Találatok a következő kifejezésre: Mikor milyennek lennie (29 db)

A lepény érettsége, hogy I II vagy III mit jelent? Mikor milyennek kell lennie?

Legjobb válasz: Szia!!! Méhlepény érettsége: 0: sima magzati felszín, homogén szerkezet 1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez 2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak 3: érett lepény, fészkes mészlerakódások Mindenkinél változó, hogy milyen ütemben érik, önmagában (akárcak a többi "összetevõ") nem jelent semmit. A terhesség alatt mindent összefüggéseiben kell nézni, ezt pont ezekkel a szavakkal tegnap mondta a szülésznõm, mikor ugyan ezt a kérdést feltettem neki. általában 30. hét körül I-II szokott lenni, de mindenkinél más és más. Ezen ne görcsölj ha válad nem pont így van. Minden jót, gyönyörû heteket!!!! :)

Szia!!! Méhlepény érettsége: 0: sima magzati felszín, homogén szerkezet 1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez 2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak 3: érett lepény, fészkes mészlerakódások Mindenkinél változó, hogy milyen ütemben érik, önmagában (akárcak a többi "összetevõ") nem jelent semmit. A terhesség alatt mindent összefüggéseiben kell nézni, ezt pont ezekkel a szavakkal tegnap mondta a szülésznõm, mikor ugyan ezt a kérdést feltettem neki. általában 30. hét körül I-II szokott lenni, de mindenkinél más és más. Ezen ne görcsölj ha válad nem pont így van. Minden jót, gyönyörû heteket!!!! :)

Mikor milyennek kell lennie a folyásnak?

mikor milyennek kell lennie a folyásnak? Gondolok a PÉ-re, a mensi el?ttre, és a teherbeesés gyanúja el?tt?

Legjobb válasz: Szia!Semmilyennek sem KELL lenni,a nõk 95%-nál teljesen különbözõ a folyás.Állítólag ha PÉ-d van,akkor nyúlós lesz.Hát,eddig akárhány csajjal beszéltem,talán 20-ból ha egynek volt ilyen váladéka 12 ciklusból egynél.Azt nem írtad,miért kérdezed,de ha babát szeretnél,akkor bízz a hõmérõben és az ovumikroszkópban,ha valami furát érzel(erõsebb,szagosabb a váladék),akkor fordulj dokihoz.Egy öreg róka

Szia!Semmilyennek sem KELL lenni, a nõk 95%-nál teljesen különbözõ a folyás.Állítólag ha PÉ-d van, akkor nyúlós lesz.Hát, eddig akárhány csajjal beszéltem, talán 20-ból ha egynek volt ilyen váladéka 12 ciklusból egynél.Azt nem írtad, miért kérdezed, de ha babát szeretnél, akkor bízz a hõmérõben és az ovumikroszkópban, ha valami furát érzel(erõsebb, szagosabb a váladék), akkor fordulj dokihoz.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: csak úgy érdekel a dolog azért kérdeztem. Nincs nálam semmi rendellenes most sem.
A kérdező hozzászólása: illetve akkor mi van, ha ilyen fehér krémszerû?
Szia!Az elõzõ szóló vagyok.Erre is sok mindent mondanak, jót is rosszat is.Én azt mondom, hogy az egészséges mindenképp az, ha kellõen nedves vagy, de a fehérnemûd tiszta marad.Ha a folyás meglátszik rajta, akkor ott azért nem minden ok, és nem feltétlen babára gondolok, hanem felfázásra, nõgyógyászati betegségekre.Sztem csinálj ülõfürdõt, vagy intimzuhannyal öblögess, akkor elmúlik.Egy öreg róka
Szia! Én 7 hetes vagyok, és éppen nekem nincs vagy csak alig van folyásom.A lényeg az, hogy jól érezd alul magad pl.ne legyél száraz.
BABATERVEZÕK.OTTHONA
A kérdező hozzászólása: Mi a pontos címe?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek!

Fiúk/lányok! Mit vártok egy kapcsolattól? Nektek mitől lesz egy fiú/lány JÓ? Milyen tulajdonságok fontosak, és milyen kapcsolati célból? Akár a saját nemetek szempontjából is leírhatjátok, hogy milyennek kellene lennie egy jó férfinak/nőnek.

Remélem érthet? a kérdés, nemi érdekl?dést?l függetlenül is jöhet. Kíváncsi vagyok, ti mire vágytok egy kapcsolatban, milyen kapcsolatra van szükségetek, mit vártok a másiktól, mit tudtok nyújtani...

Legjobb válasz: Legyen jó beszélgetõpartner, õszinte és megbízható, hûséges, családcentrikus, kreatív, spontán, rajongással szeressen, mûvelt, figyelmes, legyenek fontosak számára az élmények (kicsit éljünk a mának szellemmel, de csak mértékkel), tudjon nagyokat álmodni, ne legyen annyira földhözragadt. Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Ez lenne körülbelül, még annyi, hogy fogjon meg valami a külsejében is. (--férfi ideál--) Egy kapcsolat szerintem többnyire attól jó, ha sok minõségi idõt tölt együtt a pár, ha kölcsönösen megtudják nevettetni egymást, önmagukat tudják adni a kapcsolatukban, ez maga után vonja az õszinteséget is, hasonló az értékrendjük, felnéznek egymásra és nem utolsó sorban nem unatkoznak egymás mellett! Mindkét listát tudnám bõvíteni, még sok dolog van a fejemben, de ha mind kiírnám ijesztõ lenne ez a sok "elvárás".

Legyen jó beszélgetõpartner, õszinte és megbízható, hûséges, családcentrikus, kreatív, spontán, rajongással szeressen, mûvelt, figyelmes, legyenek fontosak számára az élmények (kicsit éljünk a mának szellemmel, de csak mértékkel), tudjon nagyokat álmodni, ne legyen annyira földhözragadt. Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Ez lenne körülbelül, még annyi, hogy fogjon meg valami a külsejében is. (--férfi ideál--) Egy kapcsolat szerintem többnyire attól jó, ha sok minõségi idõt tölt együtt a pár, ha kölcsönösen megtudják nevettetni egymást, önmagukat tudják adni a kapcsolatukban, ez maga után vonja az õszinteséget is, hasonló az értékrendjük, felnéznek egymásra és nem utolsó sorban nem unatkoznak egymás mellett! Mindkét listát tudnám bõvíteni, még sok dolog van a fejemben, de ha mind kiírnám ijesztõ lenne ez a sok "elvárás".
Szerintem 1 lányban fontos:haj, arc, magasság, jófejség, duma!!!!, SZERESSEN!!
Fiú voltam
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válasz kellemes meglepetés volt. :)
Miért is? :-) Elsõ válaszoló vagyok

Fiúk! Mit néztek meg először egy lányon és szerintetek milyennek kellene lennie egy ideális barátnőnek kíül-belül?

Legjobb válasz: Én mindig csak az alakjukat nézem vékony de azért legyen is rajta valami ha kisebb a melle az nem gond de feneke legalább legyen szép az arca is számit h azért szép legyen de az is fontos hogy ne legyen szent inkább az belevalóbb csajszik ennyi lenne! :)

Én mindig csak az alakjukat nézem vékony de azért legyen is rajta valami ha kisebb a melle az nem gond de feneke legalább legyen szép az arca is számit h azért szép legyen de az is fontos hogy ne legyen szent inkább az belevalóbb csajszik ennyi lenne! :)

Milyen jegyek kellenek, ha a Székesfehérvári Tóparti Gimibe akarok menni? Milyennek kell lennie az átlagomnak, ha pszichológus akarok lenni? Miken kell keresztül mennem?

Pszichológus akarok lenni és elmondanátok ezeket amit felsoroltam.

Legjobb válasz: Háááát.... Nagyon jó átlag kell. Egyébként én is oda készülök gimi, 5 évf.:) nekem 4,5 átlag, 66 pontos felvételi és kb. 99. vagyok. De nagyon izgulok miatta! :'D Te melyikbe jelentkeztél?

Háááát.... Nagyon jó átlag kell. Egyébként én is oda készülök gimi, 5 évf.:) nekem 4, 5 átlag, 66 pontos felvételi és kb. 99. vagyok. De nagyon izgulok miatta! :'D Te melyikbe jelentkeztél?
A kérdező hozzászólása: Még csak 6.-as vagyok de a tópartiba akarok.:)
hogy ment a dolog?
Ez minden évben más. Nõvéremnek 80 pontja lett a felvételin, õ pont, hogy bekerült...nekem vannak olyan osztálytársaim, akik kb. 60 ponttal bekerültek..és csak 1 év van közöttünk tesómmal. Szóval ez nagyon változó. Meg kell próbálni, veszíteni nem lehet! :) sok sikert hozzá!

Mit jelent? 25-én a őm 36.6, akkor volt elvileg pé, éreztem is a hasszurkát. Ma 36.4. Nyelv alatt mérem. Ha sikerült volna a baba (24, 25, 27-én együtt voltunk) akkor milyennek kéne lennie a hőnek?

