Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz súlyom (17 db)

Mi lesz a babával, ha a kismamának diétáznia kell terhességi cukorbetegség miatt, s az anyuka fogyni fog a szülésig, s mondjuk eléri a teherbeesés előtti súlyát, vagy az alá megy? A baba attól még lehet egészséges?

Legjobb válasz: Én nem fogyóztam, nem diétáztam, szó szerint zabáltam. Igaz semmiféle édességet sem tudtam megenni,mert égette a gyomromat. Ugyanazzal a súllyal mentem szülni, mint ami a kezdõsúlyom volt. Szülés után 7 kilóval voltam kevesebb, mint ami a kezdõsúlyom volt. A kislányom normál súllyal, 9-10-es Apgarral, makk egészségesen született. A terhes kismama szervezete nagyon jól tudja a dolgát, mindent elvesz a baba számára, amire annak a fejlõdéshez szüksége van, néha a mama kárára is, ha az nem táplálkozik rendesen.

Én nem fogyóztam, nem diétáztam, szó szerint zabáltam. Igaz semmiféle édességet sem tudtam megenni, mert égette a gyomromat. Ugyanazzal a súllyal mentem szülni, mint ami a kezdõsúlyom volt. Szülés után 7 kilóval voltam kevesebb, mint ami a kezdõsúlyom volt. A kislányom normál súllyal, 9-10-es Apgarral, makk egészségesen született. A terhes kismama szervezete nagyon jól tudja a dolgát, mindent elvesz a baba számára, amire annak a fejlõdéshez szüksége van, néha a mama kárára is, ha az nem táplálkozik rendesen.
Szia! Ne aggodj! Nekem is diétáznom kellett napi 150g Ch volt meghatározva. Biztos kaptál Ch táblázatot, annak a segítségével tudod kiszámolni a mennyiséget.Számold ki minden nap elõre és 2x gyümit is beiktathatsz.Diéta mellett nekem 4400g 59cm-es lett a baba.Lehet jókat enni csak ügyesen csináld. Vannak cukorbeteg kismamák fórum és ott sokmindent megtudhatsz. Jó egészséget a babádnak és neked is!
Ha az elõírt szénhidrátmennyiséget megeszed, akkor szerintem nem lesz gond. Nekem is diétáznom kell már 15 hetes korom óta, eddig 3, 5 kg-t híztam csak, de volt olyan hónap, hogy egy gramm sem jött fel. A babánk viszont szépen fejlõdik. (25 hetes mami)
Én végig a 6.héttõl 160 g CH-n és 1400 Kcal-on voltam. Fogytam a terhesség végére 5 kg-t (vagyis ha leveszed a babát, placenta, vér, többi cucc, az egész terhesség alatt vagy 14 kg-t) és egy teljesen egészséges 41.hétre született 3600 g, 52 cm kisfiút hoztam a világra. Szval ne aggódj. Jó minõségû kajákat egyél és nem lesz semmi gond. És, az elõírt CH-t meg KELL enni, abból már nem lehet spórolni, csak azért h rendben legyen a cukrod.

Mi lesz az átlag sulya a kaukázusi kutyámnak felnött korára?

Most 4 hónapos és 23kg . Ez megfelel az életkorának? Sajnos volt kullancs fertözésünk és akkor fogyot, de hála isten most már kutya baja.

Legjobb válasz: Na, akkor a kálciummal azonnal állj le, ha nem akarod tönkretenni a kutyát! Amúgy, kedves # 3 köszönöm, hogy megpróbálod nekem bemutatni a leonbergit, de tisztában vagyok a súlyukkal (és minden egyéb külsõ belsõ tulajdonságukkal) kb. a születéstõl fogva folyamatosan. Azt is tudom, hogy a felnõtt kutyám mekkora (sportosan tartva 65 kg) és azt is tudom, hogy a kölyök nagyobb lesz. Azt is tudom, hogy az átlagnál nagyobbak a kutyáim.

