Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz hüvelyi (20 db)

Hogy történik a megtermékenyülés? Miután a hímivarsejt bejutott a hüvelybe onnantól milyen változások jönnek létre a szervezetben? És ha valakinek terhesen megjön, az miért van? Miben más az a menstruáció? Nyálkahártyával mi lesz? Stb.

Igen, jobban oda kellett volna figyelnem biosz órán. És arról is írhatnátok hogy két féle ciklusunk van, méhnek és petefészeknek, ha jól tudom. Köszi :)

Legjobb válasz: Amikor a hímivarsejtek bejutnak a hüvelybe, a fele elpusztul a savas kémhatásnak köszönhetõen. A megmaradtak fele szintén elpusztul a méhnyaknyáknak köszönhetõen. A maradék felét maga a méh nyírja ki. Csak a legerõsebbek jutnak el a petevezetékig (max pár óra alatt), és ott dekkolnak. 2-3 napig életképesek, de akár egy hétig is elélnek kivételes esetben. Ha épp kiszabadul egy pete, akkor megtermékenyítik. Pete bármikor kiszabadulhat, de a legnagyobb az esély rá a ciklusod közepén, kb egy héttel a vérzésed vége és két héttel a vérzésed elsõ napja után. Amint a pete kiszabadult a tüszõbõl, a visszamaradt tüszõ progeszteron-hormont kezd el termelni, ez a hormon fogja megvastagítani a méhnyálkahártyádat. Ha a pete megtermékenyül, onnantól fogva a 7-12 nap között be is ágyazódik ebbe a méhnyálkahártyába, és elkezd hcg hormont termelni. A hormon mennyisége naponta megkétszerezõdik, és amint átlép egy bizonyos értéket (25), a terhességi tesztek is ki tudják mutatni. Ez a beágyazódástól számított kb egy hét múlva, a fogatntatás után kb két héttel szokott elõállni, ekkor érdemes elõször tesztelni terhesteszttel. A kialakuló méhlepény progeszteront is elkezd termelni, ezzel átveszi a tüszõ (sárgatest) szerepét, ami lassan visszafejlõdik. Ha valakinek terhesen megvan, az sokkal kevesebb, rövidebb ideig tart, inkább barnás, mint pirosas, és azért van, mert a szervezet "emlékszik". Ha a petesejt nem termékenyül meg, akkor nem ágyazódik be. A sárgatest (a volt tüszõ)Ö abbahagyja a progeszteron termelését, ettõl a méhnyálkahártya leválik és vérzéssel távozik. A méhnek nincs ciklusa külön. Az összes ivarszerveidnek van egy db közös ciklusa, ami a vérzésed elsõ napján kezdõdik, és a következõ vérzésed elsõ napjáig tart. Teherbe esni bármikor eshetsz, mert petéd bármikor érhet, elég hozzá egy mnelegfront vagy egy orgazmus, a hímivarsejtek meg jó sokáig életben mkaradnak benned, akár egy hétig is. Simán elõfordulhat, hogy a vérzésed udoltó napján szeretkezel, és egy héttel késõpbb megfogansz. A terhességet csak biztos fogamzásgátlással tudod elkerülni, de 100%-os biztonságot csak a teljes önmegtartóztatás ad. :-P

