Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz napok az (287 db)

Mikor leszek védet ha csutortokon el kezdem szedni a fogamzásgátlot? Akkor mikor leszek védet? Az orvos nekem azt mondta h 5. nap kezdjem szedni a tájékoztatoba 1-7 nap van irva akkor mikor szedjem?

Legjobb válasz: Ha az orvos 5. napot mondott, akkor az 5. napon kezd el. Nem tudom mi a fenéért tök ismeretlen, orvosi diplomával valószínûleg nem rendelkezõ embereket kell kérdezgetni, ha a doki konkrétan megmondta... Benne van a tájékoztatóban, hogy mikortól véd.

Ha az orvos 5. napot mondott, akkor az 5. napon kezd el. Nem tudom mi a fenéért tök ismeretlen, orvosi diplomával valószínûleg nem rendelkezõ embereket kell kérdezgetni, ha a doki konkrétan megmondta... Benne van a tájékoztatóban, hogy mikortól véd.
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdeztem mert egy héten 2 dokihoz is kellet mennem és mind a ketto másat mondot és még a tájékoztatoba is más van irva.
Abban, hogy mikor ideális elkezdeni, eltérnek az orvosi vélemények, épp ezért van a tájékoztatóban is ilyen tág tartomány megadva. Az 5. nap egy gyakori, fõleg a régivágású orvosok által javasolt kezdési idõpont. Mostanság többen javasolják azt, hogy már a menses 1. napján kezdjék el a tabletta szedését. Nekünk az egyetemen egy sokat tapasztalt prof. azt mondta, neki a legjobb tapasztalatai akkor voltak, amikor a páciensei a 3. napon kezdték el, ezért most már õ konzekvensen mindenkinek ezt ajánlja. A védettséget elvileg szinte azonnal kialakítja a fogamzásgátló, de azért ajánlott legalább az elsõ 2 hétben egyéb módszerrel (pl. óvszer) kiegészíteni a védekezést.

Mi lesz ma az egész napi menütök fogyni vágyók. Ki hány kiló cm és menyit szeretne fogyni?

Legjobb válasz: Szia. Én ettem már 2 kis fokhagymás pirítóst, rozskenyerbõl, light margarinnal. Ez volt 350 kcal. Ebédre: milánóit fogok enni 200 g-ot, ez szintén 350kcal. 5-6fele eszek húslevest, tészta nélkül, egy tányérral, ez kb. 200kcal lesz. Eddig 900kcal. Délután vagy este fogok még enni 1fõtt tojást, 90 kcal, valamilyen zöldséggel (még nem tudom:paprika, uborka). Tehát az egész napom úgy 1150 kcal lesz. De ez nem pontos, mert konyhai mérlegen mindig mérem a súlyt. Tegnap volt pont 2hónapja, h kezdtem fogyózni 88kg-al. Most 78 kg vagyok és 170 cm, lány. Még egy 10-12 kg-ot szeretnék fogyni és fogok is :) Persze mellette mozgok is minden nap!

