Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz vége a Barátok (19 db)

Valaki megtudná mondani a pontos dátumot h mikor lesz vége a 1014-es Barátok közt-nek? :D *-*

Fontos lenne kérlek... :D

Legjobb válasz: *Bocsi nem 1014-es hanem 2014-es barátok köztnek!!! :D *-*

A kérdező hozzászólása: *Bocsi nem 1014-es hanem 2014-es barátok köztnek!!! :D *-*
Ha jól tudom a jövõ vagy az azutáni héten lesz utoljára
E-héten pénteken :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!! :D
xd
jó kérdés

Mikor lesz vége a 2013-as Barátok köztnek?

Legjobb válasz: 2013. december 31-én.

2013. december 31-én.
vége? chhh ennek a sorozatnak soha nem lesz vége
A kérdező hozzászólása: nem úgy gondoltam hanem a nyáron mikor, de már tudom;)

Most lesz vege a baratomnak a vizsgai es ilyenkor mindig csak tanul es szeretnem valahogy kikapcsolni az agyat de legyen benne erotikussag is ugy h ne legyen faradtabb tole. Mivel lepjem meg?

Legjobb válasz: A vizsgák eléggé kikészítik az ember agyát, s lemerül totál. Egy vad erotikával lehet feldobni ilyenkor, de nem szabad állandóan rajta lógni, mert ez befolyásolja a vizsgáit.

A vizsgák eléggé kikészítik az ember agyát, s lemerül totál. Egy vad erotikával lehet feldobni ilyenkor, de nem szabad állandóan rajta lógni, mert ez befolyásolja a vizsgáit.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem leirni h japan.
Hát már Te is eléggé japánul írtad a kérdésedet!


Mi lesz a vége a Barátok közt-nek?

Hol Tudnám megnézni azt mikor Linda Meglátja a Fegyvert?

Legjobb válasz: Wáhá ilyen kérdést:D én örülök ha nem látom de amúgy sztem Magdi anyus sült pogácsa formályában mindig Vilibával lesz mert zsebbre teszi és Miklós elmondja Gézának hogy látta Szabi smárolni Bartával amitõl Kinga nagyon ideges lesz és azzal a fegyverrel amivel Miklós megölt két szarvast azzal lövi le vilibácsi vázáját ami eltérül és saját magát lövi le a végén.. és aztán vissza jön zombi formájában és megeszik mindent utána lerombolják a házat helyette egy kutatóközpont lesz és az emberek szellem formájában fogják kutatni a legújabb betegségek elleni gyógyszereket , ûrkutatást fognak végezni és Berci lesz az ûrhajós kutya Ez évenkénti lebontásba 2 év lecsengési ideje van :)

Wáhá ilyen kérdést:D én örülök ha nem látom de amúgy sztem Magdi anyus sült pogácsa formályában mindig Vilibával lesz mert zsebbre teszi és Miklós elmondja Gézának hogy látta Szabi smárolni Bartával amitõl Kinga nagyon ideges lesz és azzal a fegyverrel amivel Miklós megölt két szarvast azzal lövi le vilibácsi vázáját ami eltérül és saját magát lövi le a végén.. és aztán vissza jön zombi formájában és megeszik mindent utána lerombolják a házat helyette egy kutatóközpont lesz és az emberek szellem formájában fogják kutatni a legújabb betegségek elleni gyógyszereket , ûrkutatást fognak végezni és Berci lesz az ûrhajós kutya Ez évenkénti lebontásba 2 év lecsengési ideje van :)
Én értettem...
A kérdező hozzászólása: ti idioták nem ugy gondoltam h örökre vége uhh-.- ha nem most a szünet után mi leszz
Ugye Ugye hogy igazam van? :D
Elsõ: szerinted is?
Lesz vége? Ez komoly? El se hiszem, hogy 13 év után végre befejezik... Ezen a téren sikerült túlszárnyalnunk minden dél-amerikai szappanoperát. (hosszt tekintve)
Úúúúúúú! Ez a pisztolyos még eszembe se jutott! Ez jó, lehet tényleg így lesz! =)
A BK vége az lesz, hogy ráébrednek, õk már nem barátok és annyi konfliktus volt már köztük, hogy mindenik elköltözik onnan. Húgom szerint Linda kivette a golyókat az apja pisztolyából. Ez azért elég felelõtlen húzás volna, de a forgatókönyvíróktõl kitelik. Miki majd meggondolja magát. Vanda meg bejelenti, hogy csak tesztlni akarta a kérdéssel Szabit, ami miatt lesz köztük egy kis mosolyszünet.
formájában*
Ebben benne van az is hogy a szünet után mi lesz.. low.. : )

Mikor ér véget a szenvedés és lesz végre egy normális barátom?

Van egy fiú, akit több éve szeretek, és õ is nagyon szeretett. Volt egy kis szünetünk, de megint jóban vagyunk. Tényleg bármit megtennék érte, de õt inkább a haverjai és a bulik kötik le..

Legjobb válasz: Akkor, ha a normálisaknak is adsz esélyt, legalább arra, hogy komolyan megismerjétek egymást.

