Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz vége a (590 db)

Mikor lesz vége a válságnak? Ha egyáltalán lesz vége. Lassan mindenki az utcára fog kerülni? Mi lesz így velünk!?

Katasztrófa... ahány ember, annyi válasz. De ki tud érdemi információt? hol van ennek a vége??

Legjobb válasz: Volt már a kérdés nemrég - sok és kimerítõ válasz született. Ha sem keresni, sem olvasni nem tudsz - akkor mit vársz?

Volt már a kérdés nemrég - sok és kimerítõ válasz született. Ha sem keresni, sem olvasni nem tudsz - akkor mit vársz?
Közalkalmazottá nyivánítatjuk magunkat és megyünk a tanácshoz a FIZETÉSÜNKÉRT, mint a cigányok hátha nekünk is jár, már a befizetett adóm után ábrándozom ilyenrõl .

Mikor lesz vége a válságnak? Mikor lesznek megint munkahelyek?

Tudom nem lehet ezt ilyen egyszerűen megjósolni de most már jó ideje tart ez a trutyi és nem hogy jobb lenne de egyre rosszabb.Emberek mennek tönkre stb.

Legjobb válasz: Elindultunk a lejtõn, de még messze nem vagyunk az alján. Lesz ennél még rosszabb is! Szerintem jó pár év lesz még, mire olyan lesz itthon az élet mint 2008-ban volt.

Elindultunk a lejtõn, de még messze nem vagyunk az alján. Lesz ennél még rosszabb is! Szerintem jó pár év lesz még, mire olyan lesz itthon az élet mint 2008-ban volt.
Igen, egyre rosszabb lesz. Hogy meddig? Jó lenne tudni.
Nem válság van, hanem változások. Az úgynevezett válságnak nem lesz vége. Soha nem lesz olyan állapot a világban mint azelõtt, mert az erõforrásokat mértéktelenül pazarolja az emberiség. A folyamatos növekedés biztosítaná a jólétet a jelenlegi rendszerben, de ez sok helyen már nem lehetséges. A jólétet a gazdaság 3%-os növekedésével már fenn lehet tartani, csakhogy 3%-os növekedéssel az emberiség létszáma rövid idõn belül duplázódik. Tehát ha a gazdaság nem nõ, akkor nemsokára kétszer és négyszer ennyi embernek nem lesz munkája. A jó hír az egészben hogy mindig van megoldás, de a régi sémákat el lehet dobni hamarosan. Sajnos ez azt jelenti hogy a természet törvényei szerint aki régi módon gondolkozik, ne számítson változásra.
Pl milyen szektorban hogyan. Az ingatlanválságnak vége van, mert az árak beálltak és már ez a végállapot. A világválságnak még vannak hatásai ilyen érzékeny országra mint a mienk. Jelenleg kb 5 év legalább míg munkahelyüresedés lesz úgy hogy ne lenne az üresedésénél több leépítés.

Mikor lesz vége a Teresának?

Legjobb válasz: Mikor ér véget a barátok közt szünete?

Mikor ér véget a barátok közt szünete?
teresának rég vége szeptemberben lett vége
Az RTL Klubon ma lesz a Teresa utolsó része 17:20-kor :)
lessz még 1 153-adik rész :)


Mikor lesz vége a télnek, mit mondanak az meteorológusok?

Ugyértem azt hallotam hogy már a hétvégén lehet 10 fok is, és a hó is szépen olvad:)

Legjobb válasz: Nem igazán lehet két hétnél tovább megbízható elõrejelzést készíteni, de nem valószínû, hogy februárban lesz hó.

Nem igazán lehet két hétnél tovább megbízható elõrejelzést készíteni, de nem valószínû, hogy februárban lesz hó.

Mikor lesz vége a Való Világ 4-nek?

Már most nagyon unom tudja valaki meddig fog ez menni a tv-ben?

