Találatok a következő kifejezésre: Mikor menjek orvoshoz pozitív (29 db)

Vasárnap kellett volna megjönnie, azóta hármat teszteltem 3 félével, pozitív lett mind. Mikor menjek orvoshoz? A hasam fel van fújódva, az normális?

Legjobb válasz: Ha 3 teszt is pozitív, akkor menj dokihoz. Nálam sok volt a puffadás az elején de a 18 hét körül elmúlt. Nyugodtan vegyél be rá espumisant.

Ha 3 teszt is pozitív, akkor menj dokihoz. Nálam sok volt a puffadás az elején de a 18 hét körül elmúlt. Nyugodtan vegyél be rá espumisant.
Persze, hogy normális. Gratulálok! Még ráérsz elmenni, de azért 1-2 héten belül célszerû elmenni az orvoshoz. Kb. 2 hét múlva már meg tudják nézni a szívverését. Azért is fontos a viszonylag korai uh, hogy megnézzék jó helyen van-e. Szurkolok! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, bár még el sem merem hinni.

Kesett 3 napot, csinaltam ma egy tesztet es pozitív lett. Nagyon boldog vagyok. Ez már 100%? Ha igen, mit csinaljak? Mikor menjek orvoshoz? Mit egyek? Milyen vitamint szedjek? Es hogy mondjam meg a paromnak?

Mar keszulunk egy jo ideje a babara!De szeretnem felejthetetlene,romantikussa tenni!!!

Legjobb válasz: Elõször is gratulálok! Azt, hogy a párodnak hogy mond meg, neked kell tudnod. Én mindig vele csináltam a tesztet, együtt izgultunk, gondoltam, így a jó, elvégre együtt csináltuk :-) Orvoshoz az ember rögtön elszaladna, de elvileg ráérsz, ha kb. két hetet késik a mensid. Mert még olyan icurka-picurka, hogy lehet, hogy nem is látszik, és akkor csak izgulsz. (De én se bírtam ki :-)) Szóval jó babavárást kívánok!