Na, akkor a kálciummal azonnal állj le, ha nem akarod tönkretenni a kutyát! Amúgy, kedves # 3 köszönöm, hogy megpróbálod nekem bemutatni a leonbergit, de tisztában vagyok a súlyukkal (és minden egyéb külsõ belsõ tulajdonságukkal) kb. a születéstõl fogva folyamatosan. Azt is tudom, hogy a felnõtt kutyám mekkora (sportosan tartva 65 kg) és azt is tudom, hogy a kölyök nagyobb lesz. Azt is tudom, hogy az átlagnál nagyobbak a kutyáim.
Az egy kicsit sok lesz 4hónaposan. Kaukázusinál 40-50kiló A standard úgyhogy szerintem roszul mérted. Vagy kicsit dagi. :/
Hát ez nem igaz... :) Kb. három havonta mérem olyan lapos kutya mérlegen. A legkisebb súlyt tavaly nyár végén mértem 59 kg. A legnagyobbat tél végén 67 kg. Általában 65 az a középérték, ami jellemzõ rá. A magassága 80 cm. És vékony, de izmos testalkatú. Azt meg fõleg nem értem, hogy egy robosztusabb, csontosabb, erõsebb testalkatú kölyök, aki valószínûleg 80 cm fölött lesz, miért ne lehetne 2-3 éves korára 70 kg? Menj el egy kiállításra, nem az én kutyám a legnagyobb. Amúgy jól elbeszélgetünk, holott nem is ez volt a kérdés! :)
Van, persze. Extra méretû vagy kórosan elhízott. Sajnos a leonbergi eleve egy rövid életû fajta, sok közöttük a szívbeteg. A túlzott méret vagy az elhízás megint csak azt eredményezi, hogy még kevésbé fogja bírni. Egy 80cm alatti kutya soha nem lesz 70-80kg, ahogy Te írtad. Ha 4 hónaposan 25, akkor pedig végképp nem lesz annyi. A felnõtt súlya 50-60kg között lesz valahol. Ezt garantálom. Ha kicsit kövéren lesz tartva, akkor elképelhetõ a 65kg, de csökken a kutya élettartama és egészsége.
Én is fogtam Medvebergi kutyát, még közös kép és videó is van az enyémrõl és Buxáról. A méretük nem azon múlik, hogy ki mit "fogott" és kivel "beszélt". :) Én se azt mondtam, hogy általános a 70 kilós (ezt már te próbáltad bele magyarázni abba amit írtam), de van.
Igen, elég közeli látásból. :-) Mint írtam, medvebergi kutyákat fogtam, tapogattam, beszéltem a tenyésztõjükkel. A testvéreméknek leonbergijük van, egy másik tenyésztõtõl, akinek már 15 éve vannak ilyen kutyái. A harmadik tenyésztõt pedig 13 éve ismerek. :-)
OK, legyen igazad, nem látom értelmét ezen vitatkozni, fõleg olyannal nem, aki csak látásból ismeri a fajtát.
Mivel nekem nem hiszel, idéznék a 2012 októberi "A kutya" c. újságból: "A leonbergi óriás méretû kutya, de mindig elegánsnak kell lennie. Egy 80 kilós kannak is." /Kerekes Mária, FCI-nemzetközi küllembíró, leonbergi speciál bíró/ De ugyanebben az újságban más tenyésztõ is emleget 80 kilós kutyát, ami azért már tényleg nagyon felsõ határ és valóban nem jellemzõ.
Kíváncsi lennék ezekre a leonbergiekre. Ismerek néhány medvebergi kennelbõl származó kutyát, azok sem kicsik (75-82cm marmagasságúak), mégse nõnek meg 65-75kg-ra. Kétlem, hogy egy 70-75kg-os kutya sportos lenne... De mondom, szívesen megnézném õket. Akár fényképen, akár élõben.
A kalcium szerintem felesleges, mert csak lerakódik, ha sokat kap. A kajából elvileg meg kell kapnia, hacsak nem valami gagyi táppal eteted. Ha akkora mint egy németjuhász, akkor jó a méret. Mondom, tartsd szikáran, akkor majdnem biztos, hogy nem lesznek izületi gondok. Hacsak nem örökletesen hordozza. A gf600 jó, ha van pénzed rá. Ha nincs, az sem baj. Ha megfelelõ táplálékot kap (minõség, mennyiség), akkor jó lesz a kutyád.
A kérdező hozzászólása: Igen kalciumot és d vitamint. És nem duci most hosszra nött. Termetr kb mint egy németjuhász.
Csont erõsítõ alatt remélem nem kalciumot érted. Hanem a gf600 porcerõsítõt.
A kérdező hozzászólása: Kan és kap csont erösitöt.
4 hónaposan tökéletes a 23kg. A komondorom 4 hónaposan 27kg volt és szikáran volt tartva. A felnõtt kau átlag súlya szukáknál 40-50, kanoknál 50-60kg. Vannak kisebb és nagyobb méretûek. Extrém példányoknál elõfordul a 70kg-ot megközelítõ súly, de ez ritka. Vagy túlsúlyos. Leonbergit ne várjátok akkorára. Ismerek jó néhányat, a 60kg-ot is nagyon ritkán érik el. Tesóméké egy 77cm marmagasságú 52kg-os kan. Rajta kívül még ismerek néhány növendék és felnõtt kutyát, mindegyik ilyen 45-60kg között mozog.
Ha kan, akkor talán még éppen nem sok. Nekem ugyan leonbergim van, õ is 4 hónapos és 25 kiló. 70-75 kg-ra várjuk a felnõtt súlyát. Azért óvatosan etesd, inkább sovány legyen, minthogy tönkre menjenek az izületei! Egy KAU-nak azért "sportosabbnak" kell lennie. :)
Hajrá! :-)

