Találatok a következő kifejezésre: Mikor mondhatom a (191 db)

Angol vizsgán mit mondhatnék a "challenge-tételről?

Ötleteket kérnék, mindegyik másik tétel megy, csak ez nem...

Legjobb válasz: Challange is something everyone has to meet uring life. It can not be avoided. There are bigger and smaller challenges, it is our decision how to pass them. One of the most remarkable challanges I've heard of/experienced is... lehet h hülyeség, e remélem azért segítettem...

Challange is something everyone has to meet uring life. It can not be avoided. There are bigger and smaller challenges, it is our decision how to pass them. One of the most remarkable challanges I've heard of/experienced is... lehet h hülyeség, e remélem azért segítettem...
*nem uring hanem during

Mit mondhatnék a barátomnak, hogy ne érezze magát rosszul, amiért hamar elsül első menetkor?

Sajnos csak a hétvégéket tudjuk együtt tölteni, és hát mindkett?nkben hatalmas vágy gy?lik össze, és az els? menetkor mindig nagyon hamar, egy perc alatt elmegy a barátom. De utána szinte szünet nélkül folytatjuk is, mert újra áll és újra kíván engem, de mégis bántja, hogy ilyen hamar elmegy. Már mondtam neki, hogy nem zavar, és valamilyen szinten normális is, hogy egy hét után ilyen gyors, mégis bántja ?t. Nekem még imponál is, hogy ennyire kíván engem, meg utána folytatjuk. De ?t mégis bántja. Mit mondhatnék még neki?

Legjobb válasz: Semmit. Tele szájjal nem beszélünk... :-)

Semmit. Tele szájjal nem beszélünk... :-)
Nem akarsz a csajom lenni?
Például azt amit itt leírtál? fõleg hogy neked imponál hogy ennyire vágyik rád meg ezek :) az talán bejön.
Ugyanezt mondd el neki is! Természetes dolog. De ha nagyon zavar, még elõjátékként ki is verheti, utána jobban fogja bírni. :) Vagy ha zavarja, hogy ezt látod, akkor tali elõtt még otthon kiveri, és amikor találkoztok, már nem lesz olyan hamar.
elõször elégitsd ki orálisan...az nem is baj, ha nem kell sokat...és akkor örül (mert melyik pasi nem örül az orálnak), és még az sincs, hogy hamar, mert te következõ menetben jössz, az ugysem 2 perc már... egyszerü orál helyett 69 is lehet
mond azt neki "legalább nem bombát élesitettél hogy felrobbanjon menniyvel szarabb lenne"

SOS Vektor és Pixel grafikus programok színalkalmazásai? Animácios programokkal kapcsolataban mit mondhatnék a szín elméletrõl? Vizsga kérdés és lehetõ legegyszerûbben akarom megválaszolni!

Legjobb válasz: Ajánhatok olyan (tudjátok mit) ahol leírják ezeket. Vagy aki ért ehez pár mondatban legalább eggyet leírna..

A kérdező hozzászólása: Ajánhatok olyan (tudjátok mit) ahol leírják ezeket. Vagy aki ért ehez pár mondatban legalább eggyet leírna..


Mikor mondhatjuk a gyerekre, hogy szobatiszta?

Fiam itthon szól ha pisi,kaki jön.Igaz sokszor az eleje becsurog,de aztán a bilibe megy a többi.Déli alváshoz sem használunk már pelust,mert szárazon ébred.Viszont a bölcsiben nem szól,inkább becsurgat.De ha kihívják pisilni akkor megy és így nem lesz pisis.Itthon bilire ül,a bölcsiben a kis wc-re ültetik.És nem szereti.Gondolom ezzel függ össze a becsurgatás.Egy hét alatt hagyta el a pelust itthon.Most akkor Õ már szobatiszta?

Legjobb válasz: akkor lesz szobatiszta, hogy mindenhol szól és idõben, mikor elmaradnak már a becsurgások. szerintem innentõl még 2-3 hét :)

akkor lesz szobatiszta, hogy mindenhol szól és idõben, mikor elmaradnak már a becsurgások. szerintem innentõl még 2-3 hét :)
Így van, a szobatisztaság akkor mondható ki, ha minden alkalommal szól, tehát nincs "eleje becsurog", sem "van, ahol bepisil, de otthon nem.". Amikor már vissza is tudja tartani egy ideig, ha muszáj. Pl a lányom pisilt indulás elõtt itthon, aztán félóra múlva szólt, hogy kell neki, de kibírta hazáig, tehát félórán át tartogatta szegénykém, és nem csorgott be semmi. Persze balesetek ritkán, de elõfordulhatnak, ismertem olyan kisfiút, aki az oviban is hetente kb. egyszer "eljátszotta" a dolgot, tehát annyira belemerült a játékba, hogy elfelejtett kimenni pisilni közben... igazából õ sem volt még tökéletesen, és megbízhatóan szobatiszta. De szerintem így is nagyon szépen halad a kisfiad, és talán valóban bezavarja a bölcsi, ez késlelteti a dolgot nála! Amikor sikerül ezt is leküzdeni, akkor teljesen szobatiszta lesz!