Elõször is gratulálok! Azt, hogy a párodnak hogy mond meg, neked kell tudnod. Én mindig vele csináltam a tesztet, együtt izgultunk, gondoltam, így a jó, elvégre együtt csináltuk :-) Orvoshoz az ember rögtön elszaladna, de elvileg ráérsz, ha kb. két hetet késik a mensid. Mert még olyan icurka-picurka, hogy lehet, hogy nem is látszik, és akkor csak izgulsz. (De én se bírtam ki :-)) Szóval jó babavárást kívánok!
Egy barátnõm ebédkor desszert helyett egy cumit tett az asztalra. :-) Egy hetet várhatsz a dokival, akkor már látni is lehet valamit az uh-n. A vitamin dologban elég eltérõek a vélemények, az elevitet nemigen javasolják ezen az oldalon. Ezt a dokiddal beszéld meg. Gratulálok, jó egészséget kívánonk nektek!
Szia! En is gratulalok! Szerintem csomagold be 1 kis ajandekdobozba a pozitiv tesztet, es ugy add at neki..:) sok sikert!
Szia!Gratulálok a babához!Nagyon irigyellek is érte és minden jót kívánok nektek!!!!! Menjetek el valahová vagy otthon egy finom vacsi után hallgassatok zanét stb.Vegyél valami apróságot a babának, elõkét, cipõcskét, stb., csomagold be, add neki és mondd, h erre hamarosan szüksége lesz a babátoknak.
Na majd megkapom, hogy én leszek a kérdésed megválaszolásának a fekete báránykája! Sajnos a teszt nem 100%, szerintem menje el 2 hét múlva a dokidhoz és ha õ is azt mondja, hogy igen, ott a babátok, akkor örülj neki! Nehogy csalódás érjen!! Szorítok, hogy minden rendben legyen és babás legyél!!
Csak hogy megnyugodj csinálj még egy tesztet, én 4 nap alatt 13-at csináltam. :) A párodnak pedig szerintem tök jó ötletet adtak az elõttem szólók, bár én nem bírtam ki és telefonon elmondtam, már bánom!:( Úgyhogy nagyon készülj rá, és tedd felejthetetlenné!
A negatív teszt az hazudhat, viszont a pozitív az nem!Persze én is csináltam másnap reggel mégegyet, hogy biztos legyek (nagyon halvány volt a második csík)! Szóval gratulálok!!!Nekem a teszt becsomagolása és átadása tetszik, az eredetibb, mint a megszokott cipõcske!:) Én a mensi elött 2 nappal csináltam az elsõ tesztet, mert a tüneteim megvoltak már és ct vizsgálatra kellett mennem!Ott megkérdezték terhes vagyok e, mire mondtam lehet, sõt!Így a ct elmaradt, délután teszteltem!Este a párom kérdezte mit mondtak a ct-n, így közöltem, hogy elmaradt, mert terhes vagyok!De én is a tesztet adtam volna neki, ha nem így alakul!:) 19 hetes kismama
Ha a terhességi teszt papírját elolvasod végig, figyelmesen, akkor ott szerepel, hogy a + tesz még nem jelenti azt, hogy babát vársz. (Lehet ciszta, vagy szerencsétlenebb esetben akár méhenkívüli terhesség is.)
SZia! Elõször is gratula. Ha a terhesség nem is 100% de 99% szerintem :) ) Kérj idõpontot ultrhangra, (nõgyógyásza válogatja, hogy ki mikor javasolja az utlrahangot, én olyanról is hallottam, hogy 8 hetes terhesség elõtt nem érdemes menni. Merthogy akkor már biztosan lehet a szívhangot észlelni. Szerintem próbálj meg kérni egy idõpontot tõle illetve ultrahangra, és akkor meglátod mit mond. Lehet, hogy azonnal berendel. Vitamin: Van több fajta terhesvitamin, Elevit, Gravida. Ezek nagyjából egyforma összetételûek, de nem olcsóak. Folsavat mindenképpen szedjél, azzal megelõzhetõ a nyitott hátgerinc. Enni sok gyümölcsöt, zöldséget, teljes kiörlés gabonából készüt kenyeret. ne fûszerezz, fõleg ne sózz nagyon.

Pozitív lett a tesztem. Mikor menjek orvoshoz? 2 hét múlva? Akkor már lesz szívműködés is?

Legjobb válasz: Elõször is szeretnék gratulálni. :) Igen, szerintem 2 hét múlva menj legkorábban, elõtte nem nagyon érdemes, bár úgy tudom, hogy más még késõbb megy. én 6hetesen voltam elõször, és szívhang is volt már uh-n. :) Boldog Babavárást! :)

