Találatok a következő kifejezésre: Mikor menjek 25 (7 db)

Mikor menjünk 4D-s ultrahangra? 25 hetes vagyok.

Ti mikor mentetek?Képeket tudtok felrakni,hogy milyen volt a pici X hetesen?

Legjobb válasz: 25 hét 1 naposan voltunk, nagyon jó volt. Szerintem 24-28 hét között ideális menni, ha mozizni akarsz. Itt a lánykám: http://kepfeltoltes.hu/view/100709/Zizi_baba_www.kepfeltolte..

25 hét 1 naposan voltunk, nagyon jó volt. Szerintem 24-28 hét között ideális menni, ha mozizni akarsz. Itt a lánykám: http://kepfeltoltes.hu/view/100709/Zizi_baba_www.kepfeltolte..
Nagyon jók, gratula :) Neme??
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/110423/26_HETES_7_www.kepfeltolt.. http://kepfeltoltes.hu/view/110423/26_HETES_22_www.kepfeltol..
A kérdező hozzászólása: Igen kaptam mégpedig most szombatra.Már nagyon várom.felrakom rögtön amint meglesz.:)
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok. Kedves kérdezõ! Kaptál idõpontot? Várjuk a képeket!!!!
A kérdező hozzászólása: Mostmár nekem is sikerült.Tényleg nagyon szép:)
Én meg tudtam nézni, gyönyörû kép :)
A kérdező hozzászólása: Szia Disi!Próbáltam megnézni a képet, de vmiért nem lehetett, hibát írt ki.:(
Én is 25 hetesen voltam, nagyon jól látszódott mindene. Hihetetlen, hogy milyen képeket tudnak már csinálni. Az egyik legjobb fotó: https://picasaweb.google.com/lh/photo/5hKo4zbEs6gfJoO2Fm0iNS.. Igazi kis tornászlány, még egy babát sem láttam, akinek a lába a feje felett lenne :-)
Én ma voltam sima ultrahangon (17 hetes vagyok), megkérdeztem és azt mondták, hogy 25-28hetesen a legjobb!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) Mindenképp megyek amint adnak idõpontot.Gratulálok a babákhoz, nagyon szépek:)
Szia mi elõször 22 hét 6 naposan voltunk:) ekkor lett biztos, hogy lányom lesz :) egész baba nár ilyenkor! 4d genesisbe voltunk mi is, nagyon szuper! http://kepfeltoltes.hu/view/110401/167179_169487776428165_10..
4dgenesis.hu -itt a galériában talász képeket. Mostanában menj, de errõl is olvashatsz a hasonló helyek honlapjain. minél késõbb mész, annál nagyobb az esély hogy elbújik.
Szia! Mi 20 hetesen voltunk!Nagy élmény volt!Játszott a lábával! :D Az fejformája ugyan olyan mint akkor volt a felvételen!Érdemes elmenni mindenképp!A születési súlyt is majdnem eltalálták! http://kephost.hu/image-9450_4DA86D0D.jpg Boldog babavárást! 3 hónapos kisfiú anyukája Egy szó mint száz:MENJETEK, HA TEHETITEK!
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Kisfiú a drágám.

Mikor menjek táppénzre 25 hetes vagyok, a táppénz beleszámít a gyedbe mikor tudom meg hogy gyedet vagy gyest kapok?

Legjobb válasz: szia ha a szülést megelõzõ két évben volt 180 munkaviszonyod és most nem rugnak ki a munkahelyedrõl akkor gyedet kapsz ami a bruttó fizetésed 70%-a ha jól tudom és ha minden igaz akkor az utolsókét és átlaga alapján számolnak beár ezt aztán tényleg nem tudom pontosan táppénzre akár már az elején elmehettél volna én aztmondom minél elõbb menj táppénzre szerintem otthon lenni jó de ha birod a munkát akkor maradj nyugodtan, tehát gyedet mindenképpen kapsz 2 évig utána pedig gyest 1 évig

