Találatok a következő kifejezésre: Mikor lehet ha a (8053 db)

Mi lehet ha a mensi nem vérzéssel kezdödik, hanem barnázással? Mostanában kell megjönnie.

duphastont szedtem 4 napja fogyott el.de a mensi nekem vérrel kezdödik

Legjobb válasz: Lehet egy picike hormonzavar, de lehet, hogy most így jön meg de lehet, hogy babád lesz. Minden lehet :-)!

Lehet egy picike hormonzavar, de lehet, hogy most így jön meg de lehet, hogy babád lesz. Minden lehet :-)!
A kérdező hozzászólása: este fürdésnél piros lett, de kevés és nem valami igazi vér.görcsölök is, nem bizom a babában.de reménykedem
A kérdező hozzászólása: és megint semmi csak barna foltocska csak, azt hittem fürdés után hgoy végre vér, de nem , most mi van akkor?
Nekem az elsõ fiam jelzett így be. Dettó így. De én nem szedtem D-t.

Mi lehet ha a Jawa 350-es em olyan jeleket mutat, mint ha nem folyna rendesen a benzin?

Legjobb válasz: Lehet valahol eldugult pl... Benzincsap,vezeték, karburátor.

Lehet valahol eldugult pl... Benzincsap, vezeték, karburátor.
Karbiról húzd le a benzincsövet, tegyél alá egy edényt és nyisd meg a csapot. miután a levegõ kiment a csõbõl szépen csorognia kell a benzinnek, ha csak lassan csordogál, vagy csöpög akkor a csap van eldugulva. Ha rendesen jön akkor a karbi.
Elösször nézz bele a tankba , ha nagyon rozsdás akkor megoldás kell, ha nem akkor csak egy kis pucolás kell, vagy kicserélni a benzinszûrõt, levegõszûrõt, de akár a gyertya is csinálhat hülyeségeket. http://www.oldtimerperfekt.hu/termekkatalogus.html?page=shop..

Az mi lehet ha a program files (86x) mappa törlődőtt magától?

Legjobb válasz: Magától nem törlõdik semmi.Hacsak nem magázod magadat!Ebbe a mappába telepíti a 32 bites programokat ha mappa nincs programoknak is kell hiányozniuk.

Magától nem törlõdik semmi.Hacsak nem magázod magadat!Ebbe a mappába telepíti a 32 bites programokat ha mappa nincs programoknak is kell hiányozniuk.
A kérdező hozzászólása: hiányoznak is a programok
A kérdező hozzászólása: csak esetleg lehet ez vírus?
A vírusok nem törölnek mappákat max használhatatlanná teszik.Midig a kezelõben kerestetik a hiba vagy egy másik használónál.Javaslok azért egy boot idejû víruskeresést.
A kérdező hozzászólása: az hogy van? csak attól félek hogy a jelszavaimat esetleg figyelheti valami vírus
Boot idejû keresés lényege hogy a gép indulásakor még a rendszer programok betöltõdése elõtt lehet víruskeresést futtatni ami nagyon hatásos.Vírusirtónként változik az indítása ütemezése.A jelszavaidra csak kétlábú vírusok kíváncsiak :D
A kérdező hozzászólása: de hogy kell csinálni? f11? vagy hogy kell?

Mi lehet? Ha a beágyazódás ideje alatt 1 nap barnázta, a hőm meg is emelkedett 37 fokra, azóta 36, 8. Holnap kellene megjönnie.

A reggeli h?m maradt,viszon picit maszatoló vérzésem van,és a hasam enyhén fáj. Reménykedhetek még, vagy ez a nem várt havi? :(( Nem értem akkor ezt a pé-s napok utáni barnázást??

Legjobb válasz: Beágyazodás...

Beágyazodás...
Ha nem jön meg, akkor a beágyazódás volt! Drukkolok neked és majd írj!
A kérdező hozzászólása: Megjött a nemvárt :(
Sajnálom! :( De viszont új hónap, új remények!! :) Drukkolok!!

Van egy csík a tesztablakban is, de az a rózsaszín háttérhez képest világosabb, szinte fehér! Akkor az most mi lehet? Ha a fehérségével emelkedik ki a "háttérből", akkor negatív a teszt?

