Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz hol (381 db)

Szlovákiai Magyar vagyok és beakarják vezetni az új nyelvtörvényt. És aki nem tud fyolamatosan szlovákul beszélni azt 5000 euróra megbirságolják. Lesz tüntetés ez ellen és elakarok menni de sehol nem találom hogy mikor lesz, hol kell azt keresni?

Legjobb válasz: Már volt tüntetés ez ellen, legutóbb a komáromi egyetemistáktól és a vártnál jobban is sikerült. A közelgõ tüntetésekrõl mindig szerezhetsz infót ( ha lesz ) a SZKi magyar oldalakon: bumm.sk , ujszo.com ,korkep.sk, parameter.sk stb.

Már volt tüntetés ez ellen, legutóbb a komáromi egyetemistáktól és a vártnál jobban is sikerült. A közelgõ tüntetésekrõl mindig szerezhetsz infót ( ha lesz ) a SZKi magyar oldalakon: bumm.sk , ujszo.com , korkep.sk, parameter.sk stb.
Megszólaltak a magyar testvéreink... Köszönjük!
Jól van.
Elég baj hogy nem voltál képes megtanulni egy ország nyelvét ahol felnõttél. Mások kimennek angliába és egy év elteltével folyékonyan nyomják a nyelvet és nemcsak alapszinten. Na de mindegy, te ennyire voltál csak képes. Viszont ha tudnád a szlovák nyelvet, képes lennél elolvasni a nyelvtörvény valós szövegét (szlovákul), és te is belátnád hogy nem annyira rettenetes dologról van szó, mint ahogyan azt egyes politikusok felfújják. Sehol nincsen a nyelvtörvényben az, hogy "aki nem tud fyolamatosan szlovákul beszélni azt 5000 euróra megbirságolják". A tény hogy nem tanultál meg szlovákul, pedig lett volna rá lehetõséged csak és csakis a te hibád. Elcsépelt lehet a mondás, de: Ahány nyelven beszélsz, annyi ember vagy. A nyelvtudásodat senki el nem veheti tõled, s hogy több nyelvet tudsz, az csak a javadra válik. üdv, egy másik szlovákiai Magyar
A kérdező hozzászólása: Egyszóval utálom szlovákiát eddig is utáltam de most mégjobban. Osztályommal azt találtuk ki, hogy mikor majd elkell kezdeni énekelni a tót himnuszt mi a magyart fogjuk énekelni XD
Ne utáld Szlovákiát, mert az a hazád! Utáld a politikusokat, akik ezt kitalálták! Egyébként mért nem akarjátok megtanulni az saját országotok nyelvét? Ha elmész Angliába dolgozni, ott is elvárják tõled, hogy tanuld meg a nyelvüket! A kisgyerekek könnyen tanulnak idegen nyelvet. Mért nem nõhetnek föl ugy, hogy 2 nyelvet beszélnek?
Hát igen, ezért lehetséges egy ilyen törvény... az aljanép miatt akik ahelyett hogy összefognának inkább játszák nagyokost és mocskolódnak! Kedves elõzõ, lehet hogy nincs benne hogy kötelezõ folyékonyan beszélni MÉG, de ha látják hogy ezt is mosolyogva lenyelitek (lenyeljük), akkor mi a garancia arra, hogy pár év múlva nem lesz benne???

Tanultok már szóbelire? Nektek mikor lesz? Hol tartottok? Kidolgozzátok a tételeket?

Legjobb válasz: Nekem most volt meg az emelt szóbelim. Töri közép írásbelire szóbeli tételekbõl tanultam, úgyhogy azokat tudom. Még angolom lesz, de arra nem igazán fogok készülni... :)

Nekem most volt meg az emelt szóbelim. Töri közép írásbelire szóbeli tételekbõl tanultam, úgyhogy azokat tudom. Még angolom lesz, de arra nem igazán fogok készülni... :)
21-23-áig lesz, angol és infó közép. Még nem tanultam semmit, az infó ki van dolgozva, de ennyi :D


Szegeden a Cserepes soron tényleg szokott lenni hétvégente kirakodósvásár? És Szeged közelében mikor lesz, hol kirakodósvásár?

Legjobb válasz: Nem csak hétvégén van, hanem hétfõ kivételével minden nap. De már nem olyan nagy, mint régen volt. Info: http://www.cserepessoripiac.hu/index.php?lap=vasar

Nem csak hétvégén van, hanem hétfõ kivételével minden nap. De már nem olyan nagy, mint régen volt. Info: http://www.cserepessoripiac.hu/index.php?lap=vasar

Mikor és hol lesz az OMEGA együttes 50. születésnapjára adott koncert?

Legjobb válasz: Ez egy országos koncertsorozat lesz, szimfonikus elõadásokkal. Azt nyilatkozták, hogy a Puskás Ferenc Stadion már nincs olyan állapotban, hogy ott még megvalósítható lenne egy nagy Omega-buli. Hangsúlyozta, hogy lesz egy kiemelt budapesti helyszín is, ahol 2012. szeptember 23-án zárulna a jubileumi Omega-év. HOGY HOL, arról még tárgyalnak. Ha már tudják, biztos megosszák a közönséggel!

Ez egy országos koncertsorozat lesz, szimfonikus elõadásokkal. Azt nyilatkozták, hogy a Puskás Ferenc Stadion már nincs olyan állapotban, hogy ott még megvalósítható lenne egy nagy Omega-buli. Hangsúlyozta, hogy lesz egy kiemelt budapesti helyszín is, ahol 2012. szeptember 23-án zárulna a jubileumi Omega-év. HOGY HOL, arról még tárgyalnak. Ha már tudják, biztos megosszák a közönséggel!

Hol és mikor lesz legközelebb bababörze?

Legjobb válasz: Ezen a linken megtalálhatod az aktuélis börzéket de egyébként mérc.22én lesz a nagy börze a BNV A pavilonjában! http://www.babanet.hu/hol-mi/borze.php

Ezen a linken megtalálhatod az aktuélis börzéket de egyébként mérc.22én lesz a nagy börze a BNV A pavilonjában! http://www.babanet.hu/hol-mi/borze.php
2010 dec 10 Sátoraljaújehely, Trefort 14:30
Sziasztok! Most írom össze a 2011-es bababörzék idõpontjait. Kérlek, ha te is tudsz egyet, akkor mindenképp írd meg nekem az elérhetõségét. Ha voltál már egyen, akkor azt, hogy hol voltál. Ezeket az <mail>[email protected]</mail> e-mailre várom. Itt olvashatod, hogy milyen börzék kerültek fel eddig a listára: http://www.babaruhadepo.hu/bababorze Iratkozz fel a blogértesítõre és havonta elküldjük neked a börzék idõpontjait, helyszíneit.

25 hetes kismamik, hogy érzitek magatokat? Fáj valamitek? Van már tejcitek? Hol fogtok szülni? Mi lesz a baba, és mi lesz a neve?

Nekem egy hete leszakad a derekam,és feszül rengeteget a pocakom,már menni is nehéz,pár napja van már tejem.A baba rengeteget mocorog,kinyomja magát sokszor!Már fejjel lefelé fekszik kb 2-3 hete.Nekem kislányom lesz és Zselyke lesz a neve! És székesfehérváron fogok szülni.

Legjobb válasz: De kis undi vagy...szegény nem nyavalyog, csak megosztotta miket tapasztal, és hogy hogyan érzi magát, és érdekli már ennyi idõs kismamik hogyan vannak. Egyébként kérdésedre válaszolva én még csak 23+4hetes vagyok, de a derékfájás már elsõ perctõl megvan(bár nálam a magyarázat, hogy még egy éve sincs hogy gerincsérvvel mûtöttek)ami nem kellemes, mert néha járni sem tudok, tejcsi nincs a picurka elég sokat mozog szerencsére fõleg ha megpihenek, bár amikor fõzök akkor is elég aktív és csak kajcsi után nyugszik meg. Nekem még eddig minden uh fejfekvésû volt amikor nézték. Debrecenben fogok szülni, kisfiú lesz és Bálint lesz a neve. Boldog baba várást:)

De kis undi vagy...szegény nem nyavalyog, csak megosztotta miket tapasztal, és hogy hogyan érzi magát, és érdekli már ennyi idõs kismamik hogyan vannak. Egyébként kérdésedre válaszolva én még csak 23+4hetes vagyok, de a derékfájás már elsõ perctõl megvan(bár nálam a magyarázat, hogy még egy éve sincs hogy gerincsérvvel mûtöttek)ami nem kellemes, mert néha járni sem tudok, tejcsi nincs a picurka elég sokat mozog szerencsére fõleg ha megpihenek, bár amikor fõzök akkor is elég aktív és csak kajcsi után nyugszik meg. Nekem még eddig minden uh fejfekvésû volt amikor nézték. Debrecenben fogok szülni, kisfiú lesz és Bálint lesz a neve. Boldog baba várást:)
ha már most így nyavajogsz, akkor mi lesz majd 39-40 hetesen?????
A kérdező hozzászólása: Szia.Nem , vidéki vagyok.Fvártól 20km-re lakom.És te???Lehet együtt leszünk bent!!!:) :) Én már alig várom hogy ott legyek hogy szülök....!!!Jó lenne már a kezemben tartani a kislányomat!!
Szia!! Én meg 28-ra!! Hát igen tikkasztó ez a meleg!! Nem nagyon mozdulok ki ha nem muszáj!!! Fehérváron laksz??
A kérdező hozzászólása: Szia.Én október 26 ra vagyok kiirva....!! Meg lehet bolondulni ebben a melegben......!!!!!
Szia! Együtt érzek veled, én is ebben a cipõben járok!! Te mikorra vagy kiírva?? Ugyanis én is 25 hetes vagyok és Székesfehérváron fogok szülni!!! Nálunk fiú lesz és Dávidnak fogják hívni!! Pihentess sokat!!
sziasztok, én 25 hetes vagyok, szerencsére a derekam még nem fáj, pedig elég hátfájós vagyok amúgy...Nekem most kb egy hete éjjelente a szeméremcsontom fáj elég kellemetlenül, gondolom tágul, vagy vmi ilyesmi lehet. Az én kis angyalkám is rengeteget mozog, pár napja már csuklani is éreztük :) Imádom. OKtóber 22.re vagyunk kiírva és Kecskeméten fogok szûlni. Kislányunk lesz (legalábbbis eddig ezt mondták, de olyanokat olvasok hogy kicsit már elbizonytalanodtam) és Amira nevet válaszottuk Neki.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT.LÁTOM NEM CSAK ENGEM GYÖTÖR A DERÉKFÁJÁS......!DINNYE ÉS SÁRGABARACK NÁLUNK SINCS ITTHOL ELÉG SOHA!:) PISILÉS ÉJJEL ÓRÁNKÉNT....NEM ALVÁS FÉL ÉJJEL!!!!:) MINDENKINEK SZÉP POCAKOSODÁST A HÁTRALÉVÕ IDÕHÖZ!!!
A kérdező hozzászólása: NEM NYAVAJGOK, AZ NYAVAJGÁS HOGY FÁJ A DREKAM??AKKOR NEKED MÉG BIZTOSAN SOHA ÉLETEDBEN NEM FÁJT SEMMID UGYE??ÉS NEM A VÉLEMÉNYED KÉRDEZTEM HANEM A TÖBBI KISMAMA FELÕL ÉRDEKLÕDTEM HOGY ÕK HOGY VANNAK.
27 hetes vagyok, tapsztalatok: leszakad a derekam (kaaszkorom óta lumbágós vagyok, tejcsi nincs, a babám izeg mozog és nagyon élvezem, még farfekvéses, de nem izglok van ideje megfordulni, pisilésben lepipálok egy versenylovat, dinnyébõl sosincs itthon elég, a savam pedig az egekben (vagy hajas baba, vagy szõrös, mint egy kismajom). A születésnapomra vagyok kiirva, októberben szülök Szolnokon. A nemét még nem tudom, de a nevek megvannak: Gergõ vagy Georgina. Szerintem sem nyavajogtál! Tuti, hogy a legtöbb "tünet" csak fokozódni fog, de amikor végre átöleljük a kisanyalkénkat ezek az emlékek elhalványodnak és megszépülnek! Boldog babavárást és babázást mindenkinek.
Én igaz 35 hetes vagyok, de a tünetetek amiket felsoroltál, bõven meg vannak, bár tejci az ég nincs, remélem majd beindul! Kitartást Neked!
Nekem nem fáj semmim:-) A pocaklakóm nagyon aktív:-) Még nincs tejem, de azt mondta a doki, hogy van akinek szülés után indul be, úgyhogy emiatt nem izgulok. Én még nem tudom mi lesz a pici neme, mert eddig nem mutatta, de remélem jövõ héten uh-on kiderül, ha nem akkor 3 hét múlva 4d-sen már tuti megtudom. Én Sátoraljaújhelyen fogok szülni, várható idõpontom okt.22. Jó babavárást!:-)
Szia!! Én 30km-re lakom F.vártól! Ha gondolod írj priviben és beszélgethetünk!!