24 hetes kismama vagyok. Azt mondta a védőnő, hogy vizesedek és az utóbbi egy hónap alatt felszedett 4kg-ból 3 víz és ne aggódjak. A lábamat nyomkodta. Én mégis félek, hogy mi lesz velem ha ilyen ütemben gyarapodik a súlyom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Akkor(24 hetesen)nekem is nagyon sok jött fel aminek szintén egy jó nagy része víz volt.Én nagyon sok narancsot ettem akkor és annak a víz és cukor tartalma nyomta meg a súlyom.Azóta reggel citromos vízzel kezdek és nem iszom meg 1.5 l-nél többet.Ebben minden folyadéknak benne kell lenni beleértve a levest kv-t..stb.Ne aggódj,meg fog állni egy kis idöre.Nekem akkor feljött 4 kg,de az azutáni tanácsadáson már csak 1 kg-ot mért.Ne aggódj. További boldog bababvárást.

Akkor(24 hetesen)nekem is nagyon sok jött fel aminek szintén egy jó nagy része víz volt.Én nagyon sok narancsot ettem akkor és annak a víz és cukor tartalma nyomta meg a súlyom.Azóta reggel citromos vízzel kezdek és nem iszom meg 1.5 l-nél többet.Ebben minden folyadéknak benne kell lenni beleértve a levest kv-t..stb.Ne aggódj, meg fog állni egy kis idöre.Nekem akkor feljött 4 kg, de az azutáni tanácsadáson már csak 1 kg-ot mért.Ne aggódj. További boldog bababvárást.
Szia, Hogyha rákeresel itt a vizesedésre, biztosan fogsz olyan választ látni, hogy a 1.5 L víz éppen talán arra elég, hogy az életfontosságú funkciókat ellássa vele a szervezet.Biztos nagyon rossz, és majd én is megtudom, de ne szúrj ki magaddal és a babáddal azzal, hogy porzik majd a veséd.Ha tényleg víz jött fel rád, az a szülés utéán le is megy.Amúgy sokat pihenj felpolcolt lábbal, és igenis igyál eleget. 17 hetes kismami
Én is vizesedtem, és az orvos, ennek ellenére azt mondta, hogy sok folyadékot kell inni. Nem a bevitt folyadéktól fogsz vizesedni. Amit tehetsz, hogy kerülöd a sót, és felpolcolod a lábadat. Nem szabad sokat ácsorogni, ülni egy helyben. Én szülés után 12 kg-val lettem könnyebb (rögtön másnap), ennek kb a fele víz volt.
Szia!Szerintem is több folyadékot kell bevinni, ha vizesedsz, ha nem.24 hetesen nem sok a 4kg szerintem, nekem a doki napi 3 liter folydékot írt élõ, mert nem ittam eleget és kevesebb volt a magzatvizem. Átlagban 2-2.5litert meg kell inni. A víz majd szülés után lemegy. Én gyengére fõzött gyümölcsteát iszok így nem gyülemlik fel annyi víz, és nem árt, mint a feketetea.Remélem segítettem: 22 hetes kismami
Egyetértk! igyál sokat! vizesedérse nekem írt fel a doki annó egy gyógyszert amit amíg szedtem szépen kordában tartotta a lábaimat :) de a termálvizes lábáztatás is jó. Két nap Hévizen, és minden fölös víz lemegy :) A só megköti a vizet, szóval, ha kevesebbet sózol, van esély, hogy nem rakódik fel több, de a sótlan táplálkozás sem teljesen egészséges... szóval pihenj, polcold, esetleg borogassd. és persze igyál sokat!
