Találatok a következő kifejezésre: Mikor mellre 11 (15 db)

Mikor kezd átlagosan nőni egy átlagos embernek a melle? 11 éves vagyok most leszek 12 és ég nincs mellem mikor fog elkezdeni nőni?

11 éves vagyok most leszek 12 és ég nincs mellem mikor fog elkezdeni n?ni?

Legjobb válasz: 13-14 éves korban kezdenek kifejlõdni az elsõdleges nemi jellegek - kb. akkor tájt. de nõni még akár 20 évesen is tud. (ha meg majd gyereked lesz, akkor még jobban megdagad a tej miatt).

13-14 éves korban kezdenek kifejlõdni az elsõdleges nemi jellegek - kb. akkor tájt. de nõni még akár 20 évesen is tud. (ha meg majd gyereked lesz, akkor még jobban megdagad a tej miatt).
Nincs olyan, hogy átlagos ember, mindenki már ütemben fejlódik. Van akinek csak késõbb, 14-15 éves korában kezd el láthatóan gömbölyödni. Anyukádat kérdezd meg, mert ez általában genetikai dolog, és ha pl anyukád kismellû, akkor te se nagyon számíthatsz csodákra... Egyébként pedig annak, aki leszólja: a kérdés jogos, mert a lányok 12-13 évesen kezdenek menstruálni, és addigra a legtöbbjüknek már rendesen fejlõdik a melle. Semmi baj nincs ezzel a kérdéssel, normális, hogy valaki kb 12 évesen feltesz egy ilyet, amikor azt látja, hogy az osztálytársainak már nõ a melle...
nem baj drágám, 20 éves korig nõ, és nem is a nagy mell számít hanem inkább az arc majd a fiúknáál f18
szia 12 éves vagyok.nekem már 2 éve nõ a mellem.már szõrösödik a hónaljam és a puncim is.de ez a testalkattól is függ. mindenkinek máskor. 12/L
Lili , Fruzsi ti vagytok azok? :O kicsit többet kéne enni hogy ne látszódjon a bordád! és akkor megy a zsír a melledre is hidd el ;)12/L

Mikor mellre rakom 11 hetes babámat, olyan erősen beindul a tejleadó reflex, hogy spriccel, sőt folyik sugárban a tejem. Sajnálom azt a sok tejcsit kárbaveszni. A tejgyűjtő kagylóból is kifolyik. Mit tehetek?

Drága babám türelmesen kivárja, hogy elfolyik a pelenkára, mert ? nem bírja ezt a tempót követni.

Legjobb válasz: Ez nálunk is így van szerencsére. Esetleg fejj egy kicsit elõtte mielõtt szopiztatod és akkor már nem jön olyan erõsen, de így a laza elsõ tejcsit nem kapja meg a kicsi.

Ez nálunk is így van szerencsére. Esetleg fejj egy kicsit elõtte mielõtt szopiztatod és akkor már nem jön olyan erõsen, de így a laza elsõ tejcsit nem kapja meg a kicsi.
Szia. Én nem fejek semmit, nem akarom rakosgatni nekem az rumlis lenne, de nagyon sokszor ömlik, olyankor tejben fürdünk. :) Ha te sajnálod hogy elfolyik, akkor más megoldás nincs, mint fejni ahogy az elõttem válaszoló is írta, de akkor meg nincs elõtej. Vagy esetleg még az, hogy lefejed és cumisüvegbõl eteted, (de nagyon remélem, hogy ezt kihagyod)!
Én azt csinálnám, hogy lefejnék egy kicsit, és lefagyasztanám (én is ezt tettem).Az elsõ tej nem ugyanaz , mint az elõtej! Az elõtej a szüléskor mellben lévõ tej, az elsõ tej pedig minden szopinál az elõször kiürülõ tej.Ez egy hígabb, szomjoltó tej, ezért nem olyan nagy kár, ha nem issza meg, annál fontosabb az utótej, ami a zsírosabb , táplálóbb tej.Azt kell kiszívnia.Annak nem szabad kárbevesznie!! Úgyhogy kis fejés, aztán mellre rakás, míg az utótejet is kiszívja.
szia én azt szoktam tenni, hogy egy üres cumisüveget tettem ahhoz a cichez, amelyikbõl éppen nem szoptattam, abba gyûjtöttem össze a kispriccelõ, folyó tejet, volt, hogy 30-40 ml tej is kifolyt egyszerre!! Késõbb cumiból, pohárból vagy kanállal oda lehet adni a babónak vagy le lehet fagyasztani. A fejés nálam azért nem vált be, mert akkor ugyanúgy spriccelt a másik cici mint szopinál.