Elõször is szeretnék gratulálni. :) Igen, szerintem 2 hét múlva menj legkorábban, elõtte nem nagyon érdemes, bár úgy tudom, hogy más még késõbb megy. én 6hetesen voltam elõször, és szívhang is volt már uh-n. :) Boldog Babavárást! :)
Szia. Én a pozitív teszt után négy hét múlva mentem akkor már volt szabályos petezsák és láttam a picur szívét. Kilenc hetes voltam. Nekem mindenki azt mondta ( babás barátnõk, háziorvos, védõnõ ismerõs), hogy pozitív teszt után három, négy hetet várjak és utána menjek dokihoz. Nehéz volt kivárni. 20 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Elevitet és folsavat már pár hete szedem, és palástfû teát is iszom pé óta. Felhívom azért a dokit és kérek 2 hét múlva egy idõpontot tõle. Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a gratulációkat! NAGYON BOLDOG VAGYOK!!!!! :D:D:D:D:D
Csatlakozom az utolsóhoz! Mindenképpen el kellene kezdeni szedni a folsavat és a terhesvitamint. Ha még nem szede, beszélj a dokival! Minden jót!
Szia! GRATULÁLOK! Igen, várjál még 2 hetet, mert akkora lesz már szívmûködése a picurkádnak! Addig hívd fel az orvosod, mert nekem a pozitív teszt után rögtön el kellett kezdenem szedni a Folsavat és az Elevitet. egy 9, 5 hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! 2 napja késik és van 5 erõs pozitív tesztem. Akkor most 4 hetes vagyok ugye? Akkor 2 hét múlva kb 6 hetes leszek.
Ha ki tudod számolni, hogy mikor vagy úgy a 6. hét körül, akkor már érdemes elmenni! Én akkor voltam és nekem is volt már szívmûködés. Persze ettõl függetlenül lehet, hogy korábban mész és nem lesz még szívhang. Nem kell megijedni. Visszahívnak késõbb! Minden jót! És gratulálok! :)
Én 5h+3 naposan teszteltem csak és rá 2 hétre mentem orvoshoz. 37 hetes
szia. gratulalok.nekem 6+5 hetsen mar vert a szivecskeje. udv.14 hetes
Gratulálok:-) Én a tesztelés után 2 héttel mentem és akkor volt a babom 5 hetes.


Pozitív lett a teszt pocaklakóm van! Mikor menjek orvoshoz?

Egy tesztet csináltam Gabriel a neve ajánlom másnak is! Rögtön kezdett halványodni a csík és nem a reggeli vizeletb?l csináltam. 8 napja késik. Sokszor kell pisilnem de néha fáj vagy olyan mintha feszítene a méhem. Nektek volt ilyen?

Legjobb válasz: Szerintem hétfõn menj el.A doki majd megnézi, hogy miujs vele.Legalábbis én ha megtudnám, biztos szaladnék a dokihoz.:) Grat. a babóhoz.

Szerintem hétfõn menj el.A doki majd megnézi, hogy miujs vele.Legalábbis én ha megtudnám, biztos szaladnék a dokihoz.:) Grat. a babóhoz.
Elöször is GRATULÁLOK!!!És kérlek ne is gondolj ilyenre. Ez nem mindenkivel fordul elõ!Nem szabad erre gondolni. Tudod, az emberi agy sok mindenre képes...és ez igaz is. Vigyázz nagyon magadra és a pici Pöttyre. :D Amúgy, a másik kérdésedre is válaszoltam, én írtam, hogy már bármelyik napszakban tesztelhetsz!!! Én, amikor megtudtam hogy babám lesz, (szerdai napon csináltam a tesztet) csütörtök reggel már a doki rendelõjében csücsültem!!! Boldog Babavárást!!!:D 31hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hétfõn hívom a Polgárt már szeretnék valamennyire megnyugodni de sajnos itt is írta valaki hogy 11-ig héten elment a babó! :-( Próbálok infót gyûjteni a netrõl.
Jah, és a tünetek teljesen normálisak!!!Ne ijedj meg!!:D

Márc.26. -án volt az utolsó mensim első napja, már tesztelhetek? 1hetet 4napot késik. Ha pozitív lenne akkor mikor menjek orvoshoz? ! 23/L

Legjobb válasz: Persze már tesztelhetsz. Orvoshoz 6. hetesen érdemes menni, amikor már betöltötted a 6. hetet. Akkor már van szívhangja, elõtte fölösleges menni. Mostanra már szép 2 csíkos tesztnek kell lennie, ha valóban terhes vagy.