emerek!!!!!!a folyadékbevitel nem befolyásolja a magzat vizet.1.5 liter bõven elegendõ arra hogy meglegyen a szükséglet.A gyerkõc elveszi a szövetekbõl meg onnan ahonnan tudja a vizet.Nem jó a mamának sem meg a babának sem ha elõdémásodunk.1.5 liternél ne igyál többet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, aranyosak vagytok.Jó érzés, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával.


Mikor lesz a súlyom a régi?

62 kg voltam mikor teherbe estem 79 kilóval mentem szülni. Most 70 kiló vagyok és 7hete volt a császármetszésem. Szoptatni sajnos nagyon keveset tudok(kevés a tejem). Tudom, hogy szoptatás alatt nem lehet fogyózni, nem is fogok, de jók lesznek a régi ruháim egyszer még rám?

Legjobb válasz: Szia! Én az elsõt mikor vártam 52 voltam és 74kg mikor szültem a plusz 22 kg kb 1 év alatt ment le. A másodikkal 54-el kezdtem 69kg szüléskor. Most 5 hónapos és 60 kg vagyok. Õszre minden régi ruhám jó lesz remélem. Sajna már nem tudok szoptatni, de nem is fogyóztam, egyikkel sem. Türelem régi ruhát terem:)))

Szia! Én az elsõt mikor vártam 52 voltam és 74kg mikor szültem a plusz 22 kg kb 1 év alatt ment le. A másodikkal 54-el kezdtem 69kg szüléskor. Most 5 hónapos és 60 kg vagyok. Õszre minden régi ruhám jó lesz remélem. Sajna már nem tudok szoptatni, de nem is fogyóztam, egyikkel sem. Türelem régi ruhát terem:) ))
szia én úgy tudom, hogy normál esetben, az anyuka a gyerek 1 éves korára visszanyeri a szülés elõtti alakját. persze, ha nem szoptatsz, akkor idõvel tehetsz érte, hogy hamarabb, de azért szerintem törekedj arra, hogy szoptas, mert az jobb a babának.
Szia!Türelmesnek kell lenned én két szülésen vagyok túl és elmondanám sokat híztam mind a két ternességem idején.1éves korukig szopiztak és nem fogytam.Ez nem volt rám érvényes, hogy 1évet betõlti a gyerek visszamegyek a régi súlyomra(53kg).Az elsõvel 75kg voltam kellett egy jó két év, hogy visszamennyek az eredeti 53kg.A másodiknál is így jártam most 19 hónapos és 58kg vagyok nem fogyózóm szép lassan lemegy rólam nem erõltetem.Véleményem szerint az se jó , hogy az anyukák 2-3hónap allatt leadnak 10-25 kg.Nem tudom, hogy csinálják, de híszem, hogy biztosan jók lesznek rád a régi ruháid!Sok sikert és kitartást!
Szia! szerintem alkattól is függ én 59kiloval kezdtem aztán 77kiloval mentem szülni! nem fogyózok és nem is tornázok, mert még szoptatok (meg nem is kell) 4és fél hónapos a pici nekem is császár volt most szintén 59-60kg vagyok! nekem a szoptatás a fogyókura:) azt mondják, hogy szoptatás alatt kell minimum 2-3 kg plussz.nekem az már nincs de remélem még lesz tejem legalább 2hónapig!A lényeg, hogy ne idegeskedj és ne fogyózz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a választ, megnyugtattatok. Csak azt szerettem volna tudni, hogy hogyan készüljek anyagilag, új ruhatár?, szóval még van remény hogy a régi cuccaim jók lesznek rám.

