Találatok a következő kifejezésre: Mikor lehetek leghamarabb (15 db)

Mikortól és mit adhatok a babámnak a tápszer mellett? November 24-én lesz 3 hónapos és a lehető leghamarabb szeretném elkezdeni a mellétáplálást! Ti hogy kezdtétek?

Legjobb válasz: Kedves 4-es, ez anyáink módszere, ahogy te nevezted: 2 hónapos kortól minden étkezés után, akár szoptatott, akár mesterséges, adni kell gyümölcsöt a gyereknek elõször levet, késõbb pürét. De ma már minden orvos és védõnõ azt ajánlja, hogy leghamarabb 4 hónapos kortól kezdje el az anya a hozzátáplálást. Elõször almalével, majd almapéppel 3-5 napig kell egy ízt bevezetni, lehetõleg a délelõtti órákban. Kekszet, glutént 6 hónapos kor elõtt ne adj neki. Én azt ajánlanám, várd meg a januárt a szilárd ételek bevezetésével, de legalább a karácsonyt. Ne tedd tönkre a pici gyomrát. Õ fogja késõbb meginni a levét.

Kedves 4-es, ez anyáink módszere, ahogy te nevezted: 2 hónapos kortól minden étkezés után, akár szoptatott, akár mesterséges, adni kell gyümölcsöt a gyereknek elõször levet, késõbb pürét. De ma már minden orvos és védõnõ azt ajánlja, hogy leghamarabb 4 hónapos kortól kezdje el az anya a hozzátáplálást. Elõször almalével, majd almapéppel 3-5 napig kell egy ízt bevezetni, lehetõleg a délelõtti órákban. Kekszet, glutént 6 hónapos kor elõtt ne adj neki. Én azt ajánlanám, várd meg a januárt a szilárd ételek bevezetésével, de legalább a karácsonyt. Ne tedd tönkre a pici gyomrát. Õ fogja késõbb meginni a levét.
Utolsó!!KEKSZ???A glutént a 7. hónap körül javasolják bevezetni, nem 3 hónaposan!!!Normális vagy??Bármilyen allergiás reakció lehet, akár késõbb is, lehet glutén érzékeny lesz, stb.. Kérdezõ!Nehogy adj neki kekszet!!!!Csak ártol vele.Elõször csak a gyümölcs levével kínáld, aztán fokozatosan jöhetnek a gyümölcsök.
Én nem követtem a mai trendet, hanem anyáink módszerét. De még várj legalább 2 hetet a hozzátáplálással. Elõször adj almát keksszel a babádnak majd.
A kekszet nem a glutén miatt nem kell adni, utolsó! Elég sok más anyag is van benne a liszten kívül, ami tényleg nem való egy 3 hónapos babának!
Csak megjegyzem: A legújabb ajánlások szerint a gluténtartalmú ételeket már 4 hónaposan be kell vezetni! Nyugodtan adhatsz neki kekszet is. Éppen azért van annyi allergiás gyerek, mert késõn kap meg minden ételt. Minél késõbb kap a szervezet valamit, az immunrendszere annál nehezebben tud védekezni az allergén anyagok ellen.
