Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz egy (2939 db)

Mikor lesz egy szöveg nyálas?

légyszi kerüljétek az ilyen válaszokat hogy holnap meg 5kor meg ilyenek.. köszi ja és a másik hogy ha valakit megismerek és bókolnék neki akkor két lehet?ségem van? vagy látom rajta hogy bejön neki vagy nem és kész? szóval vagy nyálasnak találja vagy nem? elég bonyolult :D és innen jön a kérdés akkor mégis mi a nyálas szöveg?

Legjobb válasz: Emberfüggõ.Akkor lesz egy szöveg nyálas,ha nem felel meg az illetõ ízlésének,nem illik az általa folytatott stílusvilágba.Ha kiismerted,hogy õ milyen,kedves,aranyos,mogorvább,tartózkodó,mittomén,már fogod tudni azonosítani,hogy mi lenne számára a megfelelõ.Ennyi.

Emberfüggõ.Akkor lesz egy szöveg nyálas, ha nem felel meg az illetõ ízlésének, nem illik az általa folytatott stílusvilágba.Ha kiismerted, hogy õ milyen, kedves, aranyos, mogorvább, tartózkodó, mittomén, már fogod tudni azonosítani, hogy mi lenne számára a megfelelõ.Ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! kielégítõ válasz volt!
Szerintem akkor lesz pusztán a szövegen múlik az, hogy nyálas hatást kelt-e, hanem azon is, ki mondja és hogy. Bármilyen szöveg nyálasnak hat, ha süt rólad, hogy a másik elismerését keresed, és mindenáron be akarsz vágódni nála, illetve ha azt fejezed ki éppen, mennyire nem tudsz élni nélküle, mennyire nyomorult vagy, stb. Ez szánalmas. Ha bókolsz, azt sose azért tedd, hogy bevágódj a másiknál, hanem hogy megdícsérd, ami dícséretre méltó. És ez nagy különbség.
A kérdező hozzászólása: ez is megfontolandó! köszi szépen!!

Ugye lesz Szent Johanna Gimi 8. és annyi helyen olvastam, hogy valami kalauzról írnak. Tulajdonképpen ez mi lesz? Egy könyv?

Legjobb válasz: Lesz 8 ha jól tudom február körül ês a kalauz áprilisba jelenik meg. Olyanok lesznek benne h pl a nègy a-s lány neve reni apjának munkájja meg ilyen kimaradt rèszek

Lesz 8 ha jól tudom február körül ês a kalauz áprilisba jelenik meg. Olyanok lesznek benne h pl a nègy a-s lány neve reni apjának munkájja meg ilyen kimaradt rèszek
"Az SzJG 8. kötete után megjelenik egy Hivatalos SzJG kalauz, ami rengeteg extra információt tartalmaz majd. Egy illusztrált kötet, rajzokkal, a karakterekkel kapcsolatos háttérinformációkkal, mellékszereplõk/tanárok bemutatásával, kimaradt részletekkel, elvetett borítókkal, Reni levelének egy részletével és számos érdekességgel. A várható megjelenés 2013. tavasz." :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :D
Egy olyan könyv amiben a kimaradt részleteket pl: születésnapok. Lesznek még benne elvetett borítóötletek, illusztrációk a szereplõkrõl és még ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! :)

Mikor lesz egy skizofrénből gyilkos?

Kell erre hajlam, rossz családi környezet, vagy bárkib?l az válhat csupán a hangok hatására?

Legjobb válasz: Valamelyik nap volt a tv-ben,hogy az IMEI-ben kényszergyógykezeltek 5%-a lesz késõbb visszaesõ.(ha nem tudnád esetleg ,az IMEI az a pszichiátriai börtön,ahol õrzik a skizofrén gyilkosokat is ) ...Szerintem inkább hajlam és rossz családi környezet kell ahhoz ,hogy egy skizofrén gyilkossá váljon.Aztán a gyógyszerek elhagyása is végzetes lehet,de szerintem egy skizofrén alapból inkább ön- mint közveszélyes.

Valamelyik nap volt a tv-ben, hogy az IMEI-ben kényszergyógykezeltek 5%-a lesz késõbb visszaesõ.(ha nem tudnád esetleg , az IMEI az a pszichiátriai börtön, ahol õrzik a skizofrén gyilkosokat is ) ...Szerintem inkább hajlam és rossz családi környezet kell ahhoz , hogy egy skizofrén gyilkossá váljon.Aztán a gyógyszerek elhagyása is végzetes lehet, de szerintem egy skizofrén alapból inkább ön- mint közveszélyes.

Mi lesz egy ilyen emberből? Hogyan fog boldogulni az életben?

Van egy nagyon jó barátnőm (22) és megfordult a fejemben, hogy mi lesz vele, mert nagyon rossz nevelést kapott. A szülei elváltak és még most is az anyjával és a nagymamájával él. Ott a kedves nagymama mondja meg, hogy ki, mit, mikor, és hogy csinálhat. Sehova nem engedik őt el sehova. Az iskolába is csak gyalog mehet és nem lehet olyat csinálni, hogy valaki megy vele mert akkor biztos elrontaná őt. A nagymama mondja meg, hogy mit vegyen fel, milyen oldalakat nézhet az interneten, mit egyen és tőle kell engedélyt kérnie ahhoz is, hogy ihasson. Pár ember kivételével nem is mehet át senki a lányhoz. Még most is együtt kell aludnia, egy ágyban a nagymamájával és anyjával. Egyébként az anyának nincs beleszólása a dolgokba, őneki is mindent megmond a nagymama, pedig már 43-45 éves kb. Teljesen életképtelen a lány, volt hogy nagy nehezen elvihettem őt mászkálni egy kicsit, ott is úgy viselkedett mintha a múltból jött volna. Magára hagytam fél percre és teljesen bepánikolt, hogy miért kellett őt egyedül hagynom idegen emberekkel. Nekem már vőlegényem van és már elkezdtünk építkezni is és ezért fordult meg a fejemben, hogy neki vajon mikor lesz bárkije is, ha nem engedik találkozni emberekkel. Mi lesz vele szerintetek? A ti környezetetekben is vannak hasonló emberek?

Legjobb válasz: Ez nem gyávaság, csak ezt szokta meg, mivel gyerekkorától ebben él, nem is tud más helyzetet elképzelni! Nem tudom mi lesz vele, nagyon sajnálom, majd ha a nagymama meghalt, akkor belekerül a mély vízbe és akkor rájön, hogy van másmilyen életforma is.

Ez nem gyávaság, csak ezt szokta meg, mivel gyerekkorától ebben él, nem is tud más helyzetet elképzelni! Nem tudom mi lesz vele, nagyon sajnálom, majd ha a nagymama meghalt, akkor belekerül a mély vízbe és akkor rájön, hogy van másmilyen életforma is.
Szerintem akkor fog felébredni ha a nagymama meghalt. Láttam példát hasonlóra sajnos.
Az ilyennel nem lesz az égvilágon semmi.Fõleg élete nem lesz.Mindenki a maga sorsának a kovácsa.Ha valaki olyan gyengelelkületû, hogy képtelen ellentmondani és küzdeni az életéért....
ez az õ harca amit meg kell vívnia ha gyáva akkor gyáva de ez nagyon rabszolga stílus amibõl ha nem tud kiszakadni rossz vége lehet!
Egyrészt neki valósziüleg megfelel ez a helyzet. Másrészt ha idövel egyedül marad (a nagymama nélkül), és szükséges lesz neki, akkor fel fog ébredni.
Hát igen könnyebb kibeszélni, mint segíteni.Egyébként ez az életforma a múltból maradt fen hasonló mint a nõi szerzetesrendek felépítése, célja tagjainak morális és anyagi biztánságának fedezése.

Mi lesz egy olyan 21 éves fiatallal, aki helyett még mindig a szülei intézkednek, és így a gyerek még pl. az ösztöndíjat se tudja elintézni, mert fél egyedül elmenni egy hivatalba. Jó ez így?

Ja és tegyük azt hozzá,hogy még mindig 10 évesként kezelik,mert az illet? mindig engedélyt kér a szüleit?l,ha buliba,moziba akar menni,szülei sokszor nem is engedik el.

Legjobb válasz: Annyi a helyzet, hogy nagyon ragszkodik a szüleihe szerintem. Ennek annyi a hátránya, hogy késõbb nagyon nehéz lesz "talpra állnia". És minél késõbb kezdi el annál nehezebb...