Mit mondhatnék a televízió tételhez?

Nemsokára lesz egy évközi vizsga a sulinkban, de nem tudom, hogy mit mondhatnék hozzá :/// Mivel, hogy külön van film kategória ezért a filmekrõl sem beszélhetek :/ Mirõl kéne beszélnem? Elég ha ötleteket írtok :)))

Legjobb válasz: Hogy mennyire szoktad nézni a TV-t Ha néha ézed, mit szoktál leginkább megnézni Pl. csak a hiradót

Hogy mennyire szoktad nézni a TV-t Ha néha ézed, mit szoktál leginkább megnézni Pl. csak a hiradót
Milyen fajta mûsorok vannak a tévében: filmek, hírek, mesék, vetélkedõk, reklámok, talk showk, valóságshow-k, dokumentumfilmek, zenés mûsorok. Mi a véleményed ezekrõl, mit nézel, mit nem, miért? Mi a tévé haszna, kára? Hány tv-tek van otthon, szoktatok-e veszekedni azon, hogy mit nézzetek, túl sokat néznek-e a gyerekek tévét, milyen technikai szolgáltatásokat tudnak nyújtani a kábeltévék, pl mûsorok felvétele, megállítása.

Mit mondhatunk a "jövõ" életrõl?

Legjobb válasz: Semmit. Nem tudjuk elõre a jövõt.

Semmit. Nem tudjuk elõre a jövõt.
Szervusz Annyit tudunk, amennyit a Biblia ír róla. Többek között: "Jelenések 21:4 És letöröl minden könnyet a szemükrõl, és nem lesz többé halál, sem kesergés, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé. A korábbi dolgok elmúltak.”"
"jövõ élet" nincs. Ha mégis, akkor azt a buddhizmusban keresd a >Reinkarnáció< címszó alatt.
Jövendõ világ, olyan lesz. És benne az örök élet.

Mit mondhatnék a fogorvosnak?

Meg szokták kérdezni,hogy "mi a panasza"

Legjobb válasz: Megmondod, hogy elöl lukas a fogad. Ennyi neki elég.

Megmondod, hogy elöl lukas a fogad. Ennyi neki elég.
Jó napot kívánok! Szeretném, ha átvizsgálná a fogaimat! Nekem úgy tûnik, hogy itt-és-itt lyukképzõdés lenne. Legyen szíves megnézni és ha szükséges, betömni. Ennyi több, mint elég. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindkét Válaszolónak:) ))

Mit mondhatnék a párom kislányának?

Párom el?z? házasságból született egy "kis"lány. 17 éves. Volt az anyjánál 1 hetet, tegnap hazajött, ma délel?tt meg öngyilkos akart lenni.

Legjobb válasz: Tekints a barátnõje ként mondd el neki hogy ne tegye tönkre butaság végett az életét!! És mondd el neki rá és az édesapjára mindig számithat. Bármi történik.