Mi lesz ha nem fizetem be a súlyadót?

Legjobb válasz: kedves elso hozzaszolo inkabb tan teged:)hisz a sulyado...nem j:)vagy mar igen?/ne vedd sertesnek:)/

kedves elso hozzaszolo inkabb tan teged:) hisz a sulyado...nem j:) vagy mar igen?/ne vedd sertesnek:) /
Sujosan megbüntetnek. De a helyesírásod miatt.
sujos lesz ha nem XD
A jegyzõ határozatban kivonja a forgalomból az autót! Forgalmit, rendszámot bevonják!
Elõször forgalomból kivonás, majd ha nem fizetsz inkasszót tesznek a bankszámládra, ha van, és ha még így sem sikerül megkapniuk a pénzt akkor bírósági végrehajtónak adják át a tartozásodat, aki még a házadra is rá teheti a kezét, ill. minden ingó és ingatlan vagyonodra. Sajnos...

35 hetes vagyok a magzati súly 32 hetesnek felel meg, én tehetek róla? A papírra azt írták, hogy magzati retardatio, és kp mennyiségű magzatvíznél kevesebb, most mi lesz?

35. hét 1800g-os a kisbaba, teljesen kivagyok.

Legjobb válasz: http://www.timmermann.hu/index.php?m=mehen_beluli_retardacio Szia . Itt olvashatsz róla egy két dolgot..

http://www.timmermann.hu/index.php?m=mehen_beluli_retardacio Szia . Itt olvashatsz róla egy két dolgot..
a baba egy kicsit kicsi de ne aggodjal, felszedi a sulyat most fogja meg csak igazan mert mar ilyenkor csak a zsir megy ra! de a szuletesi sulya normal lesz ne aggodj!!
Ne aggódj! Az orvosok szeretnek felelõtlenül dobálózni ezekkel a szavakkal, h. retardált v. sorvadt. Én is ugyanebbe a cipõbe jártam pár héttel ezelõtt, amikor a 33. héten az orvosom rám hozta a frászt, h. retard a baba. Hozzá kell tennem, három hetenként jártam hozzá alkalmanként 6.000-ért, folyamatosan uh-ozta a babát, mindig kisebb vagyis vékonyabb volt, mint a nagykönyvben, de sem én sem az apukája nem vagyunk kövérek, sõt! Elmentem másik dokihoz (kettõhöz is) teljes mértékben megnyugtattak, h. semmi baj, sõt pont tegnapõ voltam 38 heti uh-on, átlagos közepes baba lesz, nem lesz nagy, de legalább könnyebb lesz a szülés. Tehát nyugodj meg!!!!!! Nincsen semmi baj!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Azt mondták a kórházba, kissebb esetben rákötnek infúzióra egy hétig, hogy ducibb legyen. Errõl mit tudtok?
Szia végül is mikor született meg a pici és mekkora sullyal? remélem jol vagytok Zsu
A kérdező hozzászólása: Bár megkésve:D, de egészséges 3330gr 55 cm kislányom született:D

Mitõl függ a baba súlya? Attól függ hogy mit eszünk? 31 hetes vagyok 4 kilót híztam és a doki azt mondta hogy most 1700 g körül van a baba! Lehet nagy babám? 165 cm vagyok és 56 kg-mal kezdtem. Remélem nem lesz 4 kg-os.

