Találatok a következő kifejezésre: Mikor menjek orvoshoz, (263 db)

Hasmenés terhesen. Mitől lehet? Mit tegyek? Mikor menjek orvoshoz? Nem sok, csak idegesítő.

Legjobb válasz: Hasmenés akár az egész terhesség alat is lehet. Akkor menj orvoshoz, ha amit megeszel megiszol rögtön kijön, nem marad benned semmi sem, ha szédülsz, és nagyon rosszul vagy, ha képtelen vagy bármit is inni. Ha tudsz inni és az nem rögtön távozik belöled akkor ez van. Nekem lányaim néha napi 4-5x is kakilnak néha vízszerüt is, de ez van, a doki semmit nem ad rá.

Hasmenés akár az egész terhesség alat is lehet. Akkor menj orvoshoz, ha amit megeszel megiszol rögtön kijön, nem marad benned semmi sem, ha szédülsz, és nagyon rosszul vagy, ha képtelen vagy bármit is inni. Ha tudsz inni és az nem rögtön távozik belöled akkor ez van. Nekem lányaim néha napi 4-5x is kakilnak néha vízszerüt is, de ez van, a doki semmit nem ad rá.
A kérdező hozzászólása: Nekem is hányingerem van, de az eddig is volt, illetve még nem múlt el :( Jobbulást!
Én is ugyanezzel a problémával küszködök 3 napja. Nekem hányingerem is volt az egyik reggel, de az elmúlt.. én sem folyamatosan megyek, de azért ha kell, akkor is híg.. :D nekem is azt mondták, hogy valószínûleg a meleg miatt van. 24 hkm
A kérdező hozzászólása: De amúgy nem laza, hanem folyós :( Már bocsi így ebédidõben :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nem jön ki minden, tegnap 2x kellett mennem, meg ma is eddig.
Azért lehet, hígabb széklet vagy hasmenés nyáron, mert az ember lánya alig fogyaszt szilárd ételt, viszont hideg gyümölcsüt, leveseket, és sok sok folyadékot iszik! Nincs mi megfogja!
Igen-igen, ahogy mások is mondták. Ha nem csak laza a széklet, de szinte minden kijön belõled, vízszerûen, napokig, akkor azért nem árt egy kivizsgálás, nem-e fertõzés vagy gyulladás okozza. De alapvetõen megesik ez. Érdemes rostos dolgokat eszegetni, sokszor kicsit, nagyon jó a reszelt alma, reszelt sárgarépa. Nem kell megijedni, de a folyadékot és sókat pótolni kell. Leves, tea, stb. :) Kitartás!
HA nagyon durva, folyton a wc-n ülsz, akkor menjél orvoshoz. Ha néha kicsit hígabb széklet, akkor nem kell. Én 8 hetesen külföldön szedtem össze egy durva vírust. Egész nap a wc-n ültem Ittam egy korty vizet és folyt belõlem alul ki. Szörnyû volt, kórház, infúzió egyebek, a fertõzéstõl elkezdtem barnázni is, de Hála Istennek egészséges gyermeket szültem. NAgyon erõs baba volt, ha azt túlélte, és akkor fejlõdött mindene még.
A kérdező hozzászólása: A melegtõl miért van hasmenés?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ilyen tünetek nincsenek amiket az elsõ ír. Már 14 hetes vagyok, eddig nem volt ilyen.
Mind a 2 terhességem elején volt hasmenésem.Nem kellemes...utáltam.Egyik nõgyógyász azt mondta hogy normális, a másik azt mondta hogy menjek háziorvoshoz.Hát én nem mentem, és 2 egészséges gyerekem van.Mind a kettõvel a nyarat kellett végig szenvednem, mert a lányom Januári, a fiam pedig Decemberi.Ha gondolod jelentkezz be háziorvoshoz, ha nagyon zavar!
Ebben a melegben teljesen normális! Nekem tegnap volt gyomorgörccsel 2X is!
Köszi, mindenesetre ne aggódj, biztosan minden rendben lesz! :) Neked is jobbulást és boldog Babavárást !

Hány hetes terhes vagyok? Hogyan fogja most a doki számolni? Mikor menjek orvoshoz?

dec.19 én jött meg 28 án levették a spirálom .Azóta nem jött meg.Tervezett baba.Múlt héten teszteltem pozitiv lett.De nem tudom most hogyan fogják számolni?Mivel menszesz alatt spirálom volt.Mikor menjek dokihoz ?Én jöv? hétre gondoltam.

Legjobb válasz: Az nem számít, hogy menses alatt spirálod volt, utána az levették. Az utolsó menses elsõ napjától számolnak így is, hiszen akkor kezdõdött a ciklus. Még korai orvoshoz menni, de menj csak, csak ne ijedj meg, ha még nem lát semmit.

