Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz Monk (29 db)

Mikor lesz Mo. -on RAMMSTEIN koncert?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne. Nézegettem neten, júliusig biztos nem lesz. Most elég sok koncertet csináltak. A Ramstein LIFAD turné után jött a Made in Germany. Remélem mi hamarabb jönnek!

Ez engem is érdekelne. Nézegettem neten, júliusig biztos nem lesz. Most elég sok koncertet csináltak. A Ramstein LIFAD turné után jött a Made in Germany. Remélem mi hamarabb jönnek!
Nyáron fesztiválokon fognak fellépni Nickelsdorf a legközelebbi állomás, az az osztrák-magyar határon van ha jól tudom http://www.rammstein.de/news/rammstein-bestatigen-festivals-..

Doktor House 7. évad mikor lesz MO-n?

Legjobb válasz: Gondolom tavasszal mivel 5 hét múlva lesz vége a 6.-nak.

Gondolom tavasszal mivel 5 hét múlva lesz vége a 6.-nak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Jövõhét szerdán, az az már csak 5 nap :)

Mi lesz mo. -gal ha felbomlik az eu?

Legjobb válasz: ha felbomlik az ueró lesz 2-3 szar év aztn minden ott folytatódik ahol abbamaradt. Az EU egy eszköz a sok közül, az eszköz elvesztése nme okozza a folyamat végét (kelet európa szétlopását) Mindenesetre azon a napon és iszok egy pezsgõt, ha bekövetkezik

ha felbomlik az ueró lesz 2-3 szar év aztn minden ott folytatódik ahol abbamaradt. Az EU egy eszköz a sok közül, az eszköz elvesztése nme okozza a folyamat végét (kelet európa szétlopását) Mindenesetre azon a napon és iszok egy pezsgõt, ha bekövetkezik
Nem fog felbomlani. De ha mégis, akkor végképpen tönkre megy a gazdaságunk. Ha nincsenek EU-s pénzek, nincs fejlesztés. Csak a Jobbik fantazmagóriája, hogy az ország önellátó tudna lenni.
"Nem fog felbomlani. De ha mégis, akkor végképpen tönkre megy a gazdaságunk. Ha nincsenek EU-s pénzek, nincs fejlesztés. Csak a Jobbik fantazmagóriája, hogy az ország önellátó tudna lenni." Már épp kérni akartam egy értelem nélküli hozzászólást is. :)
Nagyjából annyi, hogy talpraáll a gazdaságunk.
tudniillik az eu nem csak úgy a vakvilágba küldi a segélyeket hanem be is kell fizetni a közös kasszába csakmivel oda részletekben fizetünk az eu pedig egyszerre küldi a pénzt úgytûnik mintha sokat segítene, de korántsincs így. jelenleg évi 3000 milliárd forintot bukunk csak az eu segélyek miatt, a mezõgazdaság, az ipar lerombolásából eredõ károkat bele nem számolva. az európai unió jelenleg nem használt annyit, mint amennyit ártott. egyetlenegy pozitívum a határnyitás és talán az hogy magyarország védve érezte magát tartozott valahova, ha felbomlana az eu( amire most már egyre kisebb az esély: eu genderarmerie, eu csendõrség, lassan kialakuló egységes gazdasági kormányzat stb.) innen kilépni már nemnagyon tudunk, ha kilépnénk senki sem tudja milyen következményekkel járna mert ahogy itt elõttem is mondták hirtelen elapadnának a segélyek(ami igaz hogy igazából a mi pénzünk csak eu köntösbe bújtatva) és a szervezet felbomlása olyan hatalmi ûrt hagyna maga után.... erre válaszolni senki sem tud, még! de kíváncsian várom
Fel fog bomlani, ez ténykérdés, abból a ténybõl kiindulva, hogy ahova mi beléptünk, minden felbomlott.
Nem fog soha felbomlani! mégha névileg meg is szünne, azok a vérszívó körök, akik itt vannak a nyakunkon, továbbra is szivattyúznák a vért, max titkosan, vagy vmi más szervezet néven! Ha pl megszünik az Eu létrehön a helyén egy Ue amibe a hülye magyar megint be akar lépni!
Ezt úgy kérdezed, mintha lenne rá valós esély, hogy felbomlik.
A kérdező hozzászólása: a mellyik
A kérdező hozzászólása: semmi sem tart örökké
Szerintem meg olyan helyzet nincs amit nem tudnának megoldani, ha akarnak! Kreativitás kérdése! Lehet h új rendszert találnának ki.


Mikor lesz Mo-on uniós fizetés? Vagy nekünk magyaroknak ez örök vágyálom marad?