Akkor, ha a normálisaknak is adsz esélyt, legalább arra, hogy komolyan megismerjétek egymást.
8: Látod, megválaszoltad magadnak a kérdést: "a másik fele meg nem az esetem" :)
A kérdező hozzászólása: #7-es: remélem egyszer én is ilyen pozitívan tudok hozzáállni :)
A kérdező hozzászólása: 10-nél kevesebb, de felének van barátnõje, a másik fele meg nem az esetem.
:D Persze hogy van olyan akit nem érdekel a pia prsze egyszer egyszer belefér de én megvagyok nélküle buliba nem járok nem is nagyon tervezem el tudom én foglalni magamat és nem csak részegen érzem jól magam szerencsére :D A fiút pedig szerintem hagyd ott ha ennyire figyelmetlen vagy ennyirõl nem tud lemondani akkor nem éri meg :P én is már 3 éve szünetelek csak azzal a különbséggel hogy nem szenvedek tõle az eleje mondjuk eléggé sz*r volt meg kell hagyni de késõbb beletörõdtem na meg ott van a sport a suli az a lényeg hogy valamit állandóan csinálnom kell és akkor nem lesz okom depizni :)
Engem soha nem érdekelt a bulizás, az ivás, a cigizés, a drogozás stb., mégse keltettem fel soha egyetlen osztálytársnõm figyelmét se általánosban, se gimiben. Szóval lehet hazudozni mindenfélét, tény, hogy a nõket is sokkal jobban érdeklik a "rosszfiúk", és hozzájuk vonzódnak.
Ha jár legalább 10 fiú az osztályodba, nem hiszem el, hogy mindet csak a bulizás érdekelné.
A kérdező hozzászólása: Már régóta nincs szerencsém ilyen téren. Csak már 4 éve jóban vagyunk (kisebb szünetet is beleértve) Sokat találkozunk, de nem akarja felfogni, hogy szeretem. Akikkel általában megismerkedtem, mindegyik ilyen volt, ebbõl feltételezem, hogy nem túl sok olyan fiú lehet, aki nem ebbe a bulizunk-piálunk kategóriába tartozik.
Várj. Tehát egy, azaz egyetlenegy pasival nem jött össze a dolog, mert sokat bulizik. Ez alapján feltételezed, hogy már nem is létezik olyan fiú, akit más is érdekel? (A többieknek: gondoljunk bele, hogy õ egyébként egy értelmes lány, mert tulajdonképpen helyesen le tudta írni, amit akart. Akkor mit várunk a többitõl? Õszintén meglepõdünk, hogy alig van olyan, aki be tudja osztani a pénzét? Hogy több millióan lottóznak? Hogy mi kerekedett ki a devizahitel ügyébõl? És most csak a pénzügy területérõl hoztam pár példát, hogy legyen egy kis változatosság.)
Az baj, ha a boldogságod ilyen csekélységeken múlik és fõleg baj, hogy téged a bulizós fiúk kötnek le. (ok nem tudod megválogatni kibe szeretsz bele, de az már a te döntésed, hogy ki után csordogál a nyálad) Adj új értelmet az életednek. Ha normális fiúra vágysz, akkor ki kell törnöd ebbõl az állapotból amiben vagy. Járni kell az utadat, nem pedig vegetálni. Egy épkézláb fiú csak egy épkézláb lányra figyel fel! A hasonló a hasonlóval...
Hidd el nem nehéz dolog bár amitõl ilyen lettem az az hogy túl sokat láttam a mostani világból és megelégeltem sokan "sírnak" hogy az élet milyen rossz stb.. csak egy célt kéne kitûzniük bár nem szeretem az unalmas irodalomórákat de az Ember tagédiája c. könyv mondanivalója hogy az embernek küzdenie kell mindig és ez tényleg sokat segít :)

Mikor lesz már vége a Barátok köztnek?

Húzhatják a végtelenségig?Az unokáim is ezt fogják nézni?????? (19 vagyok)

Legjobb válasz: ameddig megnézik lesz már nagyon unalmas sztem is

ameddig megnézik lesz már nagyon unalmas sztem is
nézz másik csatornát, ha zavar!
Hat... Miklos meg nem csinalt gyereket Kinganak, Orsinak, Zsuzsanak es Julinak. Barta nem verte me'g meg Lacit, Vili ba'-t, Botondot. Kinga meg nem flortolt Magdi nenivel. Emma meg nem irta bele a naplojaba, hogy mennyire imadja Kristofot, es, hogy mennyire szarik Noemi erzeseire. Vanda meg csak Botondal fekudt le. Bandika meg nem koltozott vissza Andrashoz. Laci meg nem kerult bortonbe. Azt hiszem meg evekig huzhato ez a sorozat...
A nézetségt´öl függ, ha már olyan alacsony lesz a nézetség meg hal mindenki. a nézetség meg attól, hogy a sorozat mennyire szórakoztatja az embereket.
Ha zavar a sorozat írd meg, hogy milyen tv.-d van és én válaszban megírom, hogy tudod másik csatornára átkapcsolni.
A kérdező hozzászólása: Kösz, de nincs szükség rá, hogy megmutasd.Nem szoktam nézni a sorit, csak a mûsorban látom, hogy még mindig megy.
Ez az igazi népbutítás!!!

Mikor lesz mar vege a baratok koztnek?

lol

Legjobb válasz: holnap

holnap
mikor ezt írtad sztem már vége volt, akkor már a VV kezdõdik :D

A Barátok Közt-nek mikor lesz vége örökre?

Legjobb válasz: Ha már nem éri meg pénzügyileg az RTL-nek.

Ha már nem éri meg pénzügyileg az RTL-nek.
soha
Félek, soha.
Igazán ideje volna...
amikor az utolsó szereplö is meg foghalni :)
Olyan nincs, hogy az utolsó is meghal, minden évben érkezik legalább 1 új szereplõ... szerintem megy még vagy 10 évig...
igazából én szeretem a sorozatot, nézni is szoktam, de már elég unalmas hogy nem tudnak valami jót kitalálni :D ez az amnézia is kingánál.. dög unalom :)
Félõ, hogy még sok ideig fog menni ez a sorozat. Régen néztem, de annyira gagyi és kiszámítható. És a komoly baj nem az, hogy alacsony költségvetésû, hanem, hogy nem tudnak normális forgatókönyvet, történetet írni! Ennél csak a Jóban rosszban rosszabb, egyik sem túl jó színészi teljesítmény terén, de a Jóban rosszban az tényleg kritikán aluli. Még egy 5-10 éve szerintem van neki. (Sajnos)

Szerintetek mivel lesz vége majd a Barátok köztnek?

Legjobb válasz: Nem tudom, de unokáink is látni fogják.

Nem tudom, de unokáink is látni fogják.
Az RTL csõdbe megy. Max azzal :D
2. válaszoló, de jót röhögtem xD Amúgy teljesen igaz. Én meg komolyan nem értem mit néznek azon a szaron annyian. Inkább nem nézek semmit, mint hogy azt.
Ez tök jó lenne :D
Remélem még az ükunokáim is látni fogják, ugyanis a rossz színészi teljesítmény csúcsa! Szeretem a tizedrangú színészeket
Chuck Norris valahogy odakeveredik egy forgatásra és...

Mikor lesz örökre vége a Barátok Köztnek?

Legjobb válasz: Amíg el nem fogy a nézõ.

Amíg el nem fogy a nézõ.
Amíg ekkora nézettsége van, nem lesz vége!
Ha minden jól megy és hihetünk az aztékoknak, akkor 2012.12.21.-én
Én is azt remélem már a jövõ héten.
3. válaszoló már-már túl intelligens. Aztékoknak... Gondold meg még ötször, és akkor majd megtudod, hogy hibáztál. Nem, nem mindegy. Törd még a fejed, ha már vicces próbálsz lenni. Jó. Nem tudod mi? (lejjebb megtalálod) még egy kicsit lejjebb majáknak -.- Mivel mindenki nézi (ha meg nem nézi, akkor meg csak tudja, hogy aktuálisan mi megy benne), ezért rosszul jöhetne ki az RTL ha lekerülne.
Pontosan. Magyarország egyik (talán lehet nem is kéne ez az "egyik" jelzõ) legnépszerûbb hétköznapi sorozata. Amíg ezt a címet tartják és emberek milliói nézik õket, addig tuti, hogy egy jóóóóóó ideig nem lesz vége. :)
Már csak azt nem tudom, miért zavar ez téged? Ha nem tetszik, nézz másik csatornát. Ha vége lenne, akkor is egy ugyanilyen kaliberû sorozattal örvendeztetnék meg a nézõket ebben a mûsorsávban, ahogy más is teszi (lásd TV2). Szóval ne nyavajogj a végét várva, hanem fogd meg a kapcsolót, és nyomd át másik csatornára/tegyél be egy DVD-t/fogj egy könyvet, és olvasgass! Én pl. le akarom tölteni a Barátok Közt sorozatot, mert érdekel, de sehol nem elérhetõ sajnos... Már le is tettem róla, pedig közel 1 évig próbálkoztam vele. Így hát ennyi volt. Megnézem minden nap RTL most-on az elõzõ napi részt, és ennyi elég is belõle. Sajnos ez egy letölthetetlen sorozat. :(
Sehol nem elérhetõ?! WTF? Csak úgy kíváncsiságból rákerestem egy pár oldalon: nCore: 385 torrent szerepel ilyen néven; Bithumen: 235 torrent stb... Ha jól tudom több mind 10 éve fut a sorozat, tehát biztos nem fogod megkapni az egészet max. csak akkor, ha bemész az RTL-hez és elkéred tõlük, de szerintem már nekik sincs meg..nameg oda se adnák :P
ma 10:12 Csak és kizárólag az eleje érdekel, az utóbbi 1-2 évre még emlékszem... Viszont szerepelhet akármennyi torrent, az eleje nincs fent sehol sem, pont az, ami hiányzik az emlékeimbõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!