Az nem számít, hogy menses alatt spirálod volt, utána az levették. Az utolsó menses elsõ napjától számolnak így is, hiszen akkor kezdõdött a ciklus. Még korai orvoshoz menni, de menj csak, csak ne ijedj meg, ha még nem lát semmit.
A kérdező hozzászólása: jövõhétre gondoltam elvileg akkor leszek 6 hetes az úgy jó nem???
5 hetesen nekem csak petezsákot találtak!
Én 5 hetesen telefonáltam neki, és azt mondta, hogy inkább 1 hét múlva menjek, akkor már tutira lát valamit! Szóval szerintem is a 6. héten menj el a dokihoz! Hüvelyi UH-val fog megvizsgálni, ami nem fájdalmas. Nekem nem volt utána labor, azt mondta, hogy pihenjek sokat. A 11. héten nézett meg újra, akkor már a Pici minden szerve kifejlõdött! :-) Felvettem a kapcsolatot a védõnõvel, megkaptam a kis könyvet és irány a 12. heti , fontos UH vizsgálat. A többit úgy is tudni fogod, a doki és a védõnõ is mindig mondani fogja (jó esetben) Üdv: 40 hetes kismama
Szerintem sincs érteleme a 6. hét elõtt menni!!!Nekem sem volt laborvizsgálat, csak egy terhességet megállapító hüvelyi uh!Labort elõször a 16. héten csináltak!
Szia! Úgy látom mindenhol máshogy és máskor, de azért leírom nekem hogy volt, aztán úgyis a dokid mindent mond majd :-) Én a 6. hét végén mentem csak pont azért, hogy már legyen mit nézni. Volt is már szívverés, de amúgy akkor még csak a doki ismeri fel mi micsoda, szépen el is mondta :-) Aztán elküldött laborra (7. hét) és védõnõhöz (8. hét) aztán 9. héten megint uh. Akkor már mi is felismertük hol a buksi, kéz, láb stb. :-)
Valószínûleg valami már látszani fog, ám érdemes megvárni a 6.hetet, én is kivártam, bár bevallom elég türelmetlenül! Sok vizsgálatra számíthatsz! Lesz egy teljes labor, EKG, vérnyomás ellenõrzések, vizeletet többször ellenõrzik, fõleg a vége felé. El kell menni fogorvoshoz. Én ennyire emlékszem. Késõbb van még toxoplazma vizsgálat, ez is vérvétel, itt azt nézik átestél-e már ezen a fertõzésen, ha igen, akkor már védett vagy, ha nem, valószínûleg mégegyszer ellenõrzik, mert ha véletlenül terhesség alatt esel át rajta, kell kezelés, árthat a magzatnak. Aztán van a híres AFP, de még elõtte lehet kombinált teszt, ami szintén vérvétel+ 12.heti uh eredménye! Állítólag ez a teszt jobb, mint az AFP! Viszont az kötelezõ, a 16. héten biztos menned kell. Van vérvétel a hepatitis B-re is. Én hirtelen erre emlékszem. Elég sok volt, már alig vártam, hogy megszüljek és ne lássak egy darabig orvosokat és tûket!
Nyugodtan elmehetsz, úgyis ultrahangot fog csinálni!Ott már látja a babát!vérvétel lesz utána!Én 6hetesen voltam!
Ha elmúltál 6 hetes akkor menj, mert akkor már szívhangot is hallhatsz. Természetesen csak hüvelyi ultrahangot csinálnak még ilyenkor. Jó babavárást!
Elõzõ vagyok. Úgy a 12. hétig megcsinálják a vérvételt, vizeletvizsgálatot, fogászat, védõnõ, ekg, háziorvos. A sorrend mindegy, de a háziorvost hagyd a végére, mert õ írja be a leletek adatait a kiskönyvedbe, amit a védõnõ ad. Legalábbis nálam így volt.

Mikor menjek orvoshoz?

A nemvártig van még 2 napom,viszont már 3 tesztem pozitiv.

Legjobb válasz: Szia, szerintem menj el a háziorvoshoz mond el neki a dolgokat, és biztos ki ir táppénzre..Ha nem akkor meg a nögyógyász..De mivel már volt 2 vetélésed, én a helyedbe felhívnám a nõgyógyászt, és tanácsot kérnék tõle, biztos ami biztos.Gratulálok, vigyázz magatokra.

