Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz hol a (209 db)

Mikor lesz szinkronizálva a south park 13. évada? Vagy már szinkronizálva van? Ha ige nakkor hol?

Legjobb válasz: szinkronizálva van már rég, azt nemtudom hogy hol de már láttam mind:D

szinkronizálva van már rég, azt nemtudom hogy hol de már láttam mind:D
A kérdező hozzászólása: kösz, és hol látad?

Tanultok már szóbelire? Nektek mikor lesz? Hol tartottok? Kidolgozzátok a tételeket?

Legjobb válasz: Nekem most volt meg az emelt szóbelim. Töri közép írásbelire szóbeli tételekbõl tanultam, úgyhogy azokat tudom. Még angolom lesz, de arra nem igazán fogok készülni... :)

Nekem most volt meg az emelt szóbelim. Töri közép írásbelire szóbeli tételekbõl tanultam, úgyhogy azokat tudom. Még angolom lesz, de arra nem igazán fogok készülni... :)
21-23-áig lesz, angol és infó közép. Még nem tanultam semmit, az infó ki van dolgozva, de ennyi :D

Sehol nem találom, hogy mikor lesz Pécsen a finn Mikulás? Meg, hogy hol lesz?

Legjobb válasz: Ha ez megnyugtat, én sem találok róla infót. Az ilyesmit valahogy sosem közlik elõre. Azt sem tudtam elõre, amikor Pestre megérkezett. Kíváncsi lennék, hogy az az ovis csoport honnan értesült róla (mivel ha ezt nyilvánosságra hozták volna, akkor biztos, hogy sokkal több gyerek lett volna kint). Szerintem ezt elõre csak a bennfentesek tudják.

Ha ez megnyugtat, én sem találok róla infót. Az ilyesmit valahogy sosem közlik elõre. Azt sem tudtam elõre, amikor Pestre megérkezett. Kíváncsi lennék, hogy az az ovis csoport honnan értesült róla (mivel ha ezt nyilvánosságra hozták volna, akkor biztos, hogy sokkal több gyerek lett volna kint). Szerintem ezt elõre csak a bennfentesek tudják.


Ma mikor lesz látható a hullócsillagok? Még nem láttam eddig. és ez égen minden hol vagy csak 1 helyen?

Lehet h holnap vagy holnap után nem lesz tiszta az id? és akkor most mint semikor

Legjobb válasz: Bárhol lehet és 23:00 után (vagy hajnalban, mondjuk 02:00-ig) érdemes õket nézni.

Bárhol lehet és 23:00 után (vagy hajnalban, mondjuk 02:00-ig) érdemes õket nézni.
A kérdező hozzászólása: akkor kimegyek majd :D csak hideg van kint :S Takarót viszek :D

Mikor lesznek fent a 2010-es TF-napok képei és hol?

Illetve a "házasságkötés" képeit hogy szerezhetem meg?

Legjobb válasz: fel kell törnöd a Nasa szerverét hogy bejuss az adatbázisba ha ez megvan akkor rácsatlakozol arra a mûholdra amelyik abban az idõpontban a legközelebb volt hozzád és letöltöd a készített képeit

fel kell törnöd a Nasa szerverét hogy bejuss az adatbázisba ha ez megvan akkor rácsatlakozol arra a mûholdra amelyik abban az idõpontban a legközelebb volt hozzád és letöltöd a készített képeit

Mikor lesz Miskolcon a Kutatók éjszakája? És pontosan hol?

Legjobb válasz: Bp.: szept. 28. De nézd meg a honlapjukat. írd be goggle-ba és kijön.

Bp.: szept. 28. De nézd meg a honlapjukat. írd be goggle-ba és kijön.

Szegeden a Cserepes soron tényleg szokott lenni hétvégente kirakodósvásár? És Szeged közelében mikor lesz, hol kirakodósvásár?

Legjobb válasz: Nem csak hétvégén van, hanem hétfõ kivételével minden nap. De már nem olyan nagy, mint régen volt. Info: http://www.cserepessoripiac.hu/index.php?lap=vasar

Nem csak hétvégén van, hanem hétfõ kivételével minden nap. De már nem olyan nagy, mint régen volt. Info: http://www.cserepessoripiac.hu/index.php?lap=vasar
Csak csináld a küldetéseket és mindent megkapsz.
Ha nem tudod visszavenni a földrõl a fegyvert, mert sokan vannak, a Villában van a fegyverszoba, ott van minden fegyver kirakva, amit már megvettél.
Még nagyon az elején jársz. Egy Lorenzo Medicitõl kapott codex pageben lesz a második penge összeszerelési útmutatója, amit LEonardonal kapsz meg, ha elviszed a cedoxet. KArdot, orvosságot, mérget, térképet, stb. a megfelelõ árusnál vehetsz, a térkép értelemszerûen jelöli õket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!