Találatok a következő kifejezésre: Mikor megjött, görcsöltem, de nem volt (2 db)

Szerintem igen, ez nem volt rendes menzesz. Várj néhány napot és tesztelj! Drukkolok, bármit is szeretnél.
Igen. Várj legalább egy hetet, és csinálj egy tesztet.Az eredménytõl függetlenül jó lenne, ha elmennél dokihoz utána.Most azért nem érdemes hozzá rohanni, mert még õ sem tud semmit tenni, csak at mondja, h várj.

Megjött rendesen a menzim, de csak 2 napig volt rendes és 2 napja csak 1-2 csepp van. A hőm még mindíg 37-37.1. Mi lehet? Baba lehet? Nem görcsöltem, hanem szúrt a hasam.

Volt már valaki így hogy nem csak barnázgatott menzi helyett hanem rendesen volt csak nem 4 napig hanem 2 napig és baba volt????

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! Ha van még valakinek tapasztalata, írja le légyszi egy kis bátorítás gyanánt.

Én csináltam tesztet negatív lett, így majd csinálok egy másikat két hét múlva (14.-e körül), hátha mégis terhes vagyok. Szerintem te is várd meg a jövõhetet, s utána csinálj tesztet. Nekem is ez már a harmadik tesztem volt, s nem csak nem mer az ember, hanem azért nem olyan olcsó egy teszt sem, na és a csalódás. Remélem tudtam segíteni.
Te tudod, de én várnék a teszttel egy hetet még, nekem a kisfiamnál csak 3 hetesen mutatta ki a teszt, hogy terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha van még valakinek tapasztalata, írja le légyszi egy kis bátorítás gyanánt.
nekem meg 3 hét késés után mutatta ki teszt...várj sztem is
A kérdező hozzászólása: Köszi a további válaszokat is. Kívánom mindenkinek hogy hamar baba legyen!!! Hát holnap veszek tesztet, mert késõbb már nem tudtunk együtt lenni a férjemmel csak akörül amikor (visszaszámolva 14 napot) elõtte 2 nappal, azaz a lehetséges pé elõtt 2 nappal. Nem sok reményt adok már neki, de a tesztnek már mutatnia kell ha mégis baba van. De jó lenne! Olyan boldogok lennénk. Már csak a gyerek hiányzik a boldogságunkból.
tesztelj akkor megtudod biztosan
Szia! Én pont most (dec.-ben) jártam hasonlóan. 23.-án megjött de csak az nap véreztem, s az sem mondható erõs vérzésnek, csak átlagosnak, másnap semmi, harmadnap barnás folyás. Következõ héten 31.-én csináltam egy tesztet, negatív lett, sajna. Én arra tippeltem, hogy lehet terhes vagyok, csak esetleg menzi elõtt pár nappal estem teherbe és azért jött így meg, ill. azért nem mutatta ki a teszt, de most kezdem ezt is elvetni, mert fáj a hasam, ez meg a következõ peteérés jele.
A kérdező hozzászólása: Lehet akkor holnap veszek egy tesztet. Csak annyit csalódtam már hogy nem merek. Csak a hõm is fura, mert ilyen még nem volt.
lehet, hogy gyerek. miért nem tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Rendben, még várok egy hetet, hátha. Aztán meglátjuk. Szorítsatok! Én is drukkolok Nektek aki babát szeretne!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!