Találatok a következő kifejezésre: Mikor lehet ha a ciklusom (30 db)

Mikor lehet a pé-m, ha a ciklusaim 30-32 naposak, és a ciklusom 11-12. napján szokott lenni a tojásfehérjés folyásom?

Legjobb válasz: elvileg a tojásf. utáni elsõ nap. lehet, hogy neked egy picit hosszabb a luteális szakasz. nem 14, mint az átlagos, hanem 16-17. ez elõ szokott fordulni

elvileg a tojásf. utáni elsõ nap. lehet, hogy neked egy picit hosszabb a luteális szakasz. nem 14, mint az átlagos, hanem 16-17. ez elõ szokott fordulni

Mikor lehet peteérésem, ha a ciklusom átlagban 25 napos, a menstruációs ciklusom átlag 6 napig tart, a luteális fázisom pedig 13 nap?

Ha ma jött meg,azaz 28.-án,és júl. 3.-áig tart,akkor mikorra várható a pé.-m napja? Nem tudok kiigazodni,segítsetek nekem! El?re is köszönöm! Abigél

Legjobb válasz: a 25-bõl ki kell vonni a 13-at, tehát szerintem a 12. napon van peteérésed, úgyhogy kb a 9. naptól érdemes 2 naponta együtt lenni kb. a 16. napig. szerintem

a 25-bõl ki kell vonni a 13-at, tehát szerintem a 12. napon van peteérésed, úgyhogy kb a 9. naptól érdemes 2 naponta együtt lenni kb. a 16. napig. szerintem
Szia! Egyetértek az elõttem szólóval. valószinüleg juli 9-re fog esni a peteérésed. Ha biztosra akarsz menni vegyél LH tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Sok jót kívánok mindenkinek! :)
3-4 nap múlva reggeli pisibõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat

Ha a ciklus 15 és 16.17. napján pozitív volt az ovuteszt ma a 24. napon lehet tüszőrepedés? Utána már nem tudtam ovutesztelni, nem tudom mikor volt az első negatív nap, de ma voltam dokinál és egy 22, 8mm-es tüszőt látott.10, 3 a nyálkahártya.

Legjobb válasz: Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Minek lehet a jele ha a ciklus közepétől szinte végig a menstruációig megduzzadnak a melleim? Eléggé feltűnik, mert sajna nem túl nagyok. Talán én így érzékelem a peteérést?

Legjobb válasz: Igen ez a peteérés jele! Nekem nem volt peteérésem évekig, aztán gyógyszert kaptam és egybõl ez volt a tünet...a kolleganõim azt hitték terhes lettem, következõ hónapban kiderült, hogy télleg annak is ez a jele, mert másodjára már nem a peteéréstõ duzzadt meg.

Igen ez a peteérés jele! Nekem nem volt peteérésem évekig, aztán gyógyszert kaptam és egybõl ez volt a tünet...a kolleganõim azt hitték terhes lettem, következõ hónapban kiderült, hogy télleg annak is ez a jele, mert másodjára már nem a peteéréstõ duzzadt meg.

Ha 32 naposak a ciklusaim, 5 napig tart a mensim, de most 26 napra jött meg (még soha nem volt ilyen) és 2-3 napig tartott, lehet, hogy terhes vagyok? Vagy mi lehet ez?

Legjobb válasz: Minden lehet.Ha voltál a pároddal lehetsz terehes.Ha ideges,zaklatottak a napjaid akkor is felborulhat a renszeres ciklus.

Minden lehet.Ha voltál a pároddal lehetsz terehes.Ha ideges, zaklatottak a napjaid akkor is felborulhat a renszeres ciklus.

Mit jelent az esemény utáni tabletta (rigesoft) tájékoztatójában, hogy: A Rigesoft tablettát a menstruációs ciklus bármelyik napján lehet alkalmazni, kivéve abban az esetben, ha a menstruációja késik?

