Találatok a következő kifejezésre: Mikor menjek orvoshoz pozitív teszt után (2 db)

Mikor menjek először orvoshoz pozitív teszt után?

Legjobb válasz: Szia én egybõl mentem.Max ha túl korai és nem lát semmit visszarendel. Grat:)

Szia én egybõl mentem.Max ha túl korai és nem lát semmit visszarendel. Grat:)
Én 9 hetes vagyok és a héten megyek elõször orvoshoz.
En is a teszt utan mentem, 6 hetes voltam, de barmikor mehetsz.
Szia! Én az elsõ gyerekkel rögtön a pozitiv teszt után, a másodikkal 6 hét körül, most a harmadikkal 11 hetesen, mert nálunk a 12-ik héten csinálják az elsõ uh-t. Gratulálok a babához, üdv
Szia!Gratulálok, amikor a tesztet csináltam karácsony elött volt 3 nappal és a dokim jan.7-én fogadott, akkorra már 8hetes voltam és volt a kicsinek szivhangja is.6-7hét után már mehetsz.
Ha lehet húzd egy kicsit, én 6 hetesen mire hazajöttem bevéreztem, elvitt a mentõ nem sok esélyt adtak, de hála istennek itt van a pocimban és most már mocorog is:) ))))) Sok sikert, gratulálok!!!!!!
Szia , én az elsõvel 7 hetessen, a másodikkal 10 hetessen.Gratulálok a babához!!!!32 hetes kismama.
Szia. Én 7 hetesen. Nekem elment az elsõ baba, és várni akartam egy kicsit, hogy nehogy túl korán beleéljem magam. Szerencsére minden rendben. 27 hetes kismama
Én is 5 hetesen volta, és kb 4 hetesen teszteltem, de nén véreztem is, ha gondolod, és minden oké veled, várj a 6. hétig legalább.
Azonnal. 5 hetes és 3 napos voltam.
Szia! Gratulálok! Elõször én 7 hetesen voltam a dokinál, majd rá néhány napra volt az UH, mert az nem volt a magánrendelõben, és akkor már a szívhang is hallattszott! Minden jót! 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Pozitív teszt után mikor menjek orvoshoz?

Volt már egy missed ab-om, és nagyon félek, hogy ezzel a babával is lesz valami baj.12 órában dolgozom, éjszaka, és nappal.El?bb hivtam az orvost, azt mondta 2 hét mulva menjek hozzá, akkor töltöm be a 6. hetet.Nem tudom mit tegyek, igaz ilyenkor még nem sokat látna, de én azt hittem ilyen esetben irnak fel valami magzat megtartó gyógyszert.Szerintetek mit tegyek?Várjak még 2 hetet, vagy menjek el másik orvoshoz?

Legjobb válasz: Most még nem tudja 100%-ra megállapítani. Viszont a munkád nem végezhetõ terhesen ebben a formában! Törvény! Emiatt meg jó lenne minél hamarabb az a terhesség-megállapítás. Nekem 5 hetesen kézzel megállapította, aztán hetente mentem UH-ra, mire a 8. héten lett végre szívhang is.

Most még nem tudja 100%-ra megállapítani. Viszont a munkád nem végezhetõ terhesen ebben a formában! Törvény! Emiatt meg jó lenne minél hamarabb az a terhesség-megállapítás. Nekem 5 hetesen kézzel megállapította, aztán hetente mentem UH-ra, mire a 8. héten lett végre szívhang is.
Szerintem keress másik dokit és menj el hozzá mihamarabb. Fõleg az elõzményeid után. Sajnos nekem is volt már spontán vetélésem, még a gyógyszer sem segített. De van, akinél sokat segíthet, ha baj van és fõleg, ha idõben elkezded szedni. A szívhang miatt ne aggódj, nekem se volt 5 hetesen. De így voltam nyugodt, hogy megnézett a doki. 38 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is emiatt aggódom, de most mit tegyek?
Egyetértek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget!
Tudom, hogy a 6 hetet szokták javasolni (szívhang miatt), de a méhen kívüli terhesség kiszûrése és az elõzmények után fogadnia kéne. Elevitet, MagneB6-ot szedhetsz, dokitól függetlenül. Ha nem fogad (hívd fel újra és kérd meg, hogy neked ezért fontos), keress másikat. Van elég belõlük.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!