Szia, szerintem menj el a háziorvoshoz mond el neki a dolgokat, és biztos ki ir táppénzre..Ha nem akkor meg a nögyógyász..De mivel már volt 2 vetélésed, én a helyedbe felhívnám a nõgyógyászt, és tanácsot kérnék tõle, biztos ami biztos.Gratulálok, vigyázz magatokra.
Szerintem mindenképpen háziorvos, õszintén elmondod, hogy mi a helyzet, szerintem kiír táppénzre. A nõgyógyászt én a biztonság kedvéért felhívnám. Megmutatod a teszteket? :-) Ha nem titkos! Amúgy gratulálok! Nyugod és szép terhességet kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves hozzászlásokat. A teszteket sajnos nem tudom feltenni, mert kidobtam.Szombat reggel facelle tesztel(Rossmanos)teszteltem, de idõn túl mutatta ki a terhességet kbrá másfél órára.Akkor elmentem délután vettem digitálisat, az kiirta hogy 1-2 hetes vagyok.Ma reggel meg dm-eset használtam azon ott volt a második csik, igaz halványan.

Mikor menjek orvoshoz?

Sziasztok! Augusztusban volt sajnos egy műszeres befejezésem, mert felszívodott az embrió:(... Még nem csináltam tesztet, de 4 napja késik , a már 1,5 hete fájnák a mellbimbóim és egyre jobban , fájdogál a hasam és már jönnek a hányingerek is. Amennyiben pozitívat tesztelek( amit nagyon remélek) mikor menjek orvoshoz? Meglehet akadályozni egyáltalán azt, hogy felszívodjon ismét... Gyógyszerrel vagy akármivel? Félek, hogy megtörténik megint:(

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj mihamarabb, és ha pozitív, akkor menj el dokihoz, mivel már volt egy problémás eseted. Alap esetben 6-8 hetesen a legjobb menni, de a te esetedben szerintem jobb az óvatosság. Lehet gyógyszert ad, lehet hogy csak pihenésre fog. De az a biztos, ha lát egy doki szerintem. Drukkolok neked.

Szerintem tesztelj mihamarabb, és ha pozitív, akkor menj el dokihoz, mivel már volt egy problémás eseted. Alap esetben 6-8 hetesen a legjobb menni, de a te esetedben szerintem jobb az óvatosság. Lehet gyógyszert ad, lehet hogy csak pihenésre fog. De az a biztos, ha lát egy doki szerintem. Drukkolok neked.
A kérdező hozzászólása: Azért ne szaladjunk elôre:) ))... De ezzel a bogyóval.. amit kaptam.. azért jobban érzem magam.. Képzeld.. már a hasam sem fáj úgy mint eddig:) )... na ez a jó jel.:) ) Írjál ám mi volt hétfõn... Egyébként együtt voltatok többszõr is abban az idõben?
Ez tényleg jó, ha már nem fáj annyira a hasad :) Jól fog alakulni, meglásd :) Voltunk együtt két naponta egészen a 9.-16.napokig. Hátha!!!
A kérdező hozzászólása: Hát akkor ne viccelj:) elég sok esélyed van rá:) Mi egész hónapban azt hiszem 4-5 alaklommal voltunk együtt:) Volt egy olyan éjszaka amikor már a számításaimon túl voltunk együtt 1-2 nappal. Úgy voltam vele most már mindegy.. így nem a babára koncentráltam... Csak baromi jó volt együtt:) ).... Na valószínûleg akkor jõtt össze:) )) ennyit az ovulációs naptárról!
De jó! Most megint reménykedem :D
A kérdező hozzászólása: Na????:) ) sikerült??:) ))csináltàl tesztet?
Igen, de negatív lett :( Ma kéne megjönnie. Még semmi, de már érzem a derekamat....
A kérdező hozzászólása: Sajnálom:(.... Azt hogy fáj a derekad az szokások jel nálad a menzeszre?...úgy érzed, hogy nem jött össze?... Lehet, hogy csak nincs annyi hcg a szervezetedben még.... Mennyi ideje próbálkoztok?
7 éve próbálkozunk már :( az elõzõ házasságomból van már egy 17 év 11 éves gyermekem, Õk azonnal összejöttek, elsõre! De a mostani párommal sehogy nem megy... Ma megyünk vissza a leletekkel a dokihoz, mert most már nagyon elfogyott a türelmem! Inszemet szeretnék, hátha összejön vele a baba!
A kérdező hozzászólása: Remélem sikerül:) drukkolok neked! Bárcsak tartanèk ott, hogy én is elmerjem hinni. Ne érts fèlre, de lennék olyan helyzetben " jelenleg", hogy már meglévõ mellé küzdjek egy másodikért...Az én helyzetembõl nézve, úgy gondolom, talán kicsivel könnyebb elviselni, ha már összejött egy baba... és ott van veled.... átélhetted azt amire jelenleg csak vágyakozom... álmodozom...és reménykedem. A legrosszabb az, hogy körülöttem mindenki babát csinál... terez és össze is jön nekik. Egybõl tudnak neki örülni és úgy kezelik a helyzetet, hogy 9 hónap múlva.. Baba lesz.... Meg sem fordul a fejükbe, hogy nem jön össze... Irigykedem, hogy ilyen a hozzáállásuk.... igazuk van.. Csak ha az ember koppan egy nagyot.. már óvatosabb. Tényleg szorítok értetek!:) )
Nagyon szorítok Neked!!!! Amúgy tényleg, akár hova megyek, nem hiszed el, de lépten nyomon pocakos nõk jönnek velem szembe. Tegnap csak 7-et számoltam meg alig fél óra alatt. régen nem láttam ennyi kismamát. Vagy csak most figyelem ennyire? remélem, rövid idõn belül mi is pocakosan járkálhatunk :)
Amúgy mit érzel????? Mikor mész megint dokihoz????
A kérdező hozzászólása: Én is sokat látok:) )... de azt is észrevettem, folyamatosan mindenki hasát nézem:) )) tök hülyeség!!:) Mit érzek? Hasszurka.... megérkezett a hányinger.. de érdekes, hogy inkább este erõsebb..a cicim az nagyobb lett és baromi érzékeny a mellbimbóm... ja és be is sötétedett.. érdekes...... meg persze a szagok...csütörtökön megyek vissza a dokihoz... Ha belegondolok már összeszorul a gyomrom.... Megnéztem egy terhesség kalkulátorral mennyi idõs lehetek 5. Hét 1 nap..... Nagyon pici... Még most sem fogunk sokat látni:(
Figyu, ezek nagyon jó jelek :) Azokat a terhes jeleket produkálod, amiket anno én a gyerekekkel :) Hidd el, miden a legnagyobb rendben van és úgy is marad egészen végig!!!! Úgy izgulok Érted!!! Jó lesz pocakosodni :) És hidd el, nem fog felszívódni!!! Bízzál benne, az nagyon-nagyon fontos!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Aranyos vagy:) Igyekszem kicsit elengedni magam az ügyben... neveket nézegetek... elképzelem, hogy milyen jól lesz majd kis ruhákat venni neki:) )..aztán gyorsan leállítom magam:(!!! Meglátjuk. Próbálok jól viselkedni!:) ) Te megváltoztattad a kajálási a szokásaidat anno? Odafigyeltél mit egyél és mit ne?
