Találatok a következő kifejezésre: Mikor lehet ha a ciklusom átlagban (2 db)

Mikor lehet peteérésem, ha a ciklusom átlagban 25 napos, a menstruációs ciklusom átlag 6 napig tart, a luteális fázisom pedig 13 nap?

Ha ma jött meg,azaz 28.-án,és júl. 3.-áig tart,akkor mikorra várható a pé.-m napja? Nem tudok kiigazodni,segítsetek nekem! El?re is köszönöm! Abigél

Legjobb válasz: a 25-bõl ki kell vonni a 13-at, tehát szerintem a 12. napon van peteérésed, úgyhogy kb a 9. naptól érdemes 2 naponta együtt lenni kb. a 16. napig. szerintem

a 25-bõl ki kell vonni a 13-at, tehát szerintem a 12. napon van peteérésed, úgyhogy kb a 9. naptól érdemes 2 naponta együtt lenni kb. a 16. napig. szerintem
Szia! Egyetértek az elõttem szólóval. valószinüleg juli 9-re fog esni a peteérésed. Ha biztosra akarsz menni vegyél LH tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Sok jót kívánok mindenkinek! :)

Ha átlag 25 napos a ciklusom akkor mikor lehet peteérésem?

Legjobb válasz: 12.napon és környékén

12.napon és környékén
10-11 napon!!!!!!
A 9-11-13 napokon legyetek együtt!!!!!
Utolsó válaszolónak 14-es ha jól látom :-)teljesen igaza van!Nekem 26 naposak a ciklusaim, van hogy 24 ezért nagy átlagnak 25-26 napot számolok a menstruációs-ovulációs naptárba a neten!Valóban a 9-11-13 nap a nyerõ a naptár szerint is, . És szerencsére nekem minden hónapban látható-érezhetõ tüneteim is vannak, mint a szurkálás, pici fájdalom, és a tojásfehérjés váladék, ami már hamarabb elkezdõdik, de akkor a 11-13 nap között a legnyúlósabb, vagyis ilyenkor vagy a legtermékenyebb, mert ez a váladék óvja, segíti elõre a spermiumokat!Én így igyekszem babásodni!sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: kb 12.-13. nap környékén érzek valami olyasmit ami azt hiszem ez lehet.. Elképzelhetõ?
Szinte biztos hogy az, remélhetõleg minden rendben van és érzed!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nagyon jól esik hogy ennyien próbáltok segíteni! Köszönöm!!!
Legútóbbi ciklusom 26 napos volt, 12. napon volt peteérésem, 13. napon meg is fogant a kisbabánk.
A kérdező hozzászólása: Ma 10. ciklusnapomon kezdett nyúlós nyákom lenni
Nekem is mindig 10-11-12-13 ezeken a napokon van a nyúlós nyák, biztos, hogy a peteérésre utal. Nekem is most van!:-)
utolsó vagyok, nem visszafelé számoltam hanem elörre vérzés elsõ napjátol 10.nap, én is mindíg késöbbre számoltam de a végén 7 hó próbálkozás után mikor vettem tesztet kiderült hogy elöbb van
nekem ugyanígy 25 nmapos volt, és a mensi elsõ napjátol számolva , a 10.napon estem teherbe, vettem ovu tesztet és az is kimutatta hogy akkor volt peteérésem, tehát próbálkozz a 9.naptól, 13 . napig , sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Ha van olyan akinek ilyen a ciklusa és teherbeesett és tudja hogy mikor az írjon.
Ezt nem írtad, de nagyon szívesen a választ, akkor meg sem szólalok
A kérdező hozzászólása: Ezt akkor írtam amikor még nem láttam hogy írtál. Köszönöm a válaszod és hasznosnak tartom csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra is ezzel kapcs.ban
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok, mindenki tanácsát szívesen fogadom!!!!
Semmi gond. Sajnos, ennél pontosabbat nem tudok írni De 25 napos ciklus az nem rossz, én úgy tudom nagyobb a gond ha a 28nál tovább tart.
14 nappal a menstruáció elõtt van peteérés normális esetben, te is ki tudod számolni...
Esetleg kipróbálhatod ezt az oldalt: http://www.ciklus.hu/
A kérdező hozzászólása: már 8 hónapja vezetem a mensim a ciklus.hu-n de ott az ovu idõpontjára a ciklus 14. napját adja meg de én is úgy tudom hogy mensitõl vissza kell számolni 14 napot. Na már akkor 25 napos ciklusnál az a 11. ciklusnap! Ezért tettem fel a kérdést..
Lehet 14. napon a péd, de akkor túl rövid a luetális fázis, így nincs ideje megtapadni az embriónak. Nézess dokival uh követést egy ciklusban.
A kérdező hozzászólása: Ezután kb 1-2 napra van tüszõrepedés ugye?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!