Találatok a következő kifejezésre: Mikor menjek Ma reggel (8 db)

Ma reggel pozitívat teszteltem. (3. -ára nem vártam). Mikor teszteljek újabbat? És mikor menjek dokihoz?

Legjobb válasz: Gratulálok! Miért akarsz újabbat tesztelni? Ha 2 csík van, akkor terhes vagy, nem kell mégegy tesztet elhasználni, felesleges. Dokihoz kb. 7 hetesen menj, az utolsó mensesed elsõ napjától tudod számolni. Akkor jó eséllyel van már szívhang is, védõnõhöz meg csak utána.

Gratulálok! Miért akarsz újabbat tesztelni? Ha 2 csík van, akkor terhes vagy, nem kell mégegy tesztet elhasználni, felesleges. Dokihoz kb. 7 hetesen menj, az utolsó mensesed elsõ napjától tudod számolni. Akkor jó eséllyel van már szívhang is, védõnõhöz meg csak utána.
Az elsõvel annyiban nem értek egyet, hogy a két csík nem feltétlenül két csík! Barátnõmnek cisztája volt, és attól lett pozi a tesztje, de nem erõsödött! Szóval két nap múlva én egyet még csinálnék a helyedben. Nem hiszem, hogy az a 3-400 forintos tesz számít!
Gratulálok! Milyen tesztet használtál? Képet tudnál feltölteni?
Ha halványka, akkor 2 nap múlva tesztelj újra, hogy lásd erõsödik-e. De ugyanolyan tesztet használj, mert úgy tudod összehasonlítani. Ha elég erõsen látszik most is a 2. csík, akkor felesleges az új teszt. Ha nincs semmi problémád, akkor 7 hetesen menj dokihoz. Boldog babavárást kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Gabriel tesztet használtam, nagyon hamar erõs lett a csík szine. Akkor lehet nem tesztelek újat. Köszi a válaszokat! Terhesség ideje alatt mi a helyzet a hajfestéssel? A héten lenne aktuális.

Mikor menjek dokihoz? Ma reggel + lett a tesztem. :-)) Márc.4-én volt meg utoljára.

Legjobb válasz: Az én dokim azt mondta, hogy 2 hetes késés után menjek hozzá. De van, aki egybõl megy a pozitív teszt után. Boldog babavárást!

Az én dokim azt mondta, hogy 2 hetes késés után menjek hozzá. De van, aki egybõl megy a pozitív teszt után. Boldog babavárást!
Szerintem is várj 2 hetet még, és aztán.. Gratulálok !! 24 hetes kismami
Gratulálok!!! Nekem márc 8.-án volt meg utoljára, de még mindig - a tesztem... pedig tüneteim vannak...
Szia En is azt javasolnam, ha semmi gond nincs/verzes, eros gorcsok/ akkor raersz 2 het mulva menni az orvoshoz, es lehet, h akkor mar szerencsed is lesz, es hallani fogod a babad szivecskejet is. Nagyon boldog babavarast kivanok 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek jó egészséget, boldog babavárást! A -tesztelõnek üzenem: drukkolok, hogy mihamarabb + tesztet tartson a kezében! :-)

Mikor kell először orvoshoz mennem? Ma van a nem várt napja. Reggel pozitívat teszteltem. Mikor menjek először dokihoz szerintetek?

Legjobb válasz: nagyon gratulálok. innentõl nagyon vigyázz magadra, ha nincs semmi panaszod elég a 6. hét végén, 7. héten menned. tudod ha elõbb mész még nem biztos, hogy van szívhang, és azt olyan rossz hallani. ilyenkor a doki is visszarendeli a kismamát pár héttel késõbbre.

nagyon gratulálok. innentõl nagyon vigyázz magadra, ha nincs semmi panaszod elég a 6. hét végén, 7. héten menned. tudod ha elõbb mész még nem biztos, hogy van szívhang, és azt olyan rossz hallani. ilyenkor a doki is visszarendeli a kismamát pár héttel késõbbre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Aranyos vagy!:) )))
Én is szívbõl gratulálok. Az elsõ nagyon pontosan leírta. Elég a 6.-7. héten. Vigyázz magatokra!
Az attól függ :-) Ha arról szeretnél megbizonyosodni, hogy jó helyen tapadt-e meg, akkor már mehetsz most is. Bár most még egy aprócska petezsákot fogtok csak látni. 6 hetesen már látni a babát, és van szívhang is. Gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Jajj, köszi csajok, úgy örülök!!!!:)
Mikor mész ultrahangra? Majd írd meg, mi volt!
A kérdező hozzászólása: Jövõ héten megyek. Mindenképpen megírom:) )
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam dokinál. 6 mm-es petezsákot látott, szívhang még nincs, de ez bizony terhesség!!:) ))

Ma reggel csináltam egy pozitív tesztet. Mikor menjek orvoshoz? 4 napot késett.