Amikor a hímivarsejtek bejutnak a hüvelybe, a fele elpusztul a savas kémhatásnak köszönhetõen. A megmaradtak fele szintén elpusztul a méhnyaknyáknak köszönhetõen. A maradék felét maga a méh nyírja ki. Csak a legerõsebbek jutnak el a petevezetékig (max pár óra alatt), és ott dekkolnak. 2-3 napig életképesek, de akár egy hétig is elélnek kivételes esetben. Ha épp kiszabadul egy pete, akkor megtermékenyítik. Pete bármikor kiszabadulhat, de a legnagyobb az esély rá a ciklusod közepén, kb egy héttel a vérzésed vége és két héttel a vérzésed elsõ napja után. Amint a pete kiszabadult a tüszõbõl, a visszamaradt tüszõ progeszteron-hormont kezd el termelni, ez a hormon fogja megvastagítani a méhnyálkahártyádat. Ha a pete megtermékenyül, onnantól fogva a 7-12 nap között be is ágyazódik ebbe a méhnyálkahártyába, és elkezd hcg hormont termelni. A hormon mennyisége naponta megkétszerezõdik, és amint átlép egy bizonyos értéket (25), a terhességi tesztek is ki tudják mutatni. Ez a beágyazódástól számított kb egy hét múlva, a fogatntatás után kb két héttel szokott elõállni, ekkor érdemes elõször tesztelni terhesteszttel. A kialakuló méhlepény progeszteront is elkezd termelni, ezzel átveszi a tüszõ (sárgatest) szerepét, ami lassan visszafejlõdik. Ha valakinek terhesen megvan, az sokkal kevesebb, rövidebb ideig tart, inkább barnás, mint pirosas, és azért van, mert a szervezet "emlékszik". Ha a petesejt nem termékenyül meg, akkor nem ágyazódik be. A sárgatest (a volt tüszõ)Ö abbahagyja a progeszteron termelését, ettõl a méhnyálkahártya leválik és vérzéssel távozik. A méhnek nincs ciklusa külön. Az összes ivarszerveidnek van egy db közös ciklusa, ami a vérzésed elsõ napján kezdõdik, és a következõ vérzésed elsõ napjáig tart. Teherbe esni bármikor eshetsz, mert petéd bármikor érhet, elég hozzá egy mnelegfront vagy egy orgazmus, a hímivarsejtek meg jó sokáig életben mkaradnak benned, akár egy hétig is. Simán elõfordulhat, hogy a vérzésed udoltó napján szeretkezel, és egy héttel késõpbb megfogansz. A terhességet csak biztos fogamzásgátlással tudod elkerülni, de 100%-os biztonságot csak a teljes önmegtartóztatás ad. :-P
én nem tudok két ciklusról :-) a megtermékenyülés általában a petevezetõben történik, ahol a hímivarsejt találkozik az érett petével, már itt elkezd osztódni, és közben vándorol a petevezetõn a méhbe, ha odaér és megfelelõ a nyálkahártya, akkor a folytatja az osztódást és belekapaszkodik a nyálkahártyába. a hormonális változás ekkor kezdõdik, lehet pár csepp beágyazódásos vérzés, gyakorlatilag ettõl a ponttól tér el ez a ciklus egy normális menszesztõl. a beágyazódás fájdalommal is járhat, de van aki még ebbõl sem vesz észre semmit. a szervezet érzékeli, hogy "valaki" megkapasztkodott a nyálkahártyában és nem válik le, hanem tovább vastagodik, és a progeszteron szint emelkedésével védi a méhet és a terhesslget, ezzel együtt nõ a HCG szint és minden terhességi tünet elõfordulhat, innnentõl a klasszikus émelygõs-hányós-fejfásós jelek és a mell tünetei jelentkezhetnek. a beágyazódás kb. a megtermékenyülést követõ 3-4 nappal következik be, az, hogy mikor jelentkeznek a tünetek, az meg maximálisan egyén függõ. ha valaki menszeszel terhesség alatt az nem igazi mensrtuáció, hanem hormonszint ingadozás, vagyis nincs elég progeszteron és HCG még a szervezetben, hogy teljesen kizárja a vérzést, van akinél hormonnal pótolják, más esetben magától elmúlik, de sajnos vetélés is lehet belõle, az elemaradt mensi idején az elsõ három hónapban terhesen is lehetnek mensis tünetek, ilyenkor nagy a verzés és sajnos a vetélés kockázata is- ez attól függ, hogy mennyire válik le a nyálkahártyáról az emberió és petezsák. remélem elég részletesen válaszoltam

Mikor lesz már hüvelyi orgazmusom? Az anyukám azt mondta, neki csak az első szülés után volt. De én még nem akarok szülni. Mit csináljak?