Persze már tesztelhetsz. Orvoshoz 6. hetesen érdemes menni, amikor már betöltötted a 6. hetet. Akkor már van szívhangja, elõtte fölösleges menni. Mostanra már szép 2 csíkos tesztnek kell lennie, ha valóban terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: halvány két csík. ha halvány akkor is érvényes pozitív ?:)
Na mi lett az eredmény kedves kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: most fogok gyógyszertárban venni
Nem teszteltél még? Akár este is csinálhatnál, mert ha van baba, ki kell mutatnia!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) ha õsszejött a baba akkor nekünk még csak az elsö :)
nekem márc 25.volt a mensim elsõ napja, 4 nappal ezelõtt már erõs pozitívat teszteltem:) én még várok 2 hetet kb utána megyek orvoshoz nekem második babám lesz:) 25/L
Nekem 27én volt az esedékes én már aznap reggel teszteltem egy középerõs pozit! :) Szóval ki kell, hogy mutassa
Tesztelj, mert kimutatja már! És akár jövõhét hétfõn mehetsz is dokihoz. :) Nekem ma lett pozitív reggel a teszt (eddig halvány volt) hétfõn meek dokihoz.
Bizony!! Tesztelhetsz!! Varjuk az eredmenyt! :-) szoritok
Valóban, ha terhes vagy, már kimutatja, ha pontosan meg szokott jönni. Betöltött 6, esetleg 7 hétnél mennék. Mondjuk nálunk a 2. baba nagyon nehezen sikerült, így a pozi teszt után 2 nappal már berendelt a dokim, így láthattam, hogy igen, ott van, csak fejlõdnie kell.
Felraknád a tesztet?

Ha 2 hete késik és két tesztem pozitiv akkor már biztosnak vehetem hogy baba? Mikor menjek orvoshoz? Mi az elsöfontos vizsgálat?

Legjobb válasz: Elõször is gratulálok! Másodszor meg szerintem már mehetsz dokihoz ha nagyon szeretnél,de akár még várhatsz is 1 hetet. Én megkérdeztem annó,mikor kell menni elõször és azt mondta a doki,hogy a kimaradt mensi után 10 nappal már lehet.

Elõször is gratulálok! Másodszor meg szerintem már mehetsz dokihoz ha nagyon szeretnél, de akár még várhatsz is 1 hetet. Én megkérdeztem annó, mikor kell menni elõször és azt mondta a doki, hogy a kimaradt mensi után 10 nappal már lehet.
elsõ vagyok. Lemaradt, hogy elõször uh.-t csinálnak. Megnézik, hogy jó helyre ágyazódott-e be. Aztán azt nézik meg van-e a 3 legfontosabb dolog a terhességhez. Ezek a szabályos petezsák, szikhólyag, késõbb embrió szívhanggal. Boldog babavárást!
Lassan mehetsz nõgyógyászhoz, aki úgyis elküld ultrahangra, ahol napról napra nagyobb az esély, hogy már szívhangot is hallanak. Védõnõhöz kiskönyvet csináltatni akkor lesz érdemes menni. Engem meg is vizsgált az orvos anno (5 vagy 6 hetes voltam), de nagyon óvatosan :) Utána ultrahang, de csak 7 hetesen lett szívhang. Ha jól sejtem, kb. 6 hetes vagy :) Sokaknak már ilyenkor hallatszik. Változó.
Szia! Pont így voltam, mint Te. 2 hetet késett és két pozitív tesztem lett. :D Pénteken teszteltem, másik héten szerdán mentem az addigi dokimhoz, aki kézzel megállapította a terhesség tényét. Aztán felkerestem egy jó nevû szülész-nõgyógyászt(a másik nem szüleszt a városunkban). Ez volt pénteken, akkor derült ki hogy 7 hét 2 napos vagyok. Szerintem már nyugodtan mehetsz dokihoz. Az elsõ egy uh vizsgálat lesz, ami ilyenkor sokszor még hüvelyi. Ha nem volt a közelmúltban cytológia levéve, akkor azt is leveszik. A többi meg már jön magától, megkapod a kövekezõ uh idõpontját, fel kell keresned a védõnõt, elküldenek vérvételre, stb.... Gratulálok!!!!!! :D 37 hetes kismami

Pozitív teszt után mikor menjek orvoshoz?

