Találatok a következő kifejezésre: Mikor lehet legkönnyebben (40 db)

Mikor lehet legkonnyebben teherbe esni, menzes elott vagy utan? Vagy hogy szamoljam ki, hogy mikor vagyok a legtermekenyebb?

Legjobb válasz: Két menstruáció között, félidõtájt:) Ugyanis ekkor érnek a petesejtek tudtommal...

Két menstruáció között, félidõtájt:) Ugyanis ekkor érnek a petesejtek tudtommal...
Igen, félidõtájt. De ha a ciklusod mindig ugyanannyi nap, akkor az elsõ napjától számolj vissza 14 napot, és kb akkor. De segít az ovulációs teszt is ebben, meg a hõmérõzés!

Rúzst mivel lehet legkönnyebben lemosni az ajakról?

Legjobb válasz: Én sminklemosóval szoktam lemosni, azzal rögtön lejön.

Én sminklemosóval szoktam lemosni, azzal rögtön lejön.

Mivel lehet legkönnyebben fogzni hasról? Többi lent! Segitsééég!

Felülésekkel?Szeretek biciklizni,sétálni....Napi 2km biciklizés és napi 2 liter bubis áásványvíz segithet?Kenyeret,tésztát,krumplit elhanyagoltabban eszem... :)

Legjobb válasz: *fogyni hasról :)

A kérdező hozzászólása: *fogyni hasról :)
Nincs helyi zsírégetés!
A kérdező hozzászólása: Ezt fejtsd ki jobban...nem ertem...
Mindenhonnan fogyni fogsz ha fogysz nem csak hasról
Genetika határozza meg, hogy ki honnan, milyen ütemben fogy. Általánosan elmondható, hogy az utoljára felszedett kilók mennek le elõször, a végére az a zsírréteg marad, amely elõször rakódott le.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt mind én is tudom....de milyen módszerrel lehet legkönnyebben fogyni?Faluban élek, és nincs lehetõség sportolni, hacsak te nem indulsz el egyedül futni, sétálni... :/ Mondjuk nekem még a biciklizés se rossz :D de sétálni szeretek legjobban :)
Séta után azonnal porszívó :) Kb. ennyi.
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem az a baj, hogy nem használ? Legalábbis sehol nem hallottam, hogy valaki így távolított volna el kutyákból kullancsot.
Az ujjaddal kitekered belõle.
A kérdező hozzászólása: :) Nem, én nem erre gondoltam, a kérdésem arra irányult, hogy fél óráig tartó böngészés helyett van-e valami, ami kimutatja (szinte) rögtön, hogy pl. "na itt és itt van valami, aminek nagyon nem kellene ott lennie". Nem kiszedés érdekel, azzal szerintem mindenki tisztában van, maga az észrevétel ami egy hosszú szõrûnél idõigényes.
Nem tudok egyebet. De ha az ujjad hegyével végig túrod a kutya bõrét akkor az ujjad beleakad a kullancsba, mint egy szemölcsbe.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, így már stimm, köszi! :)

Gáztűzhelyről, ráragadt olajat mivel lehet legkönnyebben leszedni?

Cillit Bang hatástalan, és az ultra daisy mosogató is:(

Legjobb válasz: hideg zsíroldóval. de készülj fel rá, hogy szellõztetni kell közben

hideg zsíroldóval. de készülj fel rá, hogy szellõztetni kell közben
ZOOM permettisztítószerrel befújod, majd kb. fél perc múlva egy nedves szivaccaal letörlöd. Én legalábbis így csinálom.
Szódabikarbónából és vízbõl készíts sûrû pasztát, ezzel nagyon könnyen lejön. Ha makacskodik kend be a pasztával, hagyd rajta pár percet, majd mosd le. Nekem ez vált be a legjobban. Hatásos, olcsó és nem utolsósorban környezetkímélõ a vegyszerekhez képest.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mivel lehet legkönnyebben leszedni?

Már többször festettem hajat másoknak. Ma reggel megcsináltam magamnak. Els?nek. 1-2folt lett a homlokomon és hát fekete. :D Mivel tudom gyorsan és könnyen leszedni?