szia ha a szülést megelõzõ két évben volt 180 munkaviszonyod és most nem rugnak ki a munkahelyedrõl akkor gyedet kapsz ami a bruttó fizetésed 70%-a ha jól tudom és ha minden igaz akkor az utolsókét és átlaga alapján számolnak beár ezt aztán tényleg nem tudom pontosan táppénzre akár már az elején elmehettél volna én aztmondom minél elõbb menj táppénzre szerintem otthon lenni jó de ha birod a munkát akkor maradj nyugodtan, tehát gyedet mindenképpen kapsz 2 évig utána pedig gyest 1 évig
Akkor menj tápra, mikor akarsz. Te érzed, hogy hogy bírod, meddig akarsz dolgozni. Sokan még 32 hetesen is dolgoznak. Szerintem a táppénz és a gyed majdnem ugyanannyi összeg, nincs nagy különbség. Ha a gyes nagyobb (28.000 ft) mint a gyeded, akkor igényeld azt, én is azt fogom tenni. Ha nem, egyértelmû, hogy menj gyedre (ez a bruttó fizud 70%-a, de a céged könyvelõje segít megmondani, mi mennyi..)

Max 25-27 Min 13-16 fokban miben menjek biciklitúrára 4 napra? (nadrág hossza/póló típusa)

4 napig biciklizünk egyfolytában, házakban fogunk aludni, mindig máshol, 2-3mm es? fog esni. Rövid nadrágot vegyek, vagy éppen hogy térd alá ér?t? es?dzsekim persze lesz, ha esik, de pántos/vastagabb pántos/ujjatlan/ujjas pólót vegyek?


De mit tegyek hova menjek kihez forduljak nemeto ba hogy ujra ithon legyen a kisfiam? Egy ketsegbe esett apa.25/f

Aki Nemetorszagban el segitsen. Itt dolgozok nemetorszagban 4 honapja. Kihoztam a felesegemet es kisfiam 1 hete. A felesegem megcsalt es elhagyott a fönöke miatt. Elvitte a kisfiam is. Oda menetem a hazukhoz hogy lathasam es hogy magyarorszagra haza vigyem. Ram hivtak a rendört es bevitek. Nem jol beszelek nemetül de a rendörsegen annyit mondtak hozzak ügyvedi papirt. Enyit megertettem. Most haza jöttem magyar o ba. Be adttam a valopert es ügyvedhez fordultam.

Legjobb válasz: Sajnálom, hogy így jártál! :( Ennél többet most nem tehetsz, az ügyvédeddel beszéld ezt meg, mi nem tudunk mit mondani! Már elindult a jogi eljárás, ez a legjobb. Nehogy "hazalopd" a kisfiad, mert akkor sosem kapod meg! Sajnos muszáj kivárni ezt az idõszakot, és a jogi utat végigjárni, mert ez kecsegtet a legjobb esélyekkel. De, ha kérdésed van, tényleg az ügyvédhez fordulj, mert elképzelhetõ, hogy itt majd mondanak neked mindenfélét, de nagyon keresztbe tudod ám vágni az ügyvéded "stratégiáját", ha a tudta nélkül csinálsz bármit is!! Ügyvédjelöltként mondom, hogy NE!!! (A helyesírásod viszont borzalmas ám! Tudom, hogy most ez a legkisebb gondod, de sajnálom, ezt azért muszáj szóvá tennem. :(((()