Az én fiam is tápszeres, de a védönö javaslatára csak betöltött 4 hó után kezdtem hozzátáplálni, fokozatosan. Általában akkor javasolják a hozzátáplálás elkezdését, ha már egyszeri 250ml nem elég a tápszerbõl, de 3hónaposan még bõven elég neki a tápszer hidd el, hacsak az ORVOS mást nem javasol..
Én nem értek hozzá, nincs tapasztalatom csak felmerült bennem egy kérdés. Attól , mert tápszeres miért kell már olyan hamar hozzátáplálni? Miért nem elég csak az mondjuk 5hós koráig?
Én babám már 4 hónapos, tápszeres, mi is három hónaposan kezdtük a hozzátáplálást.Elõször õszibarack pépesítve, de nem ette, így alma, ez már jobban lecsúszott neki, de ami bevált igazán azaz alma 100%-os leve, centrifugával.Tegnap volt 4 hónapos, már kap bébiételt, és italt is:)
3 hónaposan egyelõre még csak gyümölcsök levével kezdenék. Max. almát adnák neki. Én 4 hónaposan kezdtem neki a hozzátáplálást, almával. Aztán fokozatosan lehet neki adni pl. sütõtököt, cukkinit, sárgarépát. Õszibaracklé, bár azt barackot most nehéz beszerezni.
Én is azt mondom, hogy tutira ne adj kekszet, a mai gyerekeknél sajnos sokkal többször elõfordulhat allergia.Nem mondanak butaságot se a védõnõ se a gyerekorvos.A kisfiamnak mama tett bele egy almához egy fél háztartási kekszet és máris pöttyös lett az arca tõle, igaz másnapra elmúlt de egy fél keksztõl már ez lett....Keksz helyet tudom ajánlani a Sinlac pépet, kisfiam 6 hónapos és ezt kapja gyümölccsel.Fel lehet íratni. (2. válaszoló)
Szia en reszelt almaval kezdtem, az lett a tizorai.aztan jott a krumpli fove, sajat fozolevevel higitva.szuron attortem aztan higitottam.ezutan jott a sutotok.ezt krumplihoz kevertem az elejen.igaz en 4.5 hosan kezdtem neki, de ha 3ho utan csinaltam volna is ezekkel kezdtem volna.
Miért akarod minél hamarabb elkezdeni? A kisfiam 4 hónapos volt amikor elkezdtem.Két etetés közt kóstoltattam vele almának a levét.Kb. egy hét után a déli tápszer elõtt adtam neki egy kis almapürét 1-2 kiskanállal.Utána szintén kb. 1 hét után már kóstoltattam vele ugyanígy krumplit. 5 hónapos korára kiváltottuk a déli etetést krumpli-répa pürére.Aztán fokozatosan vezetem be neki a zöldségeket, gyümölcsöket.Most 6, 5 hónapos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, még várok egy picit.

