Találatok a következő kifejezésre: Mikor milyennek lennie a (20 db)

A lepény érettsége, hogy I II vagy III mit jelent? Mikor milyennek kell lennie?

Legjobb válasz: Szia!!! Méhlepény érettsége: 0: sima magzati felszín, homogén szerkezet 1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez 2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak 3: érett lepény, fészkes mészlerakódások Mindenkinél változó, hogy milyen ütemben érik, önmagában (akárcak a többi "összetevõ") nem jelent semmit. A terhesség alatt mindent összefüggéseiben kell nézni, ezt pont ezekkel a szavakkal tegnap mondta a szülésznõm, mikor ugyan ezt a kérdést feltettem neki. általában 30. hét körül I-II szokott lenni, de mindenkinél más és más. Ezen ne görcsölj ha válad nem pont így van. Minden jót, gyönyörû heteket!!!! :)

Szia!!! Méhlepény érettsége: 0: sima magzati felszín, homogén szerkezet 1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez 2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak 3: érett lepény, fészkes mészlerakódások Mindenkinél változó, hogy milyen ütemben érik, önmagában (akárcak a többi "összetevõ") nem jelent semmit. A terhesség alatt mindent összefüggéseiben kell nézni, ezt pont ezekkel a szavakkal tegnap mondta a szülésznõm, mikor ugyan ezt a kérdést feltettem neki. általában 30. hét körül I-II szokott lenni, de mindenkinél más és más. Ezen ne görcsölj ha válad nem pont így van. Minden jót, gyönyörû heteket!!!! :)
BABATERVEZÕK.OTTHONA
A kérdező hozzászólása: Mi a pontos címe?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek!

Mikor milyennek kell lennie a folyásnak?

mikor milyennek kell lennie a folyásnak? Gondolok a PÉ-re, a mensi el?ttre, és a teherbeesés gyanúja el?tt?

Legjobb válasz: Szia!Semmilyennek sem KELL lenni,a nõk 95%-nál teljesen különbözõ a folyás.Állítólag ha PÉ-d van,akkor nyúlós lesz.Hát,eddig akárhány csajjal beszéltem,talán 20-ból ha egynek volt ilyen váladéka 12 ciklusból egynél.Azt nem írtad,miért kérdezed,de ha babát szeretnél,akkor bízz a hõmérõben és az ovumikroszkópban,ha valami furát érzel(erõsebb,szagosabb a váladék),akkor fordulj dokihoz.Egy öreg róka

Szia!Semmilyennek sem KELL lenni, a nõk 95%-nál teljesen különbözõ a folyás.Állítólag ha PÉ-d van, akkor nyúlós lesz.Hát, eddig akárhány csajjal beszéltem, talán 20-ból ha egynek volt ilyen váladéka 12 ciklusból egynél.Azt nem írtad, miért kérdezed, de ha babát szeretnél, akkor bízz a hõmérõben és az ovumikroszkópban, ha valami furát érzel(erõsebb, szagosabb a váladék), akkor fordulj dokihoz.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: csak úgy érdekel a dolog azért kérdeztem. Nincs nálam semmi rendellenes most sem.
A kérdező hozzászólása: illetve akkor mi van, ha ilyen fehér krémszerû?
Szia!Az elõzõ szóló vagyok.Erre is sok mindent mondanak, jót is rosszat is.Én azt mondom, hogy az egészséges mindenképp az, ha kellõen nedves vagy, de a fehérnemûd tiszta marad.Ha a folyás meglátszik rajta, akkor ott azért nem minden ok, és nem feltétlen babára gondolok, hanem felfázásra, nõgyógyászati betegségekre.Sztem csinálj ülõfürdõt, vagy intimzuhannyal öblögess, akkor elmúlik.Egy öreg róka
Szia! Én 7 hetes vagyok, és éppen nekem nincs vagy csak alig van folyásom.A lényeg az, hogy jól érezd alul magad pl.ne legyél száraz.


Milyennek kell lenni a bölcsis jellemzésnek? Ti miket írtatok?

Legjobb válasz: Miket eszik, mit szeret játszani, hogy áll a szonbatisztasággal, milyen a természete.

Miket eszik, mit szeret játszani, hogy áll a szonbatisztasággal, milyen a természete.
Én a tájékoztatón kaptam egy puskát ehhez: -étkezés: válogatós-e, eszik-e önállóan -kall-e még pelenka, vagy csak alváshoz, vayg teljesen szobatiszta -alszik-e egyedül, vagy simogatni kell, van-e alvóspajtása, vagy a cumit igényli alváshoz -hogy viselkedik társaságban: visszahúzódó vagy nyitott -allergia: gyógyszerre, vagy ételre, ezt mindenképpen írd be -milyen lázcsillapítót kaphat, mekorra adagban -hol tart a beszédfejlõdésben -mennyire önálló -igényli-e a szeretet fizikai megnyilvánulásait, vagy épp ellenkezõleg, zavarja, ha szeretgetik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Mit jelent? 25-én a őm 36.6, akkor volt elvileg pé, éreztem is a hasszurkát. Ma 36.4. Nyelv alatt mérem. Ha sikerült volna a baba (24, 25, 27-én együtt voltunk) akkor milyennek kéne lennie a hőnek?

Legjobb válasz: Szia! Ha már meg volt a péd, akkor a hõdnek magasabbnak kellene lennie, mert a progesteron szint emelkedése ezt váltja ki. Ugyan abban az idõben hõmérõzöl? Azt most még nem tudnád megállapítíni, hogy sikerült-e, hiszen még be sem ágyazódott. Állítólag, ha beágyazódás környékén a szokásos 37 körüli hõ még egy kicsit megugrik, mondjuk 1-2 tizedet a szokásoshoz képest, akkor már lehet sejteni valamit. Én is így voltam a múlt hónapban.

Szia! Ha már meg volt a péd, akkor a hõdnek magasabbnak kellene lennie, mert a progesteron szint emelkedése ezt váltja ki. Ugyan abban az idõben hõmérõzöl? Azt most még nem tudnád megállapítíni, hogy sikerült-e, hiszen még be sem ágyazódott. Állítólag, ha beágyazódás környékén a szokásos 37 körüli hõ még egy kicsit megugrik, mondjuk 1-2 tizedet a szokásoshoz képest, akkor már lehet sejteni valamit. Én is így voltam a múlt hónapban.

Milyennek kellene lennie a kombucha tea ízének? 8 napig erjesztettem, de nem olyan édeskés az íze, de nekem az illata olyan possadt volt meg az íze is olyan zöld teás, de kicsit érezni lehett, hogy possadt. Mit csináltam rosszul?

Legjobb válasz: Üdv Valószínûleg mûködik, egyszerûen csak több idõ kell neki, édes ízt addig érezhetsz amíg a gomba fel nem használta az összes cukrot, ergó még nincs kész. Körülményektõl, gomba mérettõl, folyadék mennyiségtõl függ, mikor lesz kész, de az biztos hogy akkor jó ha hasonló ízû lesz mint amit készen lehet kapni( DM, Rossman,bioboltok azt hiszem), savanyú ízt kell érezni, meg nagyon kicsiben kell hasonlítania az ecethez. http://www.vivanatura.hu/images/stories/ingyenes_kiadvanyok/..

Üdv Valószínûleg mûködik, egyszerûen csak több idõ kell neki, édes ízt addig érezhetsz amíg a gomba fel nem használta az összes cukrot, ergó még nincs kész. Körülményektõl, gomba mérettõl, folyadék mennyiségtõl függ, mikor lesz kész, de az biztos hogy akkor jó ha hasonló ízû lesz mint amit készen lehet kapni( DM, Rossman, bioboltok azt hiszem), savanyú ízt kell érezni, meg nagyon kicsiben kell hasonlítania az ecethez. http://www.vivanatura.hu/images/stories/ingyenes_kiadvanyok/..