Annyi a helyzet, hogy nagyon ragszkodik a szüleihe szerintem. Ennek annyi a hátránya, hogy késõbb nagyon nehéz lesz "talpra állnia". És minél késõbb kezdi el annál nehezebb...
Lepisálom magam! A vénkisasszony meg hogy jön ide?Nem éppen ez a kategória!
Az en szuleim ugyan ilyenek. 21 eves vagyok, elvarjak, hogy mindenhez engedelyt kerjek, es este 9-re haza jojjek!! Tegnap a baratommal toltottem a napot, hazajottem, aztan apam kozolte velem, hogy most reszletesen szamoljak be nekik, hogy hol jartam.. Mondom ez kesz vicc! Ebben a legrosszabb az, hogy vagy elturom ahogy viselkednek es alkalmazkodok vagy elmegyek itthonrol. Nalunk is ervenyesul a szokasos, amig az en kenyeremet eszed es itt elsz az van amit ok meghataroznak cimu dolog. Kivulrol nezve is nevetsegesnek tunik a dolog de aki benne van az se elvezi tulsagosan.. En szerencsere majusban vegzek a sulival, remelem mostmar munkat is talalok majd a szakmamban es elkoltozhetek itthonrol. Szeretnem vegre en elni az eletemet ugy hogy nem masok iranyitjak minden egyes lepesemet!! Itt a szulok hibaznak a nevelesi modszerrel aminek kesobb majd a gyerek vagy akkor mar felnott issza majd a levet ha szembesul a valo elettel..
Hát ez bizony baj! Nagy baj!
Ha nem akarod egész életében pátyolgatni, akkor tipli...
Basszus, engem 11 évesen kizavartak a bankból, hogy 12 éves kortól és SZÜLÕVEL nyithatok csak bankszámlát. Ennek örömére a 12. szülinapomon bekísértek a szüleim egy ezres kíséretében számlát nyitni, mert vágtam vissza a centiket addig :) Utána meg direkt adtak kisebb összegeket (apám zsebébõl kiszedett csörgõs apró mosás elõtt), hogy havonta gyûjtsem és tegyem be. Így lett egy jó bringám, összejött az önerõ, szülõk meg "vissza nem térítendõ segélyt" nyújtottak a fennmaradó részre. Hm...egész korán megtanították így a százalékszámítást :)
Az ilyenekbõl lesznek az élni képtelen APFek és vénkisasszonyok.
A kérdező hozzászólása: elhívtam az illetõt színházba, és azt mondta, hogy szüleitõl megkérdi, elengedik-e
A kérdező hozzászólása: akkor nemcsak én gondolom úgy, hogy a szülei rontották el
Wáó, hát ez nagyon nem lesz jó...
Tudod, sok szülõ van úgy, h amíg az én kenyeremet eszed, és nálam laksz, addig azt teszed, amit én mondok, akárhány éves vagy is. Undorító hozzáállás, mert abban viszont nem segítik, h önálló életet kezdhessen, sõt így egyenesen hátráltatják is benne. Nekem 22 éves létemre el kell kéredzkednem bárhová megyek, mindenre pénzt kell kérnem, és sokszor tízévesként kezelnek. És hiába lépnék le, nem tudok, mert nincs keresetem, nem mehetek dolgozni, mert tanulnom kell, és nem engednek. Ha ellenkezek velük, akkor meg lelki terror. Önbizalmam a béka se.gge alatt, semmi életem, itthon ülök egész nap, mert baj, ha elmegyek. Közben végig azt hallgatom, h elkényelmesedek, meg semmire nem fogom vinni (de baj, ha elmegyek, mégha melózni, az is), de nem segítenek, h lépni tudjak.
Életképtelen lesz, én is ismerek ilyet, buszra nem mer felszállni egyedül pedig 19 éves.Gáz, de ha a szülõkkel bármi lesz, vagy épp megunja és lép, ott fog egydül a nagyvilágba állni és sorjába kapja majd a pofonokat.És az ilyen szülõk sírnak alegjobban ha 30 évesen nincs unoka...De hogyan is lehetne, még normális párkapcsolatra sincs ezeknek esélye, élni se tudnak, csak vegetálnak.
Teljesen életképtelen egészen addig amíg - észhez tér, a sarkára áll és önálló életet kezd élni - talál egy talpraesett és kitartó párt maga mellé, akivel együtt megtörik a szülõi igát A férjem esetében a 2. verzió volt. :) 29 éves volt, és mondanom sem kell, hogy drága "szeretett" anyósom micsoda tûzokádó sárkány, mert elvettem a kicsi fiát (ezáltal nem szólhat bele az életébe, a bankszámlájába, a ruházkodásába stb stb stb). Most az öcsivel költözött össze, annak szívja a vérét. Már elõre sajnálom azt a lányt, akivel esetleg összejön öcsi. Most meg már olyan sármos, felszabadult harmincas lett a férjem, hogy lassan vigyáznom kell rá nehogy valami huszonéves lánykák lecsapjanak rá. :)
Egyetértek az elõzõekkel, annyival kiegészíteném h pl egy 21 évest gyakran nem vesznek komolyan hivatalos helyen, ezért ilyenkor célszerû egy középkorút magunkkal vinni, annak sokkal inkább meghadják a tiszteletet, pláne ha nõ, és így a fiatalnak is feleannyit kell tökölni az irodában.

