Találatok a következő kifejezésre: Mikor múlik a szerelem egy (4 db)

Mikor múlik el a szerelem egy kapcsolatban?

Hello 18 éves leszek a barátn?m 17 4 honapja vagyunk eggyütt és tökéletes eddig minden még nem vesztünk össze és mindig jól elvagyunk Heti 4 szer találkozunk egész nap eggyütt vagyunk az érdekelne hogy mikor fog megváltozni ez az egész? mert én még teljesen odavagyok érte és még mindig szerelmes vagyok belé. ( Bocs a helyesírási hibákért szerintem lehetett érteni hogy mit akarok irni)

Legjobb válasz: hm...En ertem mire gondolsz...a szerelem nem attol mulhat (csak el) h megcsalod, sot attol nem elmulik, cak megbantod a masikat, de errol lehetne beszelni...szoval van aki arra eskuszik h egy ev, van aki arra h 8 honap utan mulik el...persze ez nem jelenti azt h ripsz rpsz akkor nem fogsz erezni semmit...a szeretet megmarad, es a rajongas is ugyanaz maradhat ha vigyaztok:) namar most en a sajat peldamat mondanam el, nalunk kb a 3. honap utan kezdodtek el a veszekedesek...amiket egybol megbeszeltunk, szoval ezek inkabb vitak...aztan az 5-6-7 honap elegge nyugis volt...majd jott a feltekenysegi meg mindenbe "belekotok" korszak a baratom reszerol...es ez csak fokozodott a 8-9-10. honapban...kicsit ugy ereztem mar semmi sem lehet a regi es mar nem is szeret annyira. de rajottem h igen:) es megbeszeltunk mindent, es biztos vagyok benne h most is ug szeret mint egy evvel ezelott...es en hiszek az OROK szerelemben szoval nekem senki ne meseljen arol h egyszer veget er..."AZ IGAZ SZERELEMNEK NINCS JO VEGE AZ IGAZ SZERELEMNEK NINCS VEGE" UDV :) es sok sok boldogsagot