Szia. Én ettem már 2 kis fokhagymás pirítóst, rozskenyerbõl, light margarinnal. Ez volt 350 kcal. Ebédre: milánóit fogok enni 200 g-ot, ez szintén 350kcal. 5-6fele eszek húslevest, tészta nélkül, egy tányérral, ez kb. 200kcal lesz. Eddig 900kcal. Délután vagy este fogok még enni 1fõtt tojást, 90 kcal, valamilyen zöldséggel (még nem tudom:paprika, uborka). Tehát az egész napom úgy 1150 kcal lesz. De ez nem pontos, mert konyhai mérlegen mindig mérem a súlyt. Tegnap volt pont 2hónapja, h kezdtem fogyózni 88kg-al. Most 78 kg vagyok és 170 cm, lány. Még egy 10-12 kg-ot szeretnék fogyni és fogok is :) Persze mellette mozgok is minden nap!
Én reggeliztem 4 szelet ropogós kenyeret, mozarellával és pulykamell sonkával, körözöttel (zsírszegény túróból), 311kcal Tízóraira egy kis db körtét és egy kis db savanykás almát ettem. Ez 124 kcal. Ebédre barnarizses rizottót készítek, grillezett sertés tarjával, 300 kcal. A délután folyamán vagy fõtt tojást fogok enni, vagy párolt sárgarépát, vacsorára pedig még nem tudom. Én eddig -3 kg-nál tartok, de még csak 3 hete csinálom a kúrát. Sportolok is mellette hetente minimum 4 alkalommal futok és erõsítek, 20-30 perc + 50 perc.
2-es vagyok. Még legalább 8 kg-nyi testzsírtól szeretnék megszabadulni.
162cm/56kg a karácsonyi +2 kilómat akarom leadni, utána meg erõsíteni reggeli: 30g zabpehely + 1db alma + 20g mazsola tízórai: 150g banán + 70g kefír ebéd: 2db tojás + 70g fõtt barna rizs (fõtten ennyi g) uzsonna: 125g sovány túró + 40g kefír + 1db kaliforniai paprika vacsi: 125g sovány túró + 40g kefír
Mikor hagyjátok már abba ezt az agymenést?
Azt képzeljétek el hogy hányan fogják majd ideírni délután 5 óra felé hogy "na látjátok, mi megmondtuk, már sötétedik is." :D Aztán 3 napig ülnek az atombunkerben miközben mi éljük a kis életünket.
a világvége azt jelenti, hogy: vége a világnak vége! nincs túlélõcsomag, nincs menedékhely....vége! tudod, mit jelent ez a szó? egyébként meg egy jó kis hiszti, meghülyítették vele az embereket, van mirõl írni.....
Nálunk már egy hete sötétség van, minden nap szinte a ahol vagyunk lámpát égetünk, mert olyan borus van odakint.
3 napig facebookozhatsz
Ha vége a világnak, neked is te hülye, akkor mindegy hogy sötét lesz-e vagy hideg, azt nem éled túl :-D
Majd meglátjuk...
Utolsó eszes.De nem 3 napig...
16:56 , te sem lehetsz túl eszes, amikor napfogyatkozás van, szerinted mi történik? Akkor jön létre, amikor a Hold pontosan a Föld és a Nap közé kerül. Pedig a Hold jóval kisebb mint a Nap. De ez az egész endoftheworld f*szság.
Köszi a linket.
Ááá...És csak ott állnak libasorba nincs semmi mozgás és ráadásul az a hatalmas napot eltakarja egy/vagy több naptól jóval kissebb bolygó?Gratulálok...
"hát ugy lesz 3 napig sötétség hogy az összes bolygó összeál vagyis egy pályán lesznek és eltakarják tõlünk a napot." Akkor javaslom tanulmányozd a bolygók mozgását ez ügyben. Itt egy grafikán az aktuális helyzetüket láthatod a naphoz viszonyítva. Fura lenne hogy csak úgy egy sorba ugrálnának az égitestek és a csillagászok nem tudnák elõre kiszámítani. Pedig erre már az idõszámításunk elõtt is képesek voltak. http://www.theplanetstoday.com/
Kérdezõ, te bejártál földrajzórára, mondd! Mégis szerinted melyik bolygók takarnák el a Napot? Várom a válaszaidat!
A kérdező hozzászólása: 22:10 hát ugy lesz 3 napig sötétség hogy az összes bolygó összeál vagyis egy pályán lesznek és eltakarják tõlünk a napot.
Ezt nézd meg, mert pontosan így fog bekövetkezni. Csak ebben a világban nincsenek kristálygömbök. http://indavideo.hu/video/Dragon_Ball_GT_40resz_cime_A_Fold_..
Lazítani, próbálj lazítani, Nem gyõzlek tanítani, Hogyan csináld, KELL EGY KIS ÁRAMSZÜNET, idõnként MINDENKINEK és aztán MEGINT MEHET MINDEN TOVÁBB!
Nem lépünk be a null síkba, csak map váltás lessz mert ez már unalmas. :3
mármint 21:11 :D
21:09 jót nevettem :D
Magyarázd már el nekem kérdezõ hogy hogy a búbánatba lehet 3 napig sötét???
állítottam, hogy három napig?

