Találatok a következő kifejezésre: Mikor megy a (7124 db)

Mi megy a ruhához?

Egy fehér-testszínű alkalmi ruha, testszínű boleróval, de megy hozzá a fekete cipő? és ha fekete, akkor jó lenne hozzá a fekete alkalmi táska?

Legjobb válasz: Semleges szín, úgyhogy bármi megy hozzá.

Semleges szín, úgyhogy bármi megy hozzá.

Ha veszek router-t, azt hogyan kell konfigurálni, hogy működjön? Vezetékes router esetén, mit dugok össze mivel? Mert ha szám. Gépben lévő jet dugót kihúzom és a routerbe dugom, akkor mi megy a gépbe hogy legyen net?

Legjobb válasz: Ha ADSL-rõl van szó: A router WAN csatlakozójába megy az ADSL HUB LAN kábele. A router többi portjából megy a kábel a gépekhez. Konfiguráció: 192.168.0.1(vagy 192.168.1.1) egy böngészõben, és beállítod, amit szeretnél. A netet a WAN configuration menünél osztod, ahol beírod a szolgáltatótól kapott felh. nevet és jelszót.

Ha ADSL-rõl van szó: A router WAN csatlakozójába megy az ADSL HUB LAN kábele. A router többi portjából megy a kábel a gépekhez. Konfiguráció: 192.168.0.1(vagy 192.168.1.1) egy böngészõben, és beállítod, amit szeretnél. A netet a WAN configuration menünél osztod, ahol beírod a szolgáltatótól kapott felh. nevet és jelszót.
Hát, így ez nem lesz egyszerû! Ha meglesz a router írjál e-mailt és akkor segítek!
Hát, ennél többet nem nagyon lehet hozzá tenni... :)
A kérdező hozzászólása: Datatrans internet a szolgáltató.

Mikor megy a mozikba a TED és a Project-X?

Mikortól?

Legjobb válasz: Ted már megy egy pár helyen :) Project X az már jó ideje volt.nem nagy szám :S

Ted már megy egy pár helyen :) Project X az már jó ideje volt.nem nagy szám :S


Még másfél óra mire megyünk a barátommal moziba. Addig mit csináljak itthon egyedül? :- O

Legjobb válasz: Szépítkezz :) Én tuti azt csinálnám! Minnél csinosabb legyek:))

Szépítkezz :) Én tuti azt csinálnám! Minnél csinosabb legyek:) )
ti hajnalba jártok moziba?
Nyalj el egy sólámpát szerintem filmnézés közben. Alig fogod várni a mozit, hidd el :DDD
Tegyél fel még ilyen hülye kérdéseket.
Elég szomorú, hogy ennyire nem vagy önálló! Mindig másoktól fogod kérdezni, hogy mit csinálj?!
menjetek szobára !

Mire megy a hasprés?

Legjobb válasz: Megtisztelhetnel minket annyival hogy megprobalsz ertelmezheto kerdest feltenni.

Megtisztelhetnel minket annyival hogy megprobalsz ertelmezheto kerdest feltenni.
ligetre
Az izomláz nem feltétele a növekedésnek.
A kérdező hozzászólása: Elsõ edzésen éreztem a körök végén a hasamba mikor már második edzésen edzettem haspréssel nem anyira ez baj?
Mindet érinti, hiszen nem tudod teljesen elkülönítve megdolgoztatni a felsõ vagy az alsó részt, de a hasprés inkább a felsõ résznek ad terhelést.
A kérdező hozzászólása: Hány kockát érint a hasprés?
a közepére
Az egyenes hasizmot.
A kérdező hozzászólása: a Has mely részére megy a Hasprés?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :)

Mi megy a balavalóba? Érti egyáltalán, hogy miket kérdeznek tőle?

Sajnos nem tudom nézni, azt meg csak feltételezem, hogy ott is mit alakíthat, egy tőmondatot képes félreérteni...

Legjobb válasz: És te tudsz írni? -balavaló-

És te tudsz írni? -balavaló-
már vége van. nem volt benne semmi érdekes, na meg bejött fecóka nõje, sápítozva h nem õk nyertek, ja meg meglepte fecót mûmellekkel amit észre sem vett fecó, túl sokat nem reagált rá, neki jó volt a régi is :D
Off. : Hát Angéla ÍJ. :D
Mûmellek?? Nem láttam! Mi volt?
A kérdező hozzászólása: igen tudok írni, de néha azért elõfordul, hogy félregépelek..

Melyik weboldalon lehet megnézni, hogy mi mikor megy a Sugár moziban?

örs vezér terén

Legjobb válasz: www.port.hu

A kérdező hozzászólása: áh sugármozit megnéztem de sajnos nem megy a piranja 3D :( helyesbítek a kérdésen: hol tudom megnézni a piranja 3D-t budapesten?
A kérdező hozzászólása: beírhatod harmincezerszer is de én megnéztem és ott nem írnak róla semmit

Mi van akkor, ha nem készül el az AFP eredménye, mire megyek a 18 hetes UH-ra?

Pécsre járok, de Kaposváron lakom, ezért itt vették le az AFP-t, hogy egy vérvételért ne menjek le Pécsre. Viszont nagyon úgy néz ki, hogy hiába vették le már 1 hete, még nem biztos, hogy hétf?re meglesz a lelet, és kedden megyek a 18 hetes UH-ra. Mellesleg egy szégyen, ami itt Kaposváron m?ködik...