Nem változtattam meg. Mivel a 6.héttõl a 14.hétig hányós voltam, óránként ettem. a fiammal egész nap kakaós csigát faltam, a lányommal nem voltam annyira édesség-kívánó :) DE mind a két terhességemnél képtelen voltam megenni a húst. Pedig elõtte imádtam!!! Felvágottak jöhettek, de a hús!!! Olyan rég volt már! Ezért is szeretnék már újból babázni. Más ilyenkor kezdi a babázást, én meg már lassan nagymama leszek (17 éves a fiam, 11 a lányom) Nagyon kellene egy pici!!!!!! Élvezd a babavárás minden percét, egyél ami jól esik. Elkerülhetetlen a hízás, de hidd el, lemegy az a felszedett jónéhány kg!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Aranyos vagy:) Igyekszem kicsit elengedni magam az ügyben... neveket nézegetek... elképzelem, hogy milyen jól lesz majd kis ruhákat venni neki:) )..aztán gyorsan leállítom magam:(!!! Meglátjuk. Próbálok jól viselkedni!:) ) Te megváltoztattad a kajálási a szokásaidat anno? Odafigyeltél mit egyél és mit ne?
Szuper! Ugye, most már megnyugodtál? Nagyon boldog babavárást!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinàl.. ès làtott egy 2 mm -es petezsákot:) ) Jövôhèten megyek vissza ... Kaptam kupot .. szóval kicsit megnyugodtam:) ..3-4 hetes terhes lehetek:)
A kérdező hozzászólása: Igyekszem jól viselkedni:) .. De nehéz nem izgulni:(.. Köszi, hogy így tartod bennem a lelket:) Akkor ez rád is értendõ ám!!! Ne stesszelj... pozitívat fogsz tesztelni és kész!!!!:) ))
szerintem már most is elmehetsz és elmondod neki mi volt hogy mitol tartasz és majd utbaigazít mit tovább:)
Elõbb tesztelj, és ha pozitív (remélem az lesz!!!!) akkor elõször is tedd fel ide a teszt képét :D és utána irány a doki!!!! Lehet, ad valami erõsítõ gyógyszert!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok:) ) holnap reggel csinálok tesztek és ha pozitív akkor futok az orvoshoz:) köszönöm az erõsítést:) ) írok, hogy mi lett az eredmény:) :) ))
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam ki... Megcsináltam a tesztet ma este... Pozitív lett:) )))). Holnap megpróbálok elmenni orvoshoz.... De most kb a 4. hétnél lehetek..... sok mindent nem fogunk látni még ... de legalább ellát remélem értelmes tanácsokkal.:) .... Azt még kérdezni akartam, hogy nektek is fájt a hasatok? Néha már az õrületbe kerget olyan rossz.. Leginkább ha ülök... meddig fog ez tartani?
Istenem, de örulök!!!! Gratulálok!!!!! Tedd fel a tesztet, jo? Én reggel tesztelek 12.dpo-n. Drukkolj kérlek!
A kérdező hozzászólása: Köszönö;)))) szorítok neked:) )Mûszaki analfabéta vagyok:( hogy tudom feltenni a tesztet?
http://kepfeltoltes.hu - kell feltöltened és ide behivatkoznod. várom nagyon!!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos ezt csak otthon tudom megcsinálni... Munkahelyemen levannak tiltva a feltöltéssel.. stb. De este igyekszem megcsinálni:) .. Na és mik a te híreid?
Sajnos nem jó hírem van. Megcsináltam ma reggel egy tesztet, de negatív lett. Ma vagyok a 12. dpo-on.
A kérdező hozzászólása: Mikor kell mejönnie( ill. nem kell)?Tünetek?
4 nap múlva nem kéne megjönnie. A tünetek? Fájnak a melleim és a 7-10 dpo-on szúrkált a hasam, éreztem a méhem, de már nincs semmi szúrkálás :(
A kérdező hozzászólása: Ne viccelj velem!!! Nekem 1 héttel a menzeszem elõtt kezdett fájni a mellbimbóm... és egyre jobban ahogy közeledett a nem várt nap. Ugyan úgy a hasszurka.... Aztán abbamaradt.. a hasszurka.... És pozitív teszet lett belõle...!!! Nehogy elszomorodj .... Sok esélyed van pozitívat tesztelni!!
Istenem, bár csak úgy lenne!!!! ki kell várnom a hétfõt, és ha tényleg nem jön meg, akkor tesztelek egyet. Bárcsak összejönne, én lennék a világ legboldogabb nõje :) Drukkolj kérlek!!!
ÉS NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY NEKED POZITÍV LETT A TESZTED!!!!!! SZÍVBÕL GRATULÁLOK!!!!!
A kérdező hozzászólása: Túl korán teszteltél.. szerintem csak ennyi! :) )) Drukkolok neked! Mindeféle képpen írj, hogy mi van!!:) ) Köszi... De most még nem tudok úgy örülni... vagy inkább nem merek:(... Beszéltem a dokimmal... Ma délután megyek hozzá... Nagy izgulok... Pedig ez nem tesz jót a babának:((.... Azt mondta a doki, hogy az idegállapotomhoz mértem döntsem el, hogy mikor megyek be...:) kiborultam... Szóval ezért is megyek ma:) ... Tökre rendes volt a doki:) ))
Ne idegeskedj, minden rendben lesz!!!!! Csak nyugodj meg és gondolj arra, hogy már nagyon szépen befúrta magát a babád a méhed falába, ott biztonságban van. Szeresd és Veled marad, minden rendben lesz!!!!!! Nem fog elõfordulni a múltkori, de ne idegeskedj, mert nem jó egyikötöknek sem :(
A kérdező hozzászólása: Bocsi ... Kétszer küldtem el:) ) Akkor jó:) eléggé válogatós vagyok... Halat nem eszem... De anno páromnak megigértem, hogy ha terhes leszek akkor fogok enni... Hát csak eljött az ideje:) ).. remélem. Össze fog jönni... tudom, hogy nehéz... de próbáld magad mással elfoglalni. Nyaralás szervezés ... Vásárlások... Stb. Talán ha nem koncentrálsz rá annyira sikerül. Megkérdezehetem, hogy hány éves vagy?