15 leszek fiú. Egy napon elkezdtem a meleg teman gondolkozni hogy mi lesz ha az leszek? Ez elmult csak neha jott elő ez a felelem. Par napja elhunyt az egyik csaladtagom es a baratnommel rendszeresen problemak vannak de szeretjuk egymast

Es mellesleg beteg is lettem.Elo jott ez a tema es nagyon beparaztam.mindenre kemenyedett akarmire.gondoltam,de nem allt fel .Sose voltak ilyen gondjaim de nagyon a lelkemre veszem a parazasokat.Sose volt jel homoszexualitasra,se kiskorban soha.de felek mert mindent bebeszelek magamnak.soha nem vonzodtam fiukhoz sehogy.csak baratilag.Szerintetek csak depresszios lettem,es mar bebeszelek mindent?????voltam szerelmes nagyon sok lanyba ovis korom ota..de felek.mit tegyek? ,Koszonom!(bocsanat az ekezetert)

Legjobb válasz: meg valami.folyton a szexen jar az eszem .mindegy hogy,es kivel..csak azon mar a maszturbacio sem segit es eleg ritkan csinalom..lehet a szex kene?!

A kérdező hozzászólása: meg valami.folyton a szexen jar az eszem .mindegy hogy, es kivel..csak azon mar a maszturbacio sem segit es eleg ritkan csinalom..lehet a szex kene?!
Szia! Elõször is tisztáznod kell magadban, hogy homoszexuálisnak lenni nem egy hiba, rendellenesség vagy betegség. Ha az is vagy, nem te vagy más tehet róla, hanem ilyennek születtél. Van aki szõke hajjal született, van aki meg homoszexuálisnak is. Majd ha eljön az ideje magadtól tudni fogod, hogy mit szeretnél, lehet, hogy egyfajta rosszkedv miatt kezdtél el ilyeneken gondolkodni, de ha már ide jutottál, gondolkodj raja : )
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaaszt, de en sose voltam az .egyszeruen csak lehet a kamaszkor ugye?!ugy hallottam megesik minden abba a korban.
Te jó ég nyugodjál le. Látszik mennyire ártalmas hogy már a csapból is az folyik hogy b*zik így b*zik úgy, fogadd el õket, mindenhol ott vannak, természetes, te is az lehetsz akár, minden 2. ember az (nem tudom honnan szedik). Na csak megállja a helyét az elméletem hogy csomó ember bemagyarázza magának! De nyugodj meg, feltehetõleg ha eddig nem voltál az, akkor nem lettél egyik percrõl a másikra az. Persze ezt neked kéne a legjobban tudni.Csak próbáld meg mindenféle pánik meg érzelmi zûrzavar nélkül hideg fejjel átgondolni a dolgot. Ebben a korban meg mindenre feláll ha az ingerre a gondolsz... Az már másik kérdés hogy minek vizualizálsz hozzá olyan dolgokat... Egyébként szüleiddel minden oké, vagy elváltak? Ha megkérdezhetem.

Tax freedom day idén mikor lesz? /Ez az a nap, amikortól már csak magunknak dolgozunk és keresünk, nem az államnak/

Romániában múlt héten volt.

Legjobb válasz: Freedeom life kellene nem csak 1 nap.Szabadság , diktatúra és egekig érõ nap nélkül. Egy Szovjet un... akarom mondani Európai uniós országban ez elvárható lenne.

Freedeom life kellene nem csak 1 nap.Szabadság , diktatúra és egekig érõ nap nélkül. Egy Szovjet un... akarom mondani Európai uniós országban ez elvárható lenne.
Ha belegondolsz hogy az állam közben folyamatosan adósságot termel, szerintem az idei tax freedom day csak jövõre lesz. Persze meg lehet tartani idén de csak hitelre. :D
Ne adj ötleteket, mert a végén bevezetnek valami Triple Tax Dayt minden hónap elsõ hétfõjére.
Ez viszont egy remek mutató, ami megmutatja, hogy mennyit is fizetünk az államnak. Talán eljön az idõ, amikor ez a nap az év elsõ három hónapjának valamelyikére essen. Az lenne a szép világ...
sokunknak ez a hétköznap.

Ha csak ovulációs tesztet csinálok akkor honnan tudom mikor lesz pontosan az a bizonyos termékeny napom?

