Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz ha nem (1509 db)

17 hetes terhes vagyok. Mióta tudom, hogy babánk lesz, szedem az elevitet, de ma elfogyott. Mi lesz ha nem szedem tovább? Lesz valami gond a babával, ha kihagyok 1 hónapot?

Legjobb válasz: Biztos sokan a torkomnak ugranának a válaszom miatt, de szerintem semmi bajod nem lesz, ha nem szeded tovább a vitamint. Sõt, semmi baja nem lesz a babádnak, ha egyáltalán nem szedsz vitaminokat. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, az elsõ vizsgálaton én kikértem ezekrõl a készítményekrõl az orvosom válaszát és õ egyáltalán nem javasolta egyiket sem. Azt mondta, nagy divat mostanában a magzatvédõ vitaminok szedése és születnek is sorban a 4-5 kg-os babák... Én rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam a terhesség alatt (termelõtõl vásároltam, nem a tescoban). Ha valamire szüksége van a szervezetednek, jelezni fogja!

Biztos sokan a torkomnak ugranának a válaszom miatt, de szerintem semmi bajod nem lesz, ha nem szeded tovább a vitamint. Sõt, semmi baja nem lesz a babádnak, ha egyáltalán nem szedsz vitaminokat. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, az elsõ vizsgálaton én kikértem ezekrõl a készítményekrõl az orvosom válaszát és õ egyáltalán nem javasolta egyiket sem. Azt mondta, nagy divat mostanában a magzatvédõ vitaminok szedése és születnek is sorban a 4-5 kg-os babák... Én rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam a terhesség alatt (termelõtõl vásároltam, nem a tescoban). Ha valamire szüksége van a szervezetednek, jelezni fogja!
Valóban azt mondják, nagyobb súllyal születnek a vitaminos babák, ez az én esetemben nem így volt, az elsõ fiam 3750 g volt( 42.héten), a lányom 3350 (40.hét), a pici fiam pedig 2750 (38.héten).Mindhátom császáros, így szülés szempontjából mindegy iy volt a súlyuk. Az elsõmnél én is ELevitet szedtem, aztán a lányommal Bérest, harmadszorra Pregnavitet, nem utolsósorban az ára miatt (jóval olcsóbb, mint az Elevit) Én mindenképp szedtem volna vitamint, a baba miatt is, meg magam miatt is, de egyáltalán nem muszáj, a dokim sem ragaszkodott hozzá Ninamina
Nekem is most fogyott el, én Gravidát szedtem. Megkérdeztem a dokimat, hogy vegyek e új dobozzal, elég drága sajnos. Azt mondta, hogy jelentõsége az elsõ 3 hónapban van, mert akkor alakul ki az idegrendszer, stb... A baba elveszi a szervezetedbõl, ami neki kell, a vérképed meg kimutatja, hogy mi hiányzik, és csak azt kell pótolni. Én nem veszek újat. A keményedések miatt szedem a Magne b6-ot, ha valami még hiányzik, azt meg a dokim majd megmondja. Eddig minden oké, fittek vagyunk mindketten. 20 hét alatt 2, 5 kilót híztam, a babám, most 290 g-os. Nem a vitaminoktól lesznek nagy babák, ez a legnagyobb hülyeség.
Szia! Semmi bajod nem lesz, változatos, vitamindús táplálkozással is meg lehet oldani, viszont én a tél közepén biztosan nem hagyatkoznék csak a zöldségre-gyümölcsre, biztosan szedném tovább a vitamint. Igazából neked is jó lenne, ha szülésre rendben lenne a vas, folsav, vitamin-"készleted", és nem vonná el az egyre növekvõ babád teljesen a szervezetedbõl. Nálam is a terhesség közepe felé kezdett kialakulni a hiány, pedig én végig szedtem az Elevitet, még szoptatás alatt is. Nekem égül pluszban kellett még vasat és folsavat is szednem. Azt meg egy kicsit unom, hogy nagy babák születnek a vitamintól. Kérdezném attól, aki ezeket írja, hogy honnan veszi? Olvasta valamelyik orvos-fórumon, esetleg a nõgyógyásza említette, vagy õ maga szült már Elevit mellet 5 kg-s babát? Az én fiam 40 hét + 5 napra született 3150 g-mal. Mindenkinek jó egészséget, üdv!
A baba súlyát elsõsorban a genetika határozza meg! Leginkább abból lehet következtetni, hogy mekkora lesz, hogy te és a férjed mekkorával születtetek. Egyébként semmi nem lesz, ha nem szedsz. Ha vérszegény vagy, úgyis ír fel a doki vasat!
Biztos, hogy nem lesz baj. Mondjuk én félidõig szedtem naponta, utána a 8. hónapig 2 naponta, és nem lett óriás babám (3330 gramm). De igazából a baba elvonja azt amire szüksége van, és a szervezetedben megvan minden vitamin, amire szüksége lehet. Én igazából magam miatt szedtem már a végén, mert eléggé sápadt lettem, fájtak az ínyeim, és valamiért nem kívántam a gyümölcsöket, így jól jött egy kis vitaminpótlás. De enélkül is szép és egészséges lesz a babód!
Semmi bajod nem lesz. Én nagyon rendetlen vagyok, és nehezemre esik nem elfelejteni a tabletták beszedését. Így nem is sokáig kísérleteztem a terhesvitaminnal. Szedtem folsavat, és változatosan táplálkoztam. Csudiszép és egészséges kisfiam született! :-))
Szia! Én a 14. hétig szedtem a terhesvitamint, Elevitet, akkor mondta az orvosom, hogy most már akár abba is hagyhatom. Kisfiam az átlagnál kicsit nagyobb súllyal, és hatalmas hosszal született: 3850 gramm és 60 centi. Ha változatosan és vitamindúsan táplálkozol, semmi gondja nem lesz a babádnak és Neked sem!