Tekints a barátnõje ként mondd el neki hogy ne tegye tönkre butaság végett az életét!! És mondd el neki rá és az édesapjára mindig számithat. Bármi történik.
A kérdező hozzászólása: Holnap biztosan elmondja neki, hogy az anyja sz*rik rá. Legszívesebben már most elindulnék haza! De ilyen idegesen meg fáradtan nem merek kocsiba ülni.
szerintem is legjobb ilyenkor az "együtt sírás", hogy érezze szeretitek és mellette álltok.
Igen egy 17 éves lányt, nehéz már visszatartani, hogy ne látogassa meg az anyját. Basszus!De azt is mondja el az apukája a lányának, hogy a történtek után a jó édes anyukája nem foglalkozik mi lesz a lányával. Tehát ha a lányban tudatosul, hogy az anyja teljesen hidegen fogadja ezt a nagyon súlyos helyzetet, õ ilyen anyáért soha többé ne tegyen ilyet. Légy mellette, úgy érzem szeretitek egymást.
Talán mondhatod neki azt is, hogy nem tehet róla, hogy ki az anyja és az milyen. Senki nem fogja õt elítélni az anyja miatt. Senki nem választhatja meg a szüleit. Különben sem kell senkivel az anyjáról beszélgetni.Nagyon sajnállak benneteket és a kislányt is.
Biztosítsd a szeretetedrõl, és, hogy õ most ugyan kétségbe van esve, de segítesz neki talpra állni és kikeveredni ebbõl a helyzetbõl. Legyél támasz, hallgasd meg, mi bántja a legjobban (fél, hogy õ is olyan lesz? szégyenli az anyját?). Tulajdonképpen semmi különöset nem kell mondanod. "Csak" legyél mellette, érezze, hogy számíthat rád, és nem ítéled el a tettéért. Ez utóbbi nagyon fontos! Ne szidjátok, ne mérgelõdjetek emiatt. (Inkább vázoljatok fel megoldási lehetõségeket arra az esetre, ha nehéz, kilátástalannak látszó helyzetbe kerül, de ezt már csak késõbb.)
A kérdező hozzászólása: És rettentõen dühös vagyok arra a nõre is!!! Párom közölte vele, hogy mi történt, de azt mondta hogy õ most nem ér rá ezzel foglalkozni, meg hogy 1-2 gyógyszertõl nem lesz baja. Azt se tudom miket vett be, és honnan szerezte õket. :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Olyan ideges vagyok hogy aludni sem tudok. :( Bûntudatom van, hogy kiengedtük Ausztriába. És mert nem vagyok ott mellette. :( Szerencse, hogy a párom hazaugrott valamiért, és idõben észrevette. :(
Elõzõ vagyok. Mondd azt, hogy nem is kell találkoznia vele soha.
Szerintem mondd meg azt neki, hogy ti nagyon szeretitek, és tudjátok, hogy õ is szeret titeket, nektek is, a barátainak is nagy fájdalom lenne, ha õ meghalna. Fejezd ki a sajnálatod az iránt, hogy az anyja egy örömlány, és próbáld vigasztalni, hogy tudod, mennyire rosszul esik neki, de legalább elköltözött az anyja, jó messzire, úgyis ritkán látjátok. Mondjátok meg, hogy nálatok szeretõ környezetben van! Az elkövetkezendõ napokban igyekezzetek többet törõdni vele, hátha az idõ begyógyítja a sebet. Ennyi jutott eszembe. Mélységesen sajnálom, sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Ezt már az apja mondta neki. Azt mondta, hogy õ nem akar szégyenkezni az anyja miatt, hogy egy k*rva. (Mi tudtuk, hogy mivel foglalkozik, de a lány annyira erõsködött, hogy ki akar menni, így engedtük. Nem gondoltuk, hogy ekkora galibát okoz az a nõ.
Húhh, nem könnyû helyzet. Mondd neki azt, hogy vele vagy, és megérted, min megy keresztül. És hogy mutassa meg, hogy másként is lehet élni, mindjárt nagykorú lesz. Mutassa meg az "édesanyjának", hogy tisztességesen is lehet boldogulni.
rád*
Nem akarlak mégjobban felidegesíteni, de sok mindnet láttam már az életben. Ha az anya prosti, akkor elõfordulhatott, hogy valamelyik vendége molesztálta a kislányt! Gondolj erre a lehetõségre is, mert errõl nem szoktak beszélni a nõk.Fõleg nem ilyen kislányok. Remélem, hogy hamar rendbejön szegényke.

Egy testen egy külső erő munkavégzése negatív. Mit mondhatunk a test mozgási energiáinak és az erő irányányak kapcsolatáról?

Köszi:)

Legjobb válasz: Ha egyszer elolvasnád a leckét már tudnád a választ, annyira egyszerû.

Ha egyszer elolvasnád a leckét már tudnád a választ, annyira egyszerû.
A kérdező hozzászólása: Azért ez egyetemen nem így mûködik, köszi a kimerítõ választ, nagyon hasznos volt.
Persze, nyilván bekerültél egyetemre, ha egy ilyen egyszerû kérdésre sem tudod a választ...
Ha ennyire okos vagy, akkor talán válaszolnod kellene, nem gondolod? :) De szerintem fogalmad sincs a kérdésrõl, ezért pattogsz. És amúgy meg sok sikert egy 600 oldalas Mérnöki fizika könyv megtanulásához! Majd utána járjon a szád kedves :)
A kérdező hozzászólása: Te aztán biztos tudod, hogy milyen eredményekel kerültem be, nem? Amúgy ötös lett a fizika vizsgám ;) Utolsó: köszi :)

Mit mondhatnék a srácnak, akivel közösségi oldalon ismerkedtem meg?

