Találatok a következő kifejezésre: Mikor menjek 25 hetes vagyok, (2 db)

Mikor menjek táppénzre 25 hetes vagyok, a táppénz beleszámít a gyedbe mikor tudom meg hogy gyedet vagy gyest kapok?

Legjobb válasz: szia ha a szülést megelõzõ két évben volt 180 munkaviszonyod és most nem rugnak ki a munkahelyedrõl akkor gyedet kapsz ami a bruttó fizetésed 70%-a ha jól tudom és ha minden igaz akkor az utolsókét és átlaga alapján számolnak beár ezt aztán tényleg nem tudom pontosan táppénzre akár már az elején elmehettél volna én aztmondom minél elõbb menj táppénzre szerintem otthon lenni jó de ha birod a munkát akkor maradj nyugodtan, tehát gyedet mindenképpen kapsz 2 évig utána pedig gyest 1 évig

szia ha a szülést megelõzõ két évben volt 180 munkaviszonyod és most nem rugnak ki a munkahelyedrõl akkor gyedet kapsz ami a bruttó fizetésed 70%-a ha jól tudom és ha minden igaz akkor az utolsókét és átlaga alapján számolnak beár ezt aztán tényleg nem tudom pontosan táppénzre akár már az elején elmehettél volna én aztmondom minél elõbb menj táppénzre szerintem otthon lenni jó de ha birod a munkát akkor maradj nyugodtan, tehát gyedet mindenképpen kapsz 2 évig utána pedig gyest 1 évig
Akkor menj tápra, mikor akarsz. Te érzed, hogy hogy bírod, meddig akarsz dolgozni. Sokan még 32 hetesen is dolgoznak. Szerintem a táppénz és a gyed majdnem ugyanannyi összeg, nincs nagy különbség. Ha a gyes nagyobb (28.000 ft) mint a gyeded, akkor igényeld azt, én is azt fogom tenni. Ha nem, egyértelmû, hogy menj gyedre (ez a bruttó fizud 70%-a, de a céged könyvelõje segít megmondani, mi mennyi..)

Mikor menjünk 4D-s ultrahangra? 25 hetes vagyok.

Ti mikor mentetek?Képeket tudtok felrakni,hogy milyen volt a pici X hetesen?

Legjobb válasz: 25 hét 1 naposan voltunk, nagyon jó volt. Szerintem 24-28 hét között ideális menni, ha mozizni akarsz. Itt a lánykám: http://kepfeltoltes.hu/view/100709/Zizi_baba_www.kepfeltolte..

25 hét 1 naposan voltunk, nagyon jó volt. Szerintem 24-28 hét között ideális menni, ha mozizni akarsz. Itt a lánykám: http://kepfeltoltes.hu/view/100709/Zizi_baba_www.kepfeltolte..
Nagyon jók, gratula :) Neme??
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/110423/26_HETES_7_www.kepfeltolt.. http://kepfeltoltes.hu/view/110423/26_HETES_22_www.kepfeltol..
A kérdező hozzászólása: Igen kaptam mégpedig most szombatra.Már nagyon várom.felrakom rögtön amint meglesz.:)
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok. Kedves kérdezõ! Kaptál idõpontot? Várjuk a képeket!!!!
A kérdező hozzászólása: Mostmár nekem is sikerült.Tényleg nagyon szép:)
Én meg tudtam nézni, gyönyörû kép :)
A kérdező hozzászólása: Szia Disi!Próbáltam megnézni a képet, de vmiért nem lehetett, hibát írt ki.:(
Én is 25 hetesen voltam, nagyon jól látszódott mindene. Hihetetlen, hogy milyen képeket tudnak már csinálni. Az egyik legjobb fotó: https://picasaweb.google.com/lh/photo/5hKo4zbEs6gfJoO2Fm0iNS.. Igazi kis tornászlány, még egy babát sem láttam, akinek a lába a feje felett lenne :-)
Én ma voltam sima ultrahangon (17 hetes vagyok), megkérdeztem és azt mondták, hogy 25-28hetesen a legjobb!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) Mindenképp megyek amint adnak idõpontot.Gratulálok a babákhoz, nagyon szépek:)
Szia mi elõször 22 hét 6 naposan voltunk:) ekkor lett biztos, hogy lányom lesz :) egész baba nár ilyenkor! 4d genesisbe voltunk mi is, nagyon szuper! http://kepfeltoltes.hu/view/110401/167179_169487776428165_10..
4dgenesis.hu -itt a galériában talász képeket. Mostanában menj, de errõl is olvashatsz a hasonló helyek honlapjain. minél késõbb mész, annál nagyobb az esély hogy elbújik.
Szia! Mi 20 hetesen voltunk!Nagy élmény volt!Játszott a lábával! :D Az fejformája ugyan olyan mint akkor volt a felvételen!Érdemes elmenni mindenképp!A születési súlyt is majdnem eltalálták! http://kephost.hu/image-9450_4DA86D0D.jpg Boldog babavárást! 3 hónapos kisfiú anyukája Egy szó mint száz:MENJETEK, HA TEHETITEK!
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Kisfiú a drágám.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!