Most mi lesz? Nem fogadta el a tápszert? Mi lesz ha nem lesz elég tejem?

Esti szopi elõtt nem volt elég a tejem, nyûglõdött, rövid ideig szopizott. Megpróbáltam fejni utána, de semmi nem jött. Gondoltuk adunk neki tápszert most elõször és nem fogadta el, 10 percig próbálkoztunk, de nem kellett neki, beleszívott. Szerencsére volt fagyasztott tejünk, azt egybõl betolta. Mi lesz ha nem lesz tejem, soha nem eszi meg a tápszert? mOST 3 HÓNAPOS

Legjobb válasz: próbálj meg neki napközben is adni kicsit, hogy szokja az ízét... (esetleg szoptatás elõtt amikor tudod hogy nagyon éhes ) ha nem fogadja el, akkor próbálj ki másik tápszert... ne félj, olyan még nem volt hogy egy gyermek éhezzen amikor van otthon mit adni neki :) én amúgy 3 hónaposan a lányomnál elkezdtem már a hozzátáplálást, de igaz õ tápszeres volt mert nekem 4 hét után már nem volt semennyi tejem sem :/ kóstoltathatsz vele esetleg kis almalevet (1-2 kanállal csak) csak hogy megismerjen más ízeket is...

próbálj meg neki napközben is adni kicsit, hogy szokja az ízét... (esetleg szoptatás elõtt amikor tudod hogy nagyon éhes ) ha nem fogadja el, akkor próbálj ki másik tápszert... ne félj, olyan még nem volt hogy egy gyermek éhezzen amikor van otthon mit adni neki :) én amúgy 3 hónaposan a lányomnál elkezdtem már a hozzátáplálást, de igaz õ tápszeres volt mert nekem 4 hét után már nem volt semennyi tejem sem :/ kóstoltathatsz vele esetleg kis almalevet (1-2 kanállal csak) csak hogy megismerjen más ízeket is...
köszönöm a homeo golyó-s linkeket :) azt hittem a babának kell valamit valamire adni, de látom a szoptatós anyukáknak kell :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); szoptasd gyakrabban estefelé, pár nap alatt látszódnia kellene az eredménynek (3-4 nap). Ha ez után is gondok vannak (nekem nem jött be ez a fenti tanács), akkor én pl úgy csináltam, hogy reggel-délelõtt fejtem még pluszban szopik után, ez kb 40-50 ml lett, és ezt megkapta cumisüvegbõl az esti szopinál, szoptatás elõtt. Becummantotta, utána könnyebben tudtam szoptatni mert egy kicsit már lenyugodott és így jól is lakott. Késõbb, olyan hat hónapos kora körül már nem volt elég ez a napközben fejt mennyiség (meg rá is untam a fejegetésre rendesen), így hozzácsaptam a fagyasztós tejeket is, 20-30 ml adagokat. Aztán ahogy elhagytuk az uzsonna szopit (tejpépet kapott 6 hós kora után) úgy érdekes módon az esti szoptatásra elég lett a tejem, nem kellett pótolni. Persze ez csak két hétig volt, utána megint jöttek a fagyasztós tejek :) Nem voltam egy tejcsárda, de így megoldottam, hogy sokáig anyatejet kapjon a lányom. Késõbb, ha kell majd tápszer, esetleg, akkor pedig talán más fajtával próbálkozzatok, lehet az íze miatt nem tetszik neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, nagyon hasznosak voltak a válaszok!
