Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz vége a Barátok köztnek (7 db)

Mikor lesz már vége a Barátok köztnek?

Húzhatják a végtelenségig?Az unokáim is ezt fogják nézni?????? (19 vagyok)

Legjobb válasz: ameddig megnézik lesz már nagyon unalmas sztem is

ameddig megnézik lesz már nagyon unalmas sztem is
nézz másik csatornát, ha zavar!
Hat... Miklos meg nem csinalt gyereket Kinganak, Orsinak, Zsuzsanak es Julinak. Barta nem verte me'g meg Lacit, Vili ba'-t, Botondot. Kinga meg nem flortolt Magdi nenivel. Emma meg nem irta bele a naplojaba, hogy mennyire imadja Kristofot, es, hogy mennyire szarik Noemi erzeseire. Vanda meg csak Botondal fekudt le. Bandika meg nem koltozott vissza Andrashoz. Laci meg nem kerult bortonbe. Azt hiszem meg evekig huzhato ez a sorozat...
A nézetségt´öl függ, ha már olyan alacsony lesz a nézetség meg hal mindenki. a nézetség meg attól, hogy a sorozat mennyire szórakoztatja az embereket.
Ha zavar a sorozat írd meg, hogy milyen tv.-d van és én válaszban megírom, hogy tudod másik csatornára átkapcsolni.
A kérdező hozzászólása: Kösz, de nincs szükség rá, hogy megmutasd.Nem szoktam nézni a sorit, csak a mûsorban látom, hogy még mindig megy.
Ez az igazi népbutítás!!!

Mikor lesz vége a 2013-as Barátok köztnek?

Legjobb válasz: 2013. december 31-én.

2013. december 31-én.
vége? chhh ennek a sorozatnak soha nem lesz vége
A kérdező hozzászólása: nem úgy gondoltam hanem a nyáron mikor, de már tudom;)

Mikor lesz mar vege a baratok koztnek?

lol

Legjobb válasz: holnap

holnap
mikor ezt írtad sztem már vége volt, akkor már a VV kezdõdik :D


Mikor lesz örökre vége a Barátok Köztnek?

Legjobb válasz: Amíg el nem fogy a nézõ.

Amíg el nem fogy a nézõ.
Amíg ekkora nézettsége van, nem lesz vége!
Ha minden jól megy és hihetünk az aztékoknak, akkor 2012.12.21.-én
Én is azt remélem már a jövõ héten.
3. válaszoló már-már túl intelligens. Aztékoknak... Gondold meg még ötször, és akkor majd megtudod, hogy hibáztál. Nem, nem mindegy. Törd még a fejed, ha már vicces próbálsz lenni. Jó. Nem tudod mi? (lejjebb megtalálod) még egy kicsit lejjebb majáknak -.- Mivel mindenki nézi (ha meg nem nézi, akkor meg csak tudja, hogy aktuálisan mi megy benne), ezért rosszul jöhetne ki az RTL ha lekerülne.
Pontosan. Magyarország egyik (talán lehet nem is kéne ez az "egyik" jelzõ) legnépszerûbb hétköznapi sorozata. Amíg ezt a címet tartják és emberek milliói nézik õket, addig tuti, hogy egy jóóóóóó ideig nem lesz vége. :)
Már csak azt nem tudom, miért zavar ez téged? Ha nem tetszik, nézz másik csatornát. Ha vége lenne, akkor is egy ugyanilyen kaliberû sorozattal örvendeztetnék meg a nézõket ebben a mûsorsávban, ahogy más is teszi (lásd TV2). Szóval ne nyavajogj a végét várva, hanem fogd meg a kapcsolót, és nyomd át másik csatornára/tegyél be egy DVD-t/fogj egy könyvet, és olvasgass! Én pl. le akarom tölteni a Barátok Közt sorozatot, mert érdekel, de sehol nem elérhetõ sajnos... Már le is tettem róla, pedig közel 1 évig próbálkoztam vele. Így hát ennyi volt. Megnézem minden nap RTL most-on az elõzõ napi részt, és ennyi elég is belõle. Sajnos ez egy letölthetetlen sorozat. :(
Sehol nem elérhetõ?! WTF? Csak úgy kíváncsiságból rákerestem egy pár oldalon: nCore: 385 torrent szerepel ilyen néven; Bithumen: 235 torrent stb... Ha jól tudom több mind 10 éve fut a sorozat, tehát biztos nem fogod megkapni az egészet max. csak akkor, ha bemész az RTL-hez és elkéred tõlük, de szerintem már nekik sincs meg..nameg oda se adnák :P
ma 10:12 Csak és kizárólag az eleje érdekel, az utóbbi 1-2 évre még emlékszem... Viszont szerepelhet akármennyi torrent, az eleje nincs fent sehol sem, pont az, ami hiányzik az emlékeimbõl.