Legjobb válasz: nem mindenkinek van hüvelyi orgazmusa sajnos:( keresd a G-pontod és izgasd azt ha azzal sem megy akkor elég valószínû h nincs

nem mindenkinek van hüvelyi orgazmusa sajnos:( keresd a G-pontod és izgasd azt ha azzal sem megy akkor elég valószínû h nincs
A kérdező hozzászólása: és elnézést kívánok, de a G-pont kábéra hol van? hol keressem? vagy ne én keressem inkább? mármint azt gondolom, hogy kábéra a hüvelyemben.
Kb-ra a hüvelyben valahol. Ezt így nem lehet leírni... vagy megtalálod vagy nem... Keresni kell. Az is jó, ha te keresed és az is ha a párod.
kábéra a hugyhólyagod alatt kábé.
Ha a G-pontodat keresed, ajánlom neked hogy írd be a Yortube.com-ra, hogy G-spot, és ott egy kis animációs film formájában bemutatja, hol is van. Nagyon szemléletes. Ha már úgy érzitek megvan, akkor a kedvesed középsõ és a gyûrûs ujjával végezzen a G-ponton határozott fel le nyomkodást, fontos hogy gyors legyen. És ha elég laza vagy, és az izgalmi állapotod is a csúcson van, akkor könnyen elérheted az orgazmust. Hajrá! Petranova
Akiket ismertem lányokat azoknak mindegyiknek volt, ha elég türelmes volt a pasijuk. A melegek terjesztik, hogy niincs mindenkinek.
Az utolsó hozzászólás téves. A nõknek mindössze 20%-a képes hüvelyi orgazmusra. Nekem sem sikerült még sosem, pedig benne vagyok a korban. Ha a kedvesed (esetleg saját magad) a csikló izgatásával el tud/tudod jutattni magad a csúcsra, akkor meg szerintem teljesen lényegtelen a dolog :) Ám ha nagyon zavar/foglalkoztat a kérdés, konzultálhatsz egy szexuálpszchihológussal is.
nekem magamnak sikerült elõször, pedig azt hittem már sosem lesz.Egyszer aztán már úgy kivántam egy kis játékot (:-)) hogy el is feleljtettem ezen gondolkozni , és láss csodát lett.Minden az agyban dõl el, és ne hidd el, hogy nem lehet minden nõnek, mert minden nõnek lehet, csak azok nyugtatják magukat ezzel akiknek nincs! (én is ezt tettem:-)

Szép estét mindenkinek! Mit éreznek a férfiak akkor amikor behatolnak a hüvelybe? A kérdésem nõknek szól de bárki válaszolhat rá. Szóval amikor bele élveztem a volt páromba, és nem termékenyül meg akkor a spermiumokkal mi lesz, nem lesz tõle baja?

Engem az érzés foglalkoztat, hogy milyen érzést vált ki amikor a fityma felhúzódik. Nekem a volt párom azt mondta a hüvely belsõ fala érzékeli a péniszt és így a makkot felhúzza, és így ingerli a makkot. Félre értés ne essék nem vagyok szûz csak nem tudom leírni az érzést, nem maga azt amikor az aktus megtörténik hanem az ki-be behatolás közötti ingerlése a pénisznek. Nekem azt mondta, mert kérdeztem tõle ne foglalkoztasson az engem, de mondtam neki, hogy érdekel. A Ha sokáig maszturbálok akkor lehetnek következményei? Ezt úgy értem, hogy lehetek-e impotens a jövõben? Csökkenhet-e a szex utáni vágyam ?

Legjobb válasz: Ez most hány kérdés? A spermiumok meghalnak, elfolyósodnak és a többi ragacsos váladékkal együtt kiürülnek a nõbõl.

