Találatok a következő kifejezésre: Mikor lehet teherbe (180 db)

Missed abortus után mikor lehet teherbe esni?

Ma voltam a dokinál és 8hetes terhességet állapított meg ami csak 5 hetesnek felel meg. Üres petezsákot látott embrio nélkül. Kiírt Missed abortusra ami május 2.án kell menjek. Kérdésem: Mikor lehetek újra terhes? Könnyebben vagy nehezebben fogok teherbe esni? A doki missed abortus után 6 hetet mondott hogy utánna lehet probálkozni. Van egy 18 honapos kislányom és testvért szeretnénk...

Legjobb válasz: szia!sajnàlom hogy miss.ab-ra kell menned!! nekem dec 16-àn volt mütétem.az elsõ mensim feb.1-én jött meg.utàna màr nem is védekeztünk és egybõl teherbe estem. a dokim azt mondta mütét utàn nagyon könnyû teherbe esni.és igy is lett.azt hozzà teszem az elsõ terhességre több mint két évet vàrtunk.sok sikert és kitartàs!!

szia!sajnàlom hogy miss.ab-ra kell menned!! nekem dec 16-àn volt mütétem.az elsõ mensim feb.1-én jött meg.utàna màr nem is védekeztünk és egybõl teherbe estem. a dokim azt mondta mütét utàn nagyon könnyû teherbe esni.és igy is lett.azt hozzà teszem az elsõ terhességre több mint két évet vàrtunk.sok sikert és kitartàs!!
Okt. 24-én volt a mûtétem, egy dec. 24-én már kimutatta a teszt a babát! Azóta minden rendben van. Remélem nektek is hamar összejön!
nekem szeptember 12én volt a mûtét!most 5 napja késik bízom benne h most össze jött:)
Nekem 9 hetes terhesség végzõdött mûtéttel. Az orvos fél év szünetet mondott, de indokolni nem tudta, így 3 héttel késõbb megfogant a picink, aki bármelyik pillanatban születhet :) Nekem így ment feldolgozni a veszteséget, hogy azonnal várjuk a babát, ha nem is ugyanazt...

Most akkor a hőmérős módszer segítségével mikor lehet teherbe esni? Ha lent van a hő, vagy ha már fent van? És ha már fennt van, akkor nem lehet teherbe esni?

Akkor most már tényleg nem értem.

Legjobb válasz: elméletileg ha felmegy pár tized fokot,akkor van peteérés, akkor kell a napokban együtt lenni, ha fönt marad akkor valószínû sikerült a terhesség, mert a mensi elõtti napokon, egyébként leesne . 37 fölé semmiképp sem kell menni , mert az már hõemelkedés. ha a normál hõd pl 36 fok akkor peteéréskor kb 36,4-36,6 körüli.ha ennél többet emelkedik, akkor már mást is jelezhet, pl náthát-.

elméletileg ha felmegy pár tized fokot, akkor van peteérés, akkor kell a napokban együtt lenni, ha fönt marad akkor valószínû sikerült a terhesség, mert a mensi elõtti napokon, egyébként leesne . 37 fölé semmiképp sem kell menni , mert az már hõemelkedés. ha a normál hõd pl 36 fok akkor peteéréskor kb 36, 4-36, 6 körüli.ha ennél többet emelkedik, akkor már mást is jelezhet, pl náthát-.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Vannak ezen az oldalon olyanok, akik azt mondják, hogy hõemelkedésnek kell lennie. Én emiatt paráztam, mert max 36.8-36.9 fokot tudtam "produkálni", és nem értettem, hogy nekem miért nincs "hõemelkedésem". 36.3- ról ment 36.8-ra akkor ez jót jelent? Mégegyszer köszi a választ.
Én úgy tudom, h 37 fölé kell menni. DE ha neked alapban jóval alacsonyabb, akkor tényleg csak elég pár tizeddel ha feljebb megy. Egyébként hol méred?
36, 3-36, 8 ra ez tökéletes. Itt volt péd. Nekem sem megy soha ill nagyon ritkán hét fölé, pedig nálunk családi vonás hogy az alaphõm napközben 37-37, 1. ez a normális. Tehát nem gond ha nem megy 37 fölé ez egyénfüggõ. Nekem eddig nem sikerült a baba, de a ciklusom normális. Már doki is megerõsítette. És lh tesztet is nézek. Mégis ritka hogy 37 vagy afölé menjen. Sok sikert
Tökéletesn mûködik a hõd! Nekem is alacsonyabban mozog és az normális. 36, 8-nál nem megy feljebb. Alapban meg 36, 2. Már van egy gyerekem, de hõemelkedésem nem volt.
A kérdező hozzászólása: Hónaljban mérem. Köszi a válaszokat. Ha tudok valamit, majd jelzem.