Legjobb válasz: Szia! Ha már meg volt a péd, akkor a hõdnek magasabbnak kellene lennie, mert a progesteron szint emelkedése ezt váltja ki. Ugyan abban az idõben hõmérõzöl? Azt most még nem tudnád megállapítíni, hogy sikerült-e, hiszen még be sem ágyazódott. Állítólag, ha beágyazódás környékén a szokásos 37 körüli hõ még egy kicsit megugrik, mondjuk 1-2 tizedet a szokásoshoz képest, akkor már lehet sejteni valamit. Én is így voltam a múlt hónapban.

Szia! Ha már meg volt a péd, akkor a hõdnek magasabbnak kellene lennie, mert a progesteron szint emelkedése ezt váltja ki. Ugyan abban az idõben hõmérõzöl? Azt most még nem tudnád megállapítíni, hogy sikerült-e, hiszen még be sem ágyazódott. Állítólag, ha beágyazódás környékén a szokásos 37 körüli hõ még egy kicsit megugrik, mondjuk 1-2 tizedet a szokásoshoz képest, akkor már lehet sejteni valamit. Én is így voltam a múlt hónapban.

Fiúk, lányok! Mi a véleményetek a fsnszõrzetrõl, milyennek kell lennie?

Legjobb válasz: Amirõl olyan sokszor kérdezgettek: FANSZÕR! Hadd mesélem el! Másodéves egyetemista voltam, amikor úgy döntöttem: leborotválok mindent. Úgy gondoltam: "Szexi és menõ leszek!" Aztán reggel felkeltem és viszketett. Viszketett, viszketett, viszketett annyira viszketett, teljesen ki voltam. Ugye milyen szexien izgató? Végül elmentem egy orvoshoz, mert napokig nem akart elmúlni a viszketés. Nagyon rossz volt. A doki csak ennyit mondott: - Elég durva borotválási sebeid vannak. Miért borotváltad le? Erre én: - Azért, mert ... Ez egy jó kérdés! Minek is borotváltam le? Azóta már sokat gondolkodtam rajta. A fanszõr frizurákat fõleg a pornó befolyásolja. Régen, a 70-es évek pornójában, ha megnézzük hatalmas dzsumbuj volt és az volt szexis. Aztán jöttek az alakra vágottak és az volt szexis. Most minden kopasz és az a szexis. Ez az egész arról szól, hogy kinek a divatját találjuk vonzónak. Tehát mit lehet ebbõl leszûrni? Mennyi köze van ennek a nemi szervedhez? Meglepõen kevés. Az igazi mondani való, itt próbálok átadni: Tedd azt, ami boldoggá tesz, és ami neked kényelmes! Ha neked kényelmesebb, higiénikusabb kopaszon, akkor borotváld le. Ha neked kényelmesebb meghagyni, akkor hagy nõjön. Ha neked igazából mindegy, akkor kérdezd a partnered. Engem nem nagyon izgat a fanszõr divat. Rájöttem: nekem az a legjobb, ha kikérem a partnerem véleményét. De akkor is azt válasszad, ami Neked kényelmes. Legyél biztos benne, hogy ez a Te Saját választásod. Ne nem más dönt helyetted! Azt is fontos megemlíteni: ha valaki azért utasít vissza, mert nem tetszik neki a fanszõröd, akkor valószínû nem érdemli meg, hogy vele hancúrozzál. Tedd, ami boldoggá tesz! Tedd, ami mindkettõtöket boldoggá tesz! Ne agyalj rajta sokat, mert hisz tudod: ez csak fanszõr Tehát te milyen frizut szeretsz? 25/L