Mikor menjek orvoshoz először? Holnap fogok tesztet csinálni reggel, és 5 napja kellett volna nem megjönnie? Úgy szeretnék menni, hogy már akár látszódjon is valami.

Legjobb válasz: Akkor én úgy mennék hogy ha + a teszt rá egy hétre menj el hogy biztos méhen belüli-e mert egy méhenkivüli baba a 7-8. hétre mire szivhang meg minden van és érdemes menni már nagy károkat tud okozni szóval mennék + teszt után egy héttel aztán a doki úgyis vissarendel rá 2-3 hétre kontrollra.

Akkor én úgy mennék hogy ha + a teszt rá egy hétre menj el hogy biztos méhen belüli-e mert egy méhenkivüli baba a 7-8. hétre mire szivhang meg minden van és érdemes menni már nagy károkat tud okozni szóval mennék + teszt után egy héttel aztán a doki úgyis vissarendel rá 2-3 hétre kontrollra.
2-3 hetes menzesz-kimaradás esetén már érdemes orvoshoz fordulni; a terhesség 6. hetében már kell embriót látni, és a 8 héten már biztosan kell életjelenségnek is látszani.
Menj el nyugodtan orvoshoz, úgyis eltelik pár nap mire kapsz idõpontot!
Rögtön a pozitív teszt után elmentem orvoshoz. Még csak apró petezsák látszódott, de legalább tudtam, hogy méhen belül van. Rá két hétre, 6 hetesen már volt szívverés is.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem, pozitív lett!!! :) Jövõhét második felében megyek dokihoz.
SZUPER!!!

Mikor menjek orvoshoz? Volt vetélésem 2 hónapja és most poz. tesztem. Nagyon félek, hogy megint rossz vége lesz, ezért nem is akarok még menni, bár nagyon enyhe barnázás volt.

És has szurkám,és mingyárt meg jön érzésem van!!Ez mit jelenthet??

Legjobb válasz: szia! a tüneteid sima terhességi jelek. nekem legalábbis mindkét terhességem így kezdõdött. szerintem menj bátran dokihoz, mert õ tud neked tanácsokat adni, hogy mire kell figyelned, sõt, ha indokolt még gyógyszert is, ami a vetélést megakadályozhatja. drukkolok, jó egészséget!

szia! a tüneteid sima terhességi jelek. nekem legalábbis mindkét terhességem így kezdõdött. szerintem menj bátran dokihoz, mert õ tud neked tanácsokat adni, hogy mire kell figyelned, sõt, ha indokolt még gyógyszert is, ami a vetélést megakadályozhatja. drukkolok, jó egészséget!
Szia! Hasonló cipõben járunk, nekem ez a harmadik ciklusom vetélés után és pozitív a tesztem. Holnap megyek orvoshoz, mert nem akarok kockáztatni, pedig eléggé be vagyok szarva tõle, mert elvben még nem is próbálkozhattunk volna. Szóval szerintem bátorság, menj el orvoshoz, az a biztos. És ne félj, minden rendben lesz. Kétszer csak nem eshet a fejünkre ugyanaz a virágcserép! :)
Szia! remélhetõleg minden rendben lesz! A hasszurka és megjön érzés teljesen normális :-) Eltarthat hosszú hetekig ... ahogy belül nõ a méhed és a hormonváltozások miatt is lehet!! Ha pozitív, semmiképp ne gondolj rosszra, csak jó dolgokra! És nem lesz semmi baj!!! Sokaknak lett egészséges babájuk vetélés után! Egyél vitamint, sok gyümit :-) Igyál sok folyadékot és palástfû teát!!! az segít megtartani a babát és erõsíti a méhet!!!! Drukkolok ... én holnap reggel tesztelek, mert késik pár napja!!! Azért dokihoz menj el, inkább, minthogy idegeskedj, mert azzal csak árthatsz!!! (nekem is elment már egy babám és remélem ha most itt van velem a picikém, ezúttal nem lesz semmi baj!!! :-) Neked is ezt kívánom! És minden sorstársunknak! :-D
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) )!!De elötte is volt már pár évvel ezelõtt, sajna vetélésem:((!!Remélem majd most!!!Jó lesz!!Egyébként nekünk sem lehetett volna még:((!!!De mért???Remélem nem nagy baj:((
Azonnal orvos! Remélem, minden rendben lesz! Progeszteronpótlást kell, hogy kapj, annál meg minden perc számít! Tapasztalat. Ezeket a barnázásra értettem. AZ egyéb tünetekhez csak annyit, hogy gratulálok! :) De doki, doki, doki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek:) )!!Holnap megyek orvoshoz:) )

Kesett 3 napot, csinaltam ma egy tesztet es pozitív lett. Nagyon boldog vagyok. Ez már 100%? Ha igen, mit csinaljak? Mikor menjek orvoshoz? Mit egyek? Milyen vitamint szedjek? Es hogy mondjam meg a paromnak?

Mar keszulunk egy jo ideje a babara!De szeretnem felejthetetlene,romantikussa tenni!!!

Legjobb válasz: Elõször is gratulálok! Azt, hogy a párodnak hogy mond meg, neked kell tudnod. Én mindig vele csináltam a tesztet, együtt izgultunk, gondoltam, így a jó, elvégre együtt csináltuk :-) Orvoshoz az ember rögtön elszaladna, de elvileg ráérsz, ha kb. két hetet késik a mensid. Mert még olyan icurka-picurka, hogy lehet, hogy nem is látszik, és akkor csak izgulsz. (De én se bírtam ki :-)) Szóval jó babavárást kívánok!

