Találatok a következő kifejezésre: Mikor megtudtam, terhes (28 db)

51 kg volt barátnöm mikor megtudta, terhes (ez volt 2. honapba) most szülésig van 5 hete és 60 kg! Ez most jó vagy sem? És hogy azt mondta h a 3. honapba érezte a kicsit? Lehet? Nem lesz nehéz szülnie h nem csinált semmit kihordás alatt?

Legjobb válasz: Én 41 kg-mal kezdtem 60 kg-mal szültem. 3. hónapban valószínûleg a méh mozgását érzi,vagy bélmozgásokat.Nagyon kõnnyû összetéveszteni,ha valaki elsõ babás.Ha fáradt pihenjen.Nem lesz se nehezebb,se könnyebb.Nyugi!

Én 41 kg-mal kezdtem 60 kg-mal szültem. 3. hónapban valószínûleg a méh mozgását érzi, vagy bélmozgásokat.Nagyon kõnnyû összetéveszteni, ha valaki elsõ babás.Ha fáradt pihenjen.Nem lesz se nehezebb, se könnyebb.Nyugi!
Ha már csak 1-2 kilót hízik, akkor szerintem rendben van a súlya. 3.hónapban már simán érezhette a babát, én 13. héttõl minden nap éreztem és egyáltalán nem lehetett összetéveszteni a bélmozgással. A tágulást mint olyan biztos nem fogja befolyásolni az, hogy nem csinál semmit, de az állóképességet azt igen. Elvégre a szülés az egy több órás kemény fizikai megerõltetés, szerintem aki totál el van puhulva, az a szülésnél se tud úgy helyt állni. 27 heteske
A kérdező hozzászólása: Szó szerint semmit csak tv-t nézett!
2.nak.Hányadik babád?
A kérdező hozzászólása: az elsö!szülésre gondoltam hogy birni fogja-e vagy sem szuszal

Volt olyan aki csak akkor rakta le a cigit mikor megtudta, hogy terhes? Vagy már jóval elötte?

Legjobb válasz: Én soha nem dohányoztam, de van néhány ismerõsöm aki lerakta amikor megtudta hogy terhes, és van olyan is, aki még akkor sem... A nyakukat tudnám kitekerni a dohányzó terhes nõknek!

Én soha nem dohányoztam, de van néhány ismerõsöm aki lerakta amikor megtudta hogy terhes, és van olyan is, aki még akkor sem... A nyakukat tudnám kitekerni a dohányzó terhes nõknek!
Én akkor hagytam abba, amikor megtudtam.Azért nem elõbb, mert meglepett minket a picike.Akkor szívtam el az utolsót, amikor a teszt eredményére vártam, azóta se gyújtottam rá.Ez adott nekem egy nagy erõt a leszokáshoz, és érdekes, hogy nem is kívántam.Egyenesen undorodtam a szagától.Most 2 hónapos a lányom, makk egészséges.De csak 2490 g-mal született, idõre.Nem tudni, miért.Az orvosom szerint örökletes, az én testalkatomat örökölte.Pedig végig szedtem az Elevitet, mindent megtettem.Azért gondolkodom azon, hogy nem- e az az oka, hogy elõtte cigiztem.Egy kicsit hibáztatom magam, pedig nem kéne.A lényeg, hogy már lassan behozza a "lemaradást", és vidám, életrevaló, egészséges kis csaj.Csak az idegesít, hogy a sógornõm, aki végig bagózta a terhességet, egy kilóval nagyobb gyereket szült.
Aznap reggeltõl, amikor megláttam a két csíkot, soha többé nem gyújtottam rá. Ez május elején volt. :-) Nem akkora nagy áldozat mint amilyennek elõtte tûnt! ;-)
Nálam és az ismerõsömnél így volt: Pozi teszt után 2 cigi, aztán semmi onnantól. Az én babám a 38. héten született 3700g-al, az ismerõsömé a kiírt napon 4850g!-mal. Szóval... Nem lettek kicsik. Anyum cigizett a terhesség alatt (hébe-hóba), a tesóm, és én is nagy babák voltunk. Ezen nem múlik, hacsak nem folyamatosan 2 dobozzal szív valaki. Bár én ettõl függetlenül nem szívnám.
Én is akkor raktam le amikor + lett a teszt.Elsõre sikerült a baba, szóval nem akadály a dohányzás viszont 40.hétre született és 2700g-al.Nem tudom, hogy van e köze hozzá, hogy ilyen picike lett.Végig szedtem a femibiont.:)
Én is akkor raktam le a cigit miután megtudtam hogy terhes vagyok.Utána lelki ismeretfurdalásom volt amiatt hogy egy hónapig cigiztem.
Én is akkor raktam le amikor pozitív lett a teszt.
Hidd el, az nem akadály, attól még megfogan.Jó, nyilván az lenne az ideális, ha már a tervezéskor leraknád.De pl. mi sem terveztük, csak úgy jött.Így nehéz gondoskodni a "tisztulásomról".Aggódtam is egy picit, hogy nem ártott -e neki.De az elsõ napokban, hetekben gyakorlatilag még nem kapcsolódik össze a keringésed az övével.Nem vagytok olyan szoros kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Én is akkor akarom lerakni mikor megtudom, hogy sikerült. Csak mindig eszembe van, hogy nem e attol nem jön össze a baba, hogy még mindig szivom.
Én mind kétszer akkor tettem le a cigit mikor a teszt pozitiv lett.:) Elsönél 5, 5hetesen most már 4hetesen.
A kérdező hozzászólása: Én a vendéglátásban dolgozom sajna én is láttam pár ilyen nöt gusztustalan volt
Akkor amikor megtudtam
15:57-esnek! Lehet, hogy nagyobb súllyal született a sógornõd babája, de jóval nagyobb esélye van rá, hogy asztmás vagy egyéb légzõszervi megbetegedésekre hajlamosabb lesz a kicsike! Azon ne aggódj, hogy viszonylag kis súlyú a babád, gyorsan behozza a lemaradást!

