Találatok a következő kifejezésre: Mikor lehet erezni hogy (83 db)

Milyen érzés ha keményedik a pocak? Mit lehet érezni? Hogy veszem észre?

Legjobb válasz: olyan, mintha belûrõl feszítene, nem tudod ellazíani a pocidat és kézzel is lehet érezni, hogy nagyon kemény sajnos nekem sokszor van ilyen, úgyhogy magnéziumot kell rá szednem

olyan, mintha belûrõl feszítene, nem tudod ellazíani a pocidat és kézzel is lehet érezni, hogy nagyon kemény sajnos nekem sokszor van ilyen, úgyhogy magnéziumot kell rá szednem
Bocs, h. belekotyogok...... És ez fáj amúgy? Remélem nem olyan mint a mindjárt megjön érzés, attól rosszabb nem igazán létezhet.
hát, fájni kimondottan nem fáj, de olyan idõnként, mintha szét akarna szakadni a hasam, annyira kemény és feszít - elég kellemetlen, fõleg, hogy tudom, hogy veszélyes is a babának

Azt hallottam, ha valakinek nagyon hányingere van és hány is, annak (babona szerint) fiú babája lesz! Igaz? A második az lenne, hogy általában mikor lehet érezni hogy megmozdul a baba? 8hkm

Legjobb válasz: Én reggel nem de napközben sokat hánytam és rettenetesen égett a gyomrom még mielõtt tudtam, hogy babás vagyok. És kisfiam lesz. Anyósom mondta is, hogy mikor a férjemmel terhes volt ugyanígy zajlott neki is. 16 hetesen éreztem mozogni de hátsófali a méhlepény, állitólag ezért ilyen hamar. Boldog baba várást!

Én reggel nem de napközben sokat hánytam és rettenetesen égett a gyomrom még mielõtt tudtam, hogy babás vagyok. És kisfiam lesz. Anyósom mondta is, hogy mikor a férjemmel terhes volt ugyanígy zajlott neki is. 16 hetesen éreztem mozogni de hátsófali a méhlepény, állitólag ezért ilyen hamar. Boldog baba várást!
Én a legelejétõl a huszonvalahányadik hétig végighánytam az egészet!!! És láss csodát kislányom lesz.:) 32+5 hkm
Én úgy tudom, hogy akinek lánya lesz, az hány sokat terhesség alatt... Ez nekem be is jött. Lányom lesz és a 14.hétig hánytam. Én 16hetesen éreztem elõször a babám mozgását. 32hkm
Szerintem ne nagyon bízz a babonákba, én pl. egyáltalán nem voltam hányós mégis kisfiam lesz. Ráadásul a hasamra is mindenki azt mondja:" pedig a lányoknál szokott ilyen lenni". Csak az Uh-ba bízz. Nekem kb. a 14-16.héten kezdett el mocorogni. Egészséges, boldog babavárást. 29hkm
hát én pont fordítva tudom ezt a babonát.ha rosszul vagy, hánysz akkor lány, ha nem akkor fiú.én nem voltam rosszul szerencsére, fiam van.barátnõm mesélte hogy a lányával minden baja volt, de a fiával észre sem vette szinte hogy terhes. én elõször 18-19 hetesen éreztem megmozdulni a fiam.
második babám várom, õ is fiú és a nagy is:) soha nem volt hányingerem-se hányás. elsõ babát általában 18-20hetesen érzik a kismamák de ez több dologtól is függ(testalkat, méhlepény helyzete) másodikat pár héttel elöbb.
Szerintem ezekre a néphiedelmekre nem lehet adni, minden terhesség más. Én 20. hétig végig hánytam, puncisunk lesz. 16-20 hét között érzed majd az elsõ mozgásokat.
Végig hánytam a 9 hónapot az elejétõl kezdve és kislányom van :) Én a 16. hétben éreztem elõször, hogy mocorog :)
Két kisfiam van, egyszer sem hánytam, viszont a szagoktól és kaja gondolatától is öklendeztem.
Én azok közé tartoztam, hogy egy egy látvány felidézésétõl is hánytam. De hánytam étkezés után is. Ha nem , akkor meg nagyon fájt a gyomrom. Kislányunk lett:) A hányásnak köszönhetõen nem híztam túl sokat:) de sajnos ez addig ment, amíg meg nem mozdult a baba.Az kb. 17.hét volt.
Nekem az elsõ terhességem abszolút problémamentes volt, még hányinger sem kínozott az elején. Most másfél éves, kisfiú. A második babám napokon belül megszületik, az elsõ 3 hónapban kicsit émