Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz vagy mostanában a (27 db)

jtx-en szeptember 23-án
Iratkozz fel a hírlevélre ezen az oldalon: http://zacefron.fan-site.hu Ebbõl megtudod, hogy melyik héten milyen Zac Efron filmet adnak a tévék (többek között a Szerelmes hangjegyekrõl is értesülhetsz)!
ma (okt.6) jetix 11 ora

Mi lesz a mostani vagy az új kiscicákkal?

Áprilisban "pakolt le" a mamacica, de most megint úgy tűnik, kiscicái lesznek.. De már most sincs jóban a három hónapos kismaccsal, morog, fúj rá és legszívesebben nekiesne.. Ez normális ilyen rövid idő alatt vagy csak azért lehet, mert megint terhes? Ha megszül, mit csináljunk a 3 hónapos kiscicával?

Legjobb válasz: mondjuk ivartalanítsátok az anya macskát. mert (ha meg elleni)megint vemhes lesz megint lesz kiscica és így tovább és így tovább

mondjuk ivartalanítsátok az anya macskát. mert (ha meg elleni)megint vemhes lesz megint lesz kiscica és így tovább és így tovább
Ha nincs szerencséd akkor a most 3 hónapos cica is lepakolja a kiscicákat kb. fél év múlva. Majd az anyacica sem hagyja abba, és a leendõ kölykök is. Jóóóó sok pénzed lehet ennyi cicát etetni. Kicsit több ésszel kéne gondolkodni....
Gratulálok. Még egy primitív gazda, aki mellesleg állatszeretõnek titulálja magát gondolom... azt tanácsolnám a kiscicák tekintetében, hogy emeld fel azt a primitív, lekezelõ hátsó feled, és nézd meg mennyit szenvednek az állatvédõk az ilyen felelõtlen, lelketlen gazdák miatt, mint amilyen te vagy. Gondolom kb 12-13 éves lehetsz, és ahelyett hogy meghallgatnád mások tanácsát, ragaszkodsz a saját idiótaságodhoz. Gondolom a szüleidtõl tanultad...szép.... gondolkozz kicsit...ha van benned jóérzés, ivartalanítasz...
Ha elég nagy a tér számukra, nem lesz semmi gond. Az természetes, hogya régi kölyköket elzavarja magátol. Nem ismerem a tartási lehetöségeiteket, de (akár borogat anyád akár nem) a szaporulatoknak elég sok hely kell idövel.
Drága kérdezõ. Több mint 200 állatot ivartalaníttattam már, egy sem halt bele. A macska, kutya már nem él a természetes környezetében, ezért igen, kell az ivartalanítás. Azért gondoskodott a természet az évenkénti 2-3 ellésrõl, mert a macskának TERMÉSZETES környezetében számos ellensége van, pl a ragadozók..emiatt sok kiscica meghal, vagy a nõstény nem kap kandúrt magának, a kicsik meghalnak betegségekben stb. Az ember közbelépett s háziasította, már sokkal kevesebb a természetes ellenség, így a macskák túlszaporodtak. Túl korlátozott vagy ahhoz, hogy felfogd, hogy ha mindenki így gondolkodna, mint te, akkor hogyan is nézne ki ma a kutya-macska állomány. Azzal védekezel, hogy 8 év alatt minden cicának találtál gazdit...az azt jelenti hogy elvetted számos menhelyi cicától a lehetõséget a gazdásodásra, számos utcacicától, hogy legalább menhelyre kerüljön (mivel mind tele van). Ugyanakkor ha találsz gazdát mindíg, akkor miért is tetted fel a kérdést? Ennek már nincs gazdi? Vagy nincs kire rásózni???
Ha ilyen lekezelõ vagy, miért nem oldod meg magad? :)
attól még nem rendelkeznek 0 tapasztalattal... de elmondom mi lesz: az anya macska leellik és még agresszívabb lesz a régi cicájával, akár el is zavarja, mivel az új almot védelmezi. ha a kiscica nem fiú lenne, nem viselkedne ennyire agresszívan, de a macskáknál a hímek megszokták ölni a kiscicákat, hogy az anya macska újra nemzõ képes legyen. ezért az anya ösztönösen félti a kicsinyeit más macskáktól.
A kérdező hozzászólása: Még egyszer elmondom, a kérdés arra vonatkozott, hogy az anyamacska, a kölyökmacska és az újszülött cicák hogyan fognak egymás mellett megférni. Belátom, nem fogalmaztam meg egyértelmûen a kérdést. Ettõl függetlenül nem értem, akik ivartalanították a macsekokat, minek írnak egyáltalán bármit is, hisz egyértelmû, hogy 0 tapasztalattal rendelkeznek ebben a kérdésben.