re4. [link] Utrica Urens ch5 vagy Ricinus Communis ch5
Hívj fel egy szoptatási tanácsadót! 3 hónaposan növekedési ugrás van, akár óránként is kérhet pár napig cicit, hogy beálljon a kínálat. Tedd gyakran mellre. Lesz tejed, ne pánikolj. Homeopátiás gólyó Urtica urens D6 hígításban, More Milk kapszula, Laktoherb tea, Karamalz "sör" de min. 3 liter folyadék. A tej nem a szoptatások között, hanem alatta termelõdik! A nap folyamán változik a tej mennyisége és összetétele is: reggel több és hígabb estére kevesebb de zsírosabb laktatóbb! [link]
homeo golyó? az mi? (tényleg érdekel.. sose hallottam még róla) tény ha van teje valakinek felesleges még kóstoltatni nagyon, igazad van, de mivel én tápszereztem csak ezért elkezdtem ismertetni ízekkel ételekkel... mindennel a maga idejében amikor már lehetett :)
Én 3 hónaposan nem kóstoltatnék màst, csak anyatej és tàpszer! Sokszor cicire tenni, homeo golyók és sok folyadék. Nyugalom.
Pàr hete én is ezen pànikoltam. Még a cumisüveget sem fogadta el a tejemmel. Azutàn teltek a napok és örült éhes lett. Elfogadja màr a tàpot is. Igaz csakis a nestle start HA-t, a többi valahogy szemcsés...a pànikot is megérzi rajtunk. Nyugodtan beszèld meg vele amíg ordít. Nem lesz baj!
Ha mar tenyleg nem eleg a tejed probalgatni kinalgatni kell neki a tapszert.Az en 3.5 honapos babam se itta meg eloszor de minden nap adtam neki egy kicsit es igy kb egy het utan mar megitta.

Félek, hogy rossz lesz a tablóképem. Hogy legyek és mit csináljak a hajammal? Mi lesz, ha nem lesz jó képem?

14/L

Legjobb válasz: Legyen úgy, ahogy általában hordod, meg egy kis sminket rakhatsz magadra, de ne legyen nagyon extra változás. Ha nem lesz jó akkor csináltathatsz másnál utólag. A fényképész ért hozzá, majd beállít pózokba, nem olyan bonyolult.

Legyen úgy, ahogy általában hordod, meg egy kis sminket rakhatsz magadra, de ne legyen nagyon extra változás. Ha nem lesz jó akkor csináltathatsz másnál utólag. A fényképész ért hozzá, majd beállít pózokba, nem olyan bonyolult.
Szia.Én is igy voltam fényképezés elõtt, azon stresszeltem, hogy mi lesz, ha rossz lesz.Végül nagyon jók lettek.A fényképész több képet fog rólad csinálni, amik közül választhatsz és legalább egy jó biztos lesz köztük.A fényképész majd beállit, hogy hogyan elõnyös lennedNem tudom milyen hajad van, de én kivasalt hajjal és frufruval voltam. :) Nyugi, jók lesznek a képek, szurkolok. 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszi, szerintem kivasalom, frufrum már nincs, mert lenövesztettem, amúgyis mindig szétnyílt a hajam elõl.