Mit adjak 11 hetes kislányomnak a tápszer mellé?

11 hetes kislányom Milupa Milumil HA Start tápszert kap. Míg csak az anyatej mellett kapott tápszert kezdte átaludni az éjszakákat, most viszont hogy már csak tápszert kap 2-3 alkalommal felébred éjszaka, hogy éhes. Mit adjak a tápszer mellé, hogy laktatóbb legyen?

Legjobb válasz: Szia!Semmit.Teljesen normális ha felébred enni.De ha téged ez aggaszt akkor beszélj nyugodtan gyerekorvossal!

Szia!Semmit.Teljesen normális ha felébred enni.De ha téged ez aggaszt akkor beszélj nyugodtan gyerekorvossal!
Szia! Az én kislányom is ezt eszi, nekem a védõnõ azt mondta, hogy nem kell szigorúan ragaszkodni a dobozon megjelölt adagokhoz, esetleg az esti utolsó etetésnél próbálj meg egy kicsit nagyobb adagot adni neki (mondjuk keverd 135 ml vízzel, akkor 4, 5 kanál por kell hozzá) - vagy egyszer megpróbálhatod a 150-es hígítást, és meglátod mennyit eszik belõle-. 4 hós kislány anyukája

Hány éves korban kezd nőni a mell, és mikor nő ki teljesen? 11/lány

Legjobb válasz: 11 vagyok, és egy kicsit duci vagyok, ezért nem tudom, hogy egy icipicit nõ a mellem, vagy ez a duciságom miatt van-e. hogy lehet megállapítani? én azt hallottam, ha megnyomod ott ahol a mellbimbó van, és ott keményebb, akkor a mellem nõ, ha puhább, az a duciságom miatt van. igaz ez?

A kérdező hozzászólása: 11 vagyok, és egy kicsit duci vagyok, ezért nem tudom, hogy egy icipicit nõ a mellem, vagy ez a duciságom miatt van-e. hogy lehet megállapítani? én azt hallottam, ha megnyomod ott ahol a mellbimbó van, és ott keményebb, akkor a mellem nõ, ha puhább, az a duciságom miatt van. igaz ez?
Figyu, ha a melled nagyobb lesz, akkor nõ, ez alap. :) 11 évesen egyáltalán nem irreális, amit írsz, hát abban is van valami, hogy érzékenyebb. Az igazi változás menstruálás után lesz. Ha már menstruálsz, akkor még inkább készülhetsz rá, hogy elõbb-utóbb megnõnek!
Az mindenkinél más, hogy mikor nõ a melle.

A mensim 11-én kezdődött, 17-én voltunk együtt a párommal védekezés nélkül, ugyanis tervben van két kislányunk mellé még egy bébi. Ma nyúlos folyásom van és a hasam is szúrkál, akkor ma van az ovulációm, szóval 17-én összejöhetett a mi 3. babánk?

Azért vagyok ennyire pontos a dátumokkal, mert a férjem külföldön dolgozik és 3 havonta jár haza és akárhogy is számolgatok , nem nagyon tudom, hogy most akkor jókor voltunk e együtt, vagy nem. A ciklusom se túl pontos. 28-32 napos.

Legjobb válasz: Hát ha 11-én kezdõdött, akkor szinte alig lett vége 17-ig. Peteérésed kb. 24 lesz (vagy volt), most nem tudom, melyik hónapról beszélünk. Peteérés a menstruáció elsõ napjától számított kb. 14. nap. Nem bántásból, de ezt azért 2 gyerek után csak kellene tudnod....

Hát ha 11-én kezdõdött, akkor szinte alig lett vége 17-ig. Peteérésed kb. 24 lesz (vagy volt), most nem tudom, melyik hónapról beszélünk. Peteérés a menstruáció elsõ napjától számított kb. 14. nap. Nem bántásból, de ezt azért 2 gyerek után csak kellene tudnod....
Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem hamarosan már a 3. babánkkal a pocakomban kérhetem a jótanácsokat tõletek!
szerintem esélyes, hogy sikerült, mivel meg volt a nyúlós nyálka, és az ovu is. A spermák meg elég sokáig várakoznak odabenn, 3-5 nap! Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ , remélem neked lesz igazad! Nem is gondoltam, hogy 5 napig is "várakozhatnak"!
Van esély, mert az ondósejtek kb. 5 napig "várakoznak" a petesejtre odabenn, így lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Bocs, szeptemberrõl beszélünk!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ, de az elsõ két gyerkõcöm minenféle számolgatás és hõmérõzés nélkül elsõre összejött, csak most nagyon kevés az alkalom, hogy összejöhessen a baba. Nekem nagyon rövid ideig tart a menzeszem és az a pár nap is nagyon gyenge, éjszaka pl. nincs is vérzésem, kb. 3-4 nap, úgyhogy bõven vége lett 17-re.Kitöltöttem a naptármódszert a ciklus.hu oldalon, aszerint 19-én volt pé-m és volt is nyúlos folyásom, engem csak az érdekel, hogyha ovuláció elõtti 2 -3 nappal voltunk együtt, akkor még van e esély hogy megfogant a baba. Egyébként eptmberrõl beszlünk.
Mármint 24-én (bocs)
A kérdező hozzászólása: Köszi, jólesik!

Kisbabás anyukák! Mivel tudnám kiegészíteni a jövedelmemet 11 hetes bébi mellet?

albérletbe kell mennünk,mert nem jövünk ki a nagyszül?kkel,de a gyes elég kevés!

Legjobb válasz: hát, ebben az idõszakban nagyon nehéz lesz bármilyen munkát vállalnod sajnos. Vannak ilyen gyöngyfûzõs és hasonló bedolgozós munkák, ha szerencséd van találsz normálisat, de arra számíts, hogy a következõ hónapokban sokkal kevesebb szabadidõd lesz, mint az elsõ 3-ban volt:-) Egyre inkább igényli hogy vele légy, foglalkozz, játsz vele, így nehéz lesz. én tanulok a 8 hós fiam mellett. 5 hós koráig nagyon jól haladtam, azóta örülök, ha este 10-kor le tudok ülni a könyv mellé és nem alszok el rajta:-( reggel 5-kor meg kelés van.

hát, ebben az idõszakban nagyon nehéz lesz bármilyen munkát vállalnod sajnos. Vannak ilyen gyöngyfûzõs és hasonló bedolgozós munkák, ha szerencséd van találsz normálisat, de arra számíts, hogy a következõ hónapokban sokkal kevesebb szabadidõd lesz, mint az elsõ 3-ban volt:-) Egyre inkább igényli hogy vele légy, foglalkozz, játsz vele, így nehéz lesz. én tanulok a 8 hós fiam mellett. 5 hós koráig nagyon jól haladtam, azóta örülök, ha este 10-kor le tudok ülni a könyv mellé és nem alszok el rajta:-( reggel 5-kor meg kelés van.
szia esetleg még egy gyerekre vigyázni?lehet pl olyat, h csak haza kell hozni a suliból-és egy órát vele lenni-igy a te babád is társaságban lenne, játszhatna.
Ha nagyon sok anyatejed van, leadhatod anyatejgyûjtõbe. 1 liter anyatej= 1800 Ft. Védõnõ segít.

