Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz szünet (33 db)

Mikor lesz a Csalfa karma folytatása? 17. részre gondolok. Nyári szünet van? Nem hétfő-szerda-vasárnap?

Az els? 16 részt szinte egyszerre néztem végig, most meg semmi folytatás....

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy hétfõn, szerdán és pénteken van új rész, vagyis holnap lesz.

Én úgy tudom, hogy hétfõn, szerdán és pénteken van új rész, vagyis holnap lesz.

Most mit tegyek? Pótoljam, ne pótoljam? Mi lesz a szünettel? Hogy alakul a védettség? Mi van, ha az utolsó szem is kiürül?

20 00-kor bevettem a yasminelle utolsó el?tti szemét. Hasmenés kapott el 20.15, 00.30, 5.30, 6.20-kor. Pótolni kellene a tabit elvileg, de nem hinném, hogy így sok értelme lenne, mivel kiürülne az is. Tegnapel?tt viszont együtt voltam a párommal és 2x is elment bennem. Mit tegyek most? Este próbáljam bevenni a rendes id?ben az utolsó szemet és imádkozzak, hogy ne legyen baj? Azt sem szeretném, ha csúszna a mensim, de gyereket sem akarok! Viszont a 12 óra hamarosan lejár és nem biztos, hogy bennem marad a bogyó, ha pótolom is.

Legjobb válasz: Olvasd el a tájékoztatót, ha nincs rajta, kérdezd meg a dokidat, ennyi. Ilyenben nem szabad laikust kérdezni.

Olvasd el a tájékoztatót, ha nincs rajta, kérdezd meg a dokidat, ennyi. Ilyenben nem szabad laikust kérdezni.
A kérdező hozzászólása: Nincs ma rendelés, nem tudok dokit kérdezni...Nem tudtam pótolni, mivel azóta is hasmenésem van. Csak imádkozhatok, hogy ne essek teherbe...
ha te is tudod h mi van akkor minek kérdezed? innentõl védekezés a levél végéig, és a betegtájékoztató használata.
sztem nemlesz baj a tegnapelõtti spermiumokkal. de miért nem veszel be vmi hasfogó tablettát, és utána a foggátlót???
A kérdező hozzászólása: Most már mindegy, mivel kicsúsztam a 12 órából...Vettem be hasfogót és ezerrel tömöm magamba, hogy az esti fog.gátló bennem maradjon majd.

Mikor lesz a pécsi Angster szki. -ban őszi szünet?

tehát az 500-asban, választ előre is köszi


A kérdező hozzászólása: *oszi
Okt. 23-án (Nemz. Ünnep) biztos lesz (egy nap)szünet Az szerdai napra esik-
Meg "Mindenszentek" napja is azt hiszem szünnap (Nov eleje) Ha hétközbenre esik
Az õszi szünet 2013. október 28-tól október 31-ig tartana (de az ünnepnap és a hétvége miatt a szünet elõtti utolsó tanítási nap október 25., a szünet utáni elsõ tanítási nap pedig november 4. lenne. Ez még csak a tervezet, nincs elfogadva. De valószínûleg így lesz.
Csak pár nap
nálunk úgy van, hogy 2013.10.25-én kell utoljára menni. és 2013.11.04. az elsõ tanítási nap utána

A nem végzős középiskolásoknak mikor lesz érettségi szünet?

Legjobb válasz: Az elsõ érettségik (matek, magyar, töri) idején.

Az elsõ érettségik (matek, magyar, töri) idején.
május 6-8
Már nem vagyok ugyan középsulis; a mi középsulinkban nem is volt érettségi szünet. Ált. egy nap se. Mikor egy osztály érettségizett, el tudták õket szeparálni, de pl mikor mi érettségiztünk, négy osztály, akkor a többi osztály délutáni tanításon vett részt.

Mikor lesz a tavaszu szunet idén?

Legjobb válasz: Ez iskolánként változó.

Ez iskolánként változó.
Idén se lesz, mint ahogy eddig se volt.
nálunk azt hiszem március 28-ától, de csak 5 nap lesz.

Mikor lesz idén az őszi szünet?

Valaki nem tudja megmondani, hogy a 2013/14-es tanévben mit?l meddig tart az ?szi szünet?

Legjobb válasz: Középiskolában vagy egyetemen? Még nem jelent meg a hivatalos tanév rend a jövõ tanévre. A nov. 1. hete szokott lenni a közoktatásban.

Középiskolában vagy egyetemen? Még nem jelent meg a hivatalos tanév rend a jövõ tanévre. A nov. 1. hete szokott lenni a közoktatásban.

Ha a gyerekemet szeptembertől fel veszik az óviba vissza kell mondanom a gyest? Októberben leszünk három évesek? Én még nem tudok el menni dolgozni mivel meg szűnt a munkahelyem! Egyenlőre amíg az óviba beszokunk munkanélkülire fogok el menni.

Legjobb válasz: A Gyes a gyermek betöltött 3 éves koráig jár. Nem is kell lemondani róla szerintem, mert novembertõl nem fogod kapni. Tehát novembertõl munkanélküliként regisztráltathatod magad, ha addig nem találsz másik munkahelyet.

A Gyes a gyermek betöltött 3 éves koráig jár. Nem is kell lemondani róla szerintem, mert novembertõl nem fogod kapni. Tehát novembertõl munkanélküliként regisztráltathatod magad, ha addig nem találsz másik munkahelyet.
felveszik megszûnt elmenni ovi egyelõre nem elváló igekötõk addig tanulj egy kis helyesírást
A GYES csak a gyerek 3 éves koráig jár, hiába szûnt meg a munkahelyed. Az oviba beszokás maximum 1 hét, a bölcsibe tart tovább.
A kérdező hozzászólása: Nem tovább akarom kapni a gyest csak arra vagyok kíváncsi hogy attól függetlenül hogy óvodába jár a gyerek jár-e még a gyes vagy sem!!Azért kösz

Itélkezési szünet alatt kaphatok a bíróságról levelet, hogy mikor lesz az első tárgyalás időpontja? A héten lett beadva, azt mondták kb. egy hónapon belül értesitenek. Ha csúszik, akkor lehet csak annak letelte után kapok válasz?

Legjobb válasz: Én a múlt héten kaptam meg, és nyár végére kaptunk idõpontot (nálunk a második). De fel is hívhatod õket a központi számon, kérd a polgári peres osztályt.

Én a múlt héten kaptam meg, és nyár végére kaptunk idõpontot (nálunk a második). De fel is hívhatod õket a központi számon, kérd a polgári peres osztályt.
Elvileg kellene kapnod! Attól még a bíróságon dolgoznak, csak nincs tárgyalás!
Igen kaphatsz. Néhány éve mi ítélkezési szünetben adtuk be a válópert, júlis 6-án, néhány nap múlva érkezett az értesítõ, hogy mikor lesz az elsõ tárgyalás.
Nem lett volna egyszerûbb megkérdezni egy illetékestõl? Gratulálok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!