Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz szemmel (91 db)

3. napja diétázom, mikor lesz szemmel is látható az eredmény?

Tudom, 3 nap nem nagy teljesítmény (nekem 3 hétnek t?nik), nem is akarok leállni, csak kíváncsi vagyok, ilyen étrenddel és napi fél órás tornával mikorra várhatok eredményt? Amit eszem: reggelire két tojásból rántotta zöldséggel, tízóraira 1 gyümölcs (alma, narancs, vagy barack), ebédre párolt csirke, párolt zöldséggel, vagy v.milyen f?zelék, uzsira 1 bio joghurt és abonett, vacsira ma zsírszegény túrót ettem egy kis cukor-és zsírmentes actíviával megbolondítva.

Legjobb válasz: Szerintem egy-két hét után is fogod már látni a változást, persze attól is függ, milyen alkat vagy. Én ezt ajánlom figyelmedbe, remélem tetszik és hasznos lesz. Személy szerint imádom! :) http://www.youtube.com/watch?v=E63OUoRuCSU

Szerintem egy-két hét után is fogod már látni a változást, persze attól is függ, milyen alkat vagy. Én ezt ajánlom figyelmedbe, remélem tetszik és hasznos lesz. Személy szerint imádom! :) http://www.youtube.com/watch?v=E63OUoRuCSU
A kérdező hozzászólása: Azt hozzátenném, hogy a tornám nem aerob mozgás, hanem erõsítõ gyakorlatok, mivel sajna nem tudok elszabadulni itthonról futni, v. biciklizni, mert egyedül vagyok a kisfiammal, akkor van lehetõségem tornára, amikor õ alszik. Ér valamit így a tornázásom?
általában egy hét mire beáll a szervezet és elkezdesz utánna fogyni de az elsõ egy héten is várható fél kilós csökkenés
http://shapeshifter.blog.hu/ Ezen az oldalon pedig biztos, hogy rengeteg hasznos infót találsz. :)

Az SSD-tõl a számítógép teljesítménye szemmel látható lesz, vagyis jelentõsen jobb lesz? Mik lesznek jobbak, és jó ha ezt veszem szerintetek KINGSTON 120GB SATA3 2, 5" HyperX 3K SH103S3/120G?

Legjobb válasz: Igen, szemmel látható teljesítménybeli különbséget fogsz érzékelni. Sokkal gyorsabban fog bebootolni a windows és a programok is hamarabb fognak betölteni, illetve, ha a játék az SSD-re van telepítve, akkor a pályák közti töltés is sokkal gyorsabb lesz. Emellett nem is melegszik annyira, mint a hagyományos winchesterek, nincsen benne mozgó/forgó alkatrész, ezáltal kevésbé sérülékeny és hosszabb élettartamra számolhatunk vele. Jó az általad említett SSD is, de 23-ért jobb a Samsung 840 EVO: [link]

Igen, szemmel látható teljesítménybeli különbséget fogsz érzékelni. Sokkal gyorsabban fog bebootolni a windows és a programok is hamarabb fognak betölteni, illetve, ha a játék az SSD-re van telepítve, akkor a pályák közti töltés is sokkal gyorsabb lesz. Emellett nem is melegszik annyira, mint a hagyományos winchesterek, nincsen benne mozgó/forgó alkatrész, ezáltal kevésbé sérülékeny és hosszabb élettartamra számolhatunk vele. Jó az általad említett SSD is, de 23-ért jobb a Samsung 840 EVO: [link]
akkor én felteszem, mert van itt két 15 éves darab is, meg egy 8
Tegye fel a kezét, aki használ 10 éves winchestert. Ha nincs ilyen akkor fölösleges azon nyelvészkedni, hogy hosszú, hossszabb, vagy elég hosszú-e az SSD élettartama a winchesterrel összehasonlítva.
Nekem pont ilyen SSD-m van, tökéletesen mûködik és elég jó áron volt mostanában.
Igen jól:) De, ha van egy kis plusz Samsung 840 EVO-t vedd, valamivel jobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget mindenkinek.Akkor jól fogok járni KINGSTON 120GB SATA3 2, 5" HyperX 3K SH103S3/120G-el ?
Pedig jogos volt a beszólás, mivel pont egy sima HDD-hez hasonlítva bizony nem nõ az élettartam. Egy SSD jóval kevesebb ideig bírja, mint egy HDD, de valamit valamiért, cserébe jóval gyorsabb is. (Csak hát spéci vezérlõk ide vagy oda a flash memória elõbb utóbb elöregszik.)
Kettõnk közül te kötekedsz velem szerintem, a mai nap során nem elõször..
most direkt kötekszel? szimplán arra céloztam, hogy nem azt írtad, hogy "hosszú", hanem hogy "hosszabb", ami ugye nem jó..
Annyira azért nem baromság, ha azt nézed, hogy a mai SSD-k már korszerû vezérlõvel rendelkeznek és Trim, GC, vagyis speciális algoritmusokkal próbálják az SSD-re való írás mennyiségét arányosan elosztani és csökkenteni, így próbálják meghosszabbítani az élettartamát. Azzal én nem azt akartam mondani, hogy 10 évig kitart az SSD, de úgy vannak felépítve, hogy elég sokáig bírják. De prohardveren volt fent róla cikk, olvass utána mielõtt ledurrogsz.
"hosszabb élettartamra számolhatunk vele" jó volt, amit elõtte írtál, miért kell ezzel az orbitális baromsággal elrontani...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.
#12 Én már ilyen 2-20 Gb-os IDE vinyókat nem használok, mert egy nyomult Windows sem férne el rajtuk.