Legjobb válasz: Ha valaki terhességi cukorbeteg és nem tartja a diétát, akkor lehet túl nagy a baba, de amúgy nem befolyásolja az étkezés a baba súlyát. Emiatt nehogy koplalj terhesen! Én kicsi vagyok (160 cm és 46 kg teherbeesés elõtt), a férjem nagy darab és nagy súllyal született, terhességi cukros lettem, amíg ez nem derült ki, addig rengeteg édességet ettem, utána diétáztam, de a kalóriát bevittem nem szénhidrátból, tehát nem éheztem egyáltalán és a fiam így is csak 3090 gramm lett.

Ha valaki terhességi cukorbeteg és nem tartja a diétát, akkor lehet túl nagy a baba, de amúgy nem befolyásolja az étkezés a baba súlyát. Emiatt nehogy koplalj terhesen! Én kicsi vagyok (160 cm és 46 kg teherbeesés elõtt), a férjem nagy darab és nagy súllyal született, terhességi cukros lettem, amíg ez nem derült ki, addig rengeteg édességet ettem, utána diétáztam, de a kalóriát bevittem nem szénhidrátból, tehát nem éheztem egyáltalán és a fiam így is csak 3090 gramm lett.
én ma voltam ultrahangon 31+ 6 naposan, a baba becsült sulya 2087 g , eddig 5, 5 kg-ot hiztam. a doki azt mondta, nem lesz nagy baba... azt néztem, hogy 32 hetesen 2000 g- 2300 g körül vannak a babák. szoval a tied nem hiszem, hogy lesz 4 kg..de sztem még 3, 5 kg sem. persze ez majd a végén mikor kibujt tudjuk meg :D
32+3-nál becsülték a babámat 1909 gr-nak. Én 42 kg voltam 160 centihez mikor teherbe estem, a 32. héten +11kg-nál tartottam, a 40-ig 13 lett összesen. Én az utolsó idõben híztam nagyon keveset, aki pedig vékonyan indul neki a terhességnek, többnyire többet is szed fel, mert a szervezetnek ilyenkor kell a tartalék. A babám amúgy 40. héten született kerek 3 kg-mal. Nem voltam terhességi cukros, meg kifejezetten vizes sem. Amúgy a szülésnél nem az a leglényegesebb, hogy milyen súlyú a baba, hanem hogy mekkora a fejkörfogat.
szerintem nem attól függ hogy mennyit eszünk és a súlybecslés is tévedhet bizony néha sokat is. én rám rá ijesztettek mikor be kellett feküdnöm túlhordás miatt hogy készüljek fel hogy nagy baba lesz súlybecslésnél mondtak 4200gr-ot. de szerencsére csak 3500gr született és 54cm :)

Vajon mekkora babára számíthatok? Körülbelül mekkora lesz mikor megszületik, mekkora lesz a súlya?

A 26.-hetes uh szerint babám méretei! Bpd:69mm. HC:248 mm. AC:223 mm. FL 52 mm. Becsült súly:1051 gramm.

Legjobb válasz: Ezt nem lehet megmondani, maximum megtippelni, de mégis mi alapján? Ezek a méretek egy hajszállal nagyobbak mint az átlag babák szoktak ilyenkor lenni, de attól még egyáltalán nem lehet megmondani hoyg mi lesz a végén, mert nem egyforma ütemben fejlõdnek ilyenkor ababák, és ha genetikailag adott egy méret, akkor azt elééri akár hoyg is szólnak a statisztikák. http://www.szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=26 Minden jót, boldog babavárást!