Volt már egy missed ab-om, és nagyon félek, hogy ezzel a babával is lesz valami baj.12 órában dolgozom, éjszaka, és nappal.El?bb hivtam az orvost, azt mondta 2 hét mulva menjek hozzá, akkor töltöm be a 6. hetet.Nem tudom mit tegyek, igaz ilyenkor még nem sokat látna, de én azt hittem ilyen esetben irnak fel valami magzat megtartó gyógyszert.Szerintetek mit tegyek?Várjak még 2 hetet, vagy menjek el másik orvoshoz?

Legjobb válasz: Most még nem tudja 100%-ra megállapítani. Viszont a munkád nem végezhetõ terhesen ebben a formában! Törvény! Emiatt meg jó lenne minél hamarabb az a terhesség-megállapítás. Nekem 5 hetesen kézzel megállapította, aztán hetente mentem UH-ra, mire a 8. héten lett végre szívhang is.

Most még nem tudja 100%-ra megállapítani. Viszont a munkád nem végezhetõ terhesen ebben a formában! Törvény! Emiatt meg jó lenne minél hamarabb az a terhesség-megállapítás. Nekem 5 hetesen kézzel megállapította, aztán hetente mentem UH-ra, mire a 8. héten lett végre szívhang is.
Szerintem keress másik dokit és menj el hozzá mihamarabb. Fõleg az elõzményeid után. Sajnos nekem is volt már spontán vetélésem, még a gyógyszer sem segített. De van, akinél sokat segíthet, ha baj van és fõleg, ha idõben elkezded szedni. A szívhang miatt ne aggódj, nekem se volt 5 hetesen. De így voltam nyugodt, hogy megnézett a doki. 38 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is emiatt aggódom, de most mit tegyek?
Egyetértek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget!
Tudom, hogy a 6 hetet szokták javasolni (szívhang miatt), de a méhen kívüli terhesség kiszûrése és az elõzmények után fogadnia kéne. Elevitet, MagneB6-ot szedhetsz, dokitól függetlenül. Ha nem fogad (hívd fel újra és kérd meg, hogy neked ezért fontos), keress másikat. Van elég belõlük.

3 napja késik, mikor teszteljek? Mikor menjek orvoshoz ha a teszt pozitív?

Legjobb válasz: már tesztelhetsz de csak reggel

már tesztelhetsz de csak reggel
Szia! Egyértelmûen pozitiv teszt után én már a hatodik héten mennék dokihoz. Ha eddig nem szedtél magzatvédõ vitamint, akkor érdemes elkezdeni. Nekem a Femibion-t ajánlotta a doki, mert az sok vasat tartalmaz-ebbõl kétféle van, nyílván az elsõ trimeszterest kell kérni. Mindenjót!
ne aggodj a tüdöszürö miatt, a középidö az lehetett a peteérésed, akkor baba még nem volt sehol.... gratulálok nagyon boldog terhességet:)
reggel tesztelj, ha pozitív, úgy elsõ alkalommal 8 hetesen érdemes elmenni.ekkor már van szívhang..és nincs is csodálatosabb érzés annál, mikor hallja az ember dobogni a szívét! a könnyeim kicsordultak, mikor hallottam a manókámét! 8 hós pasi anyukája
második vagyok, mi lett az eredmény? Gratulálhatunk?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Még várok 1 napot, holnap reggel csinálom meg a tesztet.
mit teszteltél?
A kérdező hozzászólása: pozitív lett, csak aggódom mert középidõben tüdõszûrésen voltam, de azt mondta a doki, hogy nem jelent semmit! Remélem minden rendben lesz:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 17.napon voltam szûréseen, akkor már ott volt 1-2 napossan.

December 10-én mensistem utoljára, szombaton lett pozitív a teszt. Mikor menjek orvoshoz?

A ciklusaim összevissza vannak.Elötte 45 napra,azel?tt 60 napra jött meg.A 60 napos az sajnos vetélés volt,beavatkozás nélküli.Lillyvel teszteltem,ma is pozitívat mutatott,még nem olyan er?s,de tisztán látható,akkor ez tényleg pozitív.Nem szeretnék csalódni.

