Találatok a következő kifejezésre: Mikor lehet ha a ciklusom (31 db)

Mikor lehet a pé-m, ha a ciklusaim 30-32 naposak, és a ciklusom 11-12. napján szokott lenni a tojásfehérjés folyásom?

Legjobb válasz: elvileg a tojásf. utáni elsõ nap. lehet, hogy neked egy picit hosszabb a luteális szakasz. nem 14, mint az átlagos, hanem 16-17. ez elõ szokott fordulni

elvileg a tojásf. utáni elsõ nap. lehet, hogy neked egy picit hosszabb a luteális szakasz. nem 14, mint az átlagos, hanem 16-17. ez elõ szokott fordulni

Mikor lehet peteérésem, ha a ciklusom átlagban 25 napos, a menstruációs ciklusom átlag 6 napig tart, a luteális fázisom pedig 13 nap?

Ha ma jött meg,azaz 28.-án,és júl. 3.-áig tart,akkor mikorra várható a pé.-m napja? Nem tudok kiigazodni,segítsetek nekem! El?re is köszönöm! Abigél

Legjobb válasz: a 25-bõl ki kell vonni a 13-at, tehát szerintem a 12. napon van peteérésed, úgyhogy kb a 9. naptól érdemes 2 naponta együtt lenni kb. a 16. napig. szerintem

a 25-bõl ki kell vonni a 13-at, tehát szerintem a 12. napon van peteérésed, úgyhogy kb a 9. naptól érdemes 2 naponta együtt lenni kb. a 16. napig. szerintem
Szia! Egyetértek az elõttem szólóval. valószinüleg juli 9-re fog esni a peteérésed. Ha biztosra akarsz menni vegyél LH tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Sok jót kívánok mindenkinek! :)
3-4 nap múlva reggeli pisibõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat

Ha a ciklus 15 és 16.17. napján pozitív volt az ovuteszt ma a 24. napon lehet tüszőrepedés? Utána már nem tudtam ovutesztelni, nem tudom mikor volt az első negatív nap, de ma voltam dokinál és egy 22, 8mm-es tüszőt látott.10, 3 a nyálkahártya.

Legjobb válasz: Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Mi lehet az oka, ha a ciklusom elsõ felében fájnak a melleim? Ez eddig mindig csak ovuláció után szokott jelentkezni menzeszig

Legjobb válasz: Dolgoznak a hormonok. Minden nõ másképp éli meg a menstruációs és elõtti idõszakot.

Dolgoznak a hormonok. Minden nõ másképp éli meg a menstruációs és elõtti idõszakot.
Nem mentem orvoshoz. Szokásos menzesz lett belõle. Mivel a tüneteim elmúltak és a tesztek is tök negatívak lettek és nem voltam rosszul, nem tartottam indokoltnak. Most azt várom, hogy a következõ ne jöjjön meg vagy ha mégis a tünetek megmaradjanak :) 13 hónapja nem sikerült terhes maradnom remélem most összejött!
A kérdező hozzászólása: elõzõnek: nem mentél orvoshoz? elvetéltél? Utólag én is arra gondoltam, hogy terhes voltam, de mikor megjött a menzeszem nem voltak görcseim. Én nem teszteltem így nem tudom.
Nekem is így kezdõdött januárban. Pozitívak lettek a tesztjeim. 4db. A következõ menzeszem sajnos megjött borzalmas görcsökkel aztán a mell fájdalom elmúlt és a tesztek is negatívak lettek. Most újra ugyanez van. Várom hogy ne jöjjön meg a következõ.
szia! szerintem azért nézesd meg a hormonokat ciklus elsõ felében, szerintem ez fura és nem nagyon normális tünet. A második félben fájhatnának és lehetnének csak mirigyesek a hormonoktól. (de ezt a doki mondja inkább meg)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem vagyok terhes, mert menzeszeltem nemrég
Én még nem voltam terhes soha, de nekem is vannak idõszakok, mikor félidõben fáj a mellem, esetleg a hasam, de volt már, hogy véreztem is. Nem feltétlenül jelez terhességet, lehet szimplán a magas ösztrogénszint jele is.
Nem lehet hogy terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: A menzesz még elég messze van, igazából a legutóbbi ovutól fáj a mellem kb. a 10-12 napon vagyok.
A kérdező hozzászólása: Drukkolok neked. Én elmennék orvoshoz ha pozitív a teszt és vérzek, még lehet, hogy tudnak segíteni, hogy megmaradjon a baba. A hormonjaidat nézetted? Sajnos nekem decemberben volt egy elhalt terhességem, azóta nem sikerült

Minek lehet a jele ha a ciklus közepétől szinte végig a menstruációig megduzzadnak a melleim? Eléggé feltűnik, mert sajna nem túl nagyok. Talán én így érzékelem a peteérést?