Vetélés után mikor lehet teherbe esni és egyáltalán próbálkozni? Teherbe estem rövid idő után, de sajnos elvetéltem!

December elején vetéltem el, voltam orvosnál, azt mondta, hogy nyugodtan próbálkozhatunk ismét! Nagyon szeretnénk már kisbabát, de sajnos azóta nem jött meg! Nem vagyok terhes, csináltam tesztet is! Már ez a 37. nap, hogy azóta nem jött meg! Volt valakinek hasonló tünete vetélés után? Mit csináltatok ebben a helyzetben? Türelmesen várjam, hogy végre megjöjjön és végre ismét próbálkozhassunk? Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Bár nem vetéltem, és nem tudom, miért nem jött meg, de azt hiszem 3 hónapot javasolnak. Amúgy meg van egy olyan nézet, hogy bármikor, hisz ha a szervezeted nem tudja felnevelni a babát, akkor nem fogan meg-okosan van ez kitalálva. Egy dokit az ért keress fel, nézesd meg magad.

Bár nem vetéltem, és nem tudom, miért nem jött meg, de azt hiszem 3 hónapot javasolnak. Amúgy meg van egy olyan nézet, hogy bármikor, hisz ha a szervezeted nem tudja felnevelni a babát, akkor nem fogan meg-okosan van ez kitalálva. Egy dokit az ért keress fel, nézesd meg magad.
Ne izgulj, vetélés után az elsõ vérzés akár 6-7 hét múlva is jöhet. Legalábbis nekem ezt mondta az orvos; én a 7-8. héten vetéltem el. S nekem a következõ próbálkozásra azt mondta, hogy várjak meg két rendes menzeszt. Ez nálam a harmadikat jelentette, mert az elsõ csak 6 hét múlva jött meg.
Szia, Nekem is azt mondta a dokim veteles utan, hogy azonnal probalkozhatunk. Mondjuk ez fugg attol is, hogy mi all a veteles hattereben: kolleganomnek hormonbajai vannak, neki veteles utan 6 honapot kellett varnia es gyogyszereket szednie.
Nekem volt 1 vetélésem 12 hetesen, aztán megjött úgy 5 héten belül, és bár nem gondoltam , h összejön de megtörtént, tehát 1 rendes ciklusom volt csak és megint terhes voltam:) Nem tartott sokáig az örömöm, 20 hetesen ment el. Most már ha abban a helyzetben lennék legalább 3 ciklust várnák. Azóta eltelt 10 hónap lassan, megerõsõdtem testileg, lelkileg is, lassan ismét próbálkozunk. Ha azt veszed észre, h semmiképp nem akar megjöbbi, menj el a dokihoz, h megnézzen, lehet ad is vmit, h meghozza! Aztán szerintem várj 3 ciklust, bár tudom, h az is hosszúnak tûnik majd. Ez az én véleményem, a tapasztalataim alapján, természetesen nem Szent Írás!!! Minden jót!!
Nekem 8 hetesen volt egy vetelesem. A mensim ra 6 hetre jott meg. Mi ket ciklust vartunk es utanna kezdtunk el probalkozni, de a baba csak fel evre ra fogant meg. Igaza van annak a valaszadonak aki azt irta, hogy ha a szervezeted nem keszult fel egy ujabb terhessegre akkor nem fog megfoganni a baba. Nekem veteles utan a 3 es 4-dik ciklusban meg peteeresem sem volt sajnos. Utanna mar mutatta az ovulacios teszt is a peteerest es meg is fogant a babank. Kivanom neked/nektek, hogy minel hamarabb sikeruljon.
Mi is 3 hónapot vártunk, nekem mûtétem volt, utána 5 hét múlva jött meg elõször. Egyébként nem teljesen igaz, hogy nem fogan meg a baba, ha még nincs felkészülve a szervezet az baba kihordására. Sajnos a barátnõm járt úgy, hogy vetélés után nagyon hamar ismét teherbe esett, de újra elvetélt. Mint utóbb kiderült, nem volt elég a sárgatesthormon. Ezért is ajánlják a várakozást valameddig, általában 2-3 ciklus erejéig. ez idõ alatt a hormonháztartás is visszaáll. Szóval lény türelmes, megjön az hamarosan, beáll a ciklusod, és lehet újra próbálkozni. Nekünk 3 hónap után az elsõ "éles" bevetés sikeres volt :-))) Minden jót! (35+ 6 hetes mami)
December elejém volt egy vetélésem mûvi befejezéssel és ma jött meg a mensesem azóta.A doki 6-8 hetet mondott addig belefér.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Nagyon jól esik, hogy megírjátok a véleményeteket, valamint a tapasztalataitokat!

