Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz vége a Tv2-n (1 db)

Mikor lesz már vége a Tv2-n a Hal a tortán c. müsornak?

Addig nem lesz Mirigy Show ismétlés amig ez van.

Legjobb válasz: XD Hát ez jó. Amugy szerintem a Mirigy Show nem hiszem hogy azért nem mutatják mert megy a Hal a tortán szarság.De nagyon úgy tûnik hogy még egy jjódarabig ez fog menni.

XD Hát ez jó. Amugy szerintem a Mirigy Show nem hiszem hogy azért nem mutatják mert megy a Hal a tortán szarság.De nagyon úgy tûnik hogy még egy jjódarabig ez fog menni.
most szünet lesz de ismétléseket adnak az eddigi részekbõl...
Már most a középdöntõ van. Ezen a héten kiderül ki lesz a második döntõs, az elsõ az Növényi Norbi.Még tippem szerint 4 hétig, ugyanis 5 döntõs lesz valszeg, és már kettõ meglesz ma( 20 ponttal tuti Bangó Margit), és még 3 hét középdöntõ(3 játékos), meg egy a döntõ. Szerintem ennyi lesz már csak. Én is várnák mirigy részeket, mivel imádom õket.
Addig folytatódik, amíg az összes sehol máshol nem kellõ "sztár" szerepelt már benne. Muszály nekik szerepelni, mert akkor véletlenül feledésbe merülnének! És akkor, jajj!!!
Bárcsak vége lenne!Amúgy Mirigyéket se csípem!
remélem soha


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyinek kell lennie egy UPC Direct műholdas tv jelerősségének?

Nekem most 80/97
Jelerősség jelminőség

0

A Ryan közlegény megmentése nagyon felkavaró?

5

Keresek egy régi TV reklámot, nem tudnátok segíteni?

Nagyon régen láttam ezt a reklámot, talán több mint 10 évvel ezelött, de azóta sehogy sem sikerült rátalálnom, se youtube-on, se máshol. A reklámban egy fazon ül egy asztalnál és eszik, talán valami tésztát. A háttérben van egy ablak, odakint sötét van és zuhog az eső. A sötétben megjelenik egy gyanús alak, majd lassan az ablakhoz sétál és meredten bámulja a zabáló fazont. Az egy idő múlva észreveszi ezt, fog egy távirányítót és átkapcsolja a TV-t valami gyerekműsorra, ugyanis mint kiderül az nem ablak volt. Végül elveszi a borsszórót az asztal közepéről, hogy beborsozza az ételét, és ekkor látszik a TV márkajelzése is. Értelemszerűen valami TV reklám volt, de azt sem tudom, hogy melyik cégé. Nem ismerős valakinek esetleg ez a reklám? Az is sokat segítene talán, ha legalább a márkát meg tudnátok mondani.

0

Hol lehet megnézni a 2013-as Teen Choice Awardsot?

1

Az Echo tv is olyan orbán seggnyalo mint a hirtv?

1

Régen láttam a Discovery n egy sorozatott ami egy roncstelepen játszodott és egy adott feladat volt pl egy homokfutót kellet építeni de csak az ott található anyagokból . Ennek mi volt a címe?

1

A fairy tailből hányadik rész az amikor luxust száműzi a mester és a végén visszaemlékszik amikor gyerek volt és hogy lett az a kéz mutatás amit szoktak mutatni az melyik részben van?

1

Irnátok nekem jó kaland és történelmi filmeket?

1

A Cartoon Network mikor lesz HD felbontásban Magyarországon?

mert már amerikában meg angliában úgy van meg még németországba is és kiváncsi vagyok nálunk mikor lesz HD felbontásban elérhető??

3

Akkor ez hogy is van?

Aki nézi a Grimm sorozatot, az meg tudná nekem magyarázni hogy az 1. évad 22. részben ott van hogy előző részek tartalmából és ott van az a jelenet amikor Nick beleharap Adalind ajkába és ezzel elveszi az erejét, de én nem láttam azt a részt. Most én hagytam ki vagy a sorozat készítők kavartak be.. ?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!