Találatok a következő kifejezésre: Mikor lehet ha (10244 db)

Mi lehet ez? A fülem mögött kicsivel van ilyen pukli szerú, ami körülbelül 1-2cm átmérőjű, és 1 puklira hasonlít, 2-3 napja fedeztem fel, és nem tudom, hogy mi lehet. Ha hozzáérek, akkor nem fáj, de más érzés mintha nem nyúlnék hozzá. Mit tegyek vele?

Legjobb válasz: Lehet kis nyirokcsomó / nincs a környezetében valahol egy kis seb, mert akkor is nagyobb lehet/ vagy lipoma, azaz zsírcsomó. Mutasd meg a háziorvosodnak õ eldönti.

Lehet kis nyirokcsomó / nincs a környezetében valahol egy kis seb, mert akkor is nagyobb lehet/ vagy lipoma, azaz zsírcsomó. Mutasd meg a háziorvosodnak õ eldönti.

A fehér bőr csizmámat megfogta a mellé került barna bőr cipőm, és foltokat hagyott rajta. Mivel lehet (ha egyáltalán lehet) az ilyen foltokat eltávolítani? Vagy esetleg cipész helyre tudja az ilyen hibákat hozni?

A házi mosószereket már próbáltam (mosószappan stb.). Persze a várt eredményt kaptam... vagyis semmit.

Legjobb válasz: Ha máshogy nem, akkor szerintem lehet kapni fehér boxot. De szerintem kérdezd meg egy cipésztõl.

Ha máshogy nem, akkor szerintem lehet kapni fehér boxot. De szerintem kérdezd meg egy cipésztõl.

Az mi lehet ha tegnap óta a bal kezem gyűrűs újját tudom enyhén mozgatni, de teljesen behajlitani ês kifesziteni nem ês közbe eléggé fáj?

Kapus vagyok fociba, edzés után kezd?dött ez.

Legjobb válasz: Eltört? Idegpályával lehet gond? Sokféle oka lehet, pláne ha zsibbad is. Nézesd meg a baleseti osztályon a hozzád legközelebb levõ kórházban vagy sztk-ban.

Eltört? Idegpályával lehet gond? Sokféle oka lehet, pláne ha zsibbad is. Nézesd meg a baleseti osztályon a hozzád legközelebb levõ kórházban vagy sztk-ban.

Mi lehet ha a mensi nem vérzéssel kezdödik, hanem barnázással? Mostanában kell megjönnie.

duphastont szedtem 4 napja fogyott el.de a mensi nekem vérrel kezdödik

Legjobb válasz: Lehet egy picike hormonzavar, de lehet, hogy most így jön meg de lehet, hogy babád lesz. Minden lehet :-)!

Lehet egy picike hormonzavar, de lehet, hogy most így jön meg de lehet, hogy babád lesz. Minden lehet :-)!
A kérdező hozzászólása: este fürdésnél piros lett, de kevés és nem valami igazi vér.görcsölök is, nem bizom a babában.de reménykedem
A kérdező hozzászólása: és megint semmi csak barna foltocska csak, azt hittem fürdés után hgoy végre vér, de nem , most mi van akkor?
Nekem az elsõ fiam jelzett így be. Dettó így. De én nem szedtem D-t.

Ez most mi lehet? Ha van hasonlo "történet" irjon, ha tud akkor tanácsot is szeretnék! (bövebben lent)

Pozitiv lett a tesztem, rá 2 napra "megjött" viszont nem éreztem h jönne,(mindig szoktam pár nappal elötte érezni) 4 napig volt, nagyon kevés volt, miután elmult elmentem laborvizsgálatra-vizelet, ahol negativ lett!! de vetélés nem hiszem h lehetett mert ahhoz kevés napig volt, és kevés vérzés volt!!! és "érzem" a tüneteket, szédülök, hányingerem van! lehet hogy tévedett a laborvizsgálat?? vagy mi lehet ez???

Legjobb válasz: Hát, nem tudom, hogy tévedhet-e egy laborvizsgálat. Ha te mégis esélyt látsz erre, akkor pár nap múlva csináltasd meg még egyszer. A dokid mit mond? Ha nincs hcg, akkor sajnos bele kell törõdnöd, hogy elment a babád, de fel a fejjel, ha egyszer sikerült, sikerülhet megint :)