Holnap nem kéne megjönnie! Mennyi esélyem van és mikor teszteljek? Ha terhes vagyok milyennek kell lennie a folyásnak? És ha nem vagyok az, akkor milyen?

A h?m már napok óta 37,0 és 37,2 között van! A melleim nagyon húznak lefelé, nagyon fájnak! A hasam néha szúr, de aztán elmúlik! Nem tudom, hogy mi lesz holnap! Jó lenne ha nem jönne meg!

Legjobb válasz: Nekem is holnap nem kéne megjönnie. Ugyanezek a tüneteim ,mint neked, de valahol itt legbelül érzem, hogy megfog sajnos jönni. Nagyon drukkolok,hogy mindkettõnknél baba legyen:) Pussz

Nekem is holnap nem kéne megjönnie. Ugyanezek a tüneteim , mint neked, de valahol itt legbelül érzem, hogy megfog sajnos jönni. Nagyon drukkolok, hogy mindkettõnknél baba legyen:) Pussz
A kérdező hozzászólása: Az igazság az, hogy belül én is érzem, hogy ez most megint nem jött össze! :(
Nekem ilyenkor már kimutatta a teszt. Corax (dm-es), vagy HCG dei (gyógyszertári). Sok sikert kívánok mindkettõtöknek!!!
Na én vagyok az ellenpélda! Nekem nem mutatta a teszt rögtön akkor amikor esedékes lett volna a mensi. Úgy elkenõdtem, hogy nagyon. 1 hét késés után csináltam másig tesztet, ami kimutatta, de olyan halvány lett a második csík, hogy azt hittem rosszul látok. Rá 3 napra is csináltam mégegy tesztet, és az már egy kicsit erõsebb volt, úgyhogy el mertem hinni, hogy nem a szemem káprázik. Úgyhogy ha éppen aznap nem mutatja ki, nem szabad elkenõdni, mert lehet még kevés a hcg a szervezetben. Szorítok nektek! 22 hetes kismama

Ha sikerült a baba, akkor ovuláció után kb.3-4 nappal milyennek kell lennie a folyásnak, akinek sikerült mit tapasztaltatok?

Legjobb válasz: Ovu után 3-4 nappal még nincs baba! Akkor még mindegy,hogy milyen a folyás, mert nem attól van,hogy sikerült, vagy nem sikerült!

Ovu után 3-4 nappal még nincs baba! Akkor még mindegy, hogy milyen a folyás, mert nem attól van, hogy sikerült, vagy nem sikerült!

Milyen jegyek kellenek, ha a Székesfehérvári Tóparti Gimibe akarok menni? Milyennek kell lennie az átlagomnak, ha pszichológus akarok lenni? Miken kell keresztül mennem?

Pszichológus akarok lenni és elmondanátok ezeket amit felsoroltam.

Legjobb válasz: Háááát.... Nagyon jó átlag kell. Egyébként én is oda készülök gimi, 5 évf.:) nekem 4,5 átlag, 66 pontos felvételi és kb. 99. vagyok. De nagyon izgulok miatta! :'D Te melyikbe jelentkeztél?

Háááát.... Nagyon jó átlag kell. Egyébként én is oda készülök gimi, 5 évf.:) nekem 4, 5 átlag, 66 pontos felvételi és kb. 99. vagyok. De nagyon izgulok miatta! :'D Te melyikbe jelentkeztél?
A kérdező hozzászólása: Még csak 6.-as vagyok de a tópartiba akarok.:)
hogy ment a dolog?
Ez minden évben más. Nõvéremnek 80 pontja lett a felvételin, õ pont, hogy bekerült...nekem vannak olyan osztálytársaim, akik kb. 60 ponttal bekerültek..és csak 1 év van közöttünk tesómmal. Szóval ez nagyon változó. Meg kell próbálni, veszíteni nem lehet! :) sok sikert hozzá!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!