Ez most hány kérdés? A spermiumok meghalnak, elfolyósodnak és a többi ragacsos váladékkal együtt kiürülnek a nõbõl.
Ez jópár kérdés egyben... "Mit éreznek a férfiak akkor amikor behatolnak a hüvelybe?": Azt mondtad volt már ilyen... "Szóval amikor bele élveztem a volt páromba, és nem termékenyül meg akkor a spermiumokkal mi lesz, nem lesz tõle baja?": Nem lesz tõle baja, szépen lassan kiszivárog. " Nekem a volt párom azt mondta a hüvely belsõ fala érzékeli a péniszt és így a makkot felhúzza, és így ingerli a makkot.": Csak hülyített, a vagina nem csinál ilyet. "A Ha sokáig maszturbálok akkor lehetnek következményei? Ezt úgy értem, hogy lehetek-e impotens a jövõben? Csökkenhet-e a szex utáni vágyam ?": Csinálhatod nyugodtan, nem lesz tõle bajod.
A spermiumok egy kis államot formálnak a hüvelyben mint a Vatikán.
Ahh, pont olyan a sötétség, mint amikor kinézek az ablakon.
"Mit éreznek a férfiak akkor amikor behatolnak a hüvelybe?" "A kérdésem nõknek szól..." Ezt az intelligenciát haver!! A nõk biztos érzik, hogy a pasik mit éreznek.. o.O
Muszáj volt egy kérdésbe beleírni 15-öt? Nem is értem igazán mit akarsz kérdezni.
" Mit éreznek a férfiak akkor amikor behatolnak a hüvelybe? A kérdésem nõknek szól..." Nem értem!
te egy igazi gyökér vagy
A gonosz kérdezõ bosszúból lepontoz mindenkit, micsoda bánat ért el most hirtelen =(
Már ne is haragudj, de olyan idétlen kérdés(eke)t tettél fel, hogy nem lehet normális válasz(oka)t adni rá(juk)!:D Mert mégis mit válaszolnál egy olyan kérdésre, hogy milyen érzés, ha viszket az orrod? Mit érzel? Hogyan írnád le? Hogyan érted, hogy mit érez a férfi, amikor behatol a hüvelybe, pláne, hogy a következõ mondat szerint a kérdés nõknek szól? Te mit éreztél, mikor behatoltál a partneredbe? "nem tudom leírni az érzést, nem maga azt amikor az aktus megtörténik hanem az ki-be behatolás közötti ingerlése a pénisznek." - ezt így ahogy van nem értem. Milyen érzést akarsz leírni? "Nekem azt mondta, mert kérdeztem tõle ne foglalkoztasson az engem, de mondtam neki, hogy érdekel" => hallgass rá, ne foglalkozz vele! Maszturbálástól miért lennél impotens? Nem tudom honnan vetted, de ez kb. az a szint, hogy a maszturbálástól megvakulhatsz vagy szõrös lesz a kezed. Szex utáni vágyad a maszturbálástól nem csökken. A hüvelybe kerülõ ondó nagy része távozik (kifolyik) a maradék nedvet viszont felszívja a hüvely fala. Így megfelelõ?:) (14-es voltam)
A kérdező hozzászólása: Szóval, hogy reagáljak a nem normális válaszokra. A válaszom nekik. Tehetnek egy szívességet. Nem tehetek róla , hogy a rendszer egymás mellé rakja a szöveget. Az értelmes válaszokat köszönöm. Az utolsó hozzászólás volt a legértelmesebb. Akinek meg nem tetszik a kérdés mi f..... rt kell hozzászólni ? Nem kötelezõ, és ha valaki feltenné a kérdést nem vagyok hülye és nincs semmi bajom. És az, hogy miért éreznek a férfiak amikor behatolnak , evvel nem azt akartam tudatni, hogy nem tudok dugni, hanem hogy érzés maga, ha nem tudod értelmezni a kérdést hát ülj újra iskola padba és vedd elõ a értelmezõ kézi szótárat. Amúgy az oldal azért van, hogy feltegyük a kérdéseinket, még ha valakinek értelmetlen és ettõl elromlik az estélye, nekem felmegy a pumpa az ilyen válaszok láttán.
My WTF-meter has just exploded
Ezt a kérdést elteszem emlékbe, komolyan mondom...
Hát bocsi, én azt a részt ragadnám meg, hogy "hüvely belsõ fala érzékeli a péniszt és így a makkot felhúzza" ... Nem tudom. Az én makkomat már nem húzza fel semmilyen hüvely, mert amikor betolom, már fel van húzódva! Feszesen áll, mint a cövek! Ismered a mondást? "Nem fér a bõrébe!" 44/F
A f aszomért kell engem lefárasztani csütörtök este 21.24 kor kérdezõ -.-
jót érzünk
XD
A kérdező hozzászólása: Igen köszönöm, és nem bunkoságból mondtam amit, csak ezt hozta ki belõlem, lehet hogy rosszul tettem fel a kérdéseket, vagy hibákkal, elismerem. Csak hirtelen jött ez a dolog és gondoltam felteszem. Az a rész hogy a kérdés nõknek szól azt nem oda akartam csak a rendszer nem fogadta el az egészet és át alakítottam csak elég rosszul , utólag is bocsánat mindenkitõl, ha az a kép alakult ki rólam meg kora barom ez a srác. Szóval elnézést mindenkitõl a rossz fogalmazásért, és az egyéb dolgokért
Szia A nekem a 36. héttõl nézi a doki.
Nekem a dokim minden hónapban 1 x, amikor mentem vizsgálatra megnézte, és felírta a könyvecskémbe h 3000.