Elõször is gratulálok! Azt, hogy a párodnak hogy mond meg, neked kell tudnod. Én mindig vele csináltam a tesztet, együtt izgultunk, gondoltam, így a jó, elvégre együtt csináltuk :-) Orvoshoz az ember rögtön elszaladna, de elvileg ráérsz, ha kb. két hetet késik a mensid. Mert még olyan icurka-picurka, hogy lehet, hogy nem is látszik, és akkor csak izgulsz. (De én se bírtam ki :-)) Szóval jó babavárást kívánok!
Egy barátnõm ebédkor desszert helyett egy cumit tett az asztalra. :-) Egy hetet várhatsz a dokival, akkor már látni is lehet valamit az uh-n. A vitamin dologban elég eltérõek a vélemények, az elevitet nemigen javasolják ezen az oldalon. Ezt a dokiddal beszéld meg. Gratulálok, jó egészséget kívánonk nektek!
Szia! En is gratulalok! Szerintem csomagold be 1 kis ajandekdobozba a pozitiv tesztet, es ugy add at neki..:) sok sikert!
Szia!Gratulálok a babához!Nagyon irigyellek is érte és minden jót kívánok nektek!!!!! Menjetek el valahová vagy otthon egy finom vacsi után hallgassatok zanét stb.Vegyél valami apróságot a babának, elõkét, cipõcskét, stb., csomagold be, add neki és mondd, h erre hamarosan szüksége lesz a babátoknak.
Na majd megkapom, hogy én leszek a kérdésed megválaszolásának a fekete báránykája! Sajnos a teszt nem 100%, szerintem menje el 2 hét múlva a dokidhoz és ha õ is azt mondja, hogy igen, ott a babátok, akkor örülj neki! Nehogy csalódás érjen!! Szorítok, hogy minden rendben legyen és babás legyél!!
Csak hogy megnyugodj csinálj még egy tesztet, én 4 nap alatt 13-at csináltam. :) A párodnak pedig szerintem tök jó ötletet adtak az elõttem szólók, bár én nem bírtam ki és telefonon elmondtam, már bánom!:( Úgyhogy nagyon készülj rá, és tedd felejthetetlenné!
A negatív teszt az hazudhat, viszont a pozitív az nem!Persze én is csináltam másnap reggel mégegyet, hogy biztos legyek (nagyon halvány volt a második csík)! Szóval gratulálok!!!Nekem a teszt becsomagolása és átadása tetszik, az eredetibb, mint a megszokott cipõcske!:) Én a mensi elött 2 nappal csináltam az elsõ tesztet, mert a tüneteim megvoltak már és ct vizsgálatra kellett mennem!Ott megkérdezték terhes vagyok e, mire mondtam lehet, sõt!Így a ct elmaradt, délután teszteltem!Este a párom kérdezte mit mondtak a ct-n, így közöltem, hogy elmaradt, mert terhes vagyok!De én is a tesztet adtam volna neki, ha nem így alakul!:) 19 hetes kismama
Ha a terhességi teszt papírját elolvasod végig, figyelmesen, akkor ott szerepel, hogy a + tesz még nem jelenti azt, hogy babát vársz. (Lehet ciszta, vagy szerencsétlenebb esetben akár méhenkívüli terhesség is.)
SZia! Elõször is gratula. Ha a terhesség nem is 100% de 99% szerintem :) ) Kérj idõpontot ultrhangra, (nõgyógyásza válogatja, hogy ki mikor javasolja az utlrahangot, én olyanról is hallottam, hogy 8 hetes terhesség elõtt nem érdemes menni. Merthogy akkor már biztosan lehet a szívhangot észlelni. Szerintem próbálj meg kérni egy idõpontot tõle illetve ultrahangra, és akkor meglátod mit mond. Lehet, hogy azonnal berendel. Vitamin: Van több fajta terhesvitamin, Elevit, Gravida. Ezek nagyjából egyforma összetételûek, de nem olcsóak. Folsavat mindenképpen szedjél, azzal megelõzhetõ a nyitott hátgerinc. Enni sok gyümölcsöt, zöldséget, teljes kiörlés gabonából készüt kenyeret. ne fûszerezz, fõleg ne sózz nagyon.

Mikor menjek orvoshoz? A naptáram szerint nov.1. és nov.7 között voltam a termékeny szakaszban. Peteérést nov.6-ra írta. De csak hetedikén éreztem valamit. A párom nov.1-tõl 6-ig volt itthon.