Már van egy kislányom és szeretnénk egy kistestvért. Szeretnénk megpróbálkozni azokkal a házi praktikákkal amikkel reményeink szerint befolyásolható a baba neme. Természetesen attól még, hogy szeretnénk egy kisfiút még akkor sem hagyjuk ott ha lányra sikerül :) Sőt! Tudom, hogy az apukán is múlik, hogy egyáltalán tud-e fiút nemzeni. Szerencsére elsőre lánykánk született, de ekkor semmi tudatosság nem volt a dologban (csak sokszor simogattam a pocimat és kérleltem, hogy legyen lány hogy fésülhessem a hosszú haját :)Sőt! Kék szeme is lett pedig mindkettőnknek barna van, bár mindkettőnk családjában van kék szemű szülő. Ez a kívánságom is valóra vált.) Kisfiúhoz eddigi információim szerint 75%-os eredményt biztosít két módszer kombinálása: első: ha szódabikarbónás öblítés után fél órával jön létre az aktus második: ha azon a napon (de 24 órával nem több idővel előbb)próbálkozunk amikor a peteérésem van. Az első dolog tiszta... A második: Nem csináltam ovulációs naptárat hőmérővel mivel össze-vissza kelek fel és azt olvastam úgy nincs értelme. A menstruációm se 100%-osan pontos 28-31 nap kb de sajnos nem vezettem pontosan ezt sem mióta szültem. Hozzászoktam, hogy nem kell a terhesség alatt ... Szóval most pontosan csak az utolsó dátumát tudom. 3 hónap múlva szeretnénk belekezdeni a babaprojektbe, de nem tudom hogyan fogom megtudni pontosan azt a napot. A csík erősségétől? Ha ,,elrontom" és csak 2 nappal után lesz de pozitív az ovu. teszt akkor már lány fog foganni. Nem használtam még ilyen tesztet és szeretnék néhány próba hónapot amikor végig nézegetem, hogy hányadikán mi hogyan történik, de nem tudom mi az amivel biztosra mehetek. Van esetleg olyan teszt(esetleg digitális) ami előre jelzi melyik nap lesz peteérésem amikor próbálkozzunk? Köszönöm előre is tapasztalatokat, segítséget!

Legjobb válasz: Én ez alapján csináltam az ovutesztet, nekem bejött, megmutatta melyik nap van pé-m. http://www.fertinet.hu/ovulacios-lh-teszt Ha még van kérdésed ezután is, szívesen válaszolok (de a baba nemét nem tudom sikerül e így befolyásolni). :)

Én ez alapján csináltam az ovutesztet, nekem bejött, megmutatta melyik nap van pé-m. http://www.fertinet.hu/ovulacios-lh-teszt Ha még van kérdésed ezután is, szívesen válaszolok (de a baba nemét nem tudom sikerül e így befolyásolni). :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Megkérdezhetem neked milyen nemû lett a gyermeked? :) Mert azt olvastam az ovuteszt azt a hormont mutatja ki a vizeletbõl ami a peteérésért felelõs viszont ez jóval elõtte is már jelen van... itt van egy cikk arról amit Dr. Czeizel Endre több interjúban is elmagyarázott, hogy ezzel , , kísérleteztek" hogy 100 gyermeket tervezõ párt megkértek, hogy kövessék az utasításokat a szerint, hogy milyen nemû babát szeretnének és így kaptak 75%-os eredményt ami szerintem egész jó... feltéve, hogy a maradék 25 akár el is ronthatta az instrukciókat vagy a számolgatást... Csakhogy lányt 2-3 nappal elõtte kell, fiút aznap... az ovuteszt pedig 2.3 nappal elõtte is jelez...
A kérdező hozzászólása: Hú nagyon köszi a linket! Viszont valami nem tiszta. Jó, hogy már tudom, hogy van extraérzékenységû teszt. Viszont ez azt jelenti, hogy csak akkor jelzi, ha biztosan aznap van, vagy ez azt jelenti, hogy ha már picit is talál LH hormont akkor bejelez? :D Szóval akkor most ez pontosabb vagy pontatlanabb???
A kérdező hozzászólása: hopp... A cikk: http://tervezettbaba.hu/tudastar/fiut-vagy-lanyt-szeretnel :D
Elsõ babánknál mèg nem ovuteszteztem, de ott nem az ovu napján voltunk együtt, mert vizsgálat volt, épp inszem.re kèszültünk. Õ lány lett. Második alkalommal már teszteztem, ott pont ovukor voltunk együtt, de az a baba elment sajnos októberben. Most nem tesztelek, csak belevágunk, ez az elsõ próbálkozós hónapunk azóta. Az ovu teszt nálam a 13. Napon halványan 2 csíkos lett, majd a 16. Napra lett erõs pozitív. A 17. Napon újra halvány 2 csíkos lett. Tehát csak 1 nap pozitív, a többi nem. Azon a napon kell együtt lenni, amelyik pozitív. Elvileg az érzékenyebb teszttel is csak 1 nap lehet pozitív. Sok sikert nektek! Remélem teljesül a vágyad!