Nemvárt előtti tünetek mik lehetnek? Mikor jön leghamarabb?

minden tapastalat érdekel? én jöv?hétre nem várom kb. 6.-7. DPO-n vagyok.

Legjobb válasz: Szia.Nekem is akkor kéne nem megjönnie.Csak olyan tünetem van,hogy fájnak a melleim,de kegyetlenül és meg is vannak duzzadva.Sajnos más nincs,de bárcsak lenne :D mi 2éve próbálkozunk.Ti?

Szia.Nekem is akkor kéne nem megjönnie.Csak olyan tünetem van, hogy fájnak a melleim, de kegyetlenül és meg is vannak duzzadva.Sajnos más nincs, de bárcsak lenne :D mi 2éve próbálkozunk.Ti?
Agyfaszt kapok az ilyen kérdésektõl, naponta vagy 30 ilyen van. Elmaradt menzesz elõtt semmilyen valós (tehát nem beképzelt, bemagyarázott) tünetet nem érezhetsz. Ennyi. Felesleges naponta 50-szer megkérdezni, olvass el egy ugyanilyen kérdést és megkapod a választ.
Szia! Negyedik voltam: a furi hasfájdogálást kiegészíteném: leírhatatlan, mintha keveredne a mindjárt megjön, a hasi izomláz és a hasfeszülés... Meg néha pici görcs itt-ott. És most én is biztos vagyok benne:) Most szálltam ki a kocsiból, és egész úton a biztonsági övet húzogattam, mert szorította, vagyis kényelmetlen volta pocómnak:)
Megint én vagyok! Amibõl elsõnek észrevettem, hogy valami nem stimmel, hogy pont amikor negatív lett az 1. teszt kirándulni voltunk és nem tudtam 3-4 napig wc-ni!! Soha se volt még székrekedésem! Inkább napi 2 de egy mindig volt!
Utolsó vagyok! Azt majdnem kifelejtettem, hogy még mielõtt meg kellett volna jönnie, attól fogva majdnem a 6. hétig úgy görcsöltem, hogy na most azonnal meg fog jönni!!!!
Szia! Igazából mikor én terhes lettem késõi peteérésbõl lehetett a baba, mert még a menszi kimaradása után 2 nappal se mutatta ki, de mivel nagyon úgy éreztem még utána is ezért csináltam egy tesztet (itt már egy hete késett!!!) és az is csak halvány lett!! Nagyjából utána számoltam és kb. a 14. dpo-n voltam mikor pozitív lett!!! (csak hogy te is tudj számolni!) Komolyan mondom már elõtte jóval éreztem, nagyjából mikor meg kellett volna jönnie! Pedig elméletileg beágyazódás elõtt nem lehet érezni semmit! És nekem a 3. késõs napomon volt pecsételõm magyarul a beágyazódás! Na akkor azt hittem megjött, ez se jött össze... DE NEM!!! Mikor megcsináltam a 2. tesztet akkor is csak jó egy percre rá jött elõ a 2. csík és én már bõgtem, pedig annyira biztos voltam benne, amikor a párom szólt hogy figyi már hát ott van!! Na akkor meg azért bõgtem :D Amúgy ami nagyon furcsa volt, hogy én sosem alszok délután, mert nem tudok! És annyira álmos voltam, hogy nagyon!! Fájt a mellem! (igaz ez elõtte is minden ciklusban fájt) Felkeltem hajnalonként pisilni!!(én aki 8nál hamarabb nem kelek!!! 10re járok dolgozni), na ez se olyan érzés mint amikor pisilned kell, hanem úristen mindjárt szétdurran a hólyagom, ha nem pisilhetek! Inkább fájdalmas volt mint pisilési inger!! Állandóan nyûgös voltam, hisztis!!!! Nagyon!! Mindenen felment a pumpám!! Majdnem minden hülyeségen sírtam! Az egyik munkatáram, akit leordibáltam valami semmiség miatt, meg is kérdezte, hogy Te nem vagy terhes véletlenül?? És ami a legfontosabb tünet!!!! Hidd el 1 évig próbálkoztunk elõtte és szinte minden 2. hónapban biztos voltam benne hogy na most :D !! De persze nem! Amikor tényleg terhes lettem, azt egyszerûen éreztem!!! Mintha más ember lennék!! Nem tudom megfogalmazni! De ha ezután a megérzés után is negatív lett volna a teszt, akkor tuti, hogy elmeorvoshoz mentem volna mert most annyira biztos voltam benne!! (biztosan mert dúlnak a hormonok) Késõbb jött az émelygés, és enyhe hányinger.. de ez már a pozitív teszt után volt!! Sajnos vetélés lett a vége, de nem keseredtem el, hiszen tudok gyereket csinálni, és szeretnék is :) !!!