Mikor lesz egy kan kutya ivar érett?

Én úgy hallodtam, hogy miután már nem úgy pisil, mint a szuka, onnantól kezdve már az.Igaz ez??Ja és mikor jelenik meg az az ösztön, hogy a szukánál elkezdjen próbálkozni??

Legjobb válasz: 9-12 hónapos kora között lesz ivarérett. Tenyészérett csak késõbb 15-18 hónaposan (amikor már a pénisze is megcsontosodott) A láb emeléshez nincs köze, fedeztettem már kannal aki nem emelte még a lábát pedig lassan két éves volt

9-12 hónapos kora között lesz ivarérett. Tenyészérett csak késõbb 15-18 hónaposan (amikor már a pénisze is megcsontosodott) A láb emeléshez nincs köze, fedeztettem már kannal aki nem emelte még a lábát pedig lassan két éves volt
Semmi köze a kettõnek egymáshoz. Akkor pisil felemelt lábbal, ha eltanulja másik kutyától és elég domináns, hogy jelölni akarjon. Egyik kanomnak már fél évesek a kölykei és guggolva pisil, mert a másik kan a jelölõs a kertben. Az utcán jelöl mindkettõ.

Mi lesz egy országgal, ha államcsőd van?

Nem konkrétan Görögországra gondolok, hanem általában! Tehát mi lesz utána, ha senki sem húzza ki, azt az országot a [email protected]ól? Újra alakulnak és kezdenek elölr?l mindent, nem fejlesztenek tovább, vagy mit csinálnak?

Legjobb válasz: Romlanak az életkörülmények. Nem fejlesztenek semmit, az infrastruktúra lassan elhasználódik, a gyárak, üzemek tönkremennek. Megszûnik az áramszolgáltatás. A boltok bezárnak. Ha tényleg nem húzza ki õket senki a [email protected]ól és nem jön senki, aki "nagy kegyesen" megszállja õket, betagolja a saját országába és annak részeként felfejleszti, akkor lassan visszasüllyed õskori körülmények közé. Akkor az lesz a hajléktalanok országa, ahol mindenki a romos városok utcáin él (elméletileg házakban, de hát azok felújítás hiányában...), az élelmet max. vadászatból, halászatból, gyûjtögetésbõl szerzik stb. Tiszta õskor.