Legjobb válasz: 2 hét múlva. Akkor már szívverés is lesz talán.

2 hét múlva. Akkor már szívverés is lesz talán.
Mehetsz akár most a héten is, de várhatsz még egy hetet.Csináltat labort, hüvelyi uh.Én egy hetes késé után teszteltem és rá 4 napra mentem elõször dokihoz.Akkor voltam 5 hetes.Visszahívott 2 hét múlva egy uh-ra.Akkor már szépen látszott az uh-n.Persze az 5 hetesen is látszott a petezsák.
szia, én anno pénteken, 6 nap késés után teszteltem pozitívat, rá következõ kedden mentem UH-ra. nálunk hasit csinálnak és már látszott a pici petezsák :) )))) GRATULÁLOK!!!!! Ági
Két hét múlva, addig túl sokat úgysem látnak.
A kérdező hozzászólása: Az orvosom minden héten pénteken rendel, akkor az jó, ha április 8.-án megyek el? Az durván 1, 5 hét.
6-8 hetes terhesen mennék elõször, akkor már van szívhang is, elõtte csak max. petezsákot lehet látni és úgyis visszahív pár hét múlva ha túl korán mész. Gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és agratulációt! :) BOLDOG VAGYOK
Gratula! :) Én szívem szerint azonnal mentem volna, gondolom te is így vagy vele. De nem kell sietni. Én 1 hét késés után csináltam tesztet és következõ héten mentem ultrahangra. Ott megnyugtattak, hogy méhen belül van, persze valamennyi izgalom akkor is maradt, hogy minden rendben lesz-e. Ezután két hétig mentem hetente, majd két hetente, majd havonta. Az elején még az volt az érdekes, hogy nõl a petezsák, megvan az embrió, növekszik. Most a 14.héten vagyok, mostmár nagyon látványos, nagyon jól kivehetõ minden testrésze. Sok sikert és jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: De jó! Remélem nálam is minden rendben lesz, igaz miért nem lenne minden rendben... :) MÁr várom a jövõ hét pénteket! :D Holnap reggel tesztelek még 1-et a biztonság kedvéért. :D

Ma reggel pozitívat teszteltem.14-én kellett volna megjönnie. Mikor menjek a nőgyógyászhoz?

Legjobb válasz: már kérhetsz idõpontot a jövõ hétre, szivhang is lesz valószinüleg. gratulálok!!!

már kérhetsz idõpontot a jövõ hétre, szivhang is lesz valószinüleg. gratulálok!!!
Holnap leszel 6 hetes. Az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják a terhességet és aszülés várható napját is (05.24) Én 10 nap késés után teszteltem és rá két hétre mentem el a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Most akkor én kb hány hetes lehetek? Augusztus 17-én volt meg utoljára a mensim.
Szió! Elõször is hatalmas gratula.Nekem is aug.17-én volt meg utoljára, és október 4.-én vagyis jöv hét hétfõn megyek.Reményeim szerint akkor már lesz szívhang.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Holnap leszel hat hetes a mensi szerint, oktober 12-en kerek 8 hetes leszel. Tok jo, ha akkor mesz, mar biztosan lesz szivhang! Es izgalmasabb lesz az uh is, mint mondjuk 5-6 hetesen lenne. Ha addig barmi negativat tapasztalnal (Isten ments), vagy valami azt sugja, nem okes a dolog, akkor menj be ugyeletre. Es itt mindig megnezheted, hogy eppen mennyi idos a terhesseged, vagy azt, hogy egy adott napon hany hetes leszel: http://www.kismamablog.hu/szules-kalkulator
12-én már bõven jó, szívhang is lesz. Gratulálok:) Én nem bírtam ki, már 5 hetesen elmentem dokihoz:)
Szerintem igen. Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Én 12-én gondoltam menni. Akkor szerintetek jó?
Az utolsó mensid elsö napjától számolt 6-8 hét után. èrdemes a 8 hetet megvárni mert akkor már lesz szívhang nem kell 2x menni, egyböl mehetsz laborra.
a héten, jövõ héten mehetsz.
Számold ki egy kalkulátorral, hogy hány hetes lehetsz most és ha elmúltál 6-7 hetes, akkor már látni a szívhangját is a babádnak. Gratulálok! 26 hónapos nagyfiú anyukája
6 hetesen már jó eséllyel lesz szívhangja.