14 éves vagyok és gyakran lesz a bugyimon fehéres nyálkás folyadék de sok, valamikor viszket is a hüvely, de nem tudom, hogy ez ellen mit tudnék tenni vagy valamilyen betegség e?

Segítenétek? Valaki tapasztalat? Tanács?

Legjobb válasz: Ha nagy mennyiségû a hüvelyi folyás és közben viszket is, akkor sanszos lehet egy hüvelyi fertõzés. El kell menni orvoshoz, mert a nem kikezelt vagy nem megfelelõen kezelt hüvelyi fertõzés igen komoly gyulladásokat is tud okozni.

Ha nagy mennyiségû a hüvelyi folyás és közben viszket is, akkor sanszos lehet egy hüvelyi fertõzés. El kell menni orvoshoz, mert a nem kikezelt vagy nem megfelelõen kezelt hüvelyi fertõzés igen komoly gyulladásokat is tud okozni.
Megint a 2. vagyok. Látod, most írtad, hogy nagyon érzed a viszketést. Ezért kell orvoshoz menni. Neked nem jobb ha egy szakember mond biztosat, mint ismeretlen internetes fórumozók látatlanban találgatnak?
A kérdező hozzászólása: De a viszketés sem mindig van hanem 1-2 naponta néha de akkor nagyon, és majdnem megõrülök.
3-as és 6-os válaszoló! Nyilván sokan tisztában vagyunk azzal, hogy a fehér folyás teljesen természetes dolog. Senki nem is ez miatt ajánlott orvost, hanem a viszketés miatt. Ami nem jár együtt fehér folyással, csak akkor, ha fertõzés, allergia vagy irritáció jelentkezik. Éppen ezért, hogy tisztázódva legyen, hogy miért van ez, ezért kell orvoshoz menni!
Mestruálsz már egyátalán?
Ha ez a peteérés környékén van / a menzesr elsõ napjától számított 12-14 nap tájékán/ és ilyen tojásfehérje állagú, kissé nyúlós akkor ez normális.
2. vagyok. Én is a viszketés miatt mondtam, hogy jobb lenne ha orvoshoz mennél.
A fehér folyás valóban normális, de a viszketés nem. Lehet, hogy fertõzés, de például allergia is okozhatja. Emiatt kéne elmenned orvoshoz.
Szerintem ez szinte mindenkinél elõfordul. Nekem is volt. Egyik felvilágosító órán beszéltek errõl, és úgy emlékszem azt mondták, hogy ez "fehér folyás" és normális dolog. De menj el egy nõgyógyászhoz, és kérdezd meg, ha biztos akarsz benne lenni.
Jobb lenne ha orvoshoz mennél.
2 naponta nagyon. Az épp elég. Nem kéne lennie.

7-8 hetesen miket fog nézni az orvos? Hasi vagy hüvelyi uh lesz? Milyen méretei voltak a babátoknak?

Legjobb válasz: Miért kell írni, hogy hüvelyi? Engem végig hasi ultrahanggal vizsgáltak az 5. héttõl. Orvosfüggõ, van olyan orvos, aki kevésbé ért az ultrahanghoz és biztosabb benne, ha hüvelyivel vizsgál.