Romlanak az életkörülmények. Nem fejlesztenek semmit, az infrastruktúra lassan elhasználódik, a gyárak, üzemek tönkremennek. Megszûnik az áramszolgáltatás. A boltok bezárnak. Ha tényleg nem húzza ki õket senki a [email protected]ól és nem jön senki, aki "nagy kegyesen" megszállja õket, betagolja a saját országába és annak részeként felfejleszti, akkor lassan visszasüllyed õskori körülmények közé. Akkor az lesz a hajléktalanok országa, ahol mindenki a romos városok utcáin él (elméletileg házakban, de hát azok felújítás hiányában...), az élelmet max. vadászatból, halászatból, gyûjtögetésbõl szerzik stb. Tiszta õskor.
Megveszik a zsidók.
17:57 a frászt hozod rám.
Ja, amúgy 17:57-es voltam. L
"csak privatizálni kell a milliárdosok vagyonát." He???
tegnapelõtt 19:29 Dehogynem tudják a németek, hogy mit csináljanak. Már felajánlották, hogy megvesznek néhány szigetet a görögöktõl. A görögök persze túl büszkék ahhoz, hogy belemenjenek. Nos: aki hülye, haljon meg.
"Mi lesz egy országgal, ha államcsõd van?" A csõd szó a csõdületre utal. Amikor valaki csõdöt jelent, akkor összecsõdülnek a hitelezõk, hogy megtárgyalják az adóssal, hogy hogyan állítsák vissza a fizetõképességet. Az államcsõd azt jelenti, hogy egy állam nem tudja teljesíteni a fizetési kötelezettségeit a külföld felé, és ezt bejelenti. Ezután tárgyalások kezdõdnek arról, hogy mi a kivezetõ út ebbõl a helyzetbõl. Lehet romantikus meséket kitalálni, mint hogy "nem kapnak a tanárok fizetést" vagy "nem utalják a nyugdíjat" vagy "nem épül több út", de fölösleges. "Tehát mi lesz utána, ha senki sem húzza ki, azt az országot a [email protected]ól?" Kihúzzák. Errõl szól a csõd. Görögo. bejelenti, hogy nem tud fizetni, és ezután megtárgyalja a hitelezõivel, hogy hogyan tovább.
ma 15:19 A 2008. õszi magyar helyzet semmiség a mostani görög válság mélységéhez képest.
A kérdező hozzászólása: hagyjuk ezt a zsidózást, mert ezt mindannyian tudjuk, hogy hülyeség!
tegnapelõtt 19:13 Görögország sosem volt tündöklõ ország. Szegény ország volt, amely az utolsó 20 évben sokat "fejlõdött", ám errõl a fejlõdésrõl most kiderült, hogy mi volt az ára. A vezetõk felelõtlenek és rövidlátók voltak, de a mélyen tisztelt görög nép juttatta õket hatalomra. A görög népnek folyamatosan emelkedõ életszínvonal kellett, lehetõleg emelkedõ termelékenység nélkül. Jogos igény, hogy állandóan emelkedjen a fizetésed, miközben fikarcnyival se dolgozol jobban vagy többet? Nem. Ezt Görögországnak is meg kell tanulnia.
A kérdező hozzászólása: miért? nekünk nem kellene megtanulni? -.- nemrég még mi is majdnem bedobtuk a törölközõt!
Miért?Az elsõ válaszolónak bizony igaza volt.A zsidók kezében lesz minden, a magyar fejeseknek muszáj belemenniük bizony, ha jót akarnak.
Pont ez az. De akkor is ott vannak, ha minden kötél szakad. Nekik sem érdekük, hogy itt légüres tér legyen. Nagyon húzódoznak, de ha rosszul áll a széna, akkor nem tehetik meg, hogy ne avatkozzanak be. L
A kérdező hozzászólása: Görögország is az EU tagja és nem talál segítségre nagyon! IMF hitelt azt adnának nekik is, de azt felvenni egyenlõ a késõbbi végítélettel! Németországra várnak, de a németek meg nem tudják hogy mihez kezdjenek! Szal az EU-ban sem nagyon bízhatunk, esetleg akkor, ha minden kötél szakad és az EU tagok félretesznek a süllyedõ ország számára!
Ezt mondom! Azért a többi ország nem hagyja, hogy ott hatalmi ûr legyen. De a kérdezõ azt feltételezte, hogy senki nem segít. Végeredményben a megszállás is segítség. :) L
Beszûkülnek a lehetõségek és mindent újra kell kezdeni. Tehát ahogy a kedves kérdezõ mondta.
A kérdező hozzászólása: Komoly válaszokat várok!
A kérdező hozzászólása: De mindent újrakezdeni, az rengeteg év, sõt évtizedek!nem?
de
Nem.
A kérdező hozzászólása: Csak nem jut odáig szegény Görögország! Egy tündöklõ országból koldusország legyen, az elég abszurdnak hangzik! Biztosan börtönbe záratnám a vezetõket! Most egy kicsit konkretizáltam Görögországra, de nem lehet elkerülni! Valamit tehetnének már a németek értük, leginkább rajtuk múlik!
Minket az EU megment egy darabig de adósság, csak adósságot szül... utána megszállnak minket, idegen katonaság állomásozik, parlamenti döntéseket a megszálló ország hozza... Az persze kérdés ez meddig tart és ki "mentene meg" minket. Azért nem mennénk le az õskorba, "csak" elveszítenénk a szabadságunkat...esetleg el tudnék képzelni autonómiát idõvel.
Még annyit, hogy van pénz Görögországba is, csak privatizálni kell a milliárdosok vagyonát... magyarul a diktatúra vezetne ki. Meg van ott sok szõlõ, olivabogyó, turizmus, bakker világhatalom lehetne Görögország
a-a nem hülyeség.