Már nyár eleje óta chattelünk de még nem tudtuk összehozni a találkozót. Els?sorban miattam, mert nekem nem volt alkalmas.Mostanra tiszta vizet öntöttünka pohárba, elmondtam, h. válni fogok és hogy van egy kisfiam. elmondta, neki is van, de már ? is szakított a párjával de ott házasság nem volt. Úgy néz ki, elfogadta a helyzetemet és továbbra is érdekl?dik irántam. De itt a hosszú 7vége, mikor ráérnék mert a kisfiam most az exem családjánál lesz és ? nem tett utalást arra, hogy találkozzunk. Azt mondta, dolgozik egész 7végén. Nagyjából tudom, mir?l van szó és el is tudom képzelni, hogy nagyon nagy a tétje és a felel?ssége, 60 km-re lakunk egymástól, de akkor is... ha beszélhetünk, jó 5let, ha a lényegre térek? Értem ezalatt, hogy megmondom neki, belefáradtam a virtualitásba, nekem hús-vér emberekre, barátokra van szükségem és valóban próbáljunk el?reláthatóan kit?zni az elkövetkezend? 2-3 hétre egy id?pontot és megpróbálni megcélozni, ha nem jön közbe semmi. Ha meggondolta magát és idegesítik a körülményeim, hagyjuk abba ezt az egészet, de ha valóban nem, és tényleg érdeklem ?t, akkor próbáljunk bel?ni egy találkozót.

Legjobb válasz: Egyetértek a gondolatmeneteddel. Hozd fel neki a hosszúhétvégés találkozót, ennél alkalmasabb idõpont nem is lehetne, 20.-án is sok program van amit közösen meglátogathattok, tûzijáték közben beszélgethettek stb. Akkor biztosan nem dolgozik. Ha elutasít akkor valószínûleg megunt várni rád. Próbálkozz!! Sok sikert!!

Egyetértek a gondolatmeneteddel. Hozd fel neki a hosszúhétvégés találkozót, ennél alkalmasabb idõpont nem is lehetne, 20.-án is sok program van amit közösen meglátogathattok, tûzijáték közben beszélgethettek stb. Akkor biztosan nem dolgozik. Ha elutasít akkor valószínûleg megunt várni rád. Próbálkozz!! Sok sikert!!
Nem gáz, ha te kérdezed meg. De nem filózz rajta ennyit. Mindjárt vége a hosszú hétvégének.:)
A kérdező hozzászólása: Lehetséges az is, h. ebben az esetben már õ várja, hogy én hozzam fel mikor többnyire õ próbálkozott és viccesen meg is jegyezte le akarom rázni. Igaz, akkor egyetlen alkalommal ajánlottam neki mást, csak neki meg az a nap nem volt jó. Lehetséges, h. azt várja most, h. én utaljak rá, h. találkozhatnánk mert már a chettelésnek értelme nincsen. Vagy tali a közeljövõben, vagy semmi. Jól látom?
nem ciki ha a nõ is kezdeményez.... találkozz vele mihamarabb
Szerintem ráírhatsz. Ha õ nem ír rád. Aztán egyszer feldobod, hogy mi lenne ha találkoznánk vagy valami.
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdezem, hogy mindig a férfié legyen a kezdeményezés vagy én is megtehetem?
A kérdező hozzászólása: És ha fent vagyunk mindketten a chaten és én látom, várjam meg, hogy rámír vagy én is írhatok ha látom elõször. 1x írtam rá én többi alkalommal mindig õ kezdeményez de valamikor órák múlva vesz észre.
Szerintem is jó ötlet, hogy feldobog ezt a találkozásos dolgot. Biztos bele fog menni. Ha ennyi ideig várt szerintem nem véletlen. Legalábbis én nem szoktam ennyit várni olyan nõre, aki nem érdekelne. Hajrá!:)
Igen! Beszéld meg vele, tegyél pontot a végére h mi is lesz! Mert neked sem és neki sem mindegy! Nem 16 évesek vagytok...
A kérdező hozzászólása: Mindjárt vége de nincs online telefont nem váltottunk MÉG. hát pedig jövõ 7végén nem tudunk találkozni akkor én nem leszek, akkor felhozom neki a 2 hét múlva lévõ 7végét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!