Miért kell írni, hogy hüvelyi? Engem végig hasi ultrahanggal vizsgáltak az 5. héttõl. Orvosfüggõ, van olyan orvos, aki kevésbé ért az ultrahanghoz és biztosabb benne, ha hüvelyivel vizsgál.
Igazat adok az utolsó válaszolónak. A 7. héten elõször engem is hasi ultrahangoztak és mivel nem volt egészen biztos, hogy ikerterhes vagyok-e, ezért volt hüvelyi is. És szerintem is orvosa válogatja, hogy mivel vizsgál. Ja és nekem manuális vizsgálat nem volt. (Nem mintha bántam volna.)
Hüvelyi UH csinál mert a hasi ilyen kis terhességben nem megbizható. Petezsák benne embrio és szívhang ezt kell látnia majd.
Erre számíts: manuális vizsgálat, ha nem volt rákszûrés 1 éven belül, akkor rákszûrés, hüvelyi uh. Vszínûleg szívhangot is fogtok látni :) Sok sikert, és gratula! 29 hkm
Ja, én 6+5 naposan voltam, 8mm-es embrió szívhanggal.
Azért gyakoribb a hüvelyi uh a 12. hét elõtt, én 3 orvosnál voltam az elsõ trimeszterben, mindhárom hüvelyi uh-ot csinált. És a protokoll szerint a terhesség megállapításakor kötelezõ a manuális vizsgálat, más kérdés, hogy némelyik orvos ezt kihagyja. Kérdés, mennyire felelõsségteljesen...

Még nem sikerült a hüvelyi orgazmus, és ha a csiklómat túl sokáig izgatja a párom, nem tudok elmenni, túl érzékeny lesz. Õ pedig kudarcként fogja fel az egészet, mert biztos rosszul csinálja. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: - csináld magadnak, amikor õ is ott van, és meg tudod mutatni neki, hogy szereted, akkor nem tart sokáig.. ha szégyenlõs vagy akkor igyál meg elõtte egy pohárka vörösbort :) - abban a pózban csináljátok, ahogy magadnak szoktad, - pl ha hason fekve, akkor behatolhat úgy, vagy az õ 1-2ujja a hüvelyedben van és te a csiklódat izgatod - > õ is érzi belül... segíthetsz kitapintani a G pontodat is (hüvely (f)elsõ fele kb 3-4 dc mélyen)

- csináld magadnak, amikor õ is ott van, és meg tudod mutatni neki, hogy szereted, akkor nem tart sokáig.. ha szégyenlõs vagy akkor igyál meg elõtte egy pohárka vörösbort :) - abban a pózban csináljátok, ahogy magadnak szoktad, - pl ha hason fekve, akkor behatolhat úgy, vagy az õ 1-2ujja a hüvelyedben van és te a csiklódat izgatod - > õ is érzi belül... segíthetsz kitapintani a G pontodat is (hüvely (f)elsõ fele kb 3-4 dc mélyen)
nekem is ue a problémám
A kérdező hozzászólása: de nem megy sehogysem.magamnak fõleg nem érzek semmit.
huhh az baj :S a lényeg hogy ez miatt nem szabad rosszul érezni magatokat! mindenki máshogy mûködik, nemis olyan ritka hogy nem megy egybõl a kielégítés a párodnak.
A kérdező hozzászólása: a csiklói megy akárhogy, csak akkor nem, ha túl sokáig húzza a párom...

6 hetes és 4 naposan megyek hüvelyi uh-ra. Mit láthat akkor a doki? Lesz már szívhang?

Eddig hasival nézett meg 5 hetesen kétszer is, de nem látott semmit. Nem vagyok egy vékony testalkatú, lehet ez amiatt?

Legjobb válasz: Nekem 6+4 naposan volt már szívhang és hüvelyi uh-val néztek meg. A 12. heti már rendes, hasi uh lesz. (Én sem vagyok nádszál...)

Nekem 6+4 naposan volt már szívhang és hüvelyi uh-val néztek meg. A 12. heti már rendes, hasi uh lesz. (Én sem vagyok nádszál...)
Nekem már volt szívhang. Boldog Baba várást! 25 hetes kismami
Én duci vagyok és hüvelyin látták csak 7hetesen rendesen.De ez vizsgáló orvostól is függ, hogy mennyire akarja látni:(
Nálam is ez volt a baj. Nem vagyok épp vékonyka, és mondta a dokim, hogy hasin a zsírpárna miatt nem látszik. Hüvelyin látszani fog, és lehet, hogy már szívhang is lesz. Attól függ, hogy mikor fogant!
A kérdező hozzászólása: Elvileg jan. 10-én. Nekem is azt mondta kedvesen, hogy a háj miatt nem látszik...
Nekem a MÁV kórházban amugy a 7hetes hüvelyi után, a vizsgáló UH-s akarta látni hasi-is 7+4naposan és sikerült neki, ezért írtam hogy mennyire akarja attól is függ.A hüvelyi a 2es nõi klinikán volt.De uj dokim lett és õ megnézette ujra.
Én 6 hetes 6 naposan mentem hüvelyi uh-ra és már látszott a baba is, és pulzált a szíve is.

