkomikumos filmekre gondolok, hanem pl. monthy python-ra). de még fontosabb, hogy próbálj meg ellazulni, sokkal gázosabb, ha erõlködötten próbálsz poénkodni, mintha csak az õ viccein nevetnél, de azokon legalább õszintén.
szerintem is inkább õszintén add magad, nevess az Õ viccein inkább, de ne eröltesd azt, ami nem jön természetese. Gondolj csak arra, hogy valami oka biztos van, hogy randizni mentek, tehát van benned valami ami megfogta, tetszik neki. Ha az elsõ randi nem lesz tökéletes, az sem katasztrófa szerintem. Próbálj meg ellazulni, és arra gondolni, hogy tetszel neki, mert különben nem randizna veled.
Próbálj önmagad lenni és engedd el magad. Ne görcsölj mert azt észreveszi. Csak mondd ami eszedbe jut, válaszolj frappánsan ha kérdez, aztán majd kialakul a kommunikáció.
elsõ válaszoló vagyok. azt még akartam mondani, hogy csak kimaradt, hogy a humorra nehéz rákészülni, pont az adja a lényegét, hogy spontán. ha nem jön magától, akkor inkább ne erõltesd, mert a visszájára sülhet el.
Én az utolsó válaszolóval értek egyet. Inkább ne legyél humoros, hanem pl az aranyosságod fogja meg. Szal ez most hülyeség h csak az olyan lányok jönnek be neki. Add önmagad mindneképp, mert ha pl rákészülsz h te most poénos leszel, és még jól is sül el a dolog, de ha összejöttök, akkor elõbb utóbb kiderül h nem vagy te olyan poéngyár, mint ahogyan azt hitte. Szal mindneképp önmagad legyél.
mondjuk perverz vicceket tanulj meg és azt süsd el mert arra tuti bukni fog
Egyetértek a többivel, csak lazulj el:) a humora az mindig magától jön

Mit tegyek, vagy mit mondjak a barátnőmnek (nem úgy barátnő mintha pasi lennék) aki sokszor lemondja a találkozókat amikor én már szinte kész vagyok?

Legjobb válasz: "nem úgy barátnõ mintha pasi lennék" magyarán lány vagy és találkoznál a szintén lány nemû barátoddal? mond meg neki, hogy ha nincs kedve veled lenni, azt mondja meg neked és akkor nem beszélitek meg a találkozókat, nem készülõdsz elõre.

"nem úgy barátnõ mintha pasi lennék" magyarán lány vagy és találkoznál a szintén lány nemû barátoddal? mond meg neki, hogy ha nincs kedve veled lenni, azt mondja meg neked és akkor nem beszélitek meg a találkozókat, nem készülõdsz elõre.
A kérdező hozzászólása: köszi..:(
A kérdező hozzászólása: de most azt mondta h kiránduláson volt az osztállyal 2 naposon és csak 3 órát aludt..de am mindig mondja h mért nem talizhatunk......:'(

A pasim nallunk fog aludni amikor a szuleim nem lesznek itthon. Mit mondjak a szuleimnek?

Nincs veluk olyan intim kapcsolatom hogy bait elmondhatnek nekik es biztos h nem engednek meg hogy nallunk aludjon. Amugy 1,5honapja mar egyutt vagyunk a baratommal 16evesek vagyunk.

Legjobb válasz: "Anya, átjön a barátom nyelvtant tanulni, hol a helyesírás szótár?"

"Anya, átjön a barátom nyelvtant tanulni, hol a helyesírás szótár?"
Apukád indulás elõtt felrak rád egy erényövet xD
Semmit nem kell nekik mondanod, amíg még a hazaértük elõtt lelép...
NÁLUNK!!! Nem nállunk. Ez már kiakasztó!
A kérdező hozzászólása: Akkor majd azt mondom hogy a baratnom alszik nallunk . Amugy annyira nem biznak ennem hogy mar azt sem engednek meg nekem hogy egyedul legyek itthon par napot
Szard le
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem biznak meg bennem pedig tenyleg nem vagyok olyan lany aki reszegeny hanyja ossze az utcan szoktam bulizni de mertekkel. Es tudnak arrol hogy van pasim meg ismerik is ot szoval rakerdeznenek h ki fog itt aludni
Át jön az egyik barátom. Nem kell mondani h fiú/vagy lány.Így nem hazudsz.:)
Anyu, segítek a barátomnak oboázni, mert szegénynek nem megy egyedül.
A kérdező hozzászólása: A szuleim egy egesz hetre elmennek szoval akar titokban is tudnank tartanide lelkiismeret furdalasom lenne h egy ilyen dolgot nem mondok el
Szerintem ha õszinte vagy az jobban kifizetõdik hosszú távon. Ne hazudj. Inkább ne is mondj semmit.

Közeledik a randim a pasimmal! Mit tegyek mikor meglatom? Megcsokoljam, megöleljem vagy csak simán köszönjek? És mit mondjak neki?

Legjobb válasz: Ha a pasid akkor nem értem a kérdést. Ha meg még csak most kezdtek randizni, hogyan lehet a pasid? Hány éves vagy? 14?

Ha a pasid akkor nem értem a kérdést. Ha meg még csak most kezdtek randizni, hogyan lehet a pasid? Hány éves vagy? 14?
CSÓK! :D
Érdekes h azelõtt sosem volt ilyennel probléma ezek a dolgok maguktól jöttek...

Nagyon fontos! A pasimmal összevesztem és nem tudom hogy mit mondjak neki miért maradjon velem? én nagyon szeretem ő életem szerelme de nem tudom hogy mit mondjak neki.

Kérlek segítsetek életbe vágó!