5 hetes terhes vagyok. Mikor megtudta a párom faképnél hagyott, csak néztem magam köré. Mit tennétek a helyemben? Hasonlót éltetek már át? Mit csináltatok?

Több éve együtt élünk, ? kérte, hogy haggyam abba a gyógyszert, csak sokáig nem jött össze, mert nagyon görcsösen akartam, akartuk. Az elmúlt hónapban "rosszba" voltunk, nem figyeltem annyira rá, s?t 2X voltunk csak együtt és összejött. Mikor megmondtam, nem érdekelte, s?t még mérgesnek is láttam. Mit szóltok hozzá?

Legjobb válasz: Jajj, szegény, ez nagyon durva... Ez nagyon gyáva és jellemtelen lépés volt a részérõl... Gondolom jól begyulladt. Hány éves a párod? Azért nagyon szorítok neked, hogy mielõbb felébredjen a lelkiismerete, mert ezt a helyzetet meg kell beszélnetek. Nem lehetséges, hogy a "fasírt" helyzet miatt arra gondolt, hogy a babával akarod magadhoz kötni? Tudom, hogy nem így van, de a pasiknak iszonyú ficamos gondolkodásuk tud lenni. Épp ezért kellene ezt higgadtan tisztáznotok. Hiszen most Te vagy nehéz helyzetben, egyedül terhesen... Meg szeretnéd így is tartani a babát?

Második vagyok. Ennyi idõsen már tényleg lehetne benne felelõsségérzet... Megértem, hogy hatalmasat csalódtál, ez szinte az egyik leggusztustalanabb dolog, amit férfi tehet... Így cserben hagyni egy nõt, és a saját gyerekét... Örülök, hogy a babád mindenképp megszületik! Nehéz lesz, de felér a világ összes pasijával!!! Lesz segítséged? Szüleid, testvéreid??? A pasid meg... lehet, hogy pár nap, hét, hónap múlva észhez tér, és legalább át tudjátok majd beszélni a dolgot. Most koncentrálj a picire, õérte kell erõsnek lenned!!!
Jajj, szegény, ez nagyon durva... Ez nagyon gyáva és jellemtelen lépés volt a részérõl... Gondolom jól begyulladt. Hány éves a párod? Azért nagyon szorítok neked, hogy mielõbb felébredjen a lelkiismerete, mert ezt a helyzetet meg kell beszélnetek. Nem lehetséges, hogy a "fasírt" helyzet miatt arra gondolt, hogy a babával akarod magadhoz kötni? Tudom, hogy nem így van, de a pasiknak iszonyú ficamos gondolkodásuk tud lenni. Épp ezért kellene ezt higgadtan tisztáznotok. Hiszen most Te vagy nehéz helyzetben, egyedül terhesen... Meg szeretnéd így is tartani a babát?
Szia! Sajnálom ami történt és meg is értem, hogy megszakadta benned valami, ami miatt most azt írod, nincs már mirõl beszélnetek. De szerintem, ha ezt komolyan gondolnád, nem teszed fel a kérdést, hiszen már döntöttél. Úgy gondolom, kis idõt kéne adnod magadnak, nem a pasinak! Ne ítélkezz azonnal, mert ha most végleg kiutasítod a lelkedbõl, életedbõl a pasit, akkor két hét múlva, mikor észhez tér, hiába fog hason csúszni elõtted! Pedig a gyerekednek apára is szüksége lesz, és ha megtartod, nyilván az õ érdekeit is szem elõtt kell tartanod! Remélem a legjobban alakul a sorsotok, és a leendõ apa is lehiggad! Üdv, 26 hetes kisama
Lehet, hogy csak megijedt, váratlanul érte a hír. A babát mindenképpen tartsd meg, õ nem tehet semmirõl. Szerintem majd megnyugszik a párod, légy vele türelmes, higgadtan beszéljétek meg.
Nem biztos, lehet hogy csak valóban ennyire begyulladt, és ezt reagálta hogy lelépett. Ha tudod vállalni anyagilag a babát, akkor vállald, hisz már te is benne leszel a korban lassan. Nem hogy õ... Neked kell eldönteni. Szülés után úgyis találsz magadnak valakit aki szeret, és megbecsül, és újra boldog lahetsz. Neked kell dönteni milyen anyagi helyzetben vagy. És lehet a párodnak is elõbb utóbb benõ a feje lágya...
Hány éves vagy? Bocsi, hogy elõször ezt kérdezem, de jelen esetben ez sem utolsó szempont. Le kellene ülnötök minél hamarabb tisztázni a helyzetet, fõleg, ha idáig egy jól mûködõ kapcsolat volt és még a babát is együtt terveztétek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ. Azt hiszem nincs már mirõl beszélnünk. A bizalmamat elvesztettem irányába egy életre.
A kérdező hozzászólása: Amilyen tekervényes az agya szerintem inkább - ahogy a 2. válaszoló írta - azt hiszi, hogy így akarom megfogni. Ezt pedig kikérem magamnak. Ennyire ismerhetne. Szerintem inkább az történt, hogy eddig míg jól megvoltunk annyira görcsösen akartam, hogy leblokkoltam magam. Úgyhogy leendõ anyukák, akiknek nem jön össze agyat kikapcsolni, mert bizony az ember pszichésen megakadályozza a teherbeesést. Velem tuti ez történt. Múlt hónapban nem gondoltam rá, sõt még az is eszembe jutott, hogy lehet jobb lenne védekezni, míg el nem simul a baj. Össz-vissz 2 X voltunk együtt. Szóval, hatalmasat csalódtam benne, és befejeztem vele mindent. Már nem tini, hogy így viselkedjen, fõleg akkor, mikor a legnagyobb szükségem lenne rá...
A kérdező hozzászólása: 29 vagyok, a párom 34. 5 éve vagyunk együtt. Nem tudom mit gondol, de ilyet az ember nem csinál, még akkor sem, ha egy 1 éjszakás kapcsolat után véletlen "beakad" a baba. Õsszel volt egy vetélésem, akkor mind a ketten kiborultunk õ is szerette volna a babát. És utána nem védekeztünk - õ is így akarta - , akkor pedig mit gondolhat, tudja hogy készül a gyerek.Akkorát csalódtam benne, hogy valami végleg megszakadt bennem irányába. Abortuszra képtelen lennék.
A kérdező hozzászólása: Igazából rosszul tettem fel az erdeti kérdést. Illetve nem is igazán kérdezni akartam. Inkább csak kiönteni õszintén a lelkem, mert azért rendesen kivagyok borulva higgyétek el. Könnyít egy picit rajtam, ha kiírhatom magamból. Köszönöm, hogy meghallgattatok!

Kb.4 hetes koromig Frontint szedtem, mert pánikbeteg vagyok. Mikor megtudtam hogy terhes vagyok, azonnal abbahagytam. Azóta tünetmentes vagyok. Mennyit árthattam ezzel?