hm...En ertem mire gondolsz...a szerelem nem attol mulhat (csak el) h megcsalod, sot attol nem elmulik, cak megbantod a masikat, de errol lehetne beszelni...szoval van aki arra eskuszik h egy ev, van aki arra h 8 honap utan mulik el...persze ez nem jelenti azt h ripsz rpsz akkor nem fogsz erezni semmit...a szeretet megmarad, es a rajongas is ugyanaz maradhat ha vigyaztok:) namar most en a sajat peldamat mondanam el, nalunk kb a 3. honap utan kezdodtek el a veszekedesek...amiket egybol megbeszeltunk, szoval ezek inkabb vitak...aztan az 5-6-7 honap elegge nyugis volt...majd jott a feltekenysegi meg mindenbe "belekotok" korszak a baratom reszerol...es ez csak fokozodott a 8-9-10. honapban...kicsit ugy ereztem mar semmi sem lehet a regi es mar nem is szeret annyira. de rajottem h igen:) es megbeszeltunk mindent, es biztos vagyok benne h most is ug szeret mint egy evvel ezelott...es en hiszek az OROK szerelemben szoval nekem senki ne meseljen arol h egyszer veget er..."AZ IGAZ SZERELEMNEK NINCS JO VEGE AZ IGAZ SZERELEMNEK NINCS VEGE" UDV :) es sok sok boldogsagot
Hát amíg meg nem csalod addig minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Megcsalni persze... ti mindig rögtön erre gondoltok? az soha az életben nem történne meg elhiheted... inkább arra gondoltam hogy azér csak más egy párkapcsolat az elsõ 3 honapban mint 2 év után ... és mi az ami megváltozik hogyha egyre jobban telik az idõ?
szija. Szerinteem h igazán szeret és minden jól mûködik akkor nem lesz gond csak szeressétek egymást úgy ahogy az elején és ha netán meginogna esetleg elevenítsétek fel az elsõ csókot vagy bármit biztosan jól fog neki esni és neked is mert az tök izgi sztejm mikor megismeri magát 2 ember:)
Megnyugtatlak , ha igazi szerelem sokaig tart. Pl en jartam 2 es fel evet a volt baratommal es mindvegig ugyanolyan langgal szerettem... 1 eve nem vagyunk egyutt es meg mindig szeretem, valoszinu mindig fogom
Nalunk 25 eve nem mulik, tehat en nem mondanam, hogy el kell mulnia
21:03 - Csak nem csalódtál a szerelemben? Ez még nem jelenti azt, hogy mindenkivel az történik, ami veled.
21:03, neked csak a szõlõ savanyú, én õszintén sajnálom az irigy embereket... Én pont egy pasitól (mit tesz isten, a páromtól) hallottam épp egy hajnalig tartó szenvedélyes este után és közben, hogy azelõtt õ sem hitte, hogy létezik ez, hogy ennyi év után sem múlik, sõt...
Ha itt mindenkinek még 25 év után is tart a "rózsaszín köd", akkor itt kb mindenki 50 közelében jár. Nehéz elképzelnem, sõt, felettébb szürreálisnak tetszik ahogy ötven körüli párocskák viháncoló tinik módjára szökdécselnek a parkban kézenfogva, minden tizedik méteren leállnak és egymás szájába bújnak nyalni-falni egymást, meg a padon egymás ölébe ülnek, már-már szexuális aktust imitáló szinten, aztán jön egy féltékenységi roham, meg a hiszti... -.- Na ez a rózsaszín köd, és nem, még a harminc éves párocskákat se tudom így elképzelni... -.-
Na meg a napi 30 sms-t sem, mindent a "énszejetlekjobban!!" szócskákkal, meg ahogy ábrándozva bandukolnak a kis világukban a melóhelyükön, meg a napi 5-6-7 szexet sem, ami nálam alap a rózsaszín köd esetén... ...tekintve hogy most is tart, de még csak fél éve vagyunk együtt >:)
"Na ez a rózsaszín köd" A te világodban valószínûleg ez. Ez nem rózsaszín köd, hanem tiniszerelem. Valamit keversz. Nem kicsit.
A kérdező hozzászólása: Errõl eszembejutott hogy olyanok vagyunk mint a tinik abbol a szemponvtbol hogy óránként hivjuk egymast és igy szeretlek ugy szeretlek a téma.most is olyqn édi amig én alszom fõzi nekem az ebédet boltba ment stb remek férj.
Akkó' papucs.
7 éve vagyunk együtt, mai napig imádom, elolvadok ha ránézek. szóval nem kell elmúlnia, de persze meg kell érte dolgozni :)
ez az édibédi idétlenség nem szerelem, ez marhaság, és max 12 évesen megy. szóval kedves morgó medve, menj máshová piszkálódni, senki sem írta h ez a szerelem :)
A szerelem nem múlik el, csak akkor ha a felek sz*rnak egymásra, vagy ha rosszul választottak. Ez esetben vagy elmúlik és eléldegélnek egymás mellett azzal, hogy már nem szerelmesek, de szeretik egymást (önáltatás), vagy eléldegélnek egymás mellett egymást ölve, vagy elválnak. Ha a megfelelõ társsal vagy és törõdtök a kapcsolattal, akkor nem múlik el. Ami elmúlik az nem volt szerelem soha.
nálunk 8 éve tart, úgyhogy ez csak rajtad/rajtatok múlik....
Ez nem törvényszerû, hogy x év múlva elmúlik. Ez sokmindentõl függ. Nektek jó a kapcsolatotok, szeretitek egymást, ez így van rendjén. xy évig simán lehetsz szerelemes. Vannak párok, akik azt állítják, hogy 25 év múlva is szerelmesek, bár szerintem inkább mély szeretet.
Nem kell elmúlnia. Mint példád is bizonyítja lehet fokozni a szerelmet. Mi már 9 éve vagyunk együtt és minden egyre szebb és jobb.:) A kémiai törvények is azért vannak, hogy néha rácáfoljunk.:)
Na, tessék, itt, az elsõ válaszoló :) 25 év:)
Attól is függ mit hívsz szerelemnek....
A rózsaszín köd a kémia, amikor a realitások nem játszanak szerepet, sokan azt tartják csak szerelemnek, na az nem tart két évnél tovább. A szerelem, a tartós már nemcsak kémia, ott összekapcsolódnak a hétköznapok a kémiával. Ha ott is helytáll a kapcsoltotok, igazi szerelemrõl beszélhetünk.
A kérdező hozzászólása: Nekem meg tart a rozsaszin kod
Az nem baj. Tartson is!De azért gondolom a realitásoknak is van helye az életedben. Munka, csalad, stb. Na az a tartós szerelem kémiával ötvözve. :)
Én is szerelmes vagyok belé! Mint egy kis hülye, álmodozva nézem a karját amivel megsimogat, boldogság önt el ha ránézek...néha úgy érzem tiszta hülye vagyok, pont bennem is felmerült ez, hogy ez mennyire normális, jobban szeretem mint eleinte!
Nálunk már 24 éve tart, nem tudom, el fog-e múlni valaha is.
a napi többszöri szex is megvan-agyban-max 3 gyerek mellett már ritkán hozható össze :)

Ellaposodott, rutinszerűvé vált kapcsolat, részemről lassan múlik a szerelem. Mit tehetnék ez ellen? Szeretem a páromat, de egyre inkább befásultabbak vagyunk.

3 éve vagyunk egyyütt, ? nem érzi ezt így, épp ezért nem is reagál az apróbb célzásaimra, hogy ideje lenni elmenni valahova, vagy hasonlók. Egyszer?en csak a rutin, és annyira fáj, hogy már érzem, nem szeretem úgy, mint rég... mit tehetnénk ez ellen?

Legjobb válasz: Akkor is vedd rá, hogy menjetek el valahová, csináljatok valamit együtt :) baráti körben volt már rá példa, hogy bevált egy szép egyhetes út :)

Akkor is vedd rá, hogy menjetek el valahová, csináljatok valamit együtt :) baráti körben volt már rá példa, hogy bevált egy szép egyhetes út :)
Akkor mondd meg neki konkretan, ne celozgass! Ez is az oszinteseg egy fajtaja. Ha valoban szereted meg, es ugy erzed, szerelemmel is kepes vagy ujra szeretni, nem csak megszokasbol, akkor mindenkepp. Ha nem tudsz valtoztatni, akkor gyorsitsd fel az elmulast, es kezdj uj eletet mas oldalan.
ha o nem szanja ra magat az ujitasokra akkor tedd meg te s vond bele mindbba ami teged bolgogga tesz!
Egy kapcsolatért tenni kell! Ezt a párodnak is fel kell fognia. Ha nem tesztek érte semmit, persze hogy unalmas lesz.
üljetek le, és beszéljétek meg õszintén! Mind azt, hogy miért alakulhatott ki ez a helyzet, és azt is, hogy mi lehet a megoldás! Azt mondod, hogy a párod szeret. Nos, akkor légy bátor! Nekem sokkal jobban rosszul esne, hogyha a párom nem merne ilyent elmondani, mert akkor se tenni nem tudok ellene, mert nem biztos, h észreveszem, meg hát nem szeretem, hogy ha pont Õ nem mer õszinte lenni. Idejekorán sokkal könnyebb ezeket is kezelni, mint mondjuk 3 hónap múlva!
Holdtündérnek már megint igaza van.Nem is tudok mit hozzátenni, hogy a fene egye meg.
A kérdező hozzászólása: Gyáva vagyok, tudom. Félek, hogy ha elmondanám, hogy ilyenek foglalkoztatnak szakítana, mondván hogy nem szeretem igazán, valami ilyesmi miatt nemmerek beszélni vele... és persze csak várok, reményekdve, hátha minden megint a régi lesz.
Döntsd el, hogy igazából a párodat szereted-e vagy az izgalmas programok vonzottak hozzá, amikkel régebben el tudott kápráztatni. Ha már ezt biztosan tudod, akkor vállad a döntésed következményeit.


Mennyi ideig tart egy házasságban a szerelem mikor mulik el?

Legjobb válasz: 2 év és 3 hónap után, a hónap második keddjén ebéd közben.

2 év és 3 hónap után, a hónap második keddjén ebéd közben.
Én is azt mondom, hogy köszönöm a másodiknak, hogy ilyen szépen megfogalmazta, nálunk is így van. 11év után is még.
A szerelem, a fellángolás elmúlik hamar. De ha szeretik egymást, akkor ez sokkal többet ér, mert tartós marad. 30 év házasság után is.
2. Válaszoló: ezt nagyon szépen megfogalmaztad, én nem tudtam volna ilyen kifejezöen. De mi is ezt érezzük minden nap, pedig nemrég volt a 24. házassági évfordulónk.
Hát nálam érdekes a téma. Mikor a lángolás alább hagyott az 2-2, 5 év volt kb. De ugyanakkor azt sem mondanám , hogy nem szeretem szerelemmel. Egyszerûen, ha ránézek, ha látom a tekintetében, hogy issza a látványom, amikor egy fárasztó nap után a párkányon ücsörögve az ölébe vesz és átkarolva nézzük az éjszakát vagy a naplementét... ilyen meghitt pillanatokban egyszerûen elönt a tûz, úgy ahogy fiatal korunkban is. És érzem a lüktetést, a vágyakozást, hogy én érte õ értem van földön. Ilyenkor megint felizzik a láng. Szóval furcsa. :)
A válaszok alapján változó, kinél meddig tart, Mi 5 éve vagyunk együtt még tart:)
"Mennyi ideig tart egy házasságban a szerelem" Ameddig fel tudsz nézni a másikra mint férfira/nõre (ki-ki válassza ki a megfelelõt).
Érdekes kérdés, sok mindentõl függ a válasz. Mekkora volt a láng az elején? Mit tesznek a felek, hogy a tûz ne aludjon ki? Mennyire illenek egymáshoz a felek? Mennyire akarják a másikat? Megannyi kérdés... Nálunk 2 év után múlt el. Ami megmaradt, az a ragaszkodás, de sajnos a ragaszkodás nem elég ahhoz, hogy együtt maradjunk. Hiába ragaszkodik valaki, ha közben félrekacsint. :-(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!