Legjobb válasz: Próbáld meg citromlével!Halványodni biztosan fog!

Próbáld meg citromlével!Halványodni biztosan fog!
Cigaretta hamuval. Nem túl guszta, de hatásos.
Nekem testápolóval is le szokott jönni. Frissen legközelebb azzal is megpróbálhatnád. 20L
Én hipós vattával szoktam letörölni.Csak vigyázz nehogy a szemedbe menjen.Kellemetlen de nekem ez vált be.
Egyetértek a 10:05-sel, csak én domestossal szoktam, utána bõ vízzel is átmosom. Csak a szemedre vigyázz!

Mivel lehet legkönnyebben eltávolíttani a CPUról a hővezetőpasztát?

Legjobb válasz: 10:44 Gondolom újra akarja pasztázni, ami idõnként tényleg nem árt. Én is papír zsebkendõvel szoktam.

10:44 Gondolom újra akarja pasztázni, ami idõnként tényleg nem árt. Én is papír zsebkendõvel szoktam.
papírzsepi. ha oda van szaradva, akkor is azzal, csak kapard.
Úgy hogy leszeded a hûtõt a processzorról mert az a hûtõ hátuljára van odaszáradva, de minek akarod leszedni? a hûtõzsír az kell az is szabályozza a hõt, akkor kerül fel amikor elõször rakod össze a gépet és addig is van benne amig nem újítasz, nem dísznek van benne!
A kérdező hozzászólása: El vanöregedve akkor pár fokkal javittaz újegy kicsi körömlakklemosó segített
Sebbenzin is jó (nem vicc).
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket a sebbenzint kipróbálom de a körömlakk lemosó is jó
Pálinkával (valami jó kraftos házival)

Ez nagyon fontos! Elmennénk M. Országról, akkor hova lehetne menni? Talán Olaszo. Jó lenne? Vagy mi? Ti mit választanátok és hol lehet legkönnyebben munkát szerezni?

Legjobb válasz: Sajnos ez nem ilyen egyszerû. Rengeteg dologtól függ, körül kell nézni a világban, mérlegelni kell a lehetõségeket. Mi a végzettséged? Van-e olyan ország, ahol vannak ismeretségeid, kapcsolataid? Nyelvtudás? Ezenkívül még számos más dolog. Mellesleg, az emberek jelenleg tömegesen jönnek haza külföldrõl. Nagybácsikám, aki 13 évet dolgozott az Egyesült Államokban, nemrég költözött haza, mondván, itthon is éhen lehet halni, nem kell Amerikában lenni ahhoz. Nagyjából a válság mindenhol egyenlõ, talán 10-15 ezerrel lehet kinn jobban keresni.

Sajnos ez nem ilyen egyszerû. Rengeteg dologtól függ, körül kell nézni a világban, mérlegelni kell a lehetõségeket. Mi a végzettséged? Van-e olyan ország, ahol vannak ismeretségeid, kapcsolataid? Nyelvtudás? Ezenkívül még számos más dolog. Mellesleg, az emberek jelenleg tömegesen jönnek haza külföldrõl. Nagybácsikám, aki 13 évet dolgozott az Egyesült Államokban, nemrég költözött haza, mondván, itthon is éhen lehet halni, nem kell Amerikában lenni ahhoz. Nagyjából a válság mindenhol egyenlõ, talán 10-15 ezerrel lehet kinn jobban keresni.

Hogyan kell számolni a terhességet? Mikor lehet a legkönnyebben teherbe esni?

Legjobb válasz: Teherbe esni ovulációkor lehet. Ovuláció a ciklus közepén kb. 14. napon van. A ciklus elsõ napja a vérzésed elsõ napja, az utolsó napja pedig a következõ vérzésed elõtti nap. pl. 28 napos ciklusnál kb. 14. napon van ovulációd. 30 napos ciklusnál kb. 16. napon van. Úgy is kiszámítható, hogy a következõ alkalom mikorra várod a vérzésed abból le vonsz 14 napot. Ovuláció a vérzés elõtt 14 nappal van. Ovulációt meglehet határozni: pl. ezzel a számolással, ovulációs (LH) teszttel, hõmérõ módszerrel, méh nyak nézegetéssel, folyás vizsgálattal (akkor van ovud mikor tojás fehérje állagú a folyásod)

Teherbe esni ovulációkor lehet. Ovuláció a ciklus közepén kb. 14. napon van. A ciklus elsõ napja a vérzésed elsõ napja, az utolsó napja pedig a következõ vérzésed elõtti nap. pl. 28 napos ciklusnál kb. 14. napon van ovulációd. 30 napos ciklusnál kb. 16. napon van. Úgy is kiszámítható, hogy a következõ alkalom mikorra várod a vérzésed abból le vonsz 14 napot. Ovuláció a vérzés elõtt 14 nappal van. Ovulációt meglehet határozni: pl. ezzel a számolással, ovulációs (LH) teszttel, hõmérõ módszerrel, méh nyak nézegetéssel, folyás vizsgálattal (akkor van ovud mikor tojás fehérje állagú a folyásod)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Mivel lehet a legkönnyebben fogyni? Kinek mi segített, mi ért a legtöbbet?

Legjobb válasz: Ennyi. Egyetértek az elõttem szólóval, de azért kicsit bõven írok saját tapasztalatokról, megvilágosodásomról, hátha így a többiek is tisztán fognak látni. Tehát.. mikor ráébredtem, hogy +10kg van rajtam, és hát nem is egészséges meg egyébkén is, hogy nézek ki... én is, mint a legtöbben, valami fogyókúra után néztem. Akkor még nem tudtam semmit a táplálkozásról, mozgást egyenesen tehernek gondoltam, s mivel más is fogyott le mozgás nélkül, úgy voltam vele, akkor nekem se kell. Több ilyen 1-2 hetes dolgot kipróbáltam, sikertelenül, nem voltak tarthatók, meg sok értelmük se volt. Aztán eljutottam a 90 napos diétához, ami már azt hittem jó lesz. Az elsõ hónap után éreztem, hogy ennek sincs értelme, bár tudtam tartani, de valamennyire éhes voltam, s lement rólam úgy kb 4 kg, de meg sem látszódott. Itt abba is hagytam mindent, majdnem egy évig nem foglalkoztam semmivel. Ekkor már ott tartottam, hogy +15 kg van rajtam, tehát már az 1 évvel ezelõtti állapotomnak is örültem volna. Fogtam magam, idõt fektettem a "tanulásba", megismerkedtem az ételekkel, a normális étkezéssel, a mozgással. Különbözõ tanulmányokkal, kutatásokkal, ahol bizonyították, mi miért hatásosabb másnál. Így áttértem az egészséges étkezésre és a rendszeres testmozgásra. Napi 5x eszem, délelõtt szénhidrát tartalmú ételeket leginkább, délben vegyes, délután a fehérjére helyezem a hangsúlyt. Az egyik kutatás alapján, akik csak diétáznak mozgás nélkül, azoknál az elvesztett tömeg fele csak zsír, tehát pl lefogy valaki 8 kilót, csak 4 zsír, ami rettentõen rossz arány, fõleg, hogy azért akarunk fogyni, hogy a zsírtól szabaduljunk meg. Legalábbis én attól szeretnék, nem egyszerûen azt, hogy a mérleg mutasson kevesebbet. Akik pedig diétáztak és mozogtak is, jóval több zsírt veszítettek, kevesebb izmot. Ezért kell tudatosítani magunkban, mert nem mindegy, hogyan fogyunk le. Az sem, hogy tartható a késõbbiekben, hisz ha egészségesen étkezünk, akkor ez a pár hónap alatt ránk is ragad, feltehetõen késõbb sem akarunk rajta változtatni, nem térünk vissza a régi életmódunkra. Legalábbis én így vagyok vele. Tehát a legtöbbet az éri, ha életmódot vált az ember, normálisan étkezik és rendszeresen mozog. Nekem ezzel 3 hónap alatt lement 10 kg és abban is biztos lehetek, hogy nagy része zsír, mivel tettem érte, hogy így legyen :).

Ennyi. Egyetértek az elõttem szólóval, de azért kicsit bõven írok saját tapasztalatokról, megvilágosodásomról, hátha így a többiek is tisztán fognak látni. Tehát.. mikor ráébredtem, hogy +10kg van rajtam, és hát nem is egészséges meg egyébkén is, hogy nézek ki... én is, mint a legtöbben, valami fogyókúra után néztem. Akkor még nem tudtam semmit a táplálkozásról, mozgást egyenesen tehernek gondoltam, s mivel más is fogyott le mozgás nélkül, úgy voltam vele, akkor nekem se kell. Több ilyen 1-2 hetes dolgot kipróbáltam, sikertelenül, nem voltak tarthatók, meg sok értelmük se volt. Aztán eljutottam a 90 napos diétához, ami már azt hittem jó lesz. Az elsõ hónap után éreztem, hogy ennek sincs értelme, bár tudtam tartani, de valamennyire éhes voltam, s lement rólam úgy kb 4 kg, de meg sem látszódott. Itt abba is hagytam mindent, majdnem egy évig nem foglalkoztam semmivel. Ekkor már ott tartottam, hogy +15 kg van rajtam, tehát már az 1 évvel ezelõtti állapotomnak is örültem volna. Fogtam magam, idõt fektettem a "tanulásba", megismerkedtem az ételekkel, a normális étkezéssel, a mozgással. Különbözõ tanulmányokkal, kutatásokkal, ahol bizonyították, mi miért hatásosabb másnál. Így áttértem az egészséges étkezésre és a rendszeres testmozgásra. Napi 5x eszem, délelõtt szénhidrát tartalmú ételeket leginkább, délben vegyes, délután a fehérjére helyezem a hangsúlyt. Az egyik kutatás alapján, akik csak diétáznak mozgás nélkül, azoknál az elvesztett tömeg fele csak zsír, tehát pl lefogy valaki 8 kilót, csak 4 zsír, ami rettentõen rossz arány, fõleg, hogy azért akarunk fogyni, hogy a zsírtól szabaduljunk meg. Legalábbis én attól szeretnék, nem egyszerûen azt, hogy a mérleg mutasson kevesebbet. Akik pedig diétáztak és mozogtak is, jóval több zsírt veszítettek, kevesebb izmot. Ezért kell tudatosítani magunkban, mert nem mindegy, hogyan fogyunk le. Az sem, hogy tartható a késõbbiekben, hisz ha egészségesen étkezünk, akkor ez a pár hónap alatt ránk is ragad, feltehetõen késõbb sem akarunk rajta változtatni, nem térünk vissza a régi életmódunkra. Legalábbis én így vagyok vele. Tehát a legtöbbet az éri, ha életmódot vált az ember, normálisan étkezik és rendszeresen mozog. Nekem ezzel 3 hónap alatt lement 10 kg és abban is biztos lehetek, hogy nagy része zsír, mivel tettem érte, hogy így legyen :) .
Másodikkal teljesen egyetértek évekig killódtam a diéttákkal minden tablettát kipróbáltam végül oda jutottam, hogy 20 kg feleslegem volt annyi szerencsém, , hogy magas vagyok és eloszlott. Akkor azt mondtam nem megy ez igy elkezdtem aerobikozni futni biciglizni torna dvdék ugrókötél sok séta szóval mindegy, hogy mit de folyton mozogtam és mozgok is. Mellé oda figyeltem az étkezésre reggelira naturjoghurt zabpehely majd a nap folyamán pár gyümölcs és 3 részre szét osztva csirke mell brokkolival sok sok viz gyógyteák. S sikerült. Elején nehéz
Az még sosem tûnt fel senkinek, hogy aki az emberi test alapvetõ biológiai tényezõivel tisztában van, annak sikerül is megszabadulni a súlyfeleslegtõl, pontosabban a felesleges testzsírtól?! Testmozgás, és kiszámolt, pontos precíz diéta, ami nem egyenlõ a koplalással!!!.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!