Találatok a következő kifejezésre: Mikor menjek védőnőhöz, ha már (2 db)

Mikor menjek a védőnőhöz, ha már biztos a terhességem?

Tegnap a n?gyógyász is meger?sítette, hogy babát várok (5 hetes vagyok).

Legjobb válasz: igen ráérsz akkor mert egybõl bevezeti az eredményedet a kiskönyvedbe

igen ráérsz akkor mert egybõl bevezeti az eredményedet a kiskönyvedbe
szerintem mehetsz már most is, én még a vérvétel elõtt voltam nála. De, ahogy neked kényelmes. Mindenesetre a 12. hét elõtt érdemes rá sort keríteni.

Nagy baj lehet? Múlt héten voltam vizelet vizsgálaton és kiderült hogy fehérje van benne. Nagyon aggódom mivel már 18 kg híztam is. A védőnőm azt mondta hogy ha 140 fölé megy a vérnyomásom azonnal menjek orvoshoz.

Most 33 hetes vagyok. Lehet hogy hamarabb beindítják a szülést?

Legjobb válasz: nekem volt egy kis gombás fertõzésem, ill. fogínygyulladásom, valószínû ezért volt fehérje a vizeletemben, de nálam ez nem okozott semmit.....gombát kezelték, fogínygyaulladást, meg szintén lehet kordában tartani.....A magas vérnyomás egy másik dolog, nekem alacsony volt, arra figyelni kell. Szerintem ne aggódj ezek miatt, ennyi idõs terhességnél már mindent nagyítóval néznek, h segíteni tudjanak ha van valami, de a legtöbb esetben ártalmatlanok a tünetek!

nekem volt egy kis gombás fertõzésem, ill. fogínygyulladásom, valószínû ezért volt fehérje a vizeletemben, de nálam ez nem okozott semmit.....gombát kezelték, fogínygyaulladást, meg szintén lehet kordában tartani.....A magas vérnyomás egy másik dolog, nekem alacsony volt, arra figyelni kell. Szerintem ne aggódj ezek miatt, ennyi idõs terhességnél már mindent nagyítóval néznek, h segíteni tudjanak ha van valami, de a legtöbb esetben ártalmatlanok a tünetek!
A kérdező hozzászólása: 2 hete voltam nõgyógyásznál mert több folyásom volt mint elõtte. Kaptam hüvelykúpot. akkor lehet hogy ez is befolyásolta? A vérnyomásom terhesség elõtt mindig 100 volt. Mostanában 120, de ez fölé sosem megy.
Akkor lenne gond, ha a fehérje mellett nagyon vizesednél és még a vérnyomásod is felszökne 140 fölé. Amíg csak a ferhérje van jelen, nagyon valószínû, hogy valami fertõzés okozza.
nekem azt mondta a védõnõ, h egy bõségesebb folyás is okozhat fehérjét a vérben.....így önmagában nincsen jelentõsége egyiknek sem, a tünetekre figyelni kell, esetleg kezelni, de ettõl még nem fogják beindítani, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: A lábujjaim meg a kezem szokott vizesedni de csak a nagy melegben. Ha hûvös van nincs gond.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!