Hát, nem tudom, hogy tévedhet-e egy laborvizsgálat. Ha te mégis esélyt látsz erre, akkor pár nap múlva csináltasd meg még egyszer. A dokid mit mond? Ha nincs hcg, akkor sajnos bele kell törõdnöd, hogy elment a babád, de fel a fejjel, ha egyszer sikerült, sikerülhet megint :)
Szia! A vetélés után valamennyi ideig még marad hcg a vérben-vizeletben, így én nem erre tippelnék. Vagy nem volt még kimutatható a szintje, vagy valóban nincs babó. Drukkolok h az legyen, amit szeretnél!
én csinálnék még egy tesztet a helyedben holnap reggel és ha neg akkor elment a baba, nem biztos hogy nagyobb vérzéssel kellene járnia. ha viszont pozi akkor irány a doki. ird majd meg mi lett., druk 32
Nekem is késett egy pár napot, két nagyon halvány pozitív teszt után negatív, majd megjött. Én úgy tudom, hogy ilyen korai vetélésnél, ha az volt a nõk nagy része észre sem veszi ezt (már ha nem tesztel), csak annyi, hogy késik pár napot. Tehát nem kell befejezni a mûtétet. Hiszen ha jól értettem te még nagyon az elején voltál a terhességnek. Én már nem tudom egyáltalán mi volt nálam az a halvány pozitív Gabriellel, mert a clear blue amit annyira dícsérnek negatív volt, majd megjött. Lehet csak a hormonjaink vicceltek meg.
Szerintem is az utolsónak van igaza. Ilyen korán még nem csinálnak mûtétet. A legtöbb nõ még tesztet sem csinál ilyen hamar, azt sem tudja, hogy terhes volt. Nekem 10 nap késés után ment el és csak uh és vérvétel volt. Ismerek olyat akinek a 9. hét után se kellett mûtét.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!! nagyon szépen köszönöm mind az 5 válaszolonak!!!! holnap megyek a dokihoz, és kiharcolom a vérvételt!!! Utolsonak: igen eléggé az elején vtam a terhességnek, már nem tudom hogy mi lehet ez!! remélem h holnap kiderül vmi !! amint megtudom, megirom nektek!!!!!
A kérdező hozzászólása: sziasztok!! hát ma sajnos nem volt bennt az orvosom, és csak csütörtökön lesz ö, ugy hohy csak akkor derül ki h mi van!!! ez van.

Mi lehet ha a Jawa 350-es em olyan jeleket mutat, mint ha nem folyna rendesen a benzin?

Legjobb válasz: Lehet valahol eldugult pl... Benzincsap,vezeték, karburátor.

Lehet valahol eldugult pl... Benzincsap, vezeték, karburátor.
Karbiról húzd le a benzincsövet, tegyél alá egy edényt és nyisd meg a csapot. miután a levegõ kiment a csõbõl szépen csorognia kell a benzinnek, ha csak lassan csordogál, vagy csöpög akkor a csap van eldugulva. Ha rendesen jön akkor a karbi.
Elösször nézz bele a tankba , ha nagyon rozsdás akkor megoldás kell, ha nem akkor csak egy kis pucolás kell, vagy kicserélni a benzinszûrõt, levegõszûrõt, de akár a gyertya is csinálhat hülyeségeket. http://www.oldtimerperfekt.hu/termekkatalogus.html?page=shop..

Hogy, és mivel lehet (ha lehet) az ember bőrszínét változtatni reális színekkel?

Szóval pl. fehérből barna négert, fekete négert, kínait, vagy négerből fehéret, stb..

Legjobb válasz: amúgy ez ilyen rosszul megfogalmazott képszerkis kérdést akart lenni,vagy valami másra gondoltál e ?

