Találatok a következő kifejezésre: Mikor megy a hő Beágyazodáskor (2 db)

Mikor megy feljebb a hő? Beágyazodáskor?

nekem ma ment feljebb. 2 napig éreztem szurkálásokat aztán a h?m feljebb ment . pémkor 36.9 volt most 37.1 lehet baba?

Legjobb válasz: Nekem is így szokott lenni, de nem a baba jele sajnos. De azt mondják, hogy van akinek a beágyazódás után a hcg termelõdésekor megugrik 1-2 tizedet. Mikor volt meg legutóbb?

Nekem is így szokott lenni, de nem a baba jele sajnos. De azt mondják, hogy van akinek a beágyazódás után a hcg termelõdésekor megugrik 1-2 tizedet. Mikor volt meg legutóbb?

A hő mikor megy fel 37-re vagy a fölé? Rögtön megtermékenyítés után, vagy csak beágyazódás után?

Legjobb válasz: a megtermékenyítést nem veszi észre a szervezeted ugyanis mikor már beágyazodik a petéd az már meg van termékenyûlve,TEHÁT a megtermékenyített petesejt ágyazódik be,és ha már ez sikerûlt akkor megy fel 37. fok felé,de ezt sem jellenti azt hogy nem fog megjönni a mensi,mert lehetsz akár terhes akár nem akkor is felmehet 37. fokra

a megtermékenyítést nem veszi észre a szervezeted ugyanis mikor már beágyazodik a petéd az már meg van termékenyûlve, TEHÁT a megtermékenyített petesejt ágyazódik be, és ha már ez sikerûlt akkor megy fel 37. fok felé, de ezt sem jellenti azt hogy nem fog megjönni a mensi, mert lehetsz akár terhes akár nem akkor is felmehet 37. fokra


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!