Aki műcicit csináltat nem fél hogy mi lesz ha nem lesz pénze mikor újra ki kell cserélni az implantátumot?

engem ez tart vissza...hogy oké hogy amikor megcsináltatom, anyagilag jól mennek a dolgok, de mi van ha valami történik és 5 év múlva vagy amikor lejár nem tudom újra megcsináltatni.

Legjobb válasz: Hátha muszáj valamelyiket is választani (bár erre én nem dobnék ki pénzt, ha kapnék ennyit azt félre tenném, kocsira vagy lakásra) Akkor az orrmûtét, nem tudhatod 10 év múlva vagy szülés után lesz-e rá pénzed. A gazdasági válságra sem számított senki...

Hátha muszáj valamelyiket is választani (bár erre én nem dobnék ki pénzt, ha kapnék ennyit azt félre tenném, kocsira vagy lakásra) Akkor az orrmûtét, nem tudhatod 10 év múlva vagy szülés után lesz-e rá pénzed. A gazdasági válságra sem számított senki...
A melledet csináltasd még mert Az drágább.Cserélni még csak 15 évesen múlva kell, addigra csak sikerül rá pénzt szerezni.Ha a melledet mérete jobban zavar inkább Azt csináltasd még mert késõbb bánni fogod.
Ballagásra plasztikai mûtét, mint ajándék... Jézusom, mik vannak már O.o
Én a helyedben azt csinálnám, hogy megcsináltatnám, és minden hónapban félretennék annyi pénzt hogy 5 év múlva legyen elég a cserére.
Szia! Van olyan implantátum, amit nem kell cserélni! De, gondolom még a szülés/szoptatás elõtted állsz, így bármilyen is maga az implantátum a bõr ereszkedése miatt cserére szorul! Persze van ellen példa is! Az implantátum csere kevesebb pénzbe kerül mint az elsõ mûtét, persze az sem olcsó! Egyébként sok klinikán van részletfizetési lehetõség is, ez évek múlva is így lesz!
Ez ma már szerintem nem olyan furcsa, fõleg nagyvárosokban nem. Kérdezõ, én a helyedben az orrmûtétet választanám. Az egyszerûbb, nem is olyan drága és mellmûtétre meg majd spórolsz magadnak. Plusz azt megcsinálják és utána nincs vele több macera.
szia! nekem most 6 évesek, 10 évre adjak amugy, és akkor sem kötelezö kicserélni, ezekbe már olyan töltõanyagok vannak, ami zselé ha szétrepedne akkor se folyik szet a testedben. szülés utan csinaltasd meg vagy nem tudom tervezel e szülni.
Ja, az lemaradt, hogy a 20 éves idõtartamú implantátum mellett lesz idõd félretenni egy újra.
Tényleg vannak olyan implantátumok amik már szinte egy "életre" szólnak.. ha meg cserélni kell hát igen benne van a pakliban..lehet részlet fizetéssel is fizetni, szinte már minden klinikán.Ha esetleg nincs rá pénzed, anyuci vagy apuci fizeti..ha már ennyi pénzetek van.
Van olyan implantátum, aminek állítólag 20 év az idõtartama. Konzultálj több orvossal, több termékrõl és módszerrõl. Én a mellemet csináltatnám meg ha választani kellene. Az orromat sem szeretem, nagynak találom, de mindenki így ismer, és egy orrmûtét teljesen más arcot eredményez, és hiába nem szeretem az orrom, nem szeretnék egy másik arcot látni a tükörben. A melleimrõl viszont szívesen lemondanék nagyobb cicik érdekében... :) Igaz rajtam valamit segít a push-up, de A kosaras cicim van, ez push-up nélkül úgy néz ki, mintha egy óvodás kislány lennék. Fürdõruhát is csak kosarasat vehetek fel, hogy kinézzek valahogy, ezek a bandeau topok nevetségesen mutatnak rajtam.
A kérdező hozzászólása: sajnos az én "mellemet" push-uppal sem lehet turbózni :)
Inkább az orrodat. Ciciket tudsz turbozni pushuppal. Barátnõmnek 1 év után kellett cserélni tokzsugor miatt ki kellett csengetnie ujra csomo penzt.
A kérdező hozzászólása: Szeretnék majd szülni, de csak pár év múlva. Szóval akkor most inkább az orrom csináltassam meg?
A kérdező hozzászólása: még nem dolgozok :S ballagásra kapnám ajándékba vagy ezt, vagy orrmûtétet. viszont a melleimmel elégedetlenebb vagyok mint az orrommal és most nem tudom melyik mellett döntsek
Melleidet, ha ennyire zavar. Egyrészt, az orrplasztika megváltoztatja a teljes arcodat, másrészt a mellimplantátumot kb. 15 évente kell cserélni, addigra csak összegyûjtesz annyi pénzt.