Legjobb válasz: nekem december 11-én volt az utolsó mensim,viszont múlt hét csütörtökön negatív volt a tesztem,most nem merek csinálni,félek a csalódástól:-(Csütörtökön megyek dokihoz,kíváncsi leszek mit mond?!Szombat elõtt csináltál tesztet?

nekem december 11-én volt az utolsó mensim, viszont múlt hét csütörtökön negatív volt a tesztem, most nem merek csinálni, félek a csalódástól:-(Csütörtökön megyek dokihoz, kíváncsi leszek mit mond?!Szombat elõtt csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Szia!igen csináltam csütörtökön, akkor még egyértelmû negatív volt.De most is "erõs" halvány, nem kell fény felé fordítgatni.Tüneted van?Nekem csak néha erõs folyás, ami szagtalan, olyankor mindíg azt hiszem megjött.
A kérdező hozzászólása: Nekem is krémes folyásom van.Tavaly július óta próbálkozunk, és Ti (2.)?Az elsõ tesztet reggel csináltam, a másodikat ma délután. Én fizikai munkát végzek, álló meló, sokat kell emelni és menni.Ha csinálsz tesztet megírod, mi lett???Remélem van neked is baba!
Szia, nekem inkább krémes a folyásom.Tünetem hogy szurkál a hasam, én ülõmunkát végzek és rossz felállni meg leülni mert egybõl belenyilal.Lehet én is csinálok tesztet holnap, csak félek h negatív lesz.De neked gratula, szerintem hihetsz a tesztnek!Régóta próbálkoztok?
JA, mikor csináltad a tesztet?Reggel vagy napközben?
Mi már egy éve próbálkozunk, de még csak be sem állt a mensim, azért nem merek reménykedni.Állt 1-2hete szokott késni.Szeptemberben 6 hetet késett, doki szerint lehet elment, mert nem látott már semmit a pozitív tesz ellenére sem.De akkor úgy görcsöltem mint még soha.Ha csinálok tesztet mindenképp szólok.De már most irigyellek:-)

Február 20-án megkellett volna jönnie, de nem jött meg. Csináltam tesztet mind a 2 pozitiv lett. Meddig várjak még? Mikor menjek orvoshoz?

A hasam nem kemény, bár kicsit nagyobb mind eddig!

Legjobb válasz: szia! Mikor nekem kiderült 5 napos késés után h terhes vagyok, másnap már mentem is a dokihoz.Akkor voltam 5 hetes, és csak a petezsák látszódott,de legalább már kizárták a méhen kivüli terhességet.Gratula, vigyázz magadra! 18 hetes kismama

szia! Mikor nekem kiderült 5 napos késés után h terhes vagyok, másnap már mentem is a dokihoz.Akkor voltam 5 hetes, és csak a petezsák látszódott, de legalább már kizárták a méhen kivüli terhességet.Gratula, vigyázz magadra! 18 hetes kismama
Én is 5 hetesen mentem el orvoshoz, nekem is a petezsák látszódott, a szívhangot kb. a 7. héten észlelik, ekkor kaptam papírt a terhességrõl. Szerintem várj még kb két hetet, de ha izgulsz, hogy méhen kívüli-e a terhesség, vagy ha görcsölsz akkor menj hamarabb! Sok boldogságot! Gratulálok! 12 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szijasztok!Semmi bajom, nagyon jól érzem magam, néha fáj a hasam, de semmi görcs.Még hányinger sem, csak mellfeszülés, fáradság.Meg a nadrágom szük.Kösz a válaszokat.Boldog baba várást.Üdv Zsuzsa
Szerintem is egy-két hét múlva mehetsz, a hasad biztos fel van fújódva, ez ilyenkor természetes.Gratulálok, szia
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Szijasztok!Jó baba várást, és utána babázást!Üdv


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!