Legjobb válasz: Igen ez a peteérés jele! Nekem nem volt peteérésem évekig, aztán gyógyszert kaptam és egybõl ez volt a tünet...a kolleganõim azt hitték terhes lettem, következõ hónapban kiderült, hogy télleg annak is ez a jele, mert másodjára már nem a peteéréstõ duzzadt meg.

Igen ez a peteérés jele! Nekem nem volt peteérésem évekig, aztán gyógyszert kaptam és egybõl ez volt a tünet...a kolleganõim azt hitték terhes lettem, következõ hónapban kiderült, hogy télleg annak is ez a jele, mert másodjára már nem a peteéréstõ duzzadt meg.

Mit jelent az esemény utáni tabletta (rigesoft) tájékoztatójában, hogy: A Rigesoft tablettát a menstruációs ciklus bármelyik napján lehet alkalmazni, kivéve abban az esetben, ha a menstruációja késik?

Nekem napok óta késett (még mindig), amikor rosszul védekeztünk, és felirattam és bevettem. Akkor nekem most nem fog használni? Az orvosn?nek szerintem mondtam, hogy késik éppen (mint minden hónapban), jó gyógyszert írt fel? 18 éves lány

Legjobb válasz: "A Rigesoft tablettát a menstruációs ciklus bármelyik napján lehet alkalmazni, kivéve abban az esetben, ha a menstruációja késik. Amennyiben a menstruációja késik, konzultáljon nõgyógyászával." Így szerepel a betegtájékoztatóban. Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy ha valakinek késik, akkor akár terhes is lehet. Akkor nincs értelme szedni illetve nem is hat. Esetedben e doki tudott a késésrõl, ennek ellenére felírta. Igazán csak akkor kellene tõle tartani, hogy nem hat, ha jóval korábban teherbe estél volna.

"A Rigesoft tablettát a menstruációs ciklus bármelyik napján lehet alkalmazni, kivéve abban az esetben, ha a menstruációja késik. Amennyiben a menstruációja késik, konzultáljon nõgyógyászával." Így szerepel a betegtájékoztatóban. Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy ha valakinek késik, akkor akár terhes is lehet. Akkor nincs értelme szedni illetve nem is hat. Esetedben e doki tudott a késésrõl, ennek ellenére felírta. Igazán csak akkor kellene tõle tartani, hogy nem hat, ha jóval korábban teherbe estél volna.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére az szinte kizárt, hogy amiatt késik mert már terhes voltam, köszi a választ, így már logikusabban hangzik nekem is!
A kérdező hozzászólása: Azért még várok válaszokat, hogy megnyugodjak:) Az orvos nemtörõdöm volt...
Ha jól tudom ez egy eseményutáni tabletta, vagyis az aktus után 72 óráig van lehetõséged bevenni. Ez után már felesleges. Most az a kérdés, hogy mikor mentél el felíratni, a baleset után beleestél a 72 órába? Ha igen, akkor elvileg hat, ha nem, akkor meg felesleges bevenni.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem arról van szó, hogy: ha késik akkor a szervezetem termel valamit, ami hatástalanítja a gyógyszert?

Ha 32 naposak a ciklusaim, 5 napig tart a mensim, de most 26 napra jött meg (még soha nem volt ilyen) és 2-3 napig tartott, lehet, hogy terhes vagyok? Vagy mi lehet ez?

Legjobb válasz: Minden lehet.Ha voltál a pároddal lehetsz terehes.Ha ideges,zaklatottak a napjaid akkor is felborulhat a renszeres ciklus.

Minden lehet.Ha voltál a pároddal lehetsz terehes.Ha ideges, zaklatottak a napjaid akkor is felborulhat a renszeres ciklus.

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára. Ha július 21-én jött meg és 25-ig tartott mikor lehet a peteérésem ha 28-29 naposak a ciklusaim? Mikor legyünk együtt kb? Igaz hogy jó ha előtte 2 napig nem vagyunk együtt?

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára.Julius 21-én jött meg és 25-ig volt.Ciklusaim 28-29 naposak.

Legjobb válasz: Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.

Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.
Aug. 2-5 körül... Mást nem kell mellé szedni.
Ha tudod több mensinek az adatát, akkor regisztrálj be a http://www.ciklus.hu-ra. Egész jó a kalkulátora. Nem mondom, hogy nem tévedhet, de ha pontosak a ciklusaid, akkor használható.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!