Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesznek fenn az (39 db)

A tatai Eötvös József Giminek a honlapján mikor lesz fent az ideiglenes felvételi lista?

A nulladik angolra szeretném tudni! Elõre is köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: Ha még nincs fent, akkor csak a jövõ héten teszik ki (ha kiteszik)

Ha még nincs fent, akkor csak a jövõ héten teszik ki (ha kiteszik)
Szerintem figyeld folyamatosan! Nekünk ma reggelre tette ki az egyik suli. A határidõ márc. 12, addigra leges-legkésõbb kint kell lennie...Sok sikert :) !
A kérdező hozzászólása: Oké:) köszi:) )
Nemsokára

Mikor lesz fent az Elcserélt lányok 3. évada?

Legjobb válasz: Tudom, régi a kérdés... Most a 3. évad 19. részéig van fent magyar felirattal. Egyébként Amerikában az ABC-n (a csatornán, amin adják) is csak itt tartanak. Elvileg odakint aug. 4-én adták le ezt a részt, szóval nem vagyunk nagyon lemaradva. :)

Tudom, régi a kérdés... Most a 3. évad 19. részéig van fent magyar felirattal. Egyébként Amerikában az ABC-n (a csatornán, amin adják) is csak itt tartanak. Elvileg odakint aug. 4-én adták le ezt a részt, szóval nem vagyunk nagyon lemaradva. :)


A kérdező hozzászólása: Köszii! Már én is megtaláltam:) )

Mikor lesznek fent az adatok?

A Generali honlapján hol lehet megnézni a leend? reálhozamokat??? Köszi el?re is

Legjobb válasz: Leendõ? Jövõbelátni nem tudnak valószínûleg :)

Leendõ? Jövõbelátni nem tudnak valószínûleg :)
A kérdező hozzászólása: akkor a mostaniakat ami már fent van az otp honlapján is meg az ING-én is

Mikor lesznek fenn az idei (2009-2010) emelt szintű érettségi tételek?

Legjobb válasz: Tavaly december 10.- e körül kerültek fel a tételek.

Tavaly december 10.- e körül kerültek fel a tételek.

A dunaújvárosi Széchenyi Istvánban írtam a felvételit, a barátok akik a Rudasban írták már megkapták az eredményeiket. A neten mikor lesz fent, hogy mennyi pontom lesz?

Legjobb válasz: Elég késõn javítják ki Nálunk van aki hétfõn már megkapta ezt csak az ott tanító tanárok tudják

Elég késõn javítják ki Nálunk van aki hétfõn már megkapta ezt csak az ott tanító tanárok tudják
A kérdező hozzászólása: és személyre szólóan küldik ki? amm köszi a segítséget:)
be kell menni érte nálunk úgy volt de van olyan iskola amelyik kipostázza
hát én is ott írtam :) pénteken lehetett bemenni megnézni..xD szal én már tudom hány pontom van..:D am nemtom mikor rakják fel
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:D

Mikor lesz fent rendes dvd vagy sima avi (de jó minőségben) és szinkronosan a The expendables című film amiben sok sztár van, és az alkonyat 3?

Legjobb válasz: Kb jövõre, és ez nem vicc. Legalább fél év mire kijön DVD-n és BR-en (a moziban játszástól).

Kb jövõre, és ez nem vicc. Legalább fél év mire kijön DVD-n és BR-en (a moziban játszástól).
Ahol én néztem az rendesen jó minõségû volt, nem kamerás és nem is az a megnyúlt képû verzió.Egyébként ja, mozi után 3-4 hónap, slágerfilmnél fél év is mire kijön dvdén és szinkronoson.De hát még moziban sem ment le.
Szinkronosan minimum fél év múlva. Angolul vagy feliratosan már most is hozzáférhetõ, akár 1080p-s HD-mkv-ban is, de persze akad sima divx-ben is, vagy DVD-formátumban.

Nem is szerelmes belém? Vagy csak valami fogalomzavara lehet? Vagy mi a fene? Azt hittem, hogy minden rendben lesz.

tegnap beszélgettünk a pasimmal, és valahogy feljött a szerelem téma. mert van, olyan, hogy hanyagol. és mondta hogy dehát ő szerelmes belém, és mondtam neki, hogy akkor hogy nézne ki, ha nem lenne az. és akkor azt mondta hogy de igazából hogy definiáljuk a szerelmet, meg hogy a többi barátnőjénél is ezt érezte, és nálam is ezt érzi. de nem érzi a " hivatalosan leírt " tüneteket, mint az, hogy magas vérnyomás, meg stb. hogy ő nem érzi, hogy magasabb lenne a vérnyomása, ha találkozunk, meg hogy azt hallotta, hogy aki szerelmes, annak fáj a hasa. mondjuk sztem ezek idióta tinimagazinokból jöhetnek, vagy nem tudom.. és azt mondta hogy nem tudja hogy mit érez. és akkor mondtam neki, hogy ok, akkor nekünk nem kell járnunk, találja meg azt, akibe szerelmes, mert az úgyis észreveszi. de hogy ő örül ha lát engem, meg szeret velem lenni, meg gyorsan múlik velem az idő ( és csak ez volt igaz a " hivatalosan leírt " dolgokból ), de hogy fogalomzavara van, meg hogy mivel ő matekos, muszáj mindent definiálnia, és ezt nem tudja. én meg összezavarodtam, hogy akkor hiába a 8 hónap meg minden?

Legjobb válasz: Magas vérnyomás, és hasfájás? :D Ez baromság! Az viszont igaz, hogy gyorsan múlik az idõ :) A szerelmet nem lehet definiálni azt érezni kell :D Ha õ azt mondja, hogy szerelmes, akkor valószínûleg az.

Magas vérnyomás, és hasfájás? :D Ez baromság! Az viszont igaz, hogy gyorsan múlik az idõ :) A szerelmet nem lehet definiálni azt érezni kell :D Ha õ azt mondja, hogy szerelmes, akkor valószínûleg az.
A kérdező hozzászólása: igen, azt mondja, és ki is mutatja.. hogy is mondjam, vannak ilyen apróságok, pl. amikor együtt alszunk, mindig betakar, nem hagyja h kint legyen a derekam, vagy a lábam, mindig megkérdezi h kényelmes-e, van-e elég párnám ( mert nála a párnán osztozunk ), szex közben is mindig bocsánatot kér, ha vmi fájt.. kérdeztem, h csak kényelembõl van-e velem, de mondta h nem, mert ha kényelem kellene neki, akkor otthon lazulna, és kiverné..
Ha te is úgy érzed, hogy ki is mutatja, akkor nincs baj :) Nem biztos, hogy fogalomzavarban van, mert én se tudnám definiálni, hogy miért vagyok szerelmes, csak érzem és tudom, hogy az vagyok. De nem is muszáj mindent definiálni, örüljetek neki, és élvezzétek, hogy szeretitek egymást, nem is kell attól több :D
A kérdező hozzászólása: ???
A kérdező hozzászólása: most meg azt mondta h nem akarja deifinialni, egyszeruen csak szeret és kész.. akkor most????
Ez a jó válasz :)
Igazából csak abban hiszek, hogy akkor vagy szerelmes, ha mindig rá gondolsz, izgulsz amikor meglátod, folyton mosolyogsz...:) Biztosan szeret, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: ez megvan :) örül, ha lát :) akkor jóó.. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!