Mikor lehet teherbe esni?

Legjobb válasz: A kérdezõ valószínûleg az ovuláció idõpontjára gondolt, nem a szeretkezésre... Peteérés két menstruáció között félidõben van, tehát egy normálisnak mondott 28 napos ciklus 14. napján történik meg, és mivel a spermiumok is eléldegélnek 1-2 napig, ezért a 12-16. napon legvalószínûbb a teherbeesés.

A kérdezõ valószínûleg az ovuláció idõpontjára gondolt, nem a szeretkezésre... Peteérés két menstruáció között félidõben van, tehát egy normálisnak mondott 28 napos ciklus 14. napján történik meg, és mivel a spermiumok is eléldegélnek 1-2 napig, ezért a 12-16. napon legvalószínûbb a teherbeesés.
ha szexelsz megelõzése: algopiryn térd közé szorítva
aszt akarom hogy megmondja hogyan lehet teherbe esni már 1 éve egyutt vagyok vele és nem is védekezek várom válaszát minnél hamarabb.

Tojasfeherjes valadek, mikor lehet teherbe esni az elso szaraz napon?

Legjobb válasz: A kérdés nem tiszta. Ha tojásfehérjés az pont a peteéréskor van....

A kérdés nem tiszta. Ha tojásfehérjés az pont a peteéréskor van....
Ha a tojásfehérjés folyás megkezdõdött, akkor már lehet próbálkozni, még akkor is, ha több, akár 5 napig is van ilyen folyás. Ekkor kezdõdik ugyanis a termékeny idõszakod, noha meglehet, hogy csak miután megkezdõdött a folyás 3 nappal lesz pé-d. Hallgass az öregre!
Nem, a tojásfehérjés váladék elõtti napon kell tenni az ügyért, hogy másnapra odaérjenek a kiskatonák.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, a kerdes tenyleg nem toketeles, de megertettetek amit akartam!koszi

Mikor lehet teherbe esni ha 19-én volt 23-ig menstruációm és 28 napra jön meg?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/ Ezen az oldalon sok hasznos infót találsz a babatervezésrõl. Sok sikert!

http://babatervezok.otthona.net/ Ezen az oldalon sok hasznos infót találsz a babatervezésrõl. Sok sikert!
A tizenkilencedikétõl számított 12-15 nap között, úgy hozzávetõlegesen. Peteérésed valószínûleg a 14-ik napon van http://www.babanet.hu/kalkulator.php

Szüzesség elvesztésekor ha nem védekezünk teherbe lehet esni? Mikor lehet észre venni a terhesség első jeleit?

vagyis mi védekeztünk de félek hogy kiszakadt a gumi.egyébként 16 vagyok...