Hol tudom megnézni a justin bieber koncerteket? Mármint hogy hol, mikor lesz

Legjobb válasz: beírod : Justin Bieber Believe tour és ott lesz

beírod : Justin Bieber Believe tour és ott lesz

Hol tudom megnézni, h Adam Lambertnek hol/mikor lesz koncertje, és hol lehet rá jegyet venni?

Legjobb válasz: Milyen koncertre akarsz te menni, mikor még új albuma sincs kiadva?

Milyen koncertre akarsz te menni, mikor még új albuma sincs kiadva?
Max. Queen koncertre tudnál menni...
A kérdező hozzászólása: nem konkrét koncertre gondoltam, hanem csak egy weboldalra, ahol, ha aktuális, meg tudom nézni a koncertinfót ;)
Nem értem mirõl beszélsz...hol akarsz olyasmit megnézni, ami nem létezik?
Egyébként ezt az oldalt tudnám neked ajánlani, itt mindent meg fogsz találni, és tudni. http://adamlambertdaily.com/
A kérdező hozzászólása: egy olyan oldalt keresek, ahol Adam Lambert aktuális koncertjeirõl van infó. ennél érthetõbben nem tudom leírni... köszi szépen a linket! :)
Itt írnak mindenrõl, koncertekrõl is, úgyhogy akkor ez tökéletes lesz neked:D

Mikor lesz a Battlefield3-hoz magyarítás és hol lesz letölthető és ingyenes lesz a letöltés?

Legjobb válasz: Ez jó kérdés. Én az Sg-n találtam 1x a BFBC2-hõz magyarosítást ami nagyon jó volt,de azt is csak véletlen találtam meg.Szóval ha lesz is akkor mázli kell majd,hogy megtaláld.De már én is várom.Am nem hiszem,hogy lesz,mert ez weboldalról megy és szerintem nehezebb ehhez magyarosítást csinálni.

Ez jó kérdés. Én az Sg-n találtam 1x a BFBC2-hõz magyarosítást ami nagyon jó volt, de azt is csak véletlen találtam meg.Szóval ha lesz is akkor mázli kell majd, hogy megtaláld.De már én is várom.Am nem hiszem, hogy lesz, mert ez weboldalról megy és szerintem nehezebb ehhez magyarosítást csinálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!