Kiscicám szemén észrevettem egy kis foltot ami rajta van a szaruhártyáján mert mikor a szeme mozog az is úgy. Nem fáj mert nem sír nem is kedvtelen hanem játékos. Nagyon aggódom mi lehet ez? Holnap első dolgom lesz elvinni orvoshoz.

Legjobb válasz: Csipa? Próbáld meg a szemhéjára rátenni az ujjadat és a szemét lecsukva megpróbálni finoman mozgatni hátha lejön, vagy arrébb megy. A másik lehetõség langyos székfûteával szembe csepegtetni neki azzal nem ártasz. Ha mégsem változik akkor állatorvos.

Csipa? Próbáld meg a szemhéjára rátenni az ujjadat és a szemét lecsukva megpróbálni finoman mozgatni hátha lejön, vagy arrébb megy. A másik lehetõség langyos székfûteával szembe csepegtetni neki azzal nem ártasz. Ha mégsem változik akkor állatorvos.

Mi lesz a szemével?

Múlt héten az egyik macskánk kikarmolta az 5 hetes kiskutyánk jobb szemét. (Ekkor még nem tudtuk, hogy macska volt.) De mivel az állatorvosunk az ország másik felén volt, így csak tegnap tudtuk elvinni állatorvoshoz. Kapott a kutya 2 injekciót, és irt fel a doki egy tablettát, amit fel kell 10 részre osztani és napi 2x egytizedet nekiadni, illetve egy szemcseppet is irt fel. Mondta a doki, hogy nem biztos hogy meg lehet menteni a szemét. A szeme teljesen ki van dülledve és szürke. 5 nap múlva kell visszavinni a dokihoz. Kérdésem az, hogy nem fog neki "kirohadni"? Vagy mi lesz a szemével?

Legjobb válasz: A mi egyik macskánknak ki kellett mûteni az egyik szemét, de vígan élt tovább fél szemmel, és nagyon aranyosan nézett ki. Szóval ez a legrosszabb eset, de akár a szeme is megmaradhat (különben rögtön mûtötte volna az orvos szerintem).