38, 5 hetes terhes vagyok. Ma reggel óta fájdalom van a derekamba. Soksor a lábaimba ézem, ezenkívül gyakran bekeményedik a hasam, erős a folyásom és néha, mintha súlyokat raktak volna a fenekembe. Mikor menjek a kórházba? Ez már szülés? Köszönöm

A baba rengeteget mocorogegész nap.90%a császár, mert még nem fordult le.

Legjobb válasz: Én ezekkel a "tünetekkel" mentem szülni. :) Még jó, hogy nem vártam a menses szerû görcsökre, mert az nekem nem volt.

Én ezekkel a "tünetekkel" mentem szülni. :) Még jó, hogy nem vártam a menses szerû görcsökre, mert az nekem nem volt.
Lehet jobb lenne bemenni a kórházba!Ne aggódj, legfeljebb nst-re kapcsolnak és ha semmi akkor hazamész!Jobb félni mint megijedni:) Végülis nagyon idõben vagy:) ))Hajrá:) ))
én is azt gondolom, hogy készülõdj lassan, de miért nem hívod a dokit vagy a szülésznõt, ha nincs fogadott személyzet, akkor pedig hívd fel a kórház szülészetét, és ott megmondják mit csinálj, de 90%, hogy azt mondják, hogy menj be.
Nekem is volt ilyen, de a többiekkel ellentétben, nem AZ volt. Végül nekem is császár lett, mert nem fordult be. De akkor elõtte befektettek egy nappal és másnap megcsinálták a császárt, így konkrétan nem tudom milyen mikor tényleg beindul, de amit leírtál nekem normális volt a terhesség vége felé (jósló). Ha sûrûsödik a keményedés, vagy a derékfájás, vagy erõsödik, akkor valószínû beindult a babád. Tényleg az a legegyszerûbb ha felhívod a dokidat, vagy a szülészetet. Könnyû szülést és jó babázást majd! (ne félj a császártól sem!) 2 hetes kislány anyukája
Ilyen tünetekkel mentem be én is 38+6 voltam. Aznap meglett a kisfiam. (Azért nem írsz, mert elmentél szülni?)

Ma reggel csináltam mégegy tesztet, de még ez is csak halvány csikos lett. Korai volt? Mikor menjek dokihoz?

Köszi a tegnapi válaszokat és részvéteket.

Legjobb válasz: két csík? halvány? akkor csík!!! irány a doki, és gratula :D 25 hetes kismama

két csík? halvány? akkor csík!!! irány a doki, és gratula :D 25 hetes kismama
MOST!jönnek majd olyan válaszok, hogy várj az orvossal 2-3hetet, de mire várnál?az én orvosom megdícsért , hogy azonnal mentem , hisz így lehet idejekorán kiszûrni az esetleges bajokat, méhenkívüli stb...
A kérdező hozzászólása: köszi szépen akkor kérek idöpontot és megyek.
Egyetertek, most! :) Ha nincs szivhang meg, nem baj, majd visszamesz 2 het mulva, de addig is kiszurik a mehen kivulit) En 5+2-nal mentem, engem is megdicsert. Gratula!
A csík az csík, irány az orvos! És gratula! :)

41 hetes terhes vagyok, ma azt allapitottak meg, h. nincs magzatviz es reggel menjek szüllés inditásra. Fölhelyeznek egy gyogyszert. (mondta a doki) és tovább mire számithatok és milyen ütemben?

Legjobb válasz: Nekem is 41+2 hetesen indították. Miután megkaptam a gyógyszert, rá 2 órára, azaz 10.15kor kezdõdtek a fájások. Rögtön 3 percesek voltak, majd hamar 2, és 1,5 percesre csökkent. 11:55 kor bújt ki a babám.

Nekem is 41+2 hetesen indították. Miután megkaptam a gyógyszert, rá 2 órára, azaz 10.15kor kezdõdtek a fájások. Rögtön 3 percesek voltak, majd hamar 2, és 1, 5 percesre csökkent. 11:55 kor bújt ki a babám.
jujjj de izgi, majd ird meg mi volt :) )
Nekem 41+3on indították kb 2ora mulva kezdodtek a fajasok ra, 3orara folyt el a magzatviz! Magzatviz lefolyása után 17oraval Császároztak mert nem tagultam! Sok sikert és könnyû gyors szulest kívánok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!