Heineken Balaton soundra kb mikor lesznek meg azok hogy melyik nap kik lesznek?

Meg még annyi lenne hogy az ilyen Fedde Le Grand,David Guettá-ra külön van korhatár vagy oda is bemehet bárki?

Legjobb válasz: 16 évesre gondoltam

A kérdező hozzászólása: 16 évesre gondoltam
A kérdező hozzászólása: amúgy köszönöm a válaszod
11. életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják. 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérõvel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak kísérõvel tartózkodhatnak ott. http://www.sziget.hu/balatonsound/info/hazirend_aszf
Mehettek 14 év alatti gyerekek is a sound-ra reggel is és este is?

Mikor lesz tiszta az erkölcsi bizonyítványom? 2008 augusztusában 30 nap fogházbüntetésem volt. Közmunkát változtatták letöltendővé.

Legjobb válasz: Harmadiknak: bárki kaphat erkölcsit, csak nem mindegy ,hogy van-e benne bejegyzés vagy nincs. ;-)

Harmadiknak: bárki kaphat erkölcsit, csak nem mindegy , hogy van-e benne bejegyzés vagy nincs. ;-)
Te már az ítélet jogerõre emelkedése napján mentesültél, onnantól kezdve kaphatsz tiszta erkölcsit.
Én úgy tudom hogy ha nem komoly büntetésért ültél akkor 10 év múlva elévül ! Pl: Ha csak valami büntetést nem fizettél be és ezért ültettek le akkor elévül 5 év után de ha rablás vagy más miatt akkor elvileg 10 év és utána tiszta vagy! Érdekes törvények ezek !
Nem tudom, mégis mi a ráknak pontoztátok le az utolsót, Õ ÍRTA JÓL.Kérdezõ erkölcsije már a szabadulás után tiszta volt.Ugyanis attól, hogy átváltoztatták, mert nem végezte el, az ítélet még közmunka maradt.Ami azt jelenti, hogy az ítélet jogerõre emelkedésekor mentesült.Ez benne van a Btk.-ban, el lehet olvasni.Hogy lehet ilyen hülyeséget írni, hogy soha nem fog tiszta erkölcsit kapni?A nyilvántartásban tényleg benne lesz még egy darabig, azt hiszem 5 évig, ebben nem vagyok teljesen biztos, de semmiképp nem örökre.A nyilvántartásba viszont szinte csak rendvédelmi, meg igazságszolgáltatásban dolgozóknál néznek bele, meg ha megint csinálsz valamit.Versenyszférában BÁRHOL ha az van odaírva, hogy feltétel büntetlen elõélet, kérdezõ büntetlen elõéletû, és mindenki, aki a Btk.megfelelõ paragrafusa szerint mentesült.Az erkölcsit is úgy kapja.
Én is úgy tudom, hogyha már volt fogházbüntid ráadásul 30 nap akkor már soha nem lesz, de azért egy jogászt megkérdeznék a helyedben. pl.: a jegyzõt ott ahol laksz.
Öhm... soha? :D
Egy pártfogó azt mondta egyszer, hogy az erkölcsi bizonyítványban akkor is benne lesz, hogy "büntetett elõéletû", ha már letelt a büntetés. Szerintem ez igazságtalanság, de a jog sokszor nem igazságos. Mindenesetre szerintem is kérdezz rá egy jogásznál erre.
Erkölcsit nem csak az kaphat aki büntetlen elõéletû? Ha nem így van, az elég rossz...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!