Másnak is eszébe jut, hogy mi lesz, ha nem tudja megfelelően ellátni a babáját a születése után?

Én félek, mert nincs segítségem, a szül?k is távol laknak.Tudom, hogy egy id? után belejövök, de addig is mi lesz, ha felmerül valami probléma, és nem tudom mit kell tennem?:( Bennetek nincs ez az érzés?

Legjobb válasz: Sztem nem vagy egyedül ezzel! Egy kezdõ anyuka/elsõ gyermekes mindig aggodalmasabb lesz,mint aki már tapasztalt! Szerencsére nekem anyum itt lesz-óvonéni :o) Bár én babysitterkedtem évekig-volt mikor iker 22hós iker csajokra vigyáztam-mégis bennem van a "félsz"!Ami sztem természetes! Van egy barátnõm,aki kifejezetten nem kérte és nem is szerette volna anyuja,anyósa segítségét!Õ maga jött rá mindenre,szerinte ez így volt jó!Nem féltette semmitõl,nem vettek meg mindent,amit ilyenkor tanácsolnak(légzésfigyelõ,bébiõr,sterilizáló..) és a baba szépen növekszik,6hós,egészséges! Ne izgulj,bízz magadban! Biztos,h az eleje nehéz lesz-hazudik,aki azt mondja,h ment mint a karikacsapás! Boldog Babavárást és sok örömöt! Üdv: 36hetes Pocakos :o)

Sztem nem vagy egyedül ezzel! Egy kezdõ anyuka/elsõ gyermekes mindig aggodalmasabb lesz, mint aki már tapasztalt! Szerencsére nekem anyum itt lesz-óvonéni :o) Bár én babysitterkedtem évekig-volt mikor iker 22hós iker csajokra vigyáztam-mégis bennem van a "félsz"!Ami sztem természetes! Van egy barátnõm, aki kifejezetten nem kérte és nem is szerette volna anyuja, anyósa segítségét!Õ maga jött rá mindenre, szerinte ez így volt jó!Nem féltette semmitõl, nem vettek meg mindent, amit ilyenkor tanácsolnak(légzésfigyelõ, bébiõr, sterilizáló..) és a baba szépen növekszik, 6hós, egészséges! Ne izgulj, bízz magadban! Biztos, h az eleje nehéz lesz-hazudik, aki azt mondja, h ment mint a karikacsapás! Boldog Babavárást és sok örömöt! Üdv: 36hetes Pocakos :o)
Szia, én második babát várom. 37 hetes vagyok. Bennem nem ez van, hanem, hogy minden renden legyen vele, amikor megszületik. Pedig voltam annyi vizsgálaton, mégis rettegek. Hidd el, sokminden jön majd ösztönösen. Nem lesz könnyû, fõleg az elsõ 2-3 hét, de belejössz, és egy idõ után már minden kis rezdülését ismerni fogod.!!!Én például sokat "zaklattam" a védõnõmet, de mindig türelmes és segítõkész volt. Na megaztán itt vagyunk neked mi is. :) 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Nagyon aranyosak vagytok:) Azt már most tudom, hogy óránként írom majd ide a kérdéseimet :) De addig is a fele terhesség hátra van... Mindenkinek gyönyörû babavárást, és könnyû szülést:)

33 hetes vagyok és már nagyon félek a szüléstől. Mi lesz ha nem jutok el a kórházba és út közbe kipottyan a babám vagy ha nagyon fog fájni, mert sajnos nincsen fogadott dokim. Csak én tartok ennyire a szüléstől?