1 nap késéssel teszteltem reggel Corax-szal. Biztos, hogy csík, az szépen látszik. Volt valakinek ilyen?

Legjobb válasz: Szia!Pont igy vagyok én is!Sajna nem tudom,remélem terhesség:)))Én one step-et csináltam!Most kérdeztem én is!!

Szia!Pont igy vagyok én is!Sajna nem tudom, remélem terhesség:) ))Én one step-et csináltam!Most kérdeztem én is!!
Szia. Én voltam a negatívra voksoló válaszoló. Ha volt már halvány csíkos, akkor, az pozitív. De mindenesetre érdekes, hogy többen is írják, hogy ugyanígy jártak a fehér csíkkal. Mert, ha pirosat írnak, akkor miért fehér?? Lehet hibásak voltak... Másik fajtára voksolok én is. (próbálj más fajtával..) :-)))
Ja, a halvány csík is csík, igaz..
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy szorítasz! Veszek másfajtát, hátha látok egy normális csíkot is! :) De érdekes, a felettem kérdezõnek a 33 hetes kismami azt írta, hogy neki is ilyen lett. Olvastad? Szeretném elhinni, de nem merem...
sajna szerintem is nega
Szerintem várj még pár napot, és egy másikfajtával tesztelj újra! Szorítok! Írd majd hogy mi lett! Szorítok!
Azért halvány a csík, mert még nem termelõdött elég hcg a szervezetedben, késõbb erõsödnie kell, de ha nem akkor inkább menj orvoshoz, mert lehet, hogy nem termelõdik elég hcg. Ha terhes vagy, látni fogja az orvos a petezsákot. Túl sokat se várj, nehogy baj legyen!
A kérdező hozzászólása: Erre a fehér csíkra gondolsz halványként, ami a fõkérdésben van? Vagy az elõzõre, amit 11 napja csináltam? Akkor szerinted az most talán pozitív?
Szioka!Szerintem neked összejött!!!Gratula!!!!!A fölötted lévö sorstársad:)
Valószínûleg terhes vagy. Grat. :)
A kérdező hozzászólása: márc. 8-tól 17-ig egyfolytában szurkálást éreztem a jobb oldalamban. 17-e óta már jobb, de akkor volt egy nagyon fájdalmas, vagyis inkább csípõs érzés. Mintha belecsíptek-szúrtak volna. Rá 4 napra teszteltem, 21-én, az lett a halvány csík. Most meg 10 nap múlva ez a fehér csík lett...
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ teszt nem "ilyen" volt, hanem ott valódi sötétebb, árnyékszerû csík látszott, de nem árnyék volt, mert jó sokszor megnéztem. :) Március 8-án voltunk együtt, akkor volt pé-em. És pé-t követõ 20-21 napra szokott csak nekem megjönni! Mindig ilyen hosszú ciklusom van, 43-45 nap!
Szerintm az negatív. Ha pozitív lenne, akkor olyan sznû lenne, amilyennek írják. (gondolom rózsaszín, vagy kék, vagy amit írnak)Szerintem amit látsz, az az a csík, aminek el kellene színezõdnie, amennyiben babát várnál. De, hátha valaki hozzáértõ jobban tudja, én is kíváncsi vagyok..
Megint én..Milyen színt ír az útmutató??
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is nagyon kíváncsi vagyok, mi az... Remélem, tud valaki biztosat, aki már volt így. Egyébként én is arra gondoltam, hogy biztos ott kellene lennie a valódi csíknak...
A kérdező hozzászólása: Elvileg pirosat.
Csinálj még egyet!!! Amúgy nekem nagyon halvány csík volt az összes teszten, nem is hittem neki, azóta 16 hetes vagyok. A feletted írónak is válaszoltam, olvasd el!A halvány csík is csík!!!!
A kérdező hozzászólása: Hú... nem is tudom. Mikor teszteljek legközelebb? Holnap csináljak egy másikat?
Én a fölötted lévö vagyok!Várj még pár napot és más fajtával tesztelj!Szorítok neked is:) )
A kérdező hozzászólása: Volt már 10 napja egy második csíkom, a férjem látta is. De annyira halvány volt, hogy nem hittünk neki. Az egy nagyon érzékeny teszt volt, ami beágyazódást követõ 3. napon már kimutatja a terhességet. De ezt csak utólag tudtam meg. Pedig akkor simán hihettem volna neki már.
Az is"ilyen"szinü volt?Miota is késik..1napja és már 10apja is pozitív volt?!
akkor az nem baba mert ilyen már nekem is volt. de valoszinüleg te már tudod. mi lett?