Szerintetek majd egyszer mi lesz a vége a Barátok Köztnek?

én mindig nézem esténként a Barátok Köztöt, de nemtudom elképzelni , hogy mi lehet majd egyszer a vége.Ha van tippetek írjátok meg.

Legjobb válasz: Feltámad Magdi anyus és leöl mindenkit.

Feltámad Magdi anyus és leöl mindenkit.
Én attól tartok hogy nem elsz vége. Eleje volt de vége nincs. Majd egyszer kitalálják hogy adnak helyette mást és abbahagyják csak úgy befejezetlenül. Fõleg az RTL...Például LOSTot is elkezdték leadni aztán elfelejtették befejezni pedig annak tudtommal van befejezõ része.
Lostot adják az AXN-en bár gondolom ha nincs kábeles csatornád akkor így nem érsz vele sokat egyébként én is azért nem nézem a Lostot, mert a drága Retek klub elxurta, de nagyon áááááá Barátok közt régen néztem már vagy 5 éve nem! Egyébként én egy bombára gondolnék mindenki meghal és így senkiben nem merülne fel az a buta kérdés, h újra kell indítani!
remélem, vége lesz, az RTL-lel együtt...
Mindenki meg fog halni!
szerintem mindenki mindenkivel összejön akivel akar stbstb és boldog lesznek és ennyiiii:D
másdik vagyok 19:21 esnek modnnaám hogy általába akinek van RTL klub annak van AXN is mivel mind a kettõ akkor van ha van kábeltévéd. Amúgy én is tudom hogy az AXNen adják a LOSTot de annyira összezavarodtam az RTL hülyeségeitõl, hogy leadták a LOST felét aztán avgy 2x újrakezdték hogy már nem is érdekel. A lost csak példa volt arra hogy az RTL általában semit se fejez be:)
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat.Amúgy sokan nagyon hülyeséget írtak.nekik üzenem miért írtál ha csak ezt tudtad leirni.

Mikor lesz (teljesen) vége a Barátok köztnek és a Jóban rosszbannak?

Már olyan sz.r mind a kett?!! Idióta baromságokkal húzzák az id?t (meg az ember idegeit), és nincs semmi érdekes. A színészek (?) tehetségtelenek, a téma rossz. BK-ból Bartha meg JB-ból Szlávik néha elmegy, de amúgy sztem így sok értelme nincs futtatni ezeket a sorozatokat. :D

Legjobb válasz: Amíg ekkora a nézettsége, addig biztos nem. Az elején még jó volt, meg népszerû is (miután megértette az emberekkel, hogy nem a Szomszédok), aztán mára már megszokásból nézik az emberek, annak ellenére, hogy a színvonal nem a régi. Ezért nehéz új dolgokkal kiütni a helyérõl. Jó példa a magyar médiafogyasztási szokásokra.