Legjobb válasz: Szerintem fordulj szakemberhez, az orvos biztos tud tanácsot adni. Én is szedtem hasonlót, akkor a doki azt mondta, hogy hónapok kellenek, mire kiürül a szervezetbõl. Azt nem tudom, hogy az a koncentráció árthat e a babának, ha már abbahagytad, de lehet, hogy igen. A barátnõm is terhes lett, neki a párja szedett hasonlót és az orvos arra is azt mondta, hogy nem túl jó! De ez csak egy eset. Minden helyzet más! Gyógyszerek között is lehet különbség! Kérj tanácsot a nõgyógyásztól, szerintem minél elõbb! Akkor legalább tudni fogod, hogy nincs okod aggódni!

Szerintem fordulj szakemberhez, az orvos biztos tud tanácsot adni. Én is szedtem hasonlót, akkor a doki azt mondta, hogy hónapok kellenek, mire kiürül a szervezetbõl. Azt nem tudom, hogy az a koncentráció árthat e a babának, ha már abbahagytad, de lehet, hogy igen. A barátnõm is terhes lett, neki a párja szedett hasonlót és az orvos arra is azt mondta, hogy nem túl jó! De ez csak egy eset. Minden helyzet más! Gyógyszerek között is lehet különbség! Kérj tanácsot a nõgyógyásztól, szerintem minél elõbb! Akkor legalább tudni fogod, hogy nincs okod aggódni!
Hallottam a Czeizel professzorral egy riportot, pont egy hasonló kérdést tettek fel neki a Frontinról. Akkor Õ azt mondta, hogy a létezõ sok ezer gyógyszerbõl csak 41 van ami komoly bajt okozhat, a Frontin nem tartozik közéjük. Szerinte, ha tünet van és nincs kezelve többet árt, mint ha szeded a Frontint. Szerintem nem ártottál ezzel a babának, de azért beszélj az orvosoddal is. 33 hetes kismami
Szia! En tudok segiteni, teherbeesesemkor panikbetegsegre Rexetint (antidepresszans) es Xanaxot (uaz, mint a Frontin) szedtem. Mikor megtudtam, h terhes vagyok, elmentem Czeizelhez. Nem okoztunk ezzel kart! Nincs benne abban a 41 gyogyszerben egyik sem, ami magzatkarosito hatasu. Minden rendben! Azota nekem se kell gyogyszer :) 24 hetes kismama
Nem ártottál hidd el!Nekem például egész terhességem alatt gyógyszert kell szednem, mert refluxos vagyok. A gyógyszerek egyáltalán nem olyan ártalmasak, mint ahogy ez a kismamák között elterjedt!
Ha nagyon aggaszt, Czeizel doktor urat fel is lehet hívni telefonon. http://www.czeizel.hu/home.html Itt találsz telefonszámot is a genetikai tanácsadásnál. Én is beszéltem már vele, mert olyan gyógyszert írtak fel nekem, ami terhesség alatt nem szedhetõ a betegtájékoztató szerint. Nagyon rendes és segítõkész volt. Amúgy az elsõ négy hétben szedett gyógyszerek nem okoznak gondot, csak utána lesz kapcsolat az embrió és az anya között (addig a petesejt táplálja tulajdonképpen az embriót).
Én is így vagyok, májusban fogok szülni. Nekem azt mondták hogy a bruttó munkabérembõl fogják.De majd kiderül.
Ugyan nem most volt, hanem két éve, de ha jól tudom nem változott a szabályozás. A bruttó bérembõl számolták, mert az volt a tgyás és a gyed igénylését megelõzõ év bruttó átlagjövedelme. A táppénz nem számít bele, mert ellátás nem képezheti másik ellátás alapját, nekem így mondták akkor.
Tisztelt Hölgyem! Amennyiben abbahagyta a szedést, nem lesz problémája. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Dohányoztam terhesség alatt.6 hetes voltam, mikor megtudtam hogy terhes vagyok, azóta még egy slukkot sem szívtam. Ez ugye még nem volt késõn?

Legjobb válasz: Nyugi, nagyon korán abbahagytad, nem lesz semmi baja a picinek. Mellesleg gratulálok! Nagyon sok kismama képtelen a gyerekéért letenni a cigit! Boldog babavárást!