Legjobb válasz: Tavasz végén

Tavasz végén
Olyan május felé
még se se költözött minden lakó
olyan sokáig fog tartani?=/
Azt mondták kb 6 hónapig fog tartani, de ki tudja, talán elõbb is vége lesz, ha a nézettségi adatok rosszak lesznek.
Drágáim, hogy lehet unni valamit, amit nem nézrek?.. Mert nyilván nem nézitek, ha ennyire rühellitek-ugye?! Érdekes engem nem zavar, nem is kapcsolok arra a csatornára abban az idõpontban mikor ez a mûsor megy.. Engem nem zavar. Használjátok a távirányítót!!!!
Mióta van Valóvilág 4?
Senki se nézze azt a förmedvényt! A piszok kereskedelmi csatorna élõsködik a pénzünkbõl!!! Egy percet se nézzetek belõle, nem éri meg, inkább olvassatok egy jó könyvet, vagy nézzetek meg egy dvd-t ami tényleg hasznos! Tanuljatok, okosodjatok, és ne pazaroljátok el erre a drága idõtöket!!
Remélem minél hamarabb. Már én is nagyon unom. :/
A kérdező hozzászólása: november 20.körül kezdõdött.
*néztek
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát.... a 07:30 üzenet küldõnek pedig....Drágám nem ez volt a kérdés:) de azért köszi hogy leírtad a semmit.
én azért utálom mert a csapból is ez folyik. egyrészt nem néztem meg belõle de tudom mirõl vanszó, mert mindenki errõl beszél.
+egy részt se
amikor vége lesz akkor kezdõdik a Vámpírnaplók 2. évadja
április 10. környékén
Eszükbe juthatna, hogy fizetni kelljen érte. Bár az egész csatornáért kellene csak nem engedték nekik. Mondjuk amilyen pocsék mûsor megy, (mint a többin, de van kivétel) kelljen is és sokat!

Mikor lesz vége a télnek? Azt várom hogy már pulcsiba pólóba mászkáljak ez melyik hónap?

Legjobb válasz: Én is várom már azt az idõt:D Szerintem az majd olyan április lesz,mikor ez teljesülni fog.

Én is várom már azt az idõt:D Szerintem az majd olyan április lesz, mikor ez teljesülni fog.
Ja, szerintem. Én is várom. :D
szia! olyan jó ez a kérdés, kicsit felvidítottál:) ) március is szerintem már jobb idõ a télhez képest:P

1. Leírnátok, hogy az Inuyashában végül a föbb sereplöknek mi lesz végül a sorsa, ilyenekre gondolok:sesshoumaru, inuyasha, naraku stb?

2.írjatok 1-2 részt a final act-b?l vagy a rendes részekb?l 135-166.ig ami szerintetek a legjobbak mert lusta vok megnézni mindet?

Legjobb válasz: A végén megölik Narakut, Inuyasha és Kagome összejön, de Kagome a középkorban marad, Sango és Miroku is összejönnek, Sesshoumaru otthagyja Rint Inuyasháéknál, de néha meglátogatja, amúgy meg járja a világot. Nagyjából ennyi.

A végén megölik Narakut, Inuyasha és Kagome összejön, de Kagome a középkorban marad, Sango és Miroku is összejönnek, Sesshoumaru otthagyja Rint Inuyasháéknál, de néha meglátogatja, amúgy meg járja a világot. Nagyjából ennyi.

Mikor lesz vége a válságnak és lesz több munkahely?

szerintetek nehéz most munkahelyet váltani?

Legjobb válasz: Nem egyszerû, de nem lehetetlen. Szerintem elõbb keress új munkahelyet és csak akkor mondj fel, ha már van fix helyed.

Nem egyszerû, de nem lehetetlen. Szerintem elõbb keress új munkahelyet és csak akkor mondj fel, ha már van fix helyed.

Mivel lesz vége a Breaking Dawnnak?

Különösebben Jacob és Renesemee kapcsolata érdekel.Kíméljenek azok a bunkók akik azt mondják hogy olvassam el a könyvet.

