Találatok a következő kifejezésre: Mikor lehet gombát enni, (2 db)

Gombát mikor lehet enni?

Sokan semlegesnek írják, de van aki fehérjenapra és keményít?napra irja.

Legjobb válasz: Ha mindenképp választani kell, akkor fehérjenapon. A gombában rengeteg a fehérje, csak az ember számára nem hozzáférhetõ hisz a gomba sejtfala nem emészthetõ. (kitin) Ha pépesre darálod (és még azt is jól megrágod) akkor tudsz hasznosítani belõle valamennyit. És a gyomrodat sem fekszi meg annyira.

Ha mindenképp választani kell, akkor fehérjenapon. A gombában rengeteg a fehérje, csak az ember számára nem hozzáférhetõ hisz a gomba sejtfala nem emészthetõ. (kitin) Ha pépesre darálod (és még azt is jól megrágod) akkor tudsz hasznosítani belõle valamennyit. És a gyomrodat sem fekszi meg annyira.
én akkor eszek gombát ha éhes vagyok
a gombába nagyon kevés kalória van. akkor eszed amikor akarod. amúgy meg nem mindegy hogy ma vagy holnap eszel kb. 100 kcal gombát? sztem nem ettõl fogsz meghízni, vagy nem ettõl lesz sikertelen a fogyókúrád. a 90 napos diéta meg egy ostobaság szerintem de azt csinálsz amit akarsz... jah és ha félsz h felszedsz magadra a gomba miatt 0.017 kg-ot akk meg ne egyél és ennyi.
Én úgy tudom fehérjenapon

Mikor lehet rántott gombát enni, capuccínót inni?

Legjobb válasz: Sajnos rántott dolgokat nem szabad enni a 90 napos alatt :( Cappuccinót én fehérjenapon szoktam inni cukormentes formában és egy kis tejjel. De sokan minden nap isznak ilyen kávés cuccokat, a kitétel az, h a gyümireggeli elõtt legalább 1,5-2 órával idd, h meglegyen a szétválasztás.

Sajnos rántott dolgokat nem szabad enni a 90 napos alatt :( Cappuccinót én fehérjenapon szoktam inni cukormentes formában és egy kis tejjel. De sokan minden nap isznak ilyen kávés cuccokat, a kitétel az, h a gyümireggeli elõtt legalább 1, 5-2 órával idd, h meglegyen a szétválasztás.
A diétának valamelyik altípusa engedélyezi 1 hónap után a rántott dolgokat, de persze csak óvatosan!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!