Nyugi, nagyon korán abbahagytad, nem lesz semmi baja a picinek. Mellesleg gratulálok! Nagyon sok kismama képtelen a gyerekéért letenni a cigit! Boldog babavárást!
Nem volt késõn, ne aggódj! :) Semmi baj nem lesz. Gratulálok a babához! :) (Én is 5 hetesen tettem le, akkor tudtam meg, h terhes vagyok. Semmi baj nem volt. )
Én is 6 hetesen tudtam meg h terhes vagyok, egybõl letettem a cigit. És egészséges 21 hónaposom van :)
Teljesen idõben vagy, nem lesz semmi gond. :-) Boldog babavárást!
Én is pont 6 hetes voltam mikor megtudtam és letettem a cigit. Egy slukkot sem szívtam. 2.5 éves lányom teljesen egészséges, nem lett kora szülött, sem kis súlyú.
Én 5 hetesen tudtam meg este. Aznap még elszívtam egy utolsó szálat és azzal vége, letettem! :) Ügyes vagy és nem késõ egyáltalán.
Én is pont 6 hetesen tettem le a cigit, mikor megláttam a pozitív tesztet, már nem gyújtottam rá, viszont elõtte pont volt egy céges vacsora, ahol elég aktívan ettünk-ittunk (alkoholt) és cigiztünk. Akkor még nem is sejtettem, hogy várandós vagyok, mert a menzesz elõtt voltam. Szerencsére semmi baj nem lett belõle. Az egész terhességet és szoptatást kibírtam, hogy ne cigizzek, viszont utána visszaszoktam. Gratulálok a kisbabádhoz, és a kitartásodhoz is, hogy nem gyujtottál rá!
Én 8 hetesen tettem le a cigit, makk egészséges a kisfiam! :)
Tisztelt Hölgyem! Amennyiben abbahagyta a szedést, nem lesz problémája. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Letettem simán.
A pozi teszt elõtt már nem esett jól és nem is gyújtottam rá többet. :) Kitartást a leszokáshoz! :)
Én az elején még nem is tudtam hogy terhes vagyok.Akkor volt fura mikor rosszul lettem a cigitõl, szédültem tõle, hányingerem lett.Ilyen még soha nem volt.El is mentem az orvoshoz, akkor derült ki hogy 8 hetes voltam.Utánna egybõl le is tettem.
pozi teszt elõtt 2 nappal megundorodtam tõle, nekem is fura volt, mert szerettem cigizni. azóta eszembe se jutott.
Mikor megláttam a pozitív tesztet, nem volt kérdés, hogy búcsút intek a ciginek. Nem volt könnyû, sokszor éreztem azt, hogy most szükségem lenne egy szál cigire, se soha nem vitt rá a lélek, hogy rágyújtsak. Ahhoz túlságosan féltettem a fiamat. Ha elgyengülsz esetleg, mindig arra gondolj, hogy ez rosszat tesz a babádnak, és az õ egészsége a legfontosabb. Ez majd erõt ad. Igaz, mikor abbahagytam a szoptatást visszaszoktam, de csak kint az erkélyen dohányzom. Ha a férjem itthon van, kizár az erkélyre, ha ketten vagyunk a fiammal, csak akkor cigizek, ha alszik. Nem olyan nehéz megvárni a cigivel, míg elalszik, egész megszoktam, hogy csak délután 2 óra hosszát, vagy este 8 után gyújthatok rá. Igaz akkor rögtön 2 szálat is elszívok, na ez akkorra löket, hogy utána tuti 1 órán át nem hiányzik a nikotin.
A pozi teszt láttán annyira beijedtem, hogy elszívtam egy szálat. Utána esett le, hogy ez nem igazán tesz jót! Mindent dobtam a kukába!
A poz. teszt után egyik pillanatról a másikra.
Én sosem dohányoztam, de a környezetemben láttam, hogy ki hogy tett... Rokonom már a baba tervezésekor letette, igaz nehéz volt, de meg bírta állni, hogy rágyújtson. legtöbben akkor tették le, amikor megtudták, hogy terhesen. Egy 20 éves ismerõsöm nem bírta csak letenni, mondjuk õ 3 hónaposan tudta meg, hogy babájuk lesz, nem is nagyon érdekelte a dolog. Neki a babája igaz, hogy idõre, de nagyon kis súllyal született.
Mikor pozi lett a tesztem pár szálat még el szivtam és azota nem gyujtotam rá elötte meg 15évig szivtam...
Nagyon egyszerûen! Mikor pozitívat teszteltem, kidobtam a cigit, öngyujtókat, és nem gyújtottak rá! Akarat erõ az egész! Tudni kell lemondani a cigirõl a gyermekért! Ha ez nem megy, akkor az a nõ nem Anyának való! Nem tudtam volna magamnak begbocsátani, ha a cigi miatt baja esik a babámnak, fogyatékos lesz, vagy bármi
Hajnalban teszteltem, pozitív lett, és nem is gyújtottam rá azóta. A cigik mind megvannak, ráadásul szem elõtt, de nem érdekel. Majd eladom a rokonomnak, mert sajnos (én huelye) nem kevés pénzt költöttem rá. :S :) Férjem is kevesebbet szív, elvonul messzire az udvarra, ha rágyújt. :D
Mi nem terveztunk babat, de mikor nem jott meg es pozitiv lett a teszt, eldontottem, hogy nem gyujtok ra tobbet, igy attol kezdve, hogy tudtam , hogy babat varok egy szalat sem szivtam el. Korabban eros dohanyos voltam, napi 1, 5 dobozzal elszivtam, es hiaba probaltam leszokni, sosem volt hozza eleg akaraterom, most viszomt olyan siman ment, hogy en is meglepodtem, abszolut nem hianyzik, biztosan azert, mert most valoban eros a motivacio. A ferjem is letette, abban a percben, mert mi egy erkely nelkuli, 3. emeleti lakasban lakunk es nem akart mellettem fustolni, illetve ugy gondolta, hogy ha le is megy az utcara cigizni, akkor is esetleg erosebb nekem a kisertes, mert ugye fogyozni is nehezebb ugy, ha latod, hogy a masik a kedvenc edessegedet eszi :-) En mindenkinek sok sikert es kitartast kivanok a leszokashoz, probalj nassolni valami gyumolcsot, az meg egeszseges is, meg ragozni, hatha segit es gondolj arra, hogy ezt a babadert teszed, akiert elete folyaman ennel nagyobb aldozatokat is hozol majd.