Sajnálom, hogy így jártál! :( Ennél többet most nem tehetsz, az ügyvédeddel beszéld ezt meg, mi nem tudunk mit mondani! Már elindult a jogi eljárás, ez a legjobb. Nehogy "hazalopd" a kisfiad, mert akkor sosem kapod meg! Sajnos muszáj kivárni ezt az idõszakot, és a jogi utat végigjárni, mert ez kecsegtet a legjobb esélyekkel. De, ha kérdésed van, tényleg az ügyvédhez fordulj, mert elképzelhetõ, hogy itt majd mondanak neked mindenfélét, de nagyon keresztbe tudod ám vágni az ügyvéded "stratégiáját", ha a tudta nélkül csinálsz bármit is!! Ügyvédjelöltként mondom, hogy NE!!! (A helyesírásod viszont borzalmas ám! Tudom, hogy most ez a legkisebb gondod, de sajnálom, ezt azért muszáj szóvá tennem. :(((()
A kérdező hozzászólása: :-)igen tudom

Tapasztalt kamionosoktól! .50 éves vagyok szerintetek a Gartnerhez vagy a Waberershez menjek pályakezdőnek. Egyébként 25 éve vezetek, kivéve nyergest, minden papírom megvan, de így is pályakezdőnek vesznek fel. Mi a teendő?

Legjobb válasz: attól függ mit vezettél és hol. Ha pl. buszt belföldön, az azért elõny, egy olyannal szemben aki csak személyautót vezetett. Így olyan céget is megpróbálhatsz, és több sikered lehet, mint egy tényleg kezdõnek.

attól függ mit vezettél és hol. Ha pl. buszt belföldön, az azért elõny, egy olyannal szemben aki csak személyautót vezetett. Így olyan céget is megpróbálhatsz, és több sikered lehet, mint egy tényleg kezdõnek.
Haverom nemrég jelentkezett a Gartnerhez kezdõként. Elhajtották.. Marad a Waberers és Horváth Rudolf.

FONTOS 25 éves vagyok a barátnőm velem él (19) amit az apja most tudott meg, aki egy idegbeteg és fenyegetőzik, zsarolja, hogy menjen haza, de ő fél és ezt meg is mondta neki, a kérdésem hogy mit tehetnek vagy tehetnek e valamit?

az apja nem egyszer bántalmazta és egyéb mocskos ügyei is voltak, nagyon fél h megint megveri vagy tönkreteszi az életét, ?rült egy beteg ember...

Legjobb válasz: Semmit nem teget az apja, ha a baratnod nem akar hazamenni. Jogilag mar nagykoru, azt tehet, amit akar szuloi engedely nelkul. Annyi csak a baj, hogy rendort akkor hivhatsz azapjara, ha az valoban utlegeli a csajodat.

