Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz legközelebbi (257 db)

Dél van. Mikor lesz legközelebb hogy a két mutató újra a 12sen lesz?

Legjobb válasz: Legközelebb éjfélkor lesz mindkét mutató a 12-esen.

Legközelebb éjfélkor lesz mindkét mutató a 12-esen.
Folyamatosan figyeld az órát! Akkor pontos választ kapsz.
Húú ezek a válaszok, ez már fááj. De a kérdés is...
Hogy #12-nek milyen igaza van... LOL Ha így vesszük, akkor egy nap 24 óra, 24 óra az 1140 perc. A Föld legnagyobb kerülete 40.000 km, vagyis legközelebb pontosan 40.000/1440 km-re nyugat felé lesz újra a 12-esen ;) Feltéve, hogy valahol az Egyenlítõ vonalán ücsörögsz.
Egyikbõl se?Akkor utazz egy repülõvel az idõzónák felé:)
A kérdező hozzászólása: hát ebbõl nem tudtam meg a választ...
A válaszom az atomnyi méretû 12-ben van, mert minden egyes mp.alá-mellé-fölé...odakarcolom a 12 -õt így mindig annyit is mutat.Amúgy én már szétröhögtem magam:) , lassan megfejtjük az idõutazást is:) .
"Ha a 12 es szám beteríti az egész számlapot, akkor tényleg egész nap 12.12-õt mutat, ugyanis hol a többi szám?" A példámmal csak arra akartam rámutatni, hogy az általad írt verzió attól függ, hogy mekkora számmal írják az óra számlapjára a 12-es számot. Ha kisebbel, mint amekkora a kismutató elmozdulása az idõ alatt, amíg a nagymutató a 12 perchez ér, akkor máris megbukott az általad #2-es válaszban írt verzió. "Az atom méretû számról meg soha nem látod meg hogy hogy a 2 mutató 12esen legyen.:) " Ha már ennyire szõrözünk: Olvasd el újra a kérdést: nem arról volt szó, hogy látjuk-e vagy sem, hanem hogy mikor lesz felette :)
A logikád nem rossz, csak matematikai szempontból hibás :) Képzeld el, hogy a 12-est akkorára írják, hogy beteríti az egész számlapot. Ebben az esetben a nap 24 órájában a 12-es felett mozog a mutató. A másik véglet, hogy a 12-es szám olyan pici, mint egyetlen atom. Ebben az esetben ha csak egy icipicit is elmozdul a mutató a 12-esrõl (12:00:01, egy másodperccel dél után), akkor már nem felette van. Megint más szempontból: vannak olyan órák, amelyeknél nem analóg megy a mutató, hanem egységeket ugrik egyszerre. Vagyis a percmutató egészed addig nyugalomban van, amíg a másodpercmutató át nem ugrik az 59-rõl a 00-ra - valamint az óramutató is csak akkor ugrik a 00-ról a 01 órára, amikor a percmutató átugrik az 59-rõl a 00-ra. Ebben az esetben is 59 másodpercig még egymáson áll a nagy és kismutató, miután elhagytuk a "pont dél" idõpontot. Tudom, hogy én mindig hibás vagyok:) !Ha a 12 es szám beteríti az egész számlapot, akkor tényleg egész nap 12.12-õt mutat, ugyanis hol a többi szám?Az atom méretû számról meg soha nem látod meg hogy hogy a 2 mutató 12esen legyen.:) És ha jól értelmezem a másodpercek miatt soha nem is lesz és nem is volt 12-12-õn a mutató!Megoldás:szétkapom az órát és délben egy két nano másodperccel megtartom az idõt a és vissza állítom a az atomi mutatóra, így is állandósul a 2 db 12-es:) !
Bocs, még nagyon reggel van. Javítás: szóval a kismutató persze, belelóg a 12-be, de a nagy már rég nem ott van, mint írtam. Így pedig nincs mindkét mutató a 12-n.
12:12-kor már nem "lóg bele" a nagymutató a kicsibe. Ugyanis az óra kettesétõl két beosztásnyival (= perccel) arrébb van. (12:10-kor van pont a kettesen, mivel két szám közötti távolság pontosan 5 percnyi idõt jelent.) A kismutató pedig egy óra alatt teszi meg a két szám közötti távolságot, így még mindig a 12-eshez van közel. Kb. 2:10 és 2:14 között van az, amit leírtál. Próbáld csak ki. :)
Ez így oké, de akkor se írja, hogy egymáson legyen a 2 mutató, tekergess egy órát, akkor is belelóg a 12 kettesbe a kismutató...
#2 esnek 12 óra 12 perckor már elmozdult a kismutató a 12 rõl egy picivel kérdezõnek: léteznek 24 órás mutatós órák, ezeken a 12óra(dél) az nagymutató fent, kismuattaó lent
Érdekes egy kiírás:) , akár 12óra 12 perckor is lehet , hogy, mindkét mutató a 12-esen legyen.Szerintem az legközelebb:) .Maga a kérdés nem írja, hogy egymáson legyen a mutató.
Ne filózz ilyenen vegyé digitálisat

Mi történik hold- és napfogyatkozáskor? Mikor lesz legközelebb? És mikor lesz legközelebb csillaghullás?