A mi egyik macskánknak ki kellett mûteni az egyik szemét, de vígan élt tovább fél szemmel, és nagyon aranyosan nézett ki. Szóval ez a legrosszabb eset, de akár a szeme is megmaradhat (különben rögtön mûtötte volna az orvos szerintem).
Az én kutyám glaukóma következtében megvakult. Elsõ hónap egy kicsit problémás volt, de mostmár teljesen jól van, elvégre a kutyáknak a szem a 3. legfontosabb érzékszervük. De a te kutyusod még az egyik szemével látni fog, úgyhogy minden rendben lesz, ne aggódj. Jobbulást a kutyusodnak, neked meg sok erõt kívánok!(-:
A kérdező hozzászólása: 6-7000Ft. Így talan jobb lesz neki. Nem kell feltenem a szemet, h nehogy nagyobb baj legyen.:-)
Azért fel a fejjel, a mi macskánk is vígan elvolt egy szemmel sokáig. (Arra sajnos már nem emlékszem, hogy mennyi volt a mûtét, de nem tûnik olyan rettentõen nagy beavatkozásnak, remélem nem lesz túl drága.)
A kérdező hozzászólása: Ma voltunk dokinal, kedden visszuk visza, meg mutti a szemet. Mar teljesen van a jobb szemere, szoval aztmondta a doki, hogy edesmindegy.
itt van Érden Dr. Pórfy Tünde doktornõ, a szemspecialista, nem tudnátok felhozni a kiskutyát?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs sok penzem. Gyor kornyeken sem talaltam szemspecialista allatorvost.
A látását lehet, hogy nem lehet megmenteni, vagy csak részben, de a szemét még igen!!! Meg kellene mutatnotok egy szemspecialista állatorvosnak. Csak azok az ország másik felében vannak...:( Ha van anyagi keretetek is rá, akkor mindenképp, és minél hamarabb. Írd be a googleba, hogy szemész állatorvos, és az elsõ találatok közt találsz szakrendelõt.
A kérdező hozzászólása: Gyor mellett. Mar teljesen befeketedett a kutya szeme. Aztmondta a doki, .ha ez tortenik vele, akkor mar nem lehet megmenteni a szemet. Szoval holnap visszuk vissza a dokihoz, mert nagyon csunya a szeme, es nem akarom, hogy szenvedjen.
javaslom szemész állatorvosnak megmutatni. Hol laktok?
A kérdező hozzászólása: kb már egy pár milliméterre kint van a szemgolyója :// Sajnálom szegénykét.
valószinüleg a cica felsértette a retináját, gondolom ilyen opálos a szine most. az majd szépen felszivódik, reméljük a legjobbakat.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy meglátjuk, hogy ezek a gyógyszerek mennyire hatnak, aztán majd kiderül. De egyébként mennyi az ilyen szemmûtét?
A kérdező hozzászólása: Koszonom!:-)

Mikor lesz végleges a szeme színe? Nekem vannak anyajegyeim. Nála is lesz?

3hónapos baba anyukája

Legjobb válasz: A szem színe még felnõtt korban is változhat. Anyumé gyerekkoromban zöld volt, most szürkés, pedig nem kontaklencsét visel :) Anyajegyei meg biztos lesznek, csak máshol, és más mennyiségben. Hugom lányának kicsivel 1 éves szülinapja után lett 1 anyajegye. Nyári születésû baba.

A szem színe még felnõtt korban is változhat. Anyumé gyerekkoromban zöld volt, most szürkés, pedig nem kontaklencsét visel :) Anyajegyei meg biztos lesznek, csak máshol, és más mennyiségben. Hugom lányának kicsivel 1 éves szülinapja után lett 1 anyajegye. Nyári születésû baba.
Akár 1-1, 5 éves koráig is változhat a szeme színe. Anyajegyei lehetnek, de ez tõled teljesen független. Valószínûleg nem ott lesz, ahol neked. 15, 5 hónapos kislány anyukája.
Szia! Én is úgy tudtam, hogy 1-1, 5 éves korára kialakul a végleges szeme színe a babának. Az egyik ismerõsünknek a babájának 3. éves korában barnult be a szeme.

Mikor lesz barna a szeme a babának, ha nem a világos szemű szülő szemszínét örökölte?

Legjobb válasz: A barna szinu szem tartalmazza a vilagos szinu gent is. Ezert barna szinu szulok gyerek maradhat vilagos szinu amennyiben mind a ket szulotol a vilagos szinu gent kaptak. Ha mar az egyik szulotol barna gent kapott a masiktol mondjuk keket akkor be fog barnulni a szeme egy ido utan (talan 2 eves kor elott). Ha mindkettol a vilagos gent kapta akkor megmarad a vilagos szemszin. Ha mindketottol a barnat akkor marad barna. Itt megnezheted a lehetosegeket: http://www.sittingaround.com/blog/wp-content/uploads/2013/05..