Semmit nem teget az apja, ha a baratnod nem akar hazamenni. Jogilag mar nagykoru, azt tehet, amit akar szuloi engedely nelkul. Annyi csak a baj, hogy rendort akkor hivhatsz azapjara, ha az valoban utlegeli a csajodat.
Szerintem amit eddig írtál az bõven kimeríti a zaklatás fogalmát. Azért meg már fel lehet jelenteni. Igaz, hogy nehéz bizonyítani, de a feljelentés miatt valószínûleg megkeresik a rendõrök. Persze mindent tagadni fog, de talán ettõl észhez tér. http://hu.wikipedia.org/wiki/Zaklat%C3%A1s
lányon nem pedig lányod:Pés nem biztosítanod kell a biztonság érzetét hanem azt akartam írni éreznie kell ha veled van hogy ott biztonságban van nem érheti semmi rossz.Így késõ este már nem írok rendesen
figyelj bármi van nem tehet vele semmit az apja mert már nagykorú ahogy a többiek is írták elõttem, de ha öléssel fenyegeti már akkor is feljelentheti hisz már az is bûntetendõ, és ha átlépi a lakod küszöbét az apja akkor rögtön feljelentheted hisz nem vagy a család része és birtokháborítást követ el.Ennyit kell tudnod, ha pedig már volt verve és ez még látszik a lányod rögtön látleletet kell venni és feljelenteni az apát, FONTOS!! hogy meggyõzd a lányt hogy már nem köteles az apjára hallgatnia mert tapasztalatból tudom hogy a lelkileg zsarolt vagy fizikailag is bántalmazott lányok félnek a bántalmazótól 19 évesen sõt még 50 éves korukig is(tehát örökké félnek tõle)biztosítanod kell neki a biztonság érzetét, hogy számíthat rád és ha kell megvéded mindentõl, ha ezt érzi akkor nagyobb ereje lesz ellentmondani az apjának 25/n
Hát az apját.
Joga nincs hazaparancsolni, mert nagykorú. Feljelenteni talán lehetne, de a biztonság kedvéért készülj fel egy verekedésre is.
De nem csak azt kéne figyelembe venni, hogy hogy lehet feljelenteni az apját.. mert ez csak bosszúnak tûnik.. barátnõdet kéne a középpontba helyezni.. pl ha tudja az apja, hogy hol laktok és ahol laktok az albérlet, akkor talán jobb lenne keresni egy másik albit, ahol nem talál meg titeket..
utolsó jót írt... ha meg nem jön a rendõrség..még mindig ott a légpuska...(jogos önvédelem)
A kérdező hozzászólása: köszönjük szépen a segítséget vigyázunk egymásra
A 9:50-es vagyok. Ha ilyen bizonyítékaitok vannak, akkor elég egyértelmû a dolog, és a rendõr tesója is megütheti a bokáját, ha közbenjár az érdekében. Az orvosi segítség meg azért is jó lehet, mert tudna adni egy szakvéleményt a lelki állapotáról is. Az még egy támpont a feljelentéshez. Ezek alapján akár távoltartási végzést is lehet kérni, és ha azt is megszegi, még komolyabb büntetésre számíthat. Szóval szerintem irány a yard. Nem lesz könnyû menet, de egy kis kitartás, és menni fog. Addig is vigyázz a barátnõdre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a te válaszaid sokat jelentenek az az én fejemben is megfordult, hogy most nagy a baj, de késõbb meggondolja:/ de most is itt van mellettem és lát mindent és azt mondja nem remélem jobb már a helyzeted és hogy itt is az lesz köszi Ui.: És ha tudnák hol lakunk?
hát ha nem tudják hol laktok akkor verd a barátnõd fejecskéjébe, hogy amíg nem árulja el nem lehet gond és hogy innentõl kerülje el a családi házat, mert ismerem az ilyen lányokat, nyafognak hogy jaj de rossz ott így meg úgy aztán mivel jaj õ mégis az apám visszamegy és onnantól kezdve ott ragad, ide orvosi segítség is kell akinek elmesélheti a gondjait az sokat segít(ezt úgy mondom hogy az én apám sem komplett, skizofrén és kicsiként én is azt hittem tartozom neki de most már simán ott hagynám a francba ha tehetném, sajna én még nem tudok elköltözni)de a barátnõim akiknek elmeséltem segítettek mintha dokihoz jártam volna:) szóval belerágni a fülecskéjébe, hogy az apja és a tesója nem bánthatja amíg nem ad nekik támpontot