Legjobb válasz: Elõször is nyugodj meg,nem kell annyira félni a szüléstõl. Nagyon nagy szerencséd lenne,ha csak úgy kipottyanna az a baba:):)A kórházat gondolom Te ismered,hogy milyenek a dokik,biztos oka volt ha nem fogadtál,biztosan ellátnak normálisan ügyeletbe is(nálunk sajnos nem így van). Nem mondom,hogy nem lesz fájdalmas,de nagyon nagyon megéri.Meglátod életed legszebb élménye lesz a babád világra jövetele.Készülj rá örömmel boldogan,és ne rettegve.Minden jót,könnyû szülést. 3 gyerekes anyuka.

Elõször is nyugodj meg, nem kell annyira félni a szüléstõl. Nagyon nagy szerencséd lenne, ha csak úgy kipottyanna az a baba:) :) A kórházat gondolom Te ismered, hogy milyenek a dokik, biztos oka volt ha nem fogadtál, biztosan ellátnak normálisan ügyeletbe is(nálunk sajnos nem így van). Nem mondom, hogy nem lesz fájdalmas, de nagyon nagyon megéri.Meglátod életed legszebb élménye lesz a babád világra jövetele.Készülj rá örömmel boldogan, és ne rettegve.Minden jót, könnyû szülést. 3 gyerekes anyuka.
Ne aggódj, ez azért kicsit hosszadalmasabb folyamat annál, hogy csak úgy "kipottyanjon útközben".Azt nem tudom garantálni, hogy nem fog nagyon fájni, de ha lelkileg erõs maradsz és nem hagyod el magad, úgy könnyebb átvészelni.Nem a dokin múlik a dolog, mert a fogadott orvosban is lehet nagyon csalódni.Ne hagyatkozz másra, légy erõs és kitartó, ez a fontos. Sok sikert!
Biztos, hogy nem pottyan ki út közben, mert az elõjelek már jóval elõbb elkezdõdnek. Az elsõ szolíd fájásoktól több órád van még a baba megérkezéséig, de azért tervezzétek el, hogy hogy is fogsz bemenni: valaki bevisz kocsival? A szüléstõl mindenki fél, az a pár óra elég rossz, de túl van rajta az ember, és utána már örül a babájának. Az apás szülés segíthet a feszültség oldásában.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek...de én akkor is parázok 1 kicsit:)

Nem vettek fel koliba mi lesz ha nem jövök ki a lakótársakkal?

szóval így marad az albérlet de hát idegenekhez költözök oda . És mi van ha nem jövök ki velük jól vagy ők nem fognak bírni? Azért az nagy szemétség lenne ha elköltöznék mert hát akkor nekik nagyobbak a kiadások... Csak szeretnék mindenre felkészülni ha véletlen ilyen van.. 3-man vagy 4-en fogunk együtt lakni ketten nagyon jól ismerik egymást én meg egyedül vagy ha jön a 4. őt ismerem.

Legjobb válasz: Akikkel a koleszban egy szobában lettél volna, õket ismered? Ugyan is ott is megeshet, hogy mások ismerik egymást, és te nem õket... Szóval ott is fenn állhatna ez a helyzet. Szerintem az idõ megoldja, vagy ha nem is, legalább kiderül mennyire tudsz kijönni velük. Szerzõdést gondolom nem kötöttetek, hogy nem költözhetsz el, néha jó dolog, ha kizárod az empátiát és arra gondolsz, te mit szeretnél tenni. Ezenkívül szerintem intelligens emberek, ha nem is szimpatizálnak túlzottan, megtudnak élni egymás mellett különösebb balhék nélkül, ha a szükség úgy kívánja. Az extra esetekre van ott az, hogy pont szarsz bele nekik milyen lesz, ha kiállhatatlanok, és ellehetetlenítik az életed. Üdv.