PCOS vagyok, a mensesem teljesen rendszertelen. Amikor terhes lettem több évi próbálkozás után, az volt a vicces, hogy 7 hetes voltam, amikor egyáltalán feltûnt:_) Seemit nem éreztem, az hogy késett nem érdekelt, mert igaziból mindig vagy megjött idõben vagy sokat késett. Az volt az árulkodó tünet, hogy a párom pogácsát sütött én meg az illattól elhánytam magam:-) No akkor futottam tesztért. Igaziból szerintem a nem várt elõtt nem sok tünet lehet, mert a tüneteket a HCG emelkedés okozza és az ugye a nemvárt napja körül lesz olyan magas, hogy a teszt mutassa és a tested is érzékelje. Tudom ez kegyetlenül hangzik, de a nem várt elõtt nagyon sok tünet beképzelt tünet. Nekem is sok ilyen beképzelt tünetem volt és nem volt baba. Sok sikert.
dpo-t nem tudok pontosan mondani. De a 3+5 napos terhesen jelentkezett elõszõr a hányinger, és az álmosság. Ez útóbbit azért be lehet képzelni. De a hányinger egyértelmü volt. Ja, és a gyakori vizelési inger is. :) Nem kételkedtem, 2 nappal késõbb biztos voltam hogy pozitiv lesz a teszt. Elõzõ két terhességnél is ugyanezek a tünetek jöttek legelõbb. De a 6-7 dpo-n, még nem érezhetsz tüneteket, a beágyazódás van folyamatban. Majd a 10-12 nap után.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
2szer voltam terhes, 1 gyerekem lett végül.... az elsõnél semmi tünet nem volt, késett 1 hetet, teszt, pozitív és késõbb jöttek a tünetek. A 2. terhesség (õt nem tartottuk meg) a mensi amikor kellett volna jönnie nagyon érzékeny volt a mellem és nyomásra jött elõtej. Teszt nélkül is tudtam, hogy pozitív de aztán teszt és orvos is megerõsítette nagy bánatomra... De émelygés stb tünet nemvolt. Ne görcsölj rá, mert bebeszéled a tüneteket, nyugalom :) Sajnos ezzel a stresszel csak lassítod a teherbe esést, mert a stressz mindent tönkretesz..
Nemvárt elõtt pár nappal a mellbimbóm kezdett el fájni nagyon ez volt furcsa ilyet még azelõtt nem éreztem. Drukkolok nektek h sikerüljön :) Az elsõ hozzászólónak meg annyit h szépen bemutatkozott ha annyira idegesíti ezek a kérdések minek válaszol? Egyáltalán minek olvassa el??? Undorító vagy mondhatom. És képzeld nekem volt tünetem hoppá mégsem vagy olyan okos biztos agyf...t kaptál ... Sajnálni azt tudlak megérteni semmiképp. 9hkm
A kérdező hozzászólása: Mi is közel 2 éve de az utóbbi idõben fény derült hormonális problémákra amit már elkezdtek kezelni és jobbak is az értékeim. Sajnos van egy csomó mellékhatás de végre remény is!!
Nekem néha furin fájdogál a hasam, és középidõtõl bõ egy hétig érzékenyek voltak a melleim. Vasárnap tesztelek:)
Nekem semmi tünet nem volt az elmaradt menstruációig. Kb. már 5 hetes lehettem, mikor elõször éreztem valamit, az émelygés csak 6 hetesen kezdõdött.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem kapsz agyf..-t a kérdésemtõl.. Isten õrizz hogy az én kérdésemtõl kapj egy ilyen kellemetlen "betegséget" Köszönöm a válaszodat és ezáltal a bemutatkozásodat! Hidd el te is ilyen lennél ennyi sikertelen próbálkozás után minden szalmaszálba belekapaszkodnál! Szép volt!!!
Szerintem meg lehetnek tünetek nemvárt elõtt:) Jó persze nem drasztikusan de azért a szédülés, gyakori pisilési inger akár hajnalba! is. Nálam ezek voltak de ami furcsa lett, hogy viszketett a cicim és beduzzadtak a melleim, de úgy mint még soha.4!nappal a nemvárt elõtt Délutáni! pisibõl egyértelmû zebrás tesztem lett.(Clearblue) El se mertem hinni. Másnap kipróbáltam ezt az extra szuper fogamzáskijelzõset is ami 1-2 hetet írt ki ami azt jelentette hogy kb 3-4 hetes terhes vagyok. Szóval szerintem igenis vannak Nem Beképzelt tünetek:)