Teljesen ki vagyok akadva. A kft. ahol dolgozom, 70-80 ezreket keresünk. Fél éve a cég felbérelt egy tanácsadó céget, hogy csökkentse a kft. kiadásait. Na mit gondoltok hogyan? Persze, hogy létszámcsökkentéssel. 3 ember van a tanácsadócégt?l, heti 180 e forintot kapnak. Januárban kivezetik az adójóváírásomat. Leszarom, hogy emelik a minimálbért, nem lesz több nettója az embereknek. Mi lesz velem?? Mi lesz sok ezer, tízezer emberrel?

Legjobb válasz: Majd akkor ha a magyar gazdaság úgy tud teljesíteni mint a német.Az elkövetkezõ 100 évben erre nemigen van esély. Uniós bérhez a magyar csak akkor juthat ha elhagyja az országot.

Majd akkor ha a magyar gazdaság úgy tud teljesíteni mint a német.Az elkövetkezõ 100 évben erre nemigen van esély. Uniós bérhez a magyar csak akkor juthat ha elhagyja az országot.
Mewgvan az uniós fizetés ne viccelj, csak ott egy segédmunkás keres annyit, mint itt egy jól menõ cégtulajdonos. Ha így nézzük akkor megvan. Hogy válaszoljak valami értelmeset is, azt mondom neked, hogy sosem lesz olyan fizetésed neked, mint egy ugyan ilyen munkát végzõ német munkásnak
Ha tudsz, keress másik munkáltatót. Ha piacképes a szakmád, te magad jó szakember vagy, van esélyed találni másikat. Esetleg irány az Unió boldogabbik fele, ha uniós fizetést akarsz. Eredeti kérdésedre, hogy mikor lesz itt uniós bér: akkor, amikor az unió bekebelezi É-Afrikát, keleti irányban meg Tadzsikisztánig terjeszkedik. Na, õk majd annyira lehúzzák az átlagot, hogy a mi fizetésünk hipp-hopp unióssá válik.
Ja és még annyit, hogy Ausztriában pl az 1000 Euros minimálbér után nincs személyi jövedelemadó, csak biztosítási díjak... 1000-bõl úgy 850 kéznél marad. 1300 Euros fizetnél 24!! Euro a jövedelemadó... szóval nem mindenhol húzzák le úgy az embert, mint itthon...
Pontosan, magyarnak úniós fizetése csak akkor lesz, ha kimegy külföldre. Én szerencsés vagyok, az osztrák határ mellett élek és már eleve úgy tanulok, úgy építem a jövõm, hogy kimehessek Ausztriába... itthon a diplomámmal csak éhezés és nyomor várna, miközben leshetem, 10km-re nyugatabbra milyen jólét, biztonság és nyugalom uralkodik. Szóval aki teheti, szerintem vágjon bele...
Unióban vagyunk, tehát ez uniós fizetés... Ja, és soha.
A kérdező hozzászólása: Soha nem felejtem el, mikor csatlakoztunk 2004-ben mindenki várta a kánaánt.
"Mikor lesz Mo-on uniós fizetés?" Magyarország uniós tag, tehát itt uniós fizetés van. Uniós állam Bulgária is, ott kereshetsz hasonló munkakörben feleannyit is, mint itt.
ma 09:24 Te lehet. Az emberek nagy többsége nem. Én pl. nemmel szavaztam a csatlakozásra :) ))
Szerintem nem is lesz ill. a fejlettebb kapit. országok már szeretnék visszacsinálni. Itt a félbalkán és balkán biztos kaparja, hogy legyen de fogalmuk sincs, hogy mibe kerül. Elképzelhetõ, hogy mire összejönne már többen kiléptek az eu-ból , de azok nem a feudális országok lesznek.

Mikor lesz magyar szinkronja a New Moon/Újholdnak?

mozikban csak sajna feliratos, nekem rossz a szeme és sokáig nem szeretek olvasni :)

Legjobb válasz: Hát neten én se birok olvasni hosszabb ideig, de a New Moon kölcsönözhetõ könyvtárban. + A mozikban november.19-én játsszák nálunk. Ami annyit tesz hogy ki kell várnod míg a mozikban megjelenik. Addig úgysem lesz semmijen fordítás. Hidd el én már tûkön ülök. Miatta olvastam ki temérdek vámpír könyvet. Többek közt a piros pontosakat is.:-PpPPPP Türelem::::::DDDDDD