Akikkel a koleszban egy szobában lettél volna, õket ismered? Ugyan is ott is megeshet, hogy mások ismerik egymást, és te nem õket... Szóval ott is fenn állhatna ez a helyzet. Szerintem az idõ megoldja, vagy ha nem is, legalább kiderül mennyire tudsz kijönni velük. Szerzõdést gondolom nem kötöttetek, hogy nem költözhetsz el, néha jó dolog, ha kizárod az empátiát és arra gondolsz, te mit szeretnél tenni. Ezenkívül szerintem intelligens emberek, ha nem is szimpatizálnak túlzottan, megtudnak élni egymás mellett különösebb balhék nélkül, ha a szükség úgy kívánja. Az extra esetekre van ott az, hogy pont szarsz bele nekik milyen lesz, ha kiállhatatlanok, és ellehetetlenítik az életed. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Csak attól félek hogy nehogy kisajátítsanak valamit.. pl ha nem tudnak hozni 3. asztalt.. akkor én is úgyanugy használhatom valamelyiket mint õk , de akkor mondhatom nekik ha ilyen van hogy én is fizetek az albiért és ne sajátítsák ki nem? De ez csak egy példa volt... Csak ha valami hasonló helyzet lenne véletlen..

Elsősorban nők véleményére lennék kíváncsi. Huszonéves pasi vagyok, eddig nem nagyon foglalkoztam a témával, mert okosabbnak gondoltam magam, de aggódom a méretem miatt. Mi lesz ha nem lesz jó a jövőben egy nőnek se?

Írtok privátot, leírom a paramétereimet. Igazából volt már 2 barátn?m, ?k nem mondták, hogy gáz lenne velem, de érdekelne mi igaz az itt látható kérdésekb?l, miszerint csomó embernek hatalmas a szerszáma.

Legjobb válasz: Már megint. Mikor fogjuk fel, hogy nincs jó farok méret. Mindenki kapott egyet, olyan mérettel, amivel. Az már az õ dolga, hogy ezzel mit tud tenni. Nekem sincs 19-20 centis, mint az itteniek 95%nak 16 évesen, de mégis megtudom oldani, hogy a nõ jól érezze magát. Az a lényeg a dologban a nõnek is. Lehet neked 30 centis is, ha nem tudod eljuttatni.

Már megint. Mikor fogjuk fel, hogy nincs jó farok méret. Mindenki kapott egyet, olyan mérettel, amivel. Az már az õ dolga, hogy ezzel mit tud tenni. Nekem sincs 19-20 centis, mint az itteniek 95%nak 16 évesen, de mégis megtudom oldani, hogy a nõ jól érezze magát. Az a lényeg a dologban a nõnek is. Lehet neked 30 centis is, ha nem tudod eljuttatni.
A hüvelynek a bejárathoz közeli része az érzékeny, tehát a nagyobb nem okoz nagyobb örömet.
Nem egy lényeges dolog, fõleg, ha az ember használni is tudja. Ha a nõre figyelsz és nem csak magadra, akkor mind2en jobban fogjátok élvezni a dolgot. Lehet hatalmas, de azt is lehet rosszul használni.
Mert szerinted micsoda? "Az én apukámnak nagyobb autója van." Ez megy 9 évesen, 16 évesen "az én farkam nagyobb, mint a tiéd"
Megmondjam õszintén? Fingom sincs, nekem mekkora, nem méricskélem, mert rohadtul nem érdekel, sõt még azokat a nõket sem, akikkel együtt voltam. Aki ezzel van elfoglalva, annak valami komplexusa van.
legalább olyan kellemetlen egy srácnak, hogy kicsi a pénisze, mint egy lánynak ha deszka a melle!
"Megmondjam õszintén? Fingom sincs, nekem mekkora, nem méricskélem" Ez de sz*r duma :D Én biztos vagyok benne, hogy nincs olyan férfi, aki életében egyszer sem mérte le :D
Látszik, hogy ennyit is értesz a dologhoz. Ha majd nõvel is leszel, akkor nem méricskéled. :)
00:57 Igen kamu. Nézz át az üzleti kérdésekhez, ott mindenki nettó 200e+-t keres havonta. Ez a 2 kb ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, mondom, hogy voltam már nõkkel. Csak akkor is, azt olvasom sok helyen, hogy még a huszonéves nõk is hatalmas brére vágynak :D
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam, hogy kicsi, csak nem is biztos, hogy nagy.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek.
A kérdező hozzászólása: Értem. Egyszerûen nonszensznek tartom, hogy az itt beíró srácoknak mind 18 feletti péniszük legyen. Ilyen nincs a világon :D Ez kamu?
Nem neked írtam, hanem a 10-esnek.