Legjobb válasz: Szia!Miskolcon csak az AFP eredménnyel csinálnak uh!Itt nem kell pontosan 18 hetesen menni!Nekem 1 hhét alatt mevolt az eredmény!:-)26 hetes kismama

Szia!Miskolcon csak az AFP eredménnyel csinálnak uh!Itt nem kell pontosan 18 hetesen menni!Nekem 1 hhét alatt mevolt az eredmény!:-)26 hetes kismama
Pesten is csak az AFP eredménnyel lehetett menni uhra.
Pécsett a megyeiben vették le nekem a vért az AFP-hez, és a Klinikára kellett mennem 18. hetire. Sajnos a leletet én sem tudtam vinni. Simán megcsinálták az 18. heti uh-át 2 perc alatt(no comment). A leletemre ezt írták: " AFP lelet ismeretlen, amennyiben kóros kontroll szükséges." A lelettel mentem az orvosomhoz, nála már ott volt addigra az AFP-ém. Szóval szerintem ne aggódj!
Szombathelyen az AFP-leletet a kórházba küldik automatikusan, ha a kismama odamegy 18 hetes ultrahangra. Idõpontra kell menni, és aszerint besorolják, odakészítik a leleteket. Na, ez így mûködik elméletben, nekem viszont valahogy elveszett az idõpontom, de azért megcsinálták az UH-t, viszont mivel nem volt idõpont, nem volt hová rakni az AFP eredményt, és elveszett szõrén-szálán. De kértem másolatot az SZTK-ban utólag. Aztán kb. két hónap kalandozás után egyszer csak megküldték a védõnõnek az eredetit. Na, még mindig olyan rossz Kaposvár? :)
A kérdező hozzászólása: Imádnám Szombathelyet, hidd el! :) Kb. 87X megkérdezték, hogy "Ha a 12. heti vérvételt el lehetett intézni Pécsen, akkor a 16. hetit miért nem lehet??" Anyádért. És akkor mosolyogva mondd el az orvosnak, hogy Doktor úr, dehát a 16. héten nincs uh, és csak egy vérvételért menjek le Pécsre. És nem hiszitek el, de a legtöbb bambán bámul: ÉS TÉNYLEG!! Amikor levették a vért, közölték, 1 hét múlva lehet menni érte, ma meg leordította a nõ a fejemet, amiért mentem. Ráadásul délelõtt? Mit képzelek? Tájékoztattam, hogy nem tudtam, hogy papírhozzáférés csak délután lehetséges, majd elköszöntem. De ez csak 1 icipicccc rész. Majd egyszer megírom könyvben az egész ellátást. :)
Bp. János Kórházban csak AFP eredménnyel csinálta meg az UH-t az orvos, de ott eleve úgy van kiírva, hogy 18-20 heti genetikai ultrahang, bele szokott férni. Amúgy nekem több doki is megjegyezte, igazából nincs jelentõsége önmagában az AFP szintnek, csak ez a szokás, kérik a genetikaihoz. Szerintem rég rossz, ha egy eltérés miatt "alaposabban" vizsgálnak - amúgy nem alapos egy genetikai UH?..

A terhesség alatt végig mi megyünk a védőnőhöz?

Õ majd csak a baba születése után jár hozzánk.

Legjobb válasz: Igen, a védõnõ, ha lelkiismeretes a szülés elõtt egyszer megy el hozzád un. környezettanulményt végezni. Megnézi, hogy megfelelõek-e a lakhatási körülmények. Szülés után 6 hetes korig elvileg hetente jön, utána csak havontan vagy igény szerint, de mindenestre sokkal ritkábban.

Igen, a védõnõ, ha lelkiismeretes a szülés elõtt egyszer megy el hozzád un. környezettanulményt végezni. Megnézi, hogy megfelelõek-e a lakhatási körülmények. Szülés után 6 hetes korig elvileg hetente jön, utána csak havontan vagy igény szerint, de mindenestre sokkal ritkábban.
Hát a mi védõnõnk nagyon lelkiismeretes mert már 2X is volt családlátogatáson a terhességem (23 hetes vagyok) alatt. Ez persze nem baj, sõt... Neked eleinte csak havonta egyszer kell majd menned hozzá, késõbb amikor nagyobb terhes leszel, majd hetente Jó babavárást:)
Nálunk úgy van, hogy egyik hónapban õ jön, a másikban én megyek. Én meglepõdtem ezen, azt hittem hogy majd csak akkor jön el, ha meglesz a baba. És ráadásul nem egy kis faluban élek, hanem Bp-en. Nem érzem az elõnyét.(bár hátrányát sem) 22 hetes kismama
Én eddig falun laktam, mindig én mentem a védõnõhöz, de láttam, hogy jár házhoz is, gondoltam ahhoz aki szülés elõtt áll, vagy más miatt nem tud elmenni. Nem került szóba, hogy õ mikor jön, most meg költözöm más városba , ott nem tudom mi lesz...
Nálunk úgy van, hogy nekem havonta 1* kell menni hozzá.Neki pedig a terhesség ideje alatt 5* kell meglátogatnia.A baba születése után még nem tudom, hogy van.26 hetes kismama
Szia!Én 18 hetes vagyok és már kétszer volt nálunk!Egyszer csak felhív, hogy otthon vagyok e, aztán jön!Úgy tûnik mindenhol máshogy van!:)

Keddenként 17 és 18 óra között mi megy a viván?

A mûsor címe érdekelne, ami akkor szokott adásban lenni

Legjobb válasz: K, mint Kardashian

K, mint Kardashian


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!