A barna szinu szem tartalmazza a vilagos szinu gent is. Ezert barna szinu szulok gyerek maradhat vilagos szinu amennyiben mind a ket szulotol a vilagos szinu gent kaptak. Ha mar az egyik szulotol barna gent kapott a masiktol mondjuk keket akkor be fog barnulni a szeme egy ido utan (talan 2 eves kor elott). Ha mindkettol a vilagos gent kapta akkor megmarad a vilagos szemszin. Ha mindketottol a barnat akkor marad barna. Itt megnezheted a lehetosegeket: http://www.sittingaround.com/blog/wp-content/uploads/2013/05..
Nekem mindkét fiamnak olyana szeme mint amikor született.Az apjuké barna, enyém vilgoszöld.Nagyobbik fiam barna szemû, akicsinek egyik szeme sötétbarna a másik világoskék születése óta (3 éves most).Nálunk így jött össze, nagyon különleges, nem is láttam még ilyet:)
Apukának barna, nekem zöld a szemem. Fiúnknak 2 hónaposan be barnult :) Azóta annyit változott, hogy ha mérges akkor látni benne zöldet is, most 18 hónapos :)
Az én szemem barna a páromé zöldeskék. A kislányunknak olyan 4 hónaposan kezdett barnulni és mostanra (15 hónapos) világosbarna szeme lett.

Mi lesz ha a lejárt 1 hónapos kontaklencsémet tovább hordom? Romlani fog a szemem vagy esetleg más is lehet?

Legjobb válasz: a túlhordásnál nagyobb a fertõzés veszély, mert minél tovább hordod, annál több baci tapad rá. de ha rendesen tisztítod és nem sokkal hordod túl, akkor nem nagyon lesz baj. plusz ez szemfüggõ, van, aki dupla ideig tudja hordani, nekem 1 hétes túlhordásnál már begyullad a szemem. de hivatalosan nem szabad túlhordani, max 3-4 nappal lehet csak 32N

a túlhordásnál nagyobb a fertõzés veszély, mert minél tovább hordod, annál több baci tapad rá. de ha rendesen tisztítod és nem sokkal hordod túl, akkor nem nagyon lesz baj. plusz ez szemfüggõ, van, aki dupla ideig tudja hordani, nekem 1 hétes túlhordásnál már begyullad a szemem. de hivatalosan nem szabad túlhordani, max 3-4 nappal lehet csak 32N
romlani nem fog, esetleg elkaphatsz valami fertõzést vagy begyullad. én is maximum pár nappal tovább tudom hordani mint 1 hónap, utána már fáj, ég a szemem tõle.

Ha szemembe belemegy egy szempilla és nem szedem ki hanem benne hagyom és "bemegy" a szemembe akkor azzal mi lesz? Felgyülemlik hátul vagy mi?

Legjobb válasz: Úgy érted, a szemgolyódat átszúrja? Azt azért nem hiszem. Ha hagyod benne, akkor az alsó vagy a felsõ szemhéjad alá fog húzódni, majd a pislogással és a fokozott nedvességképzõdéssel (könny) valamikor távozik.

Úgy érted, a szemgolyódat átszúrja? Azt azért nem hiszem. Ha hagyod benne, akkor az alsó vagy a felsõ szemhéjad alá fog húzódni, majd a pislogással és a fokozott nedvességképzõdéssel (könny) valamikor távozik.
A kérdező hozzászólása: és ha soha nem távozik?
Biztosan távozik, legfeljebb nem veszed észre. Az ember nem nézegeti percenként as szemét. Akár éjszaka is távozhat egy könnycseppel.
Olyan nincs hogy nem távozik, mivel a szemed mögé nem tud bemenni, mindenképp ki jön valamikor pislogással.

A 3. héten kihagytam 2-3 szemet. Mi lesz most? Sűrgős . Kérlek olyanok válaszoljanak akik biztosak benne.

Szóval a 3. héten elfelejtettem bevenni 2-3 szemet és megjött a menstruációm. Mivel megjött nem szedtem tovább a gyógyszert hanem megtartottam a 7 napos szünetet. Majd a 8. napon új levelet kezdtem. Jól tettem ? Így továbbra is védett vagyok ? ?

Legjobb válasz: Biztosat csak a nõgyógyász tudna mondani, pláne úgy, hogy nem közölted, mikor hagytad ki a 2 szemet...