Mi lesz ha nem fizetem be a 6000 Ft-ot az MVK Zrt-nek?

Arra vagyok kíváncsi hogy megéri-e befizetni a bírságot mert már hallottam néhány olyat hogy nem mert nem történik semmi...

Legjobb válasz: Jajaja, semmi nem történik. Csak felszólítanak 1x hogy fizesd be utána kiadják a követelést adósságbehajtó cégeknek akik a profit miatt érdekeltek abban hogy fizess. Csak akkor már majd a 6000 lesz 40000 és ha nem fizetsz elárverezik a házat a fejed felõl. Aztán fizetheted még annak is a költségeit így lesz 6-ból 300000 ft. Jó játék, csak ajánlani tudom.

Jajaja, semmi nem történik. Csak felszólítanak 1x hogy fizesd be utána kiadják a követelést adósságbehajtó cégeknek akik a profit miatt érdekeltek abban hogy fizess. Csak akkor már majd a 6000 lesz 40000 és ha nem fizetsz elárverezik a házat a fejed felõl. Aztán fizetheted még annak is a költségeit így lesz 6-ból 300000 ft. Jó játék, csak ajánlani tudom.
Azért nem ilyen drasztikus, hogy az elsõ írja, bírósági végzés nélkül nem történhet semmi, csak úgy nem küldhetnek rád senkit. Viszont simán lehet belõle bírósági ügy egy idõ után, és akkor az már tényleg gáz, tehát ne kockáztasd ezt meg.

Kéttannyelvű gimnáziumba fogok járni szeptembertől. Milyen lesz az első óra amit angolul fogunk tanulni? Egyből angolul fog beszélni a tanár, mi lesz ha nem értem?

Legjobb válasz: az elsõ óra még csak bemutatkozásból fog állni, meg elmondja a tanár az általános tudnivalókat, de az is változó, hogy magyarul vagy angolul. a 0. évben megalapozzák annyira az angolt hogy megértsd a tanárt. minket is jól beijesztettek, hogy a töri milyen nehéz lesz, de közben nincs benne semmi különös( jó, nem azt mondom hogy mindenki 5öst ír, de 3asnál nincs rosszabb), hozzászoksz hogy angolul beszélnek hozzád. legelõször meg még kedvesebbek a tanárok, és nyugodtan visszakérdezhetsz. hány éve tanulsz angolul? melyik suliba mész?

az elsõ óra még csak bemutatkozásból fog állni, meg elmondja a tanár az általános tudnivalókat, de az is változó, hogy magyarul vagy angolul. a 0. évben megalapozzák annyira az angolt hogy megértsd a tanárt. minket is jól beijesztettek, hogy a töri milyen nehéz lesz, de közben nincs benne semmi különös( jó, nem azt mondom hogy mindenki 5öst ír, de 3asnál nincs rosszabb), hozzászoksz hogy angolul beszélnek hozzád. legelõször meg még kedvesebbek a tanárok, és nyugodtan visszakérdezhetsz. hány éve tanulsz angolul? melyik suliba mész?
Egyáltalán nem vészes, nyugi. Hidd el, senki sem úgy megy oda, hogy mindent ért. Azért vagytok ott, hogy tanuljatok. Ha valamit nem értesz, rákérdezel. Szép fokozatosan fogtok tanulni. (Bár az elsõ év vége felé már herótod lesz az angoltól, de késõbb vissza fogod sírni :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!