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat Én tisztában vagyok ezekkel amit írtatok csak õ fél és gondoltam több embernek jobban hisz. Én minden levelet, beszélgetést megtartottam ha úgy alakulna a dolog. Nem tudják hol lakunk, de õk ezzel akarják manipulálni, hogy fenyegetik, hogy tudják. A testvére rendõr, már azzal is fenyegetõztek, vannak bizonyítékaink. Köszönöm
Az Edesapja mar nem tud tenni semmit, hiszen felnott korban vagy a gyermeke, tehat nem kiskoru!
A kérdező hozzászólása: Mármint kit feljelenteni?
Miújság azóta?
Dejavu. Ilyen kérdést már olvastam korábban. Szerintem van egy pali, aki meztelenül jár-kel a világban :)
Elvesztett fogadás???
1. Fogadas 2. Feltunesi viszketegseg 3. Elmebeteg Mondjuk egyik esetben sem fog sokaig setalgatni, mert beviszik kozszemerem sertesert.
részegen elvesztett fogadás.:D
Exhibicionizmus. Lehet egy ún. "kedves, udvarias srác", aki bekattant hogy minden lány levegõnek nézi. Kell neki egy kis feltûnés.
Amúgy sztem talán túl sok alkohol, vagy drog, vagy mindkettõ, plusz elvesztett fogadás......ilyesmi lehetett, vagy épp most szökött meg a zárt osztályról......vagy vmi csak megszopatta, h mittudomén úgy csinált, h d-gnak egyet blabla, aztán mikor levetkõzött már kirúgta ......hirtelen ilyesmi jutott csak eszembe :D Minden esetre nem egy hétköznapi dolog......!! :)
Ja, lehet. :D Hát, tovább... Szerintem kiröhögném. Aztán megkérdezném, hogy elkísérhetem-e egy darabig, mert bírom a bátor fiúkat. :D És megjegyezném, hogy jó a segge. XDD
orosz nemzetisegu es furdeni megy
Wtf? ahahhaaaaaahahhah LOLL
A kérdező hozzászólása: Jah! Pia nélkül nem hinném, hogy fogadott volna a srác ilyenben. Volt is benne pia szerintem. Az tuti, hogy bátor volt. Legközelebb fejet hajtok elõtte, ha meglátom. :) Lehet fogadásból él. :) Most azért bánt a dolog, hogy meg sem kérdeztem mi van vele. De lehet nem is örült volna neki.
Õ terminátor és 'szüksége van a ruhádra!' amúgy hogy komolyra fordítsuk a szót, a barátom is meg akarja majd csinálni nyáron berúgva 10 ezer ftért hogy pucéran odamegy valakihez, hogy 'szükségem van a ruhádra!" Bár azért remélem nem teszi meg :O csak én akarom látni pucéran : D
Én láttam már õrültet meztelenül imádkozni az utcán, egy februári reggelen.
Lehet, hogy félrelépett egy nõ a fickóval, a férj meg éppen akkor ért haza, amikor ágyban voltak és már a ruháját sem volt ideje felvenni, csak gyorsan kisurrant az ablakon :-D
ismerõsömnek csak a haját kellett leborotválnia fogadásból, ez 1000x durvább XD f17
A kérdező hozzászólása: Vagy õ találkozott a terminátorral. :) Mondjuk megkérdezed miért van így egy szál p...ben. Válaszol, hogy mondjuk fogadásból. És akkor? Tovább mit csinálsz?? :)
Ja, és nem ijednék meg, miért ijednék? :D
XDDDDDD :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Nincs az a fogadás amiért én levetkõznék. :) Pláne este minusz 2 fokban. Habár a pénz nagy úr! Jah, meg elmondanám, hogy cipõ sem volt rajta.
Ja, te ismered? Bemutatnád nekem? :D
HOL VAN? SZEXI? LÁTNOM KEEEEEELLLLLL O.O am. sztem is fogadás :D v. vmi skandináv b.arom, akinek melege lett XD
A kérdező hozzászólása: Ha a vékony srácok bejönnek, akkor tetszett volna neked. Szerintetek ez volt a fogadás, hogy végig mer-e menni az utcán meztelen? Vagy fogadást vesztett, és a ruhája volt a tét? Melyik a valószínûbb?
Hát, nekem bejönnek... És csak láttad õt? Úristen, nekem a szemem kiesett volna. XD Szerintem azt sosem tudjuk meg, mi, vagy ki vette rá erre. :)
A kérdező hozzászólása: És nem ilyednél meg? A lányok ilyenkor megijednek nem? Csak láttam õt! úgy 5 méterre tõlem ment. Mire vagy kiváncsi? :)
Én miért nem látok ilyeneket? :D Szerintem leszólítottam volna, és megkérdeztem volna, miért teszi. Lehet, õ a Terminátor, és ruhát keresett éppen. 8)
Én is simán végig ballagnák az utcán meztelenül :) pláne ha még egy kétlány is kisérne :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!