Hát neten én se birok olvasni hosszabb ideig, de a New Moon kölcsönözhetõ könyvtárban. + A mozikban november.19-én játsszák nálunk. Ami annyit tesz hogy ki kell várnod míg a mozikban megjelenik. Addig úgysem lesz semmijen fordítás. Hidd el én már tûkön ülök. Miatta olvastam ki temérdek vámpír könyvet. Többek közt a piros pontosakat is.:-PpPPPP Türelem::::::DDDDDD
am angolul megtudtad már valahol nézni?? mert állítólag angol netmozis honlapokon rajta van...
Amikor megjelenik dvdn akkor lesz hozzá szinkron, leghamarabb március április környékén.
én örülök nkei, hogy feliratos...BORZALAMS EGY SZINKRON HANGJUK VAN engem sokkolt amikor az Alkonyatot szinkronosan láttam :S:S:S:S:S

Mikor lesz szinkronos a New Moon? És meddig vetítik a mozikban feliratosan, és mikortól lesz szinkronosan?

Legjobb válasz: mikor unjátok már meg? ezerszer el lett mondva NINCS SZINKRON.nem is lesz soha, na örülsz?

mikor unjátok már meg? ezerszer el lett mondva NINCS SZINKRON.nem is lesz soha, na örülsz?
bocsika de lesz szinkron!! méghozzá februárba
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ az utolsó felhasználónak. :-) Az elsõnek pedig: az oldal neve gyakorikérdések; Elhiszem és tudom, hogy sok kérdés van a Twilight saga-val kapcsolatban, de GYAKORI téma. Ha tetszik ha nem. Ez a kérdés még nem volt, engem érdekelt, gondolom más felhasználót is. Ha téged nem foglalkoztat ez a téma, akkor minek válaszolsz az ilyen kérdésekre? Mivel engem érdekel és ezen az oldalon általában értelmes válaszok érkeznek a kérdésekre, ezért tettem fel ezt a kérdést.

Mikor lesz jun 20 és aug 31 között animés rendezvény MO-n és hol?

Legjobb válasz: keress rá úgy mint MondoCon. úgy biztos lesz. nem lesz túl bonyolult megtalálni, de ha nagyon nem találod, akkor holnap elküldöm, ha írsz.

keress rá úgy mint MondoCon. úgy biztos lesz. nem lesz túl bonyolult megtalálni, de ha nagyon nem találod, akkor holnap elküldöm, ha írsz.
A kérdező hozzászólása: A MondoCon oldalát megtaláltam, viszont én pontos dátumot szeretnék, de ahogy nézem te ebben tapasztaltabb vagy, úgyhogy izgatottan várom a válaszod! ^^
Június 28. - Nippon Expo (Pécs) Július 19. - Nyári MondoCon (Budapest) Konkrét idõpontot ugyan még nem találtam, de tavaly nyáron volt AnimeCon is augusztusban, szóval lehet idén is lesz, továbbá valamikor a nyáron egy HoldfényConra is számítok, azonban sajnos utóbbi kettõ mind budapesti rendezvény.

Mikor lesz magyar szinkronos New Moon és ha már van léci adjatok linket ahhonnan letölthetem?

Legjobb válasz: Elvileg nincs és nem is lesz szinkronizálva.

Elvileg nincs és nem is lesz szinkronizálva.
Elsõ: Nem értem miért válaszolsz olyan kérdésre amirõl fogalmad sincs :S Június 18-án fog megjelenni a dvd itthon, szinkronosan. Szóval még szerintem nem tudod letölteni csak feliratosan.

Mikor lesz már fent a New Moon a youtube-on?

Mikor teszik fel az egész new moon filmet??

Legjobb válasz: Majd ha valaki felteszi akkor fent lesz. Feliratosan senki se fogja feltölteni.

Majd ha valaki felteszi akkor fent lesz. Feliratosan senki se fogja feltölteni.
A kérdező hozzászólása: Nahát, eddig én is el jutottam, hogyha felteszi valaki-.- De azért köszi
Hogyha tudod a választ minek kérdezel? A youtube nem online filmnézõs oldal.
Nekem meg van a New moon ha gondolod atkuldom a linket ahonnan letoltottem
A kérdező hozzászólása: jaj. az nagyon jó lenne. megköszönném.

A New Moon Magyarországon, mikor lesz először a mozikban, és szinkronos lesz-e, vagy feliratos?

Legjobb válasz: asszem nov 19. és a második kérdésre nem tudok válaszolni

asszem nov 19. és a második kérdésre nem tudok válaszolni
hát mivel az elõzõ is feliratos volt, sztem ez is az lesz.de nem is bánom, mert a szinkron csak rontott rajta...:S:D
Nov. 20-án kezdik vetíteni és most jelentették be, hogy feliratos lesz (hálaistennek)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!