Nekem napok óta késett (még mindig), amikor rosszul védekeztünk, és felirattam és bevettem. Akkor nekem most nem fog használni? Az orvosn?nek szerintem mondtam, hogy késik éppen (mint minden hónapban), jó gyógyszert írt fel? 18 éves lány

Legjobb válasz: "A Rigesoft tablettát a menstruációs ciklus bármelyik napján lehet alkalmazni, kivéve abban az esetben, ha a menstruációja késik. Amennyiben a menstruációja késik, konzultáljon nõgyógyászával." Így szerepel a betegtájékoztatóban. Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy ha valakinek késik, akkor akár terhes is lehet. Akkor nincs értelme szedni illetve nem is hat. Esetedben e doki tudott a késésrõl, ennek ellenére felírta. Igazán csak akkor kellene tõle tartani, hogy nem hat, ha jóval korábban teherbe estél volna.

"A Rigesoft tablettát a menstruációs ciklus bármelyik napján lehet alkalmazni, kivéve abban az esetben, ha a menstruációja késik. Amennyiben a menstruációja késik, konzultáljon nõgyógyászával." Így szerepel a betegtájékoztatóban. Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy ha valakinek késik, akkor akár terhes is lehet. Akkor nincs értelme szedni illetve nem is hat. Esetedben e doki tudott a késésrõl, ennek ellenére felírta. Igazán csak akkor kellene tõle tartani, hogy nem hat, ha jóval korábban teherbe estél volna.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére az szinte kizárt, hogy amiatt késik mert már terhes voltam, köszi a választ, így már logikusabban hangzik nekem is!
A kérdező hozzászólása: Azért még várok válaszokat, hogy megnyugodjak:) Az orvos nemtörõdöm volt...
Ha jól tudom ez egy eseményutáni tabletta, vagyis az aktus után 72 óráig van lehetõséged bevenni. Ez után már felesleges. Most az a kérdés, hogy mikor mentél el felíratni, a baleset után beleestél a 72 órába? Ha igen, akkor elvileg hat, ha nem, akkor meg felesleges bevenni.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem arról van szó, hogy: ha késik akkor a szervezetem termel valamit, ami hatástalanítja a gyógyszert?

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára. Ha július 21-én jött meg és 25-ig tartott mikor lehet a peteérésem ha 28-29 naposak a ciklusaim? Mikor legyünk együtt kb? Igaz hogy jó ha előtte 2 napig nem vagyunk együtt?

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára.Julius 21-én jött meg és 25-ig volt.Ciklusaim 28-29 naposak.

Legjobb válasz: Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.

Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.
Aug. 2-5 körül... Mást nem kell mellé szedni.
Ha tudod több mensinek az adatát, akkor regisztrálj be a http://www.ciklus.hu-ra. Egész jó a kalkulátora. Nem mondom, hogy nem tévedhet, de ha pontosak a ciklusaid, akkor használható.

Mit jelent, ha valakinek hosszú a ciklusa? (mármint biológiailag) lehet, hogy nincs peteérésem?

minimum 1 hétre szokott megjönni a 28 naphoz képest.

Legjobb válasz: A ciklus hossza az egyes nõk esetében eltérõ, de normális esetben 21 és 35 nap. Tehát a tiéd ha 35 napnál nem több, elméletileg az még jó. Mindig 35 napos? Vagy változó?

A ciklus hossza az egyes nõk esetében eltérõ, de normális esetben 21 és 35 nap. Tehát a tiéd ha 35 napnál nem több, elméletileg az még jó. Mindig 35 napos? Vagy változó?
Szia!Nekem 34-35 naposak voltak a ciklusaim, peteérésem a 17-20, napokon voltak..A babánk elsõre összejött..Szülés után 5 hónappal késsõbb jött meg elõször..most 40 naposak, és kb.25-26.nap van peteérés..Nekem elég sûrû görcsökkel, és áttetszõ nyákkal jár a peteérés../ 8 hónapos kislány mamája/
Szia! Nekem is hosszúak voltak a ciklusaim és kiderült, hogy pco-m van (de ez kezelhetõ). No nem törvényszerû ám, nem azért írom. De szerintem jobb, ha elmész egy nõgyógyászhoz, elmondod mi van. Lehet, hogy semmi és akkor megnyugszol és nem parázással kezdtek a "babagyártásba", mert a pszichológia blokk is gátolja a teherbeesést. Mielõbbi babásodást! :-)
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy megpróbálom a teát, köszönöm. azt elfelejtettem írni, hogy a tojásfehérjés folyás, amit szoktak mondani, hogy a pé jele, meg volt.(lehet, hogy akkor mégis volt pé?) de azóta már rég eltelt a 14 nap és nem jött meg. most is 2 hete késik.
Nekem 31-32 napos és van pé-m rendesen. A tied már kicsit soknak tûnik, olyan 35 fölött szokták mondani, h nincs pé, de ez sem szabály, szerintem a nõk egy részének simán van 40 nappal is. Doki, uh, másképp nem derül ki.
Ja és azt kifelejtettem, amúgy 12.13 vagyok, hogy én akkor, mikor hozzá mentem, épp elkezdtem a málnalevelet inni, most csodálatosan a 14. napon volt ovulációm (görbe is igazolja, éreztem is), de meg is jött, pontosan a 28.napra.Most kéne a clostyt szednem, de én adok egy esélyt a cickafarknak is, úgyhogy most azt iszom, és a jövõ hónapban (bár reménykedem, hogy nem kell), kezdem a clostyt.Nekem a málnalevél szépen beállította, a luteális fázisom sem cikkcakkos lett, hanem szép, annyira, hogy itt többen is azt mondták rá, baba lesz.De sajnos nem lett.Szóval szerintem próbáld ki a teákat!A ciklust beállítja.
Én a múlt hónapban voltam dokinál babaügyben, hogy sajnos nem jön:(Megkérdezte a ciklusom hosszát, mondtam 32.Egybõl legyintett egyet, és azt mondta na akkor lerövidítjük.Olvastam itt már 40 napos ciklussal is teherbe esett valaki, nem is egy, de nekem a dokim azt mondta a 32-re, hogy sok.Clostyt kaptam.
Azt mondják, hogy a hosszú ciklusnál nem annyira valószínû a peteérés, mint a normál ciklusoknál. A dokim is azt mondta, hogy jó lenne ha beállna rövidebbre. Nekem 40-43 napra jött meg, mielõtt egy ilyen hosszú ciklusban teherbe estem. Barátcserje kapszulát szedtem amúgy, ami a ciklusomat nem rövidítette, de sikerült teherbe esnem! A peteérésed ellenõrizheted ovu teszttel vagy mikroszkóppal, ha van akkor teherbe eshetsz hosszú ciklusokkal is.
Hát a 42 nap az már tényleg soknak mondható. Szerintem próbáld ki valamelyik terméket a ciklusod beállítására. Vagy írd ki köv. kérdésként hogy ki milyen termékkel állította be a ciklushosszát?!? Biztos lesznek válaszok! Minden jót neked! De ha babát terveztek, mindenképp célszerû elõtte a nõdoki felkeresése egy ált. szûrés miatt.
A kérdező hozzászólása: szinte mindig több, mint 35 nap. 38-42 körül szokott lenni. ilyen szempontból szabályosnak mondható, csak éppen egy kicsit hosszú
A kérdező hozzászólása: gondoltam én is pco-ra. bár nem tudom pontosan, mit takar az a betegség. mert cisztát már korábban is néztek nálam. az nem volt. viszont tény, hogy lehet valami hormonális problémám, mert - még mindig pattanásos vagyok (25 éves vagyok) - gyakran van migrénem - és ha nem is nagy mennyiségû, de rendellenes helyeken szõrösödöm pl. has, mellbimbó - meg ugye a hosszú ciklus

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!