"En nem azt kerdeztem, mit csinaljunk a macskakkal.." egy idézet tõled "Ha megszül, mit csináljunk a 3 hónapos kiscicával?" ez is egy idézet tõled... skizofrén vagy?
Hahó emberek!!! Nyugi! Mért kell mindenkinek ilyen bunkónak lenni? Most nem csak a kérdezõre vonatkozik! (de RÁ is)... Ha meg eltudod õket osztogatni, akkor szerintem azt a 3 hónapos cicust is próbáld meg minél hamarabb!
"Ha megszül, mit csináljunk a 3 hónapos kiscicával?" Eddig azt mondtad, elajándékoztad a kicsiket. Akkor miért is írtad ki a kérdést? Itt valami nem stimmel. 3 hónapos cicát el lehet ajándékozni, miért nem adod örökbe, ha az anyja is fúj rá? Nem értem. Hol hallottál a halálozásokról ivartalanítás után? Pontosan mibe halt bele?
remélem a cicád kölykei elpusztulnak az anyamacska meg vérmérgezésben elpusztul (mert válaszaid alapján bsznál orvoshoz vinni mert hát eddig nem volt semmi baj) a cicának csak jobb lenne...
A kérdező hozzászólása: Anyám, borogass... NEM fogjuk ivartalanítani, a kiscicák meg fognak születni. A kérdésem a kiscicákra vonatkozott, nem az anyamacskára.
Márpedig ha jót akarsz a cicádnak ivartalanítsd. Meg fognak születni? Éveken keresztül minden egyes alom? És mégis mit kezdesz velük? Azt ne mond, hogy kivétel nélkül mindnek szeretõ gazdit találsz… vagy hogy majd te nevelgeted õket…!!! Az állatok nem emberek! Nekik a szex nem öröm, az egész nem más, mint egy ösztön. A folytonos vemhesség és a sok szülés nagyon megviseli az anyaállatot. Te mit szólnál hozzá, ha életed végéig folyamatosan terhes lennél? Épp hogy megszületik a baba, már nõ is a pocakod a következõvel… Hû de jó lenne… Az ivartalanítás rutin mûtét és pár nap alatt kiheveri.
Ha nem ajándékozod el, akkor vagy itt marad vagy elszökik. Tetejébe, ha nõstény, õ is 9 hónaposan már szülni fog 4 kiscicát. Mit akarsz csinálni vele? Ajándékozd el, ha tudod. Normális, hogy az anya elzavarja, kerssen magának házat, ne szopizzon, legyen önálló. Megjósolom, hogy az anyacica nem fogja bírni ezt a sok ellést, 4 évnél tuti nem marad tovább nálatok. Ugyanez a kölykökkel. Elszöknek, ellenek stb. Sajnos tapasztalatból mondom ezeket, pár éve én is azon a felfogáson voltam, mint te. Az ivartalanítás nem tesz rosszat a cicának, az enyém olyan, mint egy kölyök. Folyton dorombol, bújik, játszik, követ minket. Spórolj kicsit az ivartalanításra, a kölyköknek pedig keress szeretõ gazdit!
Ha megnõ a kiscica, párosodni fog az anyjával. Beltenyészet miatt elõfordulhat, hogy betegesebb, csonka kölykök fognak születni. Van ivartalanított cicám, mégis jópár almot láttam felnõni. Nem véletlenül mondom ezeket a dolgokat, csak téged és a macskáidat szeretném védeni. Sok öröm, de sok szomorúság is volt a kölykökkel, mikor meghaltak, elszöktek, ilyesmi. Keress gazdit a 3 hónapos cicának, vagy nagyon sokan lesznek! Eddig 2 nõstényemet is ivartalanították és egyiknek sem volt baja utána. Játékosabbak, közvetlenebbek lettek. Az állatorvosok is emellett vannak, pedig nekik pénzileg a sok macska lenne jó. Mi értelme lenne az ivartalanítást reklámozni, ha nem lenne jó a cicáknak?
a tanár nem mondta, hogy orvoshoz kéne menni?
A kérdező hozzászólása: nem, csak annyit mondott h vszinû h becsípõdött egy ér..Remélem h semmi komoly.
Ismeritek az orvost? Húzás oda de qrva gyorsan!
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki, de sajnos elzárkózik ettõl az ötlettõl, mondván majd elmúlik:( Azt mondta megpróbál nem oda figyelni rá. Ezért is tettem fel a kérdést, h mire tippeltek, komoly?
A kérdező hozzászólása: még csak 17 éves