Mit tegyek ha 5-6 hetes terhesen pokolian fáj a bal petefészkem? Ciszta esetleg? A méhen kívüli terhességet hogy lehet a lehető leghamarabb kiszűrni?

Ha esetleg ciszta lenne, akkor az mekkora nehézséget okozhat egy baba kihordásánál?

Legjobb válasz: nekem is nagyon fájt sokáig, tAlán 2 hete múlt el hogy nekem is fájt de iszonyúan a bal petefészkem, de semmi gond nem volt, megnézték uh-on is mikor vizsgálták a babát, és hipp-hopp el is múlt.. nem tudsz vele mit csinálni,ne gondolj egybõl rosszra, nekem pont bal oldalt van a baba egyfolytában azért volt érzékeny annyira a petefékszkem, most hogy arréb uszikált már nem fáj, 13 hetes vagyok.

nekem is nagyon fájt sokáig, tAlán 2 hete múlt el hogy nekem is fájt de iszonyúan a bal petefészkem, de semmi gond nem volt, megnézték uh-on is mikor vizsgálták a babát, és hipp-hopp el is múlt.. nem tudsz vele mit csinálni, ne gondolj egybõl rosszra, nekem pont bal oldalt van a baba egyfolytában azért volt érzékeny annyira a petefékszkem, most hogy arréb uszikált már nem fáj, 13 hetes vagyok.
Utolsó kérdésedre: ultrahang! ez pedig jó az elõzõ kérdéseidre is! mindenképp felhívnám a dokimat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Hétfõn kell mennem a dokihoz, de kicsit aggódom mert elég mogorva egy hapsi, csak egyelõre nincs pénzünk fogadott dokira.
Nekem is folyamatosan fájt, kb. a 16. hétig, azóta meg mintha elvágták volna. Minden rendben volt/van ettõl függetlenül. Én nem gondolom, hogy minden ilyesmivel ultrahangra kellene rohangálni, tekintve, hogy az állapotosság igen érdekes tüneteket produkál néha. Persze, ha úgyis mész, említsd meg a dokinak, de szerintem ez egy tipikus tünet. 29 hkm

Balatonnál szeretnék nyári munkát mielőbb! hogyan tudnék a lehető leghamarabb sikerrel járni? Már rengeteget böngésztem a neten, sok helyre jelentkeztem, nem túl nagy sikerrel mit tegyek?

Legjobb válasz: Kicsit késõ van ehhez, mivel azok akik a Balcsin akarnak melózni már télen/tavasszal jelentkeztek és akkor már betelt minden hely.

Kicsit késõ van ehhez, mivel azok akik a Balcsin akarnak melózni már télen/tavasszal jelentkeztek és akkor már betelt minden hely.

Mennyi idő és mit csináljak, hogy a lehető leghamarabb megszokjon a kiskutya?

Tegnap hoztuk el 6,5 hetes törpe pinscher lány kutyusunkat.Viszonylag jól viselte az estét,egyszer kelt csak fel,de akkor is játszanom kellett vele,aztán fél 8-ig durmolt utána.Az első kérdésem,hogy hogyan tudom leszoktatni arról,hogy éjjel alvás van,nem játék?Mindent amit találtam elolvastam azzal kapcsolatban,hogy meddig sírnak,és hogyan lehet ezt csillapítani,de nem nagyon találtam megfelelő választ.A héten itthon tudok vele maradni,próbálok következetes lenni vele,de ha nem vele foglalkozom már nyüsszög.Az ágyra is felakart jönni,de igyekszem a helyén elaltatni,erre jó módszer volt a melegvizes palack.Tudom,hogy még kevés idő telt el,és nem is akarok 1 nap alatt világot megváltani,csak nem szeretném,ha fejemre nőne.Lát engem,de a konyhába nem nagyon tudtam kimenni,mert nem jön utánam,csak sír a szobában.Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Minek keltél fel hozzá éjjel hogy játsz vele? Ha sír hát sírjon, majd rájön hogy semmire nem megy vele.