Tegnap volt holdfogyatkozás :) láttátok? :) Bocsy a sok kérdésért :)

Legjobb válasz: igen , láttam , láttuk :D Holdfogyatkozás : http://hu.wikipedia.org/wiki/Holdfogyatkoz%C3%A1s Napfogyatkozás : http://hu.wikipedia.org/wiki/Napfogyatkoz%C3%A1s

igen , láttam , láttuk :D Holdfogyatkozás : http://hu.wikipedia.org/wiki/Holdfogyatkoz%C3%A1s Napfogyatkozás : http://hu.wikipedia.org/wiki/Napfogyatkoz%C3%A1s
A kérdező hozzászólása: * Bocsi

14 hetes km vagyok. Jövőhéten megyek a dokihoz akkor fog uh. -ni? Mire számítsak mikor lesz legközelebb uh?

Nemtudom mikor következne a legközelebbi uh ezért kérdezem.Már nagyon szeretném látni a picit!Ha mondom az orvosnak hogy csináljon akkor csinál szerintetek uh.-ot csak azért mert én úgy akarnám?Fogadott orvosom van.

Legjobb válasz: Nekem mindig csinál. Sajnos táppénzen vagyok, így az igazolás miatt elég gyakran kell visszamennem, akkor mindig mozizunk! ;) Hihetetlen, hogy akár 1 hét alatt is mennyit fejlõdik már! Nekem is most volt UH-om, a legközelebbi csak a 18.heti kötelezõ genetikai UH lesz. 15hetes kismama

Nekem mindig csinál. Sajnos táppénzen vagyok, így az igazolás miatt elég gyakran kell visszamennem, akkor mindig mozizunk! ;) Hihetetlen, hogy akár 1 hét alatt is mennyit fejlõdik már! Nekem is most volt UH-om, a legközelebbi csak a 18.heti kötelezõ genetikai UH lesz. 15hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igen egy hét alatt is mekkorát tud nõni.Olyan jó így követni hogy hogyan is fejlõdik.Az orvosomat hívtam nyakiredõmérés után és akkor mondta hogy 2-3 hét mulva menjek, de végülis arrol nem volt szó hogy fog e uh.-ni.Köszönöm a válaszod.


Mikor lesz legközelebb terraPlaza? Mármint a Februári után.

Legjobb válasz: Általában a a terra napján, vagy azután pár héttel már kiderül, ha utánajár az ember. De legközelebb kb októberben lesz.

Általában a a terra napján, vagy azután pár héttel már kiderül, ha utánajár az ember. De legközelebb kb októberben lesz.
A kérdező hozzászólása: ok köszi :) És van valami hasonló jellegû börze?
http://terrarisztikabudapest.hu/ Április 14 de ez valamivel kisebb börze lesz.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :)
májusban lesz, sztem május közepe, mindig ugy szokott lenni, de 2 napos lesz :) én már alig várom azt is! :)
A kérdező hozzászólása: valamelyiket meg kellene céloznom :D am köszi :)
Országos Kisállat- és Növényvásár a Petõfi Csarnokban Február 25 - 26-án 10-18 óráig

Mikor lesz legközelebb az ARMAGEDDON BECSAPÓDÁS? és hány évente hal ki egy élő faj? Mondjuk emberi faj dino faj.

Legjobb válasz: A legközelebbi armageddon augusztus 32-ére várható.És naponta halnak ki élõ fajok, csak egy másik univerzumban.