Legjobb válasz: Az igazat. Ezt amit leírtál ide: hogy nagyon szereted, és életed szerelme. Persze nem mindegy hogyan mondod meg. Csinálhatnád így: Mikor találkoztok, nem szólsz hozzá semmit, csak odamész, mélyen a szemébe nézel és megcsókolod. Ezután ismét a szemébe nézel, és õszintén kimondod hogy szereted. Meg fog bocsátani. Hogyha nem, akkor nem is szeret igazán.

Az igazat. Ezt amit leírtál ide: hogy nagyon szereted, és életed szerelme. Persze nem mindegy hogyan mondod meg. Csinálhatnád így: Mikor találkoztok, nem szólsz hozzá semmit, csak odamész, mélyen a szemébe nézel és megcsókolod. Ezután ismét a szemébe nézel, és õszintén kimondod hogy szereted. Meg fog bocsátani. Hogyha nem, akkor nem is szeret igazán.
mondd azt, hogy : "Bocsánat"
Miért menntetek szét? Nincs a kérdésedben leírva így sajna nem lehet ötletet adni.
nálunk ugyanez a helyzet, csak nálunk a pasim könyörög nekem.Ígér fût-fát..csillagokat, mindent.Lehet megbocsájtok neki, meggyõzõnek tûnnek a szavai..
legkisebb kötekedés nélkül: biztosan õ életed szerelme és nem csak pánik hogy elveszíted? nem tudom ti mióta vagytok együtt de hosszabb kapcsolatoknál ez tipikus. csak azért kérdezem mert egy átlag összeveszésbõl nem szokott szakítás lenne, csak mikor tényleg nagy gond van
Még hogy mit mondj, hát pont azt, amit ide leírtál! Minek kéne mindenfélét kitalálni? Egyébként nem kell kiakadni azon se, ha elhagy. Az csak azt mutatja, hogy egy paraszt, aki képtelen neked még egy esélyt adni, nem is szeret igazán.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem mentünk szét csak azt mondta hogy egy drabig nem szeretne látni....De igazából nem tudom az indokát...... valami olyan tanácsot szeretnék hogy ha ma este találkozok vele, mondjak neki valamit(amit ti írtok le) és akkor minden jó lesz...... KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!
A kérdező hozzászólása: Jah és köszönöm az eddigi válaszaitokat......
az is jó amit a többiek mondanak, de szerintem van egy olyan megoldás is (bár nem tudom mennyire volt súlyos amin összevesztetek), hogy mutasd magad erõsnek keménynek, kell nekünk srácoknak, hogy álljon ki a lány magáért, ne csússzonmásszon elõttünk, ha nem volt nagy gáz amin összevesztetek akkor mutasd meg a gyereknek hogy neked nem hisztizhet egy kis hülyeség miatt ;)

A pasimmal már egy ideje tervezgetjük az elsőt, és elmondta nekem, hogy nem mindig állt fel neki az előző barátnőinél! Tisztelem érte hogy elmondta ezt, de mi lesz ha nálunk sem áll fel, mit mondjak neki?

mert a "nem baj" vagy a "majd máskor jobb leszel" duma nagyon kínos lenne, mindkett?nk számára... ja, és sz?z vagyok...

Legjobb válasz: Nem kell ezen kiakadni. legyél megértõ, és kedves, simogasd tovabb a teste többi részét, hátha sikerul. ha meg nem, akkor mondj vmi olyasmit, h majd késõbb probalkoztok, addig meg kényeztessétek egymast.

Nem kell ezen kiakadni. legyél megértõ, és kedves, simogasd tovabb a teste többi részét, hátha sikerul. ha meg nem, akkor mondj vmi olyasmit, h majd késõbb probalkoztok, addig meg kényeztessétek egymast.
semmi gond majd fel áll nekem is 1 évembe tellet mig felállt !! addig csak simogatások , puszik stb volt , pedig már nem vagyok fiatal !!
Húúú gyerekek, ez egy nagyon rossz párosítás. Szûz lány + potenciazavarokkal küzdõ srác. Mindegy. Ilyenkor a legjobb szerintem, hogy a srácot a magaslatokba kell emelni azzal, hogy dicséred a szerzámát. Élvezettel veszed a szádba. Dicséred, hogy milyen ügyes és mennyire jól esik neked már csak az is, hogy a szádba veheted. Önbizalmat kell neki adni, mert valószínû, ha lelki az eredete a pontenciazavarnak, hogy rossz tapasztalata fûzõdik a szexhez, vagy baromira izgul, hogy jó legyen az ágyban. Itt a megoldáshoz most te vagy a kulcs! 25/f
én azt mondom a lányokknak mindig könnyebbb !!! csak széttárják a lábukat és kész , a fiuk meg csak ügyködjenek ott!!ha meg elmennek hamar vagy nem áll fel nekik akkor a sárga földig lehuzzák a csajok öket!!! fiu voltam
egyetértek 25/f-el. az a legjobb, ha megértõ vagy, és nem elfordulsz, hanem simgoatod, puszilgatod, és dicséred. az mindig jót tesz. egyébként abszolút nem baj, én úgy jártam elsõnél, hogy ment ment a dolog, aztán kopogtattak ablakon (egyik haverja), jó az eltûnt és utána nem állt fel neki. ez abszolút nem para, de tudjátok kezelni. és ha valóban elég felnõttek vagytok a szexhez, akkor tudni fogjátok kezelni! :) hajrá!! és csak ügyesen... ja és ne emlékeztesd, véletlenül se, hogy volt hogy nem állt fel neki... esetleg ha úgy van, hogy feláll neki, de lekókad (nálunk ez jellemzõ néha), akkor az azt szokta jelenteni (legalábbis nálunk), hogy túlhúzzuk a dolgot. magyarul: ne tartsa vissza túlsokszor, ha ilyen van! na mégegyszer csak ügyesen! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!