Minek keltél fel hozzá éjjel hogy játsz vele? Ha sír hát sírjon, majd rájön hogy semmire nem megy vele.
6, 5 hetesen még az anyja mellet lenne a helye! Nem tudom minek kell szaporítótól venni persze hogy ideggyenge lesz a kutya:// Ilyen piciként még rengeteg alszanak, és sajnos fel kell készülnöd hogy nem biztos hogy alszol éjszaka! Ha egyszer is fel fogod rakni az ágyra onnéttól nagyon nehéz lesz leszoktatnod, bármilyen nehéz megállni:) Játszatok, tanítgasd már most, fáraszd le szellemileg és fizikailag is ahogy tudod lakásban és jobban, nyugodtabban fog aludni! Pár nap kitartás és már nem fog annyit hisztizni:) Lényeg te parancsolj már az elsõ perctõl ne õ!
1 nap nagyon kevés idõ:) Te csak legyél következetes továbbra is, nem csináltál semmit rosszul. Ha éjszaka sír egy kicsit akkor simogasd meg, és vissza fog aludni. Mások az elsõ éjszaka (legtöbb esetben) 10x felkelnek egy kölyökkutyához. Nekem az 5 éves kutyám még most is néha fölkel éjjel, ha ki akar menni. Olyankor rászólok, hogy feküdjön vissza, mert nem nyitom ki az ajtót, éjjel nincs kimászkálás a szobából. A lakást is meg kell ismernie, csalogasd õt ki falatkákkal, játékokkal, és akár a konyhában is lehet egy kis rongy, vagy párna, ahol le tud feküdni.
A kérdező hozzászólása: A második kommentelõnek: törzskönyves, sokszoros CAC, CACIB nyertes szülõktõl van a kicsi, úgyhogy már magában felháborít a válaszod.Nem gondolom, hogy ideggyenge lenne, csupán tippeket vártam, hogy hogyan tudom könnyebbé tenni a napjainkat.
hát egy normális tenyésztõ 8 hetes kora elõtt nem szokta odaadni a kutyát azért gondoltam..és azért mondtam hogy ideggyenge lehet, meg nem jó ilyen korán elválasztani mert én is hülye fejjel anno szaporítótól vettem kutyát 6 hetesen és mai napig cumizik a játékain, meg ideggyenge..
Engem zavar, hogy ezt az "ideggyenge" kifejezést olyan könnyen ráhúzzák minden kutyára, akinek vannak fura szokásai. Kíváncsi lennék, hogy ezekkel az ideggyenge kutyákkal amúgy mennyit foglalkozik a gazdájuk, mit tesz, hogy kiegyensúlyozottá válhassanak, ne legyenek pótcselekvéseik, és a szélsõséges viselkedési formákat elhagyják.
A kérdező hozzászólása: 15 éve foglalkoznak kutyatenyésztéssel, gondolom ismeri õket.Odaadta, mert már leváltak az anyjuktól.De szerintem nem is ez a lényeg.Ez egy akaratos, kitartó kiskutya és arra várnék tippeket, hogyan neveljem, hogy boldog legyen, mert megvagyok gyõzõdve róla, hogy ez neki sem jó, ha sírdogál.Egyébként, mi azért vettünk kutyát, hogy az életünk része legyen, mert nem tudunk úgy létezni, hogy nincs velünk egy négylábú.Az a véleményem, hogy nem "ideggyenge"...

Mit tegyek a lábammal? Ma délután fociközben rosszul léptem, és most a lábfejem bevan dagadva és bezöldült. Mit tegyek hogy a lehető leghamarabb elmuljon?

Legjobb válasz: vizesruházd. kicsit hideg lesz elsõre, de elvileg hatásos. aztán bekenheted ilyen spéci kenceficékkel. doloflex, voltaren, fastum gél... meg pihentesd. :)

vizesruházd. kicsit hideg lesz elsõre, de elvileg hatásos. aztán bekenheted ilyen spéci kenceficékkel. doloflex, voltaren, fastum gél... meg pihentesd. :)
A kérdező hozzászólása: az a helyzet hogy holnapra tudnom kéne már fociznom
hát. ha jót akarsz magadnak, akkor ne nagyon erõltesd meg... nem ajánlanám a focizást.
A kérdező hozzászólása: pedig holnap mindenkép fociznom kell

Ha a baba születése után lehető leghamarabb megigényeljük az anayságit, mikor számíthatok utalásra?

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, hogy 2 héten belül utalják majd a pénzt, azóta eltelt 3 hét és még mindig semmi. Csak az elmaradt TGYÁS-t kaptam meg. Én is kíváncsi vagyok, hogy mikor lesznek szívesek utalni. Remélem, Te nem fogsz így járni! :-) Minden jót.