A legközelebbi armageddon augusztus 32-ére várható.És naponta halnak ki élõ fajok, csak egy másik univerzumban.
De a Tesco marad, ugye?
A kérdező hozzászólása: lol válasz 1 :D
Hát ja csak úgy sül az értelem a kérdésrõl.
A viccet félretéve, a nagy kihalások idõpontjait nagyjából ismerjük. A legismertebbek: 230 millió éve, 65 millió éve (dinoszauruszok). Ezek közül a másodikat nagy valószínûséggel becsapódás okozhatta, bár vannak ellenvélemények is. Az elsõt nagymértékû vulkáni tevékenység, aminek a kiváltó oka egyes tudósok szerint szintén üstökös- vagy kisbolygó becsapódás volt. Sok más becsapódás is volt, amirõl tudunk, és rengeteg nyomait eltüntette már az erózió, a kéregmozgások, a növényzet. A következõ becsapódás idõpontját nem ismerik, de sok ezer ún. "földsúroló" objektumról tudunk jelenleg is. Ezeket a csillagászok, amatõrcsillagászok folyamatosan figyelemmel kísérik . A legesélyesebbnek jelenleg az Apophis nevû kisbolygó tûnik, valamikor 2040 körül (nem emlékszem pontosan a dátumra), de ennek is elhanyagolhatóan kicsi a valószínûsége, egyelõre felesleges izgulni miatta. A fajok kihalásáról meg annyit, hogy ez naponta megtörténik, csak nem olyan látványos, mintha becsapódás okozná. Az Amazonas menti esõerdõk irtása, az Aral- tó kiszáradása, az élõvizek szennyezése, a ragadozómadarak mérgezése, a mezõgazdasági gyomirtózás, az orvvadászat, stb. mind ezt eredményezi. Éppen néhány hete jelentették be egy orrszarvú- alfaj végleges eltûnését, valahol Indonéziában. Az utolsó példányokat is levadászták az orvvadászok.

"Halott könyvtár" kiállítás mikor lesz legközelebb?

Akik esetleg nem tudják, mi ez:

Legjobb válasz: ott a válasz a linked alatt, az OSA facebook oldalának a címe. legyél a rajongójuk és olvasgasd. egyébként pedig a halott könyvtár olyan könyveket jelent, amiket nem olvastak. ha megnézed szintén az általad adott linket, akkor láthatod, hogy ott van egy lista ezekrõl a könyvekrõl. kinézel valamit és a legközelebbi nagyobb könyvtárban megkérdezed, hogy megvan-e.

ott a válasz a linked alatt, az OSA facebook oldalának a címe. legyél a rajongójuk és olvasgasd. egyébként pedig a halott könyvtár olyan könyveket jelent, amiket nem olvastak. ha megnézed szintén az általad adott linket, akkor láthatod, hogy ott van egy lista ezekrõl a könyvekrõl. kinézel valamit és a legközelebbi nagyobb könyvtárban megkérdezed, hogy megvan-e.
A kérdező hozzászólása: :D na szép, pedig én nem szoktam ilyen szétszórt bolond lenni... köszönöm a választ! :)

Mikor lesz legközelebb Jóban Rosszban szereplőválogatás?

Tudom,hogy most volt ... arról már lekéstem.. De mikor lesz legközelebb vagy hogyan tudok utána nézni hogy mikor lesz? Köszi:)

Legjobb válasz: Hát mivel most volt, ezért valószínûleg majd csak késõbb lesz. Erre a mûsor készítõi tudnak csak érdemben válaszolni, már ha õk tudják egyáltalán elõre, hogy mikor lesz. De mivel most volt nemrég, én abban sem lennék biztos, hogy õk tudnak konkrét idõpontot.

Hát mivel most volt, ezért valószínûleg majd csak késõbb lesz. Erre a mûsor készítõi tudnak csak érdemben válaszolni, már ha õk tudják egyáltalán elõre, hogy mikor lesz. De mivel most volt nemrég, én abban sem lennék biztos, hogy õk tudnak konkrét idõpontot.

Horse Evolution Show mikor lesz legközelebb? Mikor kezdik?

Legjobb válasz: Tudtommal még nincs fix idõpont, de biztos lesz. Próbálj érdeklõdni facebook-on.

Tudtommal még nincs fix idõpont, de biztos lesz. Próbálj érdeklõdni facebook-on.
A kérdező hozzászólása: nincs facebookom, de azért köszönöm.

Miskolci Semmelweis Kórházban mikor lesz legközelebb szülőszoba látogatás?

Aki volt már, leírná,hogy milyen volt? Előre be kell jelentkezni?

Legjobb válasz: Hello. Ha jol emlekszem, minden honap utolso csutortoken van. Ha a korhazat felhivod a szuleszeti reszleget kered es ok pontosan megmondjak, mikor lesz. Apa is mehet. Kb. 1 orara szamits. Nem kell bejelentkezni. Megmutatjak a szuleszetet es a gyerkocok reszleget is, ahol furdetik oket. Meg a ti szobatokat is.

Hello. Ha jol emlekszem, minden honap utolso csutortoken van. Ha a korhazat felhivod a szuleszeti reszleget kered es ok pontosan megmondjak, mikor lesz. Apa is mehet. Kb. 1 orara szamits. Nem kell bejelentkezni. Megmutatjak a szuleszetet es a gyerkocok reszleget is, ahol furdetik oket. Meg a ti szobatokat is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!