Amíg ekkora a nézettsége, addig biztos nem. Az elején még jó volt, meg népszerû is (miután megértette az emberekkel, hogy nem a Szomszédok), aztán mára már megszokásból nézik az emberek, annak ellenére, hogy a színvonal nem a régi. Ezért nehéz új dolgokkal kiütni a helyérõl. Jó példa a magyar médiafogyasztási szokásokra.
Szerinted 6000 rész után egyszercsak bejelenti majd a rendezõ, hogy "Oké fiúk ennyi volt!" ?? XDD Nem, ezt már nem hagyhatják abba, ha megtennék szerintem olyan nézõ számot veszítenének, hogy csõdbe menne a csatorna :D A Jóban rosszban azt nem tudom, de múltkor láttam Száraz Dénest alias Tamás atyát a villamoson XXDDD
Hát a JB eg nagy szar... A BKt nézem és szeretem de szerintem nem sokáig lesz mert az alapszereplõk ha megöregednek /meghalnak akkor már nem érdemes folytatni...
De ha ennyire idegesít, akkor miért nézed? És ha nem nézed akkor szerintem nem kellene foglalkozz vele hogy mikor lesz vége. Én a Jóban Rosszban - t imádom, mert érdekes dolgok vannak benne. Pl A maffia háború, Kolozsi és Budai szervezkedése Attila ellen ... stb. De Betty s Barbi hisztijét már unom. Jajj Istenem, Rolnadkám megcsal engem, Zoli nem vesz engem semmibe, meg az ilyen szövegek ... A Barátok Közt-t is nézem amióta hamarabb vége van a Jóban Rosszban - nak, de szerintem semmi érdekes nincs benne. Mindenki nyavalyog a másoknak minden hülyeségért. De megnézem mert nem fekühetek le 10 órakor, fõleg hogy vakáció van, és addig sem kell a gép elõtt üljek :D
Nem tudom, de nagyon gáz mind a kettõ. Tõlem mehet a levesbe.
a jóban rosszban szerintem eleve szar, a bk pár éve még jó volt, mostmár elég szar a színvolnala.de hidd el, amíg van ebbõl pénze a csatornáknak, addig menni fog mindkét sorozat.
aha, szivesen átkapcsolnék például, a baj csak az, hogy manapság csak mocskot adnak a televízióban, semmi értelmeset/szórakoztatót, vagy csak elég ritkán.
Egyszer vége lesz, de nem most még.. 6000.ik része megy, ha nem lenne népszerû a BK akkor valószinûleg nem tartana itt ahol most van, és ha befejeznék valószinû csõdöt mondana az RTL .. Azért vannak érdekes részek is benne, bár az tény hogy néha nagyon tudnak egy részt húzni, ami már kb hónapok óta egyértelmû..Én szeretem a Bk-t és már jó régóta nézem is .. Ha pedig valaki úgy érzi, hogy neki nem jön be a Barátok közt, attól még nem kell, hogy a többinek is ugyan ez legyen a véleménye.. " DIGI, MÁGIÓ stb .. " annyi mûholdas tv adók vannak, hogy csak na és azokon 100 valahány adás, át kell kapcsolni, és azt kell nézni ...
06-21 11:03 vagyok értem. :D Hát az én városomat is kicsinek tartják, és tényleg az is. De van pláza, egy hotelek, panziók, meg ilyenek. Hát tava nincs, csak keresztül megy rajta egy folyó. A bûnözõkrõl semmit sem tudok, nem is akarok, de már hallottam drog kereskedésrõl, meg hogy egy-egy embernek drogot tesznek egy szórakozóhelyen az italába, elviszik, megerõszakolják... stb meg ilyenekrõl lehet hallani. De ilyenekrõl mint a maffia háború nem tudok semmit, és remélem nincs is :) ))))) Az a lényeg hogy amitõl egy kisváros attól még lehetnek ilyen-olyan helyek benne. És én szeretem a Jóban Rosszban-ban az ilyen dolgokat, mert számomra ez teszi érdekessé. Ha csak simán ilyen egyszerû emberek életét bemutató sorozat lenne, nem nézném tuti.
Ja igaz , hogy mostanság el van laposodva a BK de azért még tõlem elmehet esténként még nem kéne hogy vége legyen, csatorna van elég lehet más csatornára is váltani akinek nem tetszik!
A kérdező hozzászólása: nem idegesít mert szeretem, csak néha olyan hülyeségek vannak benne. pl gondolj bele: mindenki azt hajtogatja, hogy Csillagkút milyen KISváros meg porfészek. ehhez képest van plázája, tava, meg több bûnözõje mint egész Egyesült Államoknak:D am tényleg szeretem:)
megszokásból nézi.ez így van!
A kérdező hozzászólása: én nem nézem a BK-t, bár mivel a JB-sek vannak olyan hülyék hogy hamarabb abbamarad a rész, azóta átkapcsolok:)
A kérdező hozzászólása: :) mindkettõben vannak elég érdekes, meg néha a valóságtól távol álló részek, de van aki ezt szeresse:D

Szerintetek mivel lesz vége majd a Barátok köztnek?

Legjobb válasz: Nem tudom, de unokáink is látni fogják.

Nem tudom, de unokáink is látni fogják.
Az RTL csõdbe megy. Max azzal :D
2. válaszoló, de jót röhögtem xD Amúgy teljesen igaz. Én meg komolyan nem értem mit néznek azon a szaron annyian. Inkább nem nézek semmit, mint hogy azt.
Ez tök jó lenne :D
Remélem még az ükunokáim is látni fogják, ugyanis a rossz színészi teljesítmény csúcsa! Szeretem a tizedrangú színészeket
Chuck Norris valahogy odakeveredik egy forgatásra és...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!