Akiknek tejtermékmentesen kell étkeztetni 10-11 hónapos babájukat, reggelinél pl. kenyér mellé mit tudtok adni neki változatosan?

6 óra körül megissza a tápszerét, de a következõ evésnél már nem kér, szóval mindenképp valami szilárdat kell neki adnom.

Legjobb válasz: Házi májkrém, padlizsánkrém, DM- ben lehet kapni biopolcon kenyérre kenhetõ tejtermékmentes krémeket, nagyon szerette õket a lányom. Van avgy 3-4 féle.

Házi májkrém, padlizsánkrém, DM- ben lehet kapni biopolcon kenyérre kenhetõ tejtermékmentes krémeket, nagyon szerette õket a lányom. Van avgy 3-4 féle.

11 éves vagyok és még mindig nem jött meg a menstruációm! Pedig már 1 éve jön a fehérfolyásom, nő a mellem és szőrösödök is! Kb. mikor fog megjönni? :$

El?re köszönöm a válaszokat!! :) :$

Legjobb válasz: nekem is 12 evesen jott meg szoval ne aggodj ,mert biztos h hamarosan megfog jonni.Szoval nyugi!!

nekem is 12 evesen jott meg szoval ne aggodj , mert biztos h hamarosan megfog jonni.Szoval nyugi!!
11 évesen minek aggódsz ilyeneken? örülj neki, hogy még nem jött meg. nekem 14 évesen jött meg egyébként, bõven ráérsz még
majd, ha 16 évesen még nem menstruálsz, akkor kezdj aggódni, addig felesleges
Nyugi, hamarosan számíthatsz rá;) Ne ijedj meg és legyen nálad mindig tisztasági betét, ha lehetséges:)
jah, mit ne mondjak, én már réges rég borotválkoztam akkor, amikor 14évesen megjött, szal. ne aggódj azért annyira:)
Mi az, hogy még mindig!?:D 16 éves korodig bõven ráér még a dolog.
Ezt nem lehet tudni, csak annyit, ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor orvoshoz kell menned. Még van 5 éved, addig ne aggódj.
ne sürgesd, jön, amikor jönnie kell. majd fogod még átkozni, meg útálni is. kislány vagy még nagyon!!
Nekem is 11 évesen jött meg... Addig vártam, hogy "Huh, de jó lesz, 'nagylány' leszek..." Most pedig ha tehetném, megszüntetném a fenébe!! :( xD Ne akard ennyire, majd megjön, ha eljött az ideje... :)
még mindig nem??!! tragédia, ugyanis 16 éves korodig ráérsz. ha már észleltél valaha barna pöttyöket a bugyidon, kezdhetsz aggódni, mert már fél éved sincsen hátra, de már legyen nálad betét v tampon. ne várd, valószínáleg mielõtt megjönne, nem fogod várni, hogy megjöjjön.:) tünete, mert ilyenkor leszel hisztis liba, nem tudom, miért várod, de rohadtul meg fogod bánni, hasfájás, folyamatos retteegés, hogy átázol, és kinevetnek, és tiszta vér vagy, mert 11 évesen nem sokan használnak tampont, és ilyenkor nehéz is odafigyelni rá, valószínáûleg mindig anyukád veszi majd neked a cuccot, és rádjön majd a frász, hogy hogyan mondd el, és nem mersz majd aludni, hátha vérben fürödve ébredsz majd fel, remélem elvettem a kedvedet tõle, bár minden bizonnyal nem sok van hátra, nem irigyelnélek, ha 11 évesen jönne meg, még nem vagy annyira önálló, kicsit sem. még 13 évesen is rossz, kellemetlenségekbe bonyolódik. ha több kérdésed lenne: menstruacio.blog.neon.hu :)
utolsó hát szerintem ezzel eijesztetted :DD téleg ne várd mert én is így voltam amig nem jött meg h tökre vártam. most meg kész szenvedés...
Lehetsz terhes. Bár a mellfájásra nem "építenék" ez ügyben. A következõ esedékes menstruáció idején csinálj tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!