Biztosat csak a nõgyógyász tudna mondani, pláne úgy, hogy nem közölted, mikor hagytad ki a 2 szemet...
Én bikaszemet eszek, te?
Ezt ne a gyakorikérdéseken vesd fel, hanem egy orvosnál!
Igen, jól tetted, a betegtájékoztatóba is azt írják, hogy ezt kell tenni. És igen, védett leszel ugyanúgy.

Egyik szemem sir, a másik nevet. Pozitiv lett a tesztem végre! Viszont 106 kg vagyok. Mi lesz most?

Nagyom örülök, de félek is. El?bb le akartam fogyni, de a baba úgy döntött most akar jönni. Viszont félek, hogy majd 20-30 kiló még rámjön és hogy fogok akkor kinézni. Mit tegyek, hogy ne hizzak nagyon sokat?

Legjobb válasz: ha a baba most akar jonni akkor , most van itt az ideje! \ne legyel elkenodve en is tul sulyal kezdtem a terheseget es deka felesleg nem jott ram! pedig nem dietaztam ettem mindent amit szemem szam megkivant! probalj meg etkezni hogy sok zoldseg gyumolcs lenne benne, meg valtozatosan mert ilyenkor a baba a fontos nem mi:)

ha a baba most akar jonni akkor , most van itt az ideje! \ne legyel elkenodve en is tul sulyal kezdtem a terheseget es deka felesleg nem jott ram! pedig nem dietaztam ettem mindent amit szemem szam megkivant! probalj meg etkezni hogy sok zoldseg gyumolcs lenne benne, meg valtozatosan mert ilyenkor a baba a fontos nem mi:)
Ugyan màr! Most ne a kinézeteddel foglalkozz, hanem örülj és koncentràlj a babära. Persze vigyàzni kell, nehogy a cukorszinted magas legyen(terhesen még jobban kivànsz majd enni, legtöbben édességet szeretnek:) Szerintem vegyél mindig rengeteg gyümit, és ha éhes vagy, vagy nassolni akarsz olyankor alma, narancs stb utàn nyulj! Terhes vitamint is szedj, igy ha nem is akarsz enni, a vitamin potol mindent. Ne kezdj el koplalni, mert nem akarsz hizni. Én is alig tudtam leadni 12 kilot, erre terhes lettem, és a 12 kilo visszajött. De ràörek fogyozni, ha a baba itt lesz màr. Addig is kerülöm a zsiros ételeket, sok gyümi, zöldség, ös mozgàs. Nehogy àgynak kösd magad, mert terhes vagy. Fontos hogy aktiv maradj, sokat sétàlj, mert nem vagy beteg! Boldog babavàràst. Ja és van kismama torna is, érdemes lenne elkezdened!
szia az elsõ lányom mikor megfogant 72 kg voltam szülni 95 kg mentem, mikor a msáodik kicsi lány megfogant akkor 90 kg voltamm és 95 kgmal mentem szülni aki "kövér" az kevesebbet hizik, kicsit figyelj oda az étkezésedre és nem llesz semmmi gond és persze GRATULÁLOK
szia nagyon grtula, sztem se félj, figyelj étkezésedre, persze ne koplalj, este már ne egyél sokat...amúgy személyes tapasztalat, h kb annyit fogsz hízni mint anyud veled, genetika ez is nagyrészt. boldog babavárást:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Azt én is hallottam, hogy annyit fogok hizni, mint anyukám. Remélem, igaz is! Õ 70 kilósan ment szülni és 69 kiló volt utánna. Szerencsés.
Én 73 kiloval kezdtem, most 38 hetes terhes vagyok és 107kilo vagyok.Sajnos a családom igen hajlamos a hizásra igy nem csoda hogy én is enyi hiztam.Engem különösebben nem zavar a lényeg hogy a pici fiammal minden rendben legyen.szerintem te se foglalkozz semmi mással csak a babáddal!minden jot
Szia! Nem kell aggódnod!Én 102kg voltam, mikor terhes lettem, 116, mikor szültem, de utána pár héttel már "csak" 100.
orulj a pici babadnak most az a legfontosabb!!! nem lesz semmi gond!mozogjal amennyit birsz, egyreszt nem hizol annyit masreszt konnyeben szulsz.jaa es sok boldogsagot a kicsihez:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!