Amirõl olyan sokszor kérdezgettek: FANSZÕR! Hadd mesélem el! Másodéves egyetemista voltam, amikor úgy döntöttem: leborotválok mindent. Úgy gondoltam: "Szexi és menõ leszek!" Aztán reggel felkeltem és viszketett. Viszketett, viszketett, viszketett annyira viszketett, teljesen ki voltam. Ugye milyen szexien izgató? Végül elmentem egy orvoshoz, mert napokig nem akart elmúlni a viszketés. Nagyon rossz volt. A doki csak ennyit mondott: - Elég durva borotválási sebeid vannak. Miért borotváltad le? Erre én: - Azért, mert ... Ez egy jó kérdés! Minek is borotváltam le? Azóta már sokat gondolkodtam rajta. A fanszõr frizurákat fõleg a pornó befolyásolja. Régen, a 70-es évek pornójában, ha megnézzük hatalmas dzsumbuj volt és az volt szexis. Aztán jöttek az alakra vágottak és az volt szexis. Most minden kopasz és az a szexis. Ez az egész arról szól, hogy kinek a divatját találjuk vonzónak. Tehát mit lehet ebbõl leszûrni? Mennyi köze van ennek a nemi szervedhez? Meglepõen kevés. Az igazi mondani való, itt próbálok átadni: Tedd azt, ami boldoggá tesz, és ami neked kényelmes! Ha neked kényelmesebb, higiénikusabb kopaszon, akkor borotváld le. Ha neked kényelmesebb meghagyni, akkor hagy nõjön. Ha neked igazából mindegy, akkor kérdezd a partnered. Engem nem nagyon izgat a fanszõr divat. Rájöttem: nekem az a legjobb, ha kikérem a partnerem véleményét. De akkor is azt válasszad, ami Neked kényelmes. Legyél biztos benne, hogy ez a Te Saját választásod. Ne nem más dönt helyetted! Azt is fontos megemlíteni: ha valaki azért utasít vissza, mert nem tetszik neki a fanszõröd, akkor valószínû nem érdemli meg, hogy vele hancúrozzál. Tedd, ami boldoggá tesz! Tedd, ami mindkettõtöket boldoggá tesz! Ne agyalj rajta sokat, mert hisz tudod: ez csak fanszõr Tehát te milyen frizut szeretsz? 25/L
ápoltnak
Kedves 1! Micsoda felfogás és gondolatmenet. Légy feleségem és gyermekeim anyja! :D

Milyennek kell lenni a bölcsis jellemzésnek? Ti miket írtatok?

Legjobb válasz: Miket eszik, mit szeret játszani, hogy áll a szonbatisztasággal, milyen a természete.

Miket eszik, mit szeret játszani, hogy áll a szonbatisztasággal, milyen a természete.
Én a tájékoztatón kaptam egy puskát ehhez: -étkezés: válogatós-e, eszik-e önállóan -kall-e még pelenka, vagy csak alváshoz, vayg teljesen szobatiszta -alszik-e egyedül, vagy simogatni kell, van-e alvóspajtása, vagy a cumit igényli alváshoz -hogy viselkedik társaságban: visszahúzódó vagy nyitott -allergia: gyógyszerre, vagy ételre, ezt mindenképpen írd be -milyen lázcsillapítót kaphat, mekorra adagban -hol tart a beszédfejlõdésben -mennyire önálló -igényli-e a szeretet fizikai megnyilvánulásait, vagy épp ellenkezõleg, zavarja, ha szeretgetik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Férfiak ti mit néztek meg legelőször egy lányon/nőn? és milyennek kell lennie hogy bejöjjön nektek?

ilyenekre gondolok hogy mosolygós, visszahúzódóbb stb... köszike :) 20L

Legjobb válasz: hogy mit nézek meg rajta és mi kell ahhoz, h bejöjjön, két külön dolog :D én a lábát nézem meg elõször, meg a haját, arcát, szemét. igen, a mosolygós, kicsit visszahúzódó lányok jobban bejönnek. a külsõtõl függetlenül.

hogy mit nézek meg rajta és mi kell ahhoz, h bejöjjön, két külön dolog :D én a lábát nézem meg elõször, meg a haját, arcát, szemét. igen, a mosolygós, kicsit visszahúzódó lányok jobban bejönnek. a külsõtõl függetlenül.
Cipõje, arca, lába, teste, összkép. Ha kövér rá sem nézek, ha csak túlsúlyos, akkor a fenti felsorolás. Ha vékony és szimpatikus akkor meg magamban õrlõdök miért nem merem megszólítani. Mosolygós és visszahúzódó is lehet, a bulizós lányokat nem kedvelem. 22/F
Külsõre a szemeit. Belsõre meg mindegy csak elsõre meglegyen a harmónia. Ezt úgy kell érteni, hogy egybõl meg van a közös hang, megértjük egymást, magyarán ugyanolyanok vagyunk :D
Szem, arc, alak... Add magad! ;)
Add önmagad! Ha te visszahúzódó és mosolygós vagy, akkor úgy... Ne színészkedj!! :)
Legyen nõ a szó igazi értelmében, ez fog meg.
ha van fütyikéje, az csak jó. De a lóggó csecset is szerretem.
arcát, majd a fenekét, alakját, mellét... ha csak a külsõre vagy kiváncsi.
> Férfiak ti mit néztek meg legelõször egy lányon/nõn? Az arcát. > és milyennek kell lennie hogy bejöjjön nektek? Barátságosnak.
a feje búbjától a talpáig megnézem, és az egész összhatás a lényeg, aztán ha ez tetszik akkor már csak az a kérdés h zakkant e vagy normális
Külsõ: összkép, aztán részekre bontom: arc, fenék, mell. nem-e kövér, nem-e sovány, stb... belsõ: legyen normális ami elég relatív fogalom.
Úgy értem ne színészkedj! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!