Csak 1-jén ment el bennem, a többi napon megszakítottuk. a netes kalkulátor szerint. 5 hetes vagyok.6.-ára valószínûsíti a fogantatást. Ja és az én ciklusaim nem 28 naposak, hanem kb 37. Ha október 14-tõl (az utolsó mensi elsõ napja) számolnom akkor viszont jövõhéten leszek 7-hetes. de elvileg 6-án fogant. és mivel 37naposak a ciklusaim átlagban ezért a kalkulátorok szeint 6hetes leszek. ezért vagyok megzavarodva.

Legjobb válasz: Teszteltél pozit? Ha igen akkor utolsó mensid elsõ napjától számolj 7 hetet és akkor menj. Elõtte felesleges.

Teszteltél pozit? Ha igen akkor utolsó mensid elsõ napjától számolj 7 hetet és akkor menj. Elõtte felesleges.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom. De ha az utolsó mensitõl számolom akkor jövõhéten leszek 7 hetes. De nem 28 hanem 37 naposak a ciklusaim és csak kb 6-án fogant azaz kb 2, 5 hete. És ha a kalkulátorba a 37napot írom be akkor viszont 6 hetes leszek. ezért zavaros az egész.
Ne foglalkozz vele! A doki csak az utolsó menzeszed elsõ napját fogja kérdezni. Nem fog abból gondot csinálni, hogy hány hetes vagy. Megnéz majd ultrahangon és megmondja, hogy körülbelül mikor fogsz szülni. Amúgy ez a dátum még ezerszer fog változni :-) Nekem 28 naposak a ciklusaim, pont félidõben fogant a baba, mégis minden vizsgálatkor mást mondanak, de a kiskönyvembe csak a február 13 szerepel, mert akkor lesz 40 hét a vérzéskimaradás ideje :-)
De van pozitív teszted? Mert anélkül nem számít a kalkulátor mit ír.A teszt mutatja bekövetkezett e a terhesség. Mikor kellett volna megjöjjön?
A kérdező hozzászólása: van öt darab pozi tesztem. nov. 20-án kellett volna megjönnie.
most akkor mi a gondod? és 1 héten szerintem ne variálj úgyis a doki mondja meg uh. alapján!

Mikor menjek orvoshoz?

2 napot késett ma csináltam tesztet, és pozitív lett. (picit halványabb az egyik csík, de határozottan ott van :) ) Mikor érdemes elmennem orvoshoz? Illetve akihez elmegyek, ő fog küldeni vérvételre és hasonlók?

Legjobb válasz: nálam úgy volt (2éve) hogy mensz késése után mentem orvoshoz akkor voltam 7 hetes,ott kaptam egy papírt amin megállapította a terhességet.a papírt a körzeti védõnõnek kell megmutatni akitõl a terhesgondozói kis könyvet fogod kapni,aztán aztán irány a körzeti kórház idõ pont kérés a terhesgondozóba és ott kapod majd mindig a beutalókat a vizsgálatokra amik majd szükségesek lesznek

nálam úgy volt (2éve) hogy mensz késése után mentem orvoshoz akkor voltam 7 hetes, ott kaptam egy papírt amin megállapította a terhességet.a papírt a körzeti védõnõnek kell megmutatni akitõl a terhesgondozói kis könyvet fogod kapni, aztán aztán irány a körzeti kórház idõ pont kérés a terhesgondozóba és ott kapod majd mindig a beutalókat a vizsgálatokra amik majd szükségesek lesznek
Az én dokim szerint pozitív teszt után menjen az ember, mert ha méhen kívüli, az idõfaktor egyáltalán nem mindegy. PErsze, nincs szívhang még az 5. héten, de ha baj van, véletlenül, akkor nem mindegy, mikor lépnek (a petevezetõ is megmenthetõ). Ha pedig nincs probléma, akkor is megnyugtató, hogy jó helyen van, és legalább lesz egy korai nulladik ultrahang, amihez képest figyelni lehet a fejlõdést. Én 5 hetesen és két naposan voltam elõször.
kifelejtettem hogy két hetes késés után mentem el
Az elmaradt menstruáció után 2 héttel szoktak hívni a dokik, mert akkor már hallható a szívhang! Gratulálok :)
Én 8 hetesen voltam, akkorra kaptam idõpontot. (4 hetes késés.) Olyan 7 hetesen érdemes amúgy legkorábban, mert akkor már van szívhang. Az orvos majd elmondja hova kell menni, mert mindenhol máshogy mûködik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a gratulációt! A jövõ héten felhívom az orvost, és az azutáni hétre kérek idõpontot. Akkor leszek 6 hetes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!