Legjobb válasz: persze,hogy teherbe lehet esni...ha mar van menstruaciod akarmikor teherbe eshetsz ha nem vedekezel...a szuzessegnek semmi koze nincs ehhez....

persze, hogy teherbe lehet esni...ha mar van menstruaciod akarmikor teherbe eshetsz ha nem vedekezel...a szuzessegnek semmi koze nincs ehhez....
Ha volt aktus, és fõleg ha a fiú "bent" élvezett, bármikor lehet teherbe esni. A terhességet kb. 2 hét után ki lehet mutatni a patikában (vagy akár a tesco gyógytermékes részlegében is láttam) kapható terhességi gyorstesztekkel (van pár száz ft-ért, meg drágábban is) Ha a felhelyezéskor vigyáztatok a hegyes körmökkel, gyûrûkkel, stb., és maradt elég hely a végén (tudod, össze kella legvégét csippenteni "spermazsáknak", levegõ ne maradjon benne, bár egy kicsi nem baj, és úgy feltekerni a kotont, lehetõleg a körömmel nem hozzáérve) akkor azért nem szakad ki olyan könnyen az a gumi.
Akár szûzen is teherbe lehet esni. Az a hártya ugyanis lyukas.
Igen igy is teherbe tudsz esni de a jelei esetleg 1-2hétel az aktus után jelentkeznek akkor vehetsz tesztet is hogy tudd hogy esetleg terhes vagy-e?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
És ha a pasi egyáltalán nem élvez el? akkor is lehet? ( ha kb 2 percig van "benne"??
1: IGEN! 2: nem kell 2 perc. 2 lökés elég, ha jött egy kevés sperma is. Az meg jöhet, messze az elélvezés elõtt is.

El volt kötve 4 éve és most teherbe esett. És az a kérdésem maradjunk e ennél az orvosnál? Vagy mit lehet ilyenkor tenni hogy teherbe esett?

Legjobb válasz: Elõfordul, mûvi meddõvé tétel után is esnek néha teherbe, bár ritkán. Az orvos errõl nem tehet. Vagy megtartjátok, vagy nem, nyilván ez a két lehetõség van.

Elõfordul, mûvi meddõvé tétel után is esnek néha teherbe, bár ritkán. Az orvos errõl nem tehet. Vagy megtartjátok, vagy nem, nyilván ez a két lehetõség van.
Amikor kórházban voltam egy nõ mellettem szintén elkötés után lett terhes, de neki nem volt szerencséje, mert méhen kívüli volt. örüljetek, hogy nincs ilyen gond, és errõl tényleg nem az orvos tehet, sajnos van ilyen, bár elég ritka.
Az egyik ismerõsöm 3 lány után köttette el magát, azóta megszülte a negyediket is. Megmutatták a papíron, hogy 90% az esélye annak, hogy nem eshet teherbe. A doki nem hibás, ha bíztatok benne, maradjatok nála, õ már ismer titeket.
Hát remélem, hogy tényleg ritka.Decemberbe szültem a 4.-et és én is elköttetem magam.

Mikor, illetve milyen periodusban lehet teherbe esni?

Barmikor, vagy csak a menzesz utolso napjatol szamitott 14 napban?

Legjobb válasz: Egyrészt bármikor teherbe lehet esni. Elõfordul ugyanis, hogy egy ciklusban két peteérés van. Ráadásul a peteérés napja sem minden nõnél ugyanakkor van. Elõre nem lehet kiszámolni pontosan, hogy mikor van az ovuláció. Másrészt a ciklus elsõ napja a menzesz elsõ napja!!!!! Nem a menzesz utolsó napjától számított 14. napon van általában, hanem a menzesz elsõ napjától számolva!

Egyrészt bármikor teherbe lehet esni. Elõfordul ugyanis, hogy egy ciklusban két peteérés van. Ráadásul a peteérés napja sem minden nõnél ugyanakkor van. Elõre nem lehet kiszámolni pontosan, hogy mikor van az ovuláció. Másrészt a ciklus elsõ napja a menzesz elsõ napja!!!!! Nem a menzesz utolsó napjától számított 14. napon van általában, hanem a menzesz elsõ napjától számolva!
Az esély mindig megvan rá, de van amikor az nagyobb. Ezt szokták kihasználni a naptár módszernél akár "fogamzásgátló", akár megtermékenyítõ célra. De igazából ez az egyik legmegbízhatatlanabb dolog.
Akkor lehet teherbe esni ha megbaasznak és telibevernek a végén.

Decemberben volt egy missed ab, és március óta próbálkozunk, de nem sikerül teherbe esnem. Előtte kétszer is sikerült egyből teherbe esnem. Történt már ilyen valakinek? Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ez volt és csak rá egy évre sikerült teherbe esnem,remélem neked hamarabb összejön.Kitartást kívánok,nem biztos,hogy baj van,de ha nagyon ideges vagy emiatt,menj el az orvoshoz. Üdv:8hós baba anyukája

Szia! Nekem is ez volt és csak rá egy évre sikerült teherbe esnem, remélem neked hamarabb összejön.Kitartást kívánok, nem biztos, hogy baj van, de ha nagyon ideges vagy emiatt, menj el az orvoshoz. Üdv:8hós baba anyukája
Szia, nekem decemberben volt egy vetelesem es januartol mar szabad utat kaptunk a probalkozasra de csak most majusban sikerult teherbe esnem. Nallam semmi hormonalis gond nem volt csak azzal magyaraztak, hogy nem mindenkinek all egyforman keszen a teste az ujabb terhessegre. Van akinek mar a kovetkezo honapba, van akinel 3 honap mulva es van akinek csak kesobb sikerul. En is ketsegbe voltam esve mert az elso baba akit elvesztettunk mar elsore sikrult es nagyon szomoru voltam. Sajnos csak varni tudtunk mi is mert minden mas rendben volt. Szeritnem januar februarban meg nem is volt egyaltalan pe-m hiaba is probalkoztunk. Nekunk fel evet kellett varni a babara es ovutesztel jott ossze. Nem gorcsoltunk ra, akkor voltunk egyutt amikor kivantuk egymast csak arra vigyaztunk, hogy amikor pozitiv lesz az ovuteszt legyunk egyutt. Kivnom neked, hogy minel hamarabb sikeruljon a baba, tudom hidd el min messz keresztul. :(
Szia! Igaz velem nem most történt a dolog hanem 6 évvel ezelõtt.14 hetesen volt missed ab.-om mert nem éltek a babák(ikrek).Nekem akkor azt mondták hogy a fiatal kormomra tekintettel 1 évet javasolnak hogy várjunk.Be is tartottuk nem egyet hanem 3-at mert így a sulit befejeztem és lehelyezkedtem dolgozni.Utánna már próbálkoztunk de sehol semmi.Újabb 3 év után sikerült de elõtte már annyi csalódáson voltam keresztül hogy már már néha belefáradtam.Szerintem (jó nem az én esetemben 3 év után)kell egy kis idõ a szervezetnek is mire meggyógyul és képes fogadni egy újabb életet.Hidd el jönni fog a kis manó.Én nagyon sok sikert kívánok neked!!Tudom milyen érzés fõleg ha az ember már iszonyatosan rá van állva a babára. Üdv:18 hetes km.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!