Mi lesz ebből? 5éve vagyunk együtt a barátnőmmel, idősebb tőlem 4 évvel, és mostanába folyton azt hajtja hogy nemtud dönteni hogy velem legyen vagy sem:O?

Azt mondja azért,mert fél hogy nekem mi lenne a jó. De megbeszéljük, hogy együtt maradunk, és erre 2nap múlva megint ezzel jön? Na ez mi? Mit tegyek? Küldjem el? Mi lenne a helyes megoldás?

Legjobb válasz: Szakítani fog veled, csak nem meri megmondani...

Szakítani fog veled, csak nem meri megmondani...
Pontosan mennyi idõs vagy? Mi bajod van ezzel? Szakítani fog. Legalább találsz másik lányt. Új cicit és p. fogsz nézegetni, nem ezt a meguntat!
Még ma hagyd ott, hogy érje hidegzuhanyként, ugyanis õ már eldöntötte, hogy vége, csak még vacilál.Ne add meg neki azt a kéjes érzést, hogy õ mondja ki! Légy férfi !! Tipli még MA !!!!
"Azt mondja azért, mert fél hogy nekem mi lenne a jó." Mekkora egy kamuszöveg ez a csaj részérõl... Itt csak egy valaki fontos, mégpedig az "ÉN". Magyarul a barátnõd így próbálja megnyugtatni a saját kis lelkét, hogy miattad dönt majd úgy ahogy. Már rég eldöntötte magában, hogy szakít veled. Sajnálom, de sokkal jobb ha szakítasz vele.
ez már elveszett dolog, ha ilyeneket mond :/
Mar nem szerelmes beled, csak nem tudja hogyan mondja meg.En a helyedben otthagynam, ha ennyire bizonytalan es gyenge, engem ne keszitsen ki idegileg. 28/n
Szerintem rájött, hogy nem igazán van perspektíva a kapcsolatotokban, fõleg, hogy õ az idõsebb. Nem tudom hány évesek lehettek, de ha te pl 20-21 a barátnõd pedig 24-25, bizonyára felmerült már benne a családtervezés, házasság..stb kérdése, pláne így 5 év után és belegondolt, hogy te 20 évesen nem biztos, hogy sürgetnéd ezt. Azért mondom ezt, mert nekem is volt egy 3 évvel fiatalabb párom és fõleg amiatt mentünk szét, mert bizonyos idõ után én 25 évesen már igényét éreztem volna, hogy elkezdjünk családot tervezni. Beszéld meg vele.
A kérdező hozzászólása: Én 17 éves vagyok.Köszi az eddigi válaszokat.
amikor összejöttetek te csak 12 éves voltál? OMG ki kezdeményezett? Lehet h a csaj azon problémázik h elõbb fog megöregedni mint te és akkor te tuti h le fogod cserélni. Mi lett végül kettõtökkel?

Megnéznétek a görbémet? Igaz még csak a 10. napon járok. Arra lennén kíváncsi, hogy vajon mikor lesz ovúm, a mostani ciklusom 35 napos volt, de az előző 28. Vagy még korai következteni bármire is? Ovú tesztet mikor kezdjem el használni szerintetek:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/389f543df178037d52495a..

Legjobb válasz: AZt nem lehet elõre megmondani mikor lesz ovu. Mérd tovább, és utána fog kiderülni.Én a 12. napon kezdeném.

AZt nem lehet elõre megmondani mikor lesz ovu. Mérd tovább, és utána fog kiderülni.Én a 12. napon kezdeném.
Remélem, hogy nagy felhajtás nélkül temetik el ezt az aljas embert.

Mi a véleményetek a mostani világhelyzetről? Szerintetek mikor lesz a III. VH? Ki az aki velünk van vagy mi kikkel vagyunk?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy a közeljövõben lenne egy III-vh egyrészt mert aránylag stabil a helyzet, másrészt mindenki tudja, hogy az atom kétélû fegyver, senki nem fogja használni. Hagyományost háborút meg minek vívnának ilyen méretekben.

Nem hiszem, hogy a közeljövõben lenne egy III-vh egyrészt mert aránylag stabil a helyzet, másrészt mindenki tudja, hogy az atom kétélû fegyver, senki nem fogja használni. Hagyományost háborút meg minek vívnának ilyen méretekben.
Ha isten velünk ki ellenünk.
"Ha isten velünk ki ellenünk." Kevés olyan háborúról tudok, amelyben bármelyik fél ne ezt hitte volna magáról.
EZ jó kérdés, engem is érdekelne, hogy mitõl van. Te hány éves vagy? Nemed?
A kérdező hozzászólása: 20/F
Sõt, mostmár engem is érdekel. Nekem konkrétan az egész alkarom szokott feldagadni és elzsibbadni. Olykor már ijesztõ :-( Aztán eltelik negyed óra és elmúlik. Valamelyik reggel is úgy ébredtem, hogy a kezemen feküdtem. Kicsit túlsúlyos is vagyok, tehát gondolom ez is számít, csak korábban, 2-3 éve nem volt ez jellemzõ, pedig én aztán tudok aludni...
Írj privátot!
Mennyit mozogsz? A vérkeringés zavara is lehet, ha nem mozogsz eleget (és ha túlsúlyos is vagy). Nekem is van, egyetlen megoldás, hogy lefogysz és mozogsz, amikor csak teheted.

29 hetes vagyok. Mostanában egyre többször fordul meg a fejemben, hogy mi lesz, ha korábban szülök meg?

Ikerterhes vagyok és mindenki azzal "ilyesztget",hogy korábban fognak jönni. A méhszáj már nyitva van és meg is rövidült, de nem vészes/2100/.

Legjobb válasz: Nézd! Én egy babát várok és még a 24. hétben vagyunk, de nekem is van ilyen félelmem! Azt hiszem, hogy ez természetes félelem egy kismamánál, hisz szeretné biztonságban tudni a babáját! Nos ha sokat pihensz, nem erõlteted meg magad és nem is stresszelsz, akkor jó esélyed van rá, hogy nem fognak olyan korán érkezni. Azt nem mondom, hogy tuti nem jönnek hamarabb, hisz ugye ezeket nem lehet tudni! Anyukám velem a 36-37. héttõl 2 ujjnyira nyitva volt, otthon volt, nõvérem 2 éves volt. És képzeld! 6 nappal hordott túl! Szóval bármi lehet! Aki meg ijeszteget, azt küld el a búsba! :)Jó egészséget nektek!

Nézd! Én egy babát várok és még a 24. hétben vagyunk, de nekem is van ilyen félelmem! Azt hiszem, hogy ez természetes félelem egy kismamánál, hisz szeretné biztonságban tudni a babáját! Nos ha sokat pihensz, nem erõlteted meg magad és nem is stresszelsz, akkor jó esélyed van rá, hogy nem fognak olyan korán érkezni. Azt nem mondom, hogy tuti nem jönnek hamarabb, hisz ugye ezeket nem lehet tudni! Anyukám velem a 36-37. héttõl 2 ujjnyira nyitva volt, otthon volt, nõvérem 2 éves volt. És képzeld! 6 nappal hordott túl! Szóval bármi lehet! Aki meg ijeszteget, azt küld el a búsba! :) Jó egészséget nektek!
Gondolom az orvos ellátott mindenféle bogyóval és tanáccsal. Tarts be az utasításait, feküdj sokat, minél vízszintesebben, hogy tehermentesítsd a méhszájat, most ez a legfontosabb. Ha esetleg hamarabb is jönnek, minden egyes nap sokat számít a fejlõdésükben. Gondolj arra, hogy kihúzod sokáig és ne hallgass az ijesztgetõkre.
én ikreket szültem és a 34. héten(+5nap) meglettek. (2, 5 kg 48 cm esek)Nem ilyeszgetésképpen de ezt a dokim is mondta h ikreknél ez várható is. Kb.37.hét ez az átlag.Pihenj sokat és nem lesz baj. De a 40 heten nem hiszem h végig hordod. Ismerek pár ikerest. Minden jót neked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!