Nekem azt mondták, hogy 2 héten belül utalják majd a pénzt, azóta eltelt 3 hét és még mindig semmi. Csak az elmaradt TGYÁS-t kaptam meg. Én is kíváncsi vagyok, hogy mikor lesznek szívesek utalni. Remélem, Te nem fogsz így járni! :-) Minden jót.

Szerintetek mi lenne az a sport, amivel a lehető leghamarabb le tudok fogyni 3-5 kg-t?

Legjobb válasz: 3-5 kg-t simán le lehet fogyni egészségesen (azaz max heti 1 kilóba) sima kocogással is

3-5 kg-t simán le lehet fogyni egészségesen (azaz max heti 1 kilóba) sima kocogással is
Szinte bármejik sport jó..ha komolyan veszed és naponta csinálod..de ha eredményes fogyást akarsz elérni kalória számolással besegíthetsz :) ..am pilátesz , aerobik, futás ..ezek szerintem jók ;)..de vigyázz tulzásba se essél..egy volt anorexiás;)
Az, amelyiket a legjobban szereted csinálni, és nem hagyod abba.
Iron Man.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mivel nemigen vagyok sportkedvelõ, ezért biztosan nem esek majd túlzásba, de köszi a figyelmeztetést. :D És pontosan.. Iron Man! :DDD

Hogyan kellene elkezdenem a sportolást, mit egyek, igyak, hogy a lehető leghamarabb elérjem a tökéletes alakot?

Nem fogyni szeretnék, ellenkezőleg pont hogy felszedni pár kilót és itt-ott, ahol szükséges azt "kipótolni". Állítólag jó alakom lenne, csak aránytalanul vagyok vékony. Futni fogok majd tavaszi szünetbe. Ezt azoktól kérdezem, azok ehhez a dologhoz értenek és már ők is végigcsinálták azt, amit majd én fogok.

Legjobb válasz: A legegyszerûbb mód: Tömegnövelõ étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg (lányoknak 3-4) szénhidrát (ch). Ezekbõl kellene leginkább összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, rizs, teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj. Itt találsz tömegnövelõ étrendeket is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4 Edzés: Kezdõknek heti 3 napos teljes testes edzés kell 2 hónapig: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=61 Majd végezhetsz utána 1-2 hónap un. A-B-A, B-A-B edzést: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=62 Utána válthatsz heti 3-4 napos osztott edzésre, ahol már heti egyszer dolgoztatunk meg egy izomcsoportot, de akkor keményen és több gyakorlattal. http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=75 http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=98 A futás ebben az esetben hótfelesleges, maximum némi szív- és érrendszeri karbantartásra, de az izmosodásra nincs hatással, sõt, gátolja.

A legegyszerûbb mód: Tömegnövelõ étrend: napi 2-2, 5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg (lányoknak 3-4) szénhidrát (ch). Ezekbõl kellene leginkább összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, rizs, teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj. Itt találsz tömegnövelõ étrendeket is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4 Edzés: Kezdõknek heti 3 napos teljes testes edzés kell 2 hónapig: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=61 Majd végezhetsz utána 1-2 hónap un. A-B-A, B-A-B edzést: http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=62 Utána válthatsz heti 3-4 napos osztott edzésre, ahol már heti egyszer dolgoztatunk meg egy izomcsoportot, de akkor keményen és több gyakorlattal. http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=75 http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=98 A futás ebben az esetben hótfelesleges, maximum némi szív- és érrendszeri karbantartásra, de az izmosodásra nincs hatással, sõt, gátolja.

Mire rakjam a képesség pontjaimat hogy a lehető leghamarabb vastagon lőjek? ( fejvadász 2 fullon legyen)

darkorbit ,vastaglövés

Legjobb válasz: most mennyid van? amúgy 21 képességpontból lehet kirakni a vastagot

most mennyid van? amúgy 21 képességpontból lehet kirakni a vastagot
Ezt nem is tudtam :) Köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!