Ezt nem lehet megmondani, maximum megtippelni, de mégis mi alapján? Ezek a méretek egy hajszállal nagyobbak mint az átlag babák szoktak ilyenkor lenni, de attól még egyáltalán nem lehet megmondani hoyg mi lesz a végén, mert nem egyforma ütemben fejlõdnek ilyenkor ababák, és ha genetikailag adott egy méret, akkor azt elééri akár hoyg is szólnak a statisztikák. http://www.szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=26 Minden jót, boldog babavárást!
Szia! Nekem 27 hetesen volt a babám 1490 gr. Most a 37 hetes uh szerint 3500 gr-ra becsülték, de mindig hozzá teszik, hogy +/- 250 gr! Az elsõ fiamat a 36. héten 2700 gr-ra becsülték, majd egy hét múlva megszületett 2400 gr-al
Nekem 26+1naposan: bpd 68, ofd 89, fl 47 és súly 900gramm. Õt átlagosnak mondják, azaz olyan papírforma szerinti a mérete. A te babád max 1héttel nagyobb a méretei alapján szerintem- és biztos nem lesz óriási baba, max az átlagtól kicsit nagyobb. Mondjuk sacc 3500-4000gramm között. De majd írd meg ha meszületik, hogy mekkora lett!! :)
Szia! Nekem a 27 hetes uh szerint a babám 1340 gr volt :) Kereken a 37. héten született meg 3210 gr-al :) Ahhoz képest, hogy 3 héttel elõbb érkezett azt mondták, hogy igen szép a súlya :) Ha végig pocakban maradt volna akkor elértük volna a kb. 4 kg-os súlyt. Nekem az már sok lett volna, így is eléggé nagy volt a téraránytalanság...nehéz szülés volt (hozzám képest volt nagy a babám, amúgy nem) :)

Holnaptól menzás leszek. :S És ugyebár az nem a fogyós kajákról híres. Viszont muszáj lesz ennem, különben éhen halok. Itthon nem ehetek, mert akkor anya rájön hogy ott nem ettem. Mit tegyek? ( csak súlyt akarok tartani)

Legjobb válasz: tesiórán lemozgod. a menzai kaják nem akkorák, hogy túlsúlyod alakuljon ki tõlük. a mai gyerekek nem a menzától híznak el, hanem a mozgásszegény életmódtól, a zsíros gyorséttermi kajáktól, félkész ételektõl, a sok édességtõl és a folyadékokkal bevitt rengeteg cukortól. ha ezeken fordítasz, garantáltan nem fogsz elhízni, és szép lesz a bõröd is.

tesiórán lemozgod. a menzai kaják nem akkorák, hogy túlsúlyod alakuljon ki tõlük. a mai gyerekek nem a menzától híznak el, hanem a mozgásszegény életmódtól, a zsíros gyorséttermi kajáktól, félkész ételektõl, a sok édességtõl és a folyadékokkal bevitt rengeteg cukortól. ha ezeken fordítasz, garantáltan nem fogsz elhízni, és szép lesz a bõröd is.
Egyél nyugodtan, hazafelé meg fuss öt percet. Azzal lemozgod azt a hatalmas extra kalória mennyiséget, amit bevittél. Meg ne a súlyod miatt aggódj, a lányok 90% elfogadná magát olyannak, amilyen, akkor sokkalta szebbek lennének. A szépség a belsõ kisugárzásból jön, nem abból, hogy 30 kiló, 16dk, és 45 gramm vagy. Ha szereted magad, mások is szeretni fognak :)
súlytartáshoz sztem tökéletes, max ha tészta meg társai vannak akkor kevesebbet kérsz belõlük ha van süti és nem kéred odaadod másnka am nemtom nálunk a menza állandóan fõzelék, hús, meg levse szóval sztem edd meg nyugodtan
lesz, csak nehéz megtalálni
lesz!
Lesz hát.Meg is unod õket.
Olyan nincs, hogy valaki megfelelõ kalóriabevitel, edzés és pihenés mellett ne hízna. A markáns orr akár még férfias is lehet, de ha nagyon ronda vagy, akkor marad a mûtét (bár évek óta nem láttam olyan embert, aki tényleg rászorulna erre). Magasságon nehezebb korrigálni, hordhatsz magasított cipõt, kompenzálhatsz valamennyit az öltözködéseddel, a frizuráddal és a testbeszédeddel is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!