Találatok a következő kifejezésre: Mikor lesz Budapesten (107 db)

Mikor lesz budapesten hüllő kiállítás és börze?

Legjobb válasz: Kiállítás nem tudom, mikor lesz, de a börzéken olyan színes a felhozatal, hogy kiállításnak is beillenének. Közelgõ börzék: 2011. szeptember 3. info: http://terrarista.hu/index.php?mod=content&id=404 2011. október 16. info: http://terraplaza.hu/ Várhatóan lesz egy börze decemberben is, ennek az idõpontja még nem ismert, de az elsõ internetoldalon fogják hirdetni.

Kiállítás nem tudom, mikor lesz, de a börzéken olyan színes a felhozatal, hogy kiállításnak is beillenének. Közelgõ börzék: 2011. szeptember 3. info: http://terrarista.hu/index.php?mod=content&id=404 2011. október 16. info: http://terraplaza.hu/ Várhatóan lesz egy börze decemberben is, ennek az idõpontja még nem ismert, de az elsõ internetoldalon fogják hirdetni.

Mikor lesz Budapesten kisállatbörze?

Legjobb válasz: Macilacispiders oldalán megtalálható, hogy hol lesznek terrisztikai, állat börzék. A börzék menüpont alatt még ezek lesznek: Legközelebbi börze, ahol kiállítunk: - Nemzetközi Rovarbörze, Budapest, 2012. november 18. (információ) - Exotica, Wien, 2012. november 25. - Terraristika Hamm, Germany, 2012. december 8. - Terrarisztika Budapest Börze, 2012. december 16. (www.terrarisztikabudapest.hu)

Macilacispiders oldalán megtalálható, hogy hol lesznek terrisztikai, állat börzék. A börzék menüpont alatt még ezek lesznek: Legközelebbi börze, ahol kiállítunk: - Nemzetközi Rovarbörze, Budapest, 2012. november 18. (információ) - Exotica, Wien, 2012. november 25. - Terraristika Hamm, Germany, 2012. december 8. - Terrarisztika Budapest Börze, 2012. december 16. (www.terrarisztikabudapest.hu)

Mikor lesz Budapesten kisállatbörze?

Legjobb válasz: Azt tudom, hogy most hétvégén lesz kisállat-kiállítás a Hungexpo területén, kutya, macska, madár, egyéb kisállat.

Azt tudom, hogy most hétvégén lesz kisállat-kiállítás a Hungexpo területén, kutya, macska, madár, egyéb kisállat.
A kérdező hozzászólása: Igen, jól tudod, csak sajna ez kiállítás lesz és nem börze. Kellékeket lehet venni (táp, felszerelés stb) csak állatot nem. A börze meg épp arról szól, hogy az emberek eladják az állataikat.
Többször voltam már macskakiállításon, és a kiállítók árultak is cicákat, persze fajtisztákat, nem olcsón.. A Petõfi Csarnokban szokott lenni még vásár, de azt nem tudom, hogy ott mikor lesz ilyen legközelebb.


Bababörze mikor lesz Budapesten? Mik a tapasztalatok? Tényleg olyan jó, mint mondják? Soha nem voltam még ilyenen.12+1 heteske

Legjobb válasz: Általában minden kerületben szoktak rendezni baba börzét és igen jó szokott lenni.Én a 18.kerületirõl tudok beszélni és az úgy zajlik hogy magán emberek bérelnek asztalokat és a kinõtt megunt ruhákat,játékokat,gyerekholmikat árulják.Elég olcsó és jó családias hangulatú.Sajna hogy mikor szokott lenni azt nem tudom,de a kerület honlapján talán fent van.

Általában minden kerületben szoktak rendezni baba börzét és igen jó szokott lenni.Én a 18.kerületirõl tudok beszélni és az úgy zajlik hogy magán emberek bérelnek asztalokat és a kinõtt megunt ruhákat, játékokat, gyerekholmikat árulják.Elég olcsó és jó családias hangulatú.Sajna hogy mikor szokott lenni azt nem tudom, de a kerület honlapján talán fent van.
A kérdező hozzászólása: Én is 18. kerületi vagyok. :)
Hungexpon is lesz nagybörze. http://www.babaruhaborze.hu/ Ezek jók szoktak lenni, mert minden van, ami csak kellhet.
Elsõ vagyok, megpróbáltam utánnajárni hogy mikor lesz, de sajna nem találtam semmit.Szerintem ebben a hónapban nem lesz a 18.-ban.
Szeptember 18-án lesz a Hungexpon. Mindenképp érdemes elmenni, tök jó dolgokat lehet megvenni. Árulnak vadi új dolgokat is, meg a sok anyuka a használt holmikat. Én imádok járni :) Az elsõ lányommal voltam 12 hetes terhes, amikor az elsõn voltam, õ most már 4 éves lesz, azóta nem hagyok ki egy ilyen nagy börzét sem! Most is itt tervezem beszerezni õszre télre a ruhákat (fõleg az oviba való játszósokat). Mondjuk a tömegre készülj fel.

Mikor lesznek Budapesten felhőkarcolók?

Legjobb válasz: Akkor mikor az Olimpia.

Akkor mikor az Olimpia.
Folytatnám az elsõt: vagyis SOHA!
Nincs értelme Pestre felhõkarcolókat építeni, mert egyrészt a hivatalok megvétóznák ("nem illik a városképbe"), másrészrõl Pest nem akkora üzleti és kereskedelmi központ, hogy fenn tudjon tartani ilyeneket, a lakossága pedig kicsi ahhoz, hogy kihasználható legyen. Kicsik vagyunk hozzá, na. :(
Csak óvatosan az elbizakodott válaszokkal!!!!! Már készen vanna a tervek a toronyházakra Õrmezõ csücskében, a Budaörsi útnál, és már a terepet is letakarították hozzá. Tessék csak rákeresni az neten! A nemkívánatos szemlélõk tekintete elõl pedig óriási fém plakáttartókkal takarták el. Itt mindenre van pénz!!! Szükség is van rá, mert még nincs elég luxusiroda. Szükség van rá, mint a velencei-tavi vigalmi negyedre
Remelem, soha!
Remélem soha, vagy olyan helyen, ahol eddig régi használatlan raktárépületek vagy omladozó, vagy üres panelek vannak, mert kár lenne az évszázados, gyönyörûen díszített belvárosi házakat lebontani miatta, a helyére meg ronda fantáziátlan üvegépületeket felhúzni, és a zöldövezetekért meg sokan tiltakoznának is(én is)
Szerintem már jórég tervben vannak, de hogy mikor lesznek kész.. Hát szerintem azt mindenki tudja (: Csepelnél terveznek nagyon szép dolgokat.. A 7 emeletes lakóhíd stb.. Érdemes rákeresni. Bár szerintem mire ezek kész lesznek mi már bõven alulról szagoljuk az ibolykát.
Majd ha megérdemli a város -> SOHA!!! (vagy ha a filmesek odastilizálnak egyet az omladozó pesti társasházak mellé, hogy "menõbb" legyen a ratyi magyar filmjük...)
Az elsõ válaszát ismételném amikor Olimpia, azaz soha.

Mikor lesz Budapesten 5D mozi?

Hallottam róla, hogy állítólag a Duna plázában van ez igaz? És a Westend-be mikor lesz?

Legjobb válasz: Én nem is hallottam még 5D-rõl. Az milyen?

Én nem is hallottam még 5D-rõl. Az milyen?
A KÖKI-ben "hamarosan" nyit. [link] FB-on már láttam, hogy keresnek jegykezelõket, tehát szerintem hetek-hónapok kérdése.

Mikor lesz Budapesten olyan kutyaszépségverseny, amin nem törzskönyves kutyát is lehet nevezni?

Legjobb válasz: A Strázsán szokott az MKSZ rendezni kiállításokat. Ott lehet tk nélküli kutyát is nevezni.

A Strázsán szokott az MKSZ rendezni kiállításokat. Ott lehet tk nélküli kutyát is nevezni.
Szeptember 21 :)

Mikor lesz Budapesten Sundown Beach parti az Aquaworld-ben?

márc 8.-án volt az utolsó..de állitolag most is lenne ősszel...már csak az a kérdés h mikor..

Mikor lesz Budapesten erotika kiállítás?

Legjobb válasz: Nem tudom, de már vettem 10 DV kazettát a kamerámba!

Nem tudom, de már vettem 10 DV kazettát a kamerámba!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!