Mikor lesz egy fiúból férfi? Nem egy nagy hiányossága a társadalmunknak, hogy nincs semmiféle "beavatás", ami azzá tenné a fiúkat?

Mikor válik valaki férfivá? Nem hiszem, hogy kizárólag életkor kérdése, ahogy azt sem -hogy megel?zzem a jópofa válaszolókat-, hogy az els? szexuális együttlét lenne az. Ha megnézzük, az összes természetközeli népnek van valamiféle beavatása, valami feladat, amit teljesíteni kell a férfivá váláshoz. Nálunk szerintem a katonaság töltött be hasonló szerepet. De ma csomó fiatal csak kallódik.

Legjobb válasz: Az, hogy ez egy ostobaság. Nem ettõl függ semmi. Ez csak egy újabb felszínes "érték" lenne, amivel minden se ggfej villogna. Most is épp elég ember gondolja felsõbbrendûnek magát a többinél, nem kell rá meg egy lapáttal.

Az, hogy ez egy ostobaság. Nem ettõl függ semmi. Ez csak egy újabb felszínes "érték" lenne, amivel minden se ggfej villogna. Most is épp elég ember gondolja felsõbbrendûnek magát a többinél, nem kell rá meg egy lapáttal.
Ha iszik a pálinkából mikor megkínálják.
Sokan azt mondják, akkor, amikor saját gyereke születik. A kérdés ennél szerintem összetettebb, mert nem kívül, belül dõl ez el. Van, aki élete végéig gyerekes marad, más már 20 évesen önellátó, és érett gondolkodású. Lehet, hogy hiányzik egyfajta beavatás, de ez a természeti népeknél is csak egy külsõség volt, illetve meghatározta a törzs tagjainak az újdonsült férfihoz való viszonyulását (több tisztelet, jog, stb.). Ettõl õ még belsõleg valószínûleg nem változott egy csapásra meg, bár beindíthatta az ehhez vezetõ folyamatokat.
szerintem jó lenne valamiféle avatás. de lányoknak is.
*Még annyi: az legyen katona, aki az akar lenni, akit érdekel. Máskülönben x emberkének lopnának el pl. 2 évet az életébõl, mialatt pl. azzal foglalkozhatott volna, ami érdekli: pl. orvosi, nyelvtanulás. Ha neked vannak fölösleges éveid és unod magad, jelentkezz, de ne erõszakold rá másra.
szubjektív. szerintem a beavatás kettõs. jó dolog lenne, ha egy jó társadalomba kellene beilleszkedni. csak ott a veszélye annak, hogy egy beteg társadalom beteg elvárásokat támaszt, és olyan emberekben okozhatnak törést, akik pl fél lábbal nemtudnak szarvas után szaladni, vagy ehhez hasonlók. ez csak egy cím, amit a társadalom aggat rád. a beavatás általában próbák után ünnepléssel történik meg. hasonló lehet pl az érettségi, de annak nem sok köze van a valós élethez. a aktonaság sem a férfiasságra tanít, hanem a parancskövetésre.

Mikor lesz egy kanca ivarérett, hány éves korában?

Legjobb válasz: 1-2 éves korára már ivarérett, de 10 éves kora alatt szerintem nem éri meg fedeztetni... Azt utálom, mikor kupecek hirdetéseinél látok olyat, hogy "3 éves kanca több csikója is volt már, újrafedeztetve eladó"... nem egy ilyet láttam már, csak szegény lovat sajnálom...