Van köztetek olyan hölgy aki 8-9 hetes terhes volt mire megtudta hogy babát vár? Tünetek?

Legjobb válasz: Szia! Én 8 hetesen tudtam meg,hogy baba lesz...A fejem mindíg nagyon fájt,hamar leadtam 4 kilót,szinte semmi étvágyam nem volt csak 3 ételt ettem meg,undorodtam sok mindentõl,zúgott a fülem,néha szédelegtem és a vérnyomásom ingadozott..jah és sokan azt mondják nem függ össze de nekem hasmenésem is volt...

Szia! Én 8 hetesen tudtam meg, hogy baba lesz...A fejem mindíg nagyon fájt, hamar leadtam 4 kilót, szinte semmi étvágyam nem volt csak 3 ételt ettem meg, undorodtam sok mindentõl, zúgott a fülem, néha szédelegtem és a vérnyomásom ingadozott..jah és sokan azt mondják nem függ össze de nekem hasmenésem is volt...
1-sõ vagyok!Iszonyatosan fájt a mellem, sokat pisiltem, alig tudtam aludni a mellfeszüléstõl :)
Van 2 ismerõsöm, egyik sem tudta, hogy babát vár, a 12.héten derült ki.Az egyik orvos és mûtött is, emiatt volt esély, hogy beteg lesz a baba, de szerencsére, semmi gond nem volt.A másiknak elvileg nem is lehetett volna gyereke. De mindketten nagyon boldogok!3 hetesek a babáik.Na, és persze én is az vagyok, nekem 6 hetes a babám.Hányingerük volt, és mellfeszülés.
az én bnõm 13 hetesen tudta meg a babót és semmi tünete nem volt.
Többször késett már 3 hetet is akár, ezért nem is gyanakodtam, fõleg hogy elvileg kis esélyem lehetett a teherbeesésre, 10 hetesen mondta a doki hogy baba van :) 23hkm
Nekem 3 hetet késett, mire eszembe jutott hogy tesztet vegyek. Addig sosem estem teherbe és azt mondta a doki, hogy talán nem is lehet gyerekem ezért nem gondoltam rá...Annyi tünetem volt addig, hogy majdnem kijött belõlem a saláta egyszer, de csak utólag azonosítottam, hogy a babától... :) Egyébként semmiféle tünetem nem volt más. Ennek 9 éve most a kistesóra várunk!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!