Kislányunk lesz! Mit kell csinálni, ha a kaki belemegy a hüvelyébe? Minden alkalommal zuhany?

Els? gyermekem kisfiú, az els? hetekben minden szoptatás közben hát, és hasközépig ér? kakit produkált. :) Kicsit aggaszt, mi lesz majd a kislánnyal. :)I

Legjobb válasz: nem megy bele, ha bele nem nyomkodot,mivel nagyjából zárt annyi amit tudni kell,hogy mindíg a hüvelytõl elfelé törlünk, és a hüvelynél csak mosunk. tehát az kiázik este fürdéskor. kendõvel ott kakit ne törülgess, mert csak belenyomod. Én ha ilyen "nagyadag" jött akkor a csap alá tartottam a popsiját és inkább lemostam.

nem megy bele, ha bele nem nyomkodot, mivel nagyjából zárt annyi amit tudni kell, hogy mindíg a hüvelytõl elfelé törlünk, és a hüvelynél csak mosunk. tehát az kiázik este fürdéskor. kendõvel ott kakit ne törülgess, mert csak belenyomod. Én ha ilyen "nagyadag" jött akkor a csap alá tartottam a popsiját és inkább lemostam.
Egy picit ha szétnyitod a szeméremajkait, ki lehet törölni a punciját.
Nagyon óvatosan, a felületét kell csak letörölgetned, belenyúlni tilos! Öntisztuló szerv, és napi egyszer úgyis fürdeted, nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
Nekem a doki és a védõnõ is azt mondta, hogy nem szabad úgy törölgetni, hogy széthúzzuk, mert öntisztító. Szóval, tuti nem lesz gond. az én lányom és volt a tarkójáig kakás, de nem lett semmi probléma.

Szűz vagyok, és eléggé szűk a hüvelyem. Már sokszor pettingeltem, eddig egyszer fért be két ujj egyszerre, de az sem volt olyan kellemes. Mit tehetnék, hogy tágabb legyen? Nem lesz ez majd gond, ha a pettingnél tovább akarok menni?

Lehet, hogy csak nem tudom elengedni magam?

Legjobb válasz: emiatt egyáltalán ne aggódj, minden rendben lesz. ne ezen parázz, ne csinálj magaddal semmit. Igen,csak el kell magad engedni, és nem erre koncentrálni...lehet nem az elsõ lesz a legjobb szexuális élményed, de késõbb csak jobb lesz.

emiatt egyáltalán ne aggódj, minden rendben lesz. ne ezen parázz, ne csinálj magaddal semmit. Igen, csak el kell magad engedni, és nem erre koncentrálni...lehet nem az elsõ lesz a legjobb szexuális élményed, de késõbb csak jobb lesz.
ne aggódj menni fog és rmeélem nagyon jó lesz:) puszi
Hány éves vagy?
Ki volt a gazdája annak a 2 ujjnak? Én egy idõben masztiztam, de nagyon lazán, ritkán és nem tudtam élvezni.. de egy ideje a pasimmal pettingelünk, elõször 1 ujját dugta belém, aztán 2-t, nagyon élvezem... lefeküdni még nem akarok vele... kicsit a farkától is tartok, olyan szokatlan
Miért kell, h felférjen két ujj? ez csak az ostoba lányok szórakozása, akik egyszerre 4et is magukba tuszkolnak. Egyébként ha elengeded magad, és nem gondolkodsz ilyeneken, talán felizgulsz annyira, hogy sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Nagyon aggódom, hogy emiatt esetleg nem fog sikerülni...
ez attól is függ, hogy milyen pózban vagy.. nem?!
Szia hát engem több barátom ujazott 1.2.3 ujjal 3 ritkán és el lazultam nekem egybõl nem emgy be a 2 sosem=( de ma mikor lefeküdtem vele nem is éreztem semmit sem..:) vagy is nem fájt de nagyon jó volt...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!