1-2 éves korára már ivarérett, de 10 éves kora alatt szerintem nem éri meg fedeztetni... Azt utálom, mikor kupecek hirdetéseinél látok olyat, hogy "3 éves kanca több csikója is volt már, újrafedeztetve eladó"... nem egy ilyet láttam már, csak szegény lovat sajnálom...
Tenyészérettség 3 és 4 év között van, az ivarérettség 1 és 2 év között van. A kanca peteérése 18-22 napig tart. A kanca vemhességi idõszaka 329-345 nap.
Tenyészérettség a szaporításra való alkalmasságot jelenti, ez rendszerint a második vagy harmadik tüzelés idejével és a fajtára jellemzõ testtömeg elérésének idejével esik egybe.
Szia! elsõ vok. Tenyészérettség: 3 és 4 év között A kancák esetén a termékenységi idõ átlagosan 12 és 15 év között van. A szexuális érettség teljesen szubjektív adat.
elõzõnek csak annyit mondanék, hogy ha tíz éves kora után van befedeztetve elõször, akkor általában nehezen vemhesülnek. ezért bevett szokás az, hogy a belovaglás kezdetén hoz egy csikót, majd esetleg versenyeznek vele, és nyugdíjazás után megint tenyészkancaként mûködik
hogyne kellene.. vagyis hivatalosan kellene. a tenyészérettség azt jelenti, hogy akkor van egyáltalán értelme befedeztetni, hiszen mikor ivaréretté válik, még õ maga is gyerek
Hülye vagyok, bocsi... Kancánál nem is kell tenyésztõi, igaz? xD
Szerintem azt, amikor már leteheti a tenyészthetõségi vizsgát :)
A kérdező hozzászólása: mit jelent a tenyészérettség?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ
de a google felhoz idõpontokat, helyszíneket kancaszemle címszóra. Május 20.-án volt pl. Szilvásváradon tenyészkanca szemle gondolom sokmindent néznek a lovon olyankor...tehát fedeztetés elõtt szemlére kell vinni õket. http://www.kisberigidran.hu/index.php?option=com_content&vie..

Szerintetek mi lesz? Egy párkapcsolatban voltam 2 éven keresztül és egyik napról a másikba ki jelentette a Volt nőm: hogy Már nem szeret 2 napja és vége! Meg más tetszik neki!

Én tisztába tartottam az érzéseit meg minden de ? egy olyan csaj volt aki engem nehezen szerzett meg és nagyon sokszor összevesztünk,szakitottunk... kibék?lt?nk de most ez egy olyan forduló hogy már Nem szeret én bevallom Én még kicsit szeretem. de már nem tudnék vele együtt lenni

Legjobb válasz: Nem értem, hogy ha neked már annyira nem volt fontos a lány, akkor miért akarod annyira hogy még a tiéd legyen? Ennyire nagy az egód? Nem bírod azt, hogy a csaj boldog mással? Örülj neki, ha valóban szeretted, hogy most boldog megint. Ha meg nem szeretted, akkor hagyd békén, mert legalább volt olyan õszinte, hogy elõtte szól, és csak utána jár mással, nem pedig aközben, mikor veled van. ui: kicsit gyakorolni kéne a helyesírást, az bejön a csajoknak.

Nem értem, hogy ha neked már annyira nem volt fontos a lány, akkor miért akarod annyira hogy még a tiéd legyen? Ennyire nagy az egód? Nem bírod azt, hogy a csaj boldog mással? Örülj neki, ha valóban szeretted, hogy most boldog megint. Ha meg nem szeretted, akkor hagyd békén, mert legalább volt olyan õszinte, hogy elõtte szól, és csak utána jár mással, nem pedig aközben, mikor veled van. ui: kicsit gyakorolni kéne a helyesírást, az bejön a csajoknak.
A kérdező hozzászólása: Ám nem a kritizálásodra voltam kíváncsi hogy Kritizálsz hanem én megírtam benne hogy szeretem! de nem tudok vele együtt lenni.. és Lehet nem boldog nélkülem és csak mutatja.. vagy nem tudom :( de szar akkor is :( nem könnyû 2 évet elfelejteni egyik napról a másikra.. :(
Na én pont ugyanígy voltam az exemmel, hogy szerettem, de nem tudtam vele együtt élni !!! és ti még csak nem is éltetek együtt, szóval az még rosszabb lenne, ha ennyire nem tudtok egy húron pendülni , hidd el ! Nekem is egyik napról a másikra lett vége a kapcsolatomnak, nagyon rossz volt , de rájöttem pár hét után, hogy úgysem fog mûködni ha újra kezdjük sem ! Engedd el, lehet már csak a hiánya és a megszokás az ami benned van ... az meg , hogy kivel van, ne érdekeljen , az õ dolga, ha fog keresni és újra akarja kezdeni, nem lesz jobb, hidd el, lépj rajta túl ! Itt a nyár, menj és szórakozz, ismerkedj, keress új barátokat, nem kell egybõl kapcsolat :)
A kérdező hozzászólása: teljes mértékben Igazad van és ezt csinálom :D és köszönöm szépen! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!