S. O. S.! Mit lehet felvinni a repülőgépre ha Németországba szeretnék menni?

mit lehet felvinni ?

Legjobb válasz: légitársaságok határozzák meg, hogy mit lehet és mit nem, nézd meg az adott légitársaság honlapján

légitársaságok határozzák meg, hogy mit lehet és mit nem, nézd meg az adott légitársaság honlapján
Elég sok mindent, persze drog, fegyverek és feldarabolt halottak kizárva. Melyik légitársaságot választottad?
Germanwings? Inkább ugy írd mi az amit szeretnél, megmondom lehet e vagy sem...
egyszerûbb ha felmész az adott légitársaság oldalára és ott részletezik. vagy konkrétan megkérded mire gondolsz mert fel lehetne sorolni millió dolgot. Egy biztos:folyadékot nem vihetsz fel (csak átlátszó zárható zacskóban max 100 ml-es kiszerelésben ) na meg fegyvereket, kést, ollót ilyesmit sem.
Pl, kés, penge simán felmehet hat centi élhosszúságig. Így a zsilettpenge ellen sem igazán van kifogása a biztonsági szolgálatnak, mert nem tilos...
Utolsó hülyeséget beszél! Semmiféle olló, kés NEM lehet kézipoggyászban! CM-tõl függetlenül!

Mi lehet manapság a járható út, ha dalszövegeket írok, és szeretném, ha ezeket egyszer eljátszaná egy együttes. Ismert zenekaroknál pl. az esély erre = 0?

Legjobb válasz: Ismert zenekaroknál be lehet própálgozni, de azok vagy maguknak írnak, vagy profi dalszerzõkkel íratnak... Viszont egy "garázsbandánál" lehet esélyed! Am meg méren mcsinálsz saját együttest?

Ismert zenekaroknál be lehet própálgozni, de azok vagy maguknak írnak, vagy profi dalszerzõkkel íratnak... Viszont egy "garázsbandánál" lehet esélyed! Am meg méren mcsinálsz saját együttest?
A kérdező hozzászólása: Köszi a hozzászólást. Én nem akarok együttest, csak a háttérbõl írni. Sajnos az ismert zenekarokhoz eljuttatni is nehéz ezeket a szövegeket, még ha netán lenne is rá igény. Hát akkor ez van...kár, hogy sokszor a vacak és semmitmondó szövegek mégis célba érnek...
lenne kedved elküldeni néhány szöveged? ha jó a szöveg szivesen írnék hozzá zenét:)
A kérdező hozzászólása: Régóta zenélsz? Milyen hangszeren játszol? Igazából azt hiszem a zenére könnyebb szöveget írni mint fordítva. Próbálkoztam ezzel is. Meglévõ külföldi dalok szövegére írtam magyart. :)
hát gitár/basszusgitár 4év meg valamennyire a dobolásban is benne vok igazából a szöveg meg az ének dallam ami a gond nekem ha valakinek van elképzelé akkor már könnyen kitalálom a megfelelõ kiséretet:)
A kérdező hozzászólása: de nem ott van:) és már utána néztem nekem nem ilyen, közveltek a lyuk alatt van.
Ha nem múlik pár napon belül és vagy rosszabbodik, akkor azonnal menj orvoshoz. Inkább mászkálj feleslegesen ...
szerintem ilen kis zsircsomo lehet ki kell nyomni

Mivel lehet eltüntetni a rozsdát, ha már nagyon nagyon berozsdásodott valami?

Legjobb válasz: Eltûntetni nem lehet! Le kell vésni vakarni drótkefézni.Utána be lehet RQ55 passzíválóval kenni!

Eltûntetni nem lehet! Le kell vésni vakarni drótkefézni.Utána be lehet RQ55 passzíválóval kenni!
Drótkefe, rozsdamaró és smirgli.
Flexre ráraksz egy drótkorongot, aztán adsz a pofájának.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!