Legjobb válasz: Mindenki boldogan él amíg meg nem hal, Eddie álma teljesül: véégre beleláthat Belluci fejébe, Reneesme bevésõdik Jacobba, az õ kapcsolatukra nem tér ki az írónõ, hiszen akkor még Nessi kicsi, mikor a könyv véget ér. Ha érdekel, hogy hogyan lehetett volna, itt van egy csodálatos fic, szerintem akár a Twilight folytatása is lenne, bár szerintem a csaj jobban ír mint Meyer valaha is fog: Barterika: Kamaszkorom utolsó nyara http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=49626 szépen kiboncolja Jake és Nessie kapcsolatát.

Mindenki boldogan él amíg meg nem hal, Eddie álma teljesül: véégre beleláthat Belluci fejébe, Reneesme bevésõdik Jacobba, az õ kapcsolatukra nem tér ki az írónõ, hiszen akkor még Nessi kicsi, mikor a könyv véget ér. Ha érdekel, hogy hogyan lehetett volna, itt van egy csodálatos fic, szerintem akár a Twilight folytatása is lenne, bár szerintem a csaj jobban ír mint Meyer valaha is fog: Barterika: Kamaszkorom utolsó nyara http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=49626 szépen kiboncolja Jake és Nessie kapcsolatát.
A kérdező hozzászólása: ki az az Eddie?? XD
Szerintem Edward. xD
Talált sûllyedt :) Bocsi, nem esett le, hogy ez nem egy nemzetközi elnevezése a drágának. Szóval igen, õ.

Mikor lesz vége a hiszti korszaknak? Már nagyon nehezen viselem! 3 eves mult.

Mikor pici volt a lanyom mar akkor eléggé erös jellem volt.Akaratos,makacs!De eddig lehetett kezelni,nem hisztizett.De ahogy majusban átlépte a 3-as szammal huzott vonalat teljesen megváltozott!Nem veszi fel a ruhat amit adok neki,üvölt hogy nem azt akarja fölvenni,de beszélni sem tudok vele hiáaba probalom mert rugkapál hogy nem ezt akarom,UGYSEM veszem föl.A boltba ugyanez,elkezd kiabalni hogy te sosem veszel nekem semmit,erre én higgadtan hogya másik boltban már kaptál valamit nem veszünk minden boltba....

Legjobb válasz: Szia! Én egyet tettem: nem figyeltem rá. Ezt mind azért csinálja mert élvezi, h látja rajtad h feszült vagy...Nagyon gonoszak (rossz szó, nem azok, de más nem jut eszembe) tudnak lenni néha, mert TUDJÁK h már ideges vagy és csakazértis....Én ilyenkor azt mondtam neki: Jó, hisztizzél nyugodtan és ha anya felöltöztethet (Pl), szólsz! és kimentem otthagytam. Ha jött utánam, úgy tettem, mintha nem lenne ott, elkezdtem port törölgetni, sepregetni...akármi. Nagyon nehéz volt, nagy harc, de úgy a 4-5 "próbálkozás" után már nem volt kedve "szórakoztatni". Nehéz idõszak, de lesz ez jobb is, nyugi!!!:)

Szia! Én egyet tettem: nem figyeltem rá. Ezt mind azért csinálja mert élvezi, h látja rajtad h feszült vagy...Nagyon gonoszak (rossz szó, nem azok, de más nem jut eszembe) tudnak lenni néha, mert TUDJÁK h már ideges vagy és csakazértis....Én ilyenkor azt mondtam neki: Jó, hisztizzél nyugodtan és ha anya felöltöztethet (Pl), szólsz! és kimentem otthagytam. Ha jött utánam, úgy tettem, mintha nem lenne ott, elkezdtem port törölgetni, sepregetni...akármi. Nagyon nehéz volt, nagy harc, de úgy a 4-5 "próbálkozás" után már nem volt kedve "szórakoztatni". Nehéz idõszak, de lesz ez jobb is, nyugi!!!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!