amúgy ez ilyen rosszul megfogalmazott képszerkis kérdést akart lenni, vagy valami másra gondoltál e ?
A kérdező hozzászólása: Nyilván mivel a programok közt van, nem igazi bõr színezésérõl beszélek. De ebben mi nem egyértelmû?
Gimp. Kijelölöd a szükséges részt, és a Színek menü különféle beállításaival játszol. Valójában érdemes bonyolultabban és több réteges képen felépíteni, de az alap efféle.
A kérdező hozzászólása: Abba nincs emberi színárnyalat. A piros, és narancs-sárga nem igazán élethû. Na meg fordítva, négerbõl fehéret ezzel még annyira sem tudom elképzelni.
Mivel minden árnyalatot ki tudsz ügyeskedni, az emberi bõrszíneket is. Egy gyors próba, te csináld ügyesebben: http://kepfeltoltes.hu/130909/zsofi_feher-neger_www.kepfelto.. Négert fakítani tényleg sokkal zûrösebb, fõleg az erõs embertani jegyek miatt. Nem is sikerült, a torzítások és a túlvezérelt szûrõk ellenére sem. Ebbe már a rajzeszközökkel is komolyan bele kéne nyúlni: http://kepfeltoltes.hu/130909/neger-feher_www.kepfeltoltes.h..
A kérdező hozzászólása: Én barnát nem tudok kiügyeskedni.
Én fõként a Színek->Árnyalat-telítettség... táblával manipuláltam, elsõsorban a Fõ beállítócsúszkákkal, azután a különféle színekre állva is. Inkább csak próbálkozással lehet kitapasztani, hogy mi mit csinál. A szemet-szájat utólag is kijelöltem, és kissé más beállításokat használtam. A Kijelölés->Lágy szél... beállítása biztosítja, hogy ne alakuljanak ki éles peremek.
A kérdező hozzászólása: Nekem a színezéssel megy jobban. Azért köszönöm, de eddig is így próbáltam. De itt csak sárga van, aztán narancs aztán piros(amik egyáltalán közelítenek a barnához), és ha mondjuk kontrasztos a kép, vagy világos, akkor ahhoz, hogy a világoson ne legyen narancs, ahhoz a sötét helyen már nagyon sötétnek kell lennie. Na meg én olyan igazi feketére gondoltam, amit sötétítéssel nem lehet csinálni, mert akkor sötét lesz pedig igaziból világosban a fekete is csilloghat, meg jól látható, sötétítéssel pedig már szinte egy fekete folt lesz az egész.
A Fényerõ-kontraszt...-tal is belenyúlkálhatsz, de az valószínû, hogy puszta szûrõzéssel nem lehet tökéletes eredményt elérni, bele kell festegetni.
Nem, nekem is ez volt a baj.Bármi lehet igazából, egyszerû porosodás is.Szervízbe vidd el.
Mikor veted? újonan? tápegység márka, tipús, név?! és Watt is virusirtót használsz mit? (csak mert kulcszónk ot a virus) volt valami hardver csere? driver frisités? nem árt néha de van hogy valmikor nem job az újab . takaritva volt pc? vagyis nem lehet hogy túlmelegszik valami? akár táp? televan koszal már? videokártya hütöje proci hütöje rendbe? házon van szelözö? . Speccy (Piriform oldalárol) pl kiir sok adatot gépröl pl hömérsékleteket is
A kérdező hozzászólása: Hát az a helyzet h 4-5 éves gép, de faszán mûködik, óvva lett. Egy wichester csere volt egy éve, azon kivül most egy DVD író csere. F-secure-t használok de nem hiszem h virus lenne, am mindent megfog 3 éve ezzel nyomom. Karácsonykor kiporszivozás után nem indult el, de nem a porszivo miatt, ijedtségbõl azóta nem porszivoztam ki, a kosz lehet. A túlmelegedés ellen mit csináljak a ventillátor megy benne meg minden.
A kérdező hozzászólása: leszedtem a speccy-t és olyan 30-40 celsius minden de a video kártya 70 celsius. az a ludas igaz?:D
A kérdező hozzászólása: és idõbel 97-et is elér az már gáz ha jol olvastam:D

A szalonnát/békönt mivel lehet (ha lehet) helyettesíteni?

Annak aki nem eszik disznó húst.

Legjobb válasz: Én még nem hallottam arról, hogy helyettesítenék...miért nem eszel disznót?

Én még nem hallottam arról, hogy helyettesítenék...miért nem eszel disznót?
Libazsirral !...vagy keress egy kövér tehenet

AZ automata mosogépel mi lehet ha vizet beengedi de utána nem csinál semmit csak zug, nem csinál semmit. PEdig megszakitásokal 3 éve használom, whirlpool?

Legjobb válasz: Ha bele nyúlsz , kézzel megtudod forgatni a dobot?Ha igen akkor elektromos baja lesz valahol,innen nem megy egy könnyen a találgatás,ha szorul és nehezen forgatható, akkor meg csapágyas.

Ha bele nyúlsz , kézzel megtudod forgatni a dobot?Ha igen akkor elektromos baja lesz valahol, innen nem megy egy könnyen a találgatás, ha szorul és nehezen forgatható, akkor meg csapágyas.
A kérdező hozzászólása: köszi, és ezeknek javitása drága lesz?
Így hogy drága lesz e, nem tudom megmondani.Attól függ mit kell cserélni.Sok elektromos baja nem lehet, motor, kondi, progikapcsoló, panel, nem olcsó egyik sem.A kondenzátor kivételével. Aztán lehet hogy csak egy kontakt hiba.Csapágy, pár ezer.a beszerelés 4-5 ször többe kerül.Ha benne vagy a témába, akkor olcsóbban kijön ha magadnak csinálod.
olyan a hangja mintha mosna csak nem forog? ha igen akkor elszakadt az ékszíj
A kérdező hozzászólása: volt a szererlö motor hiba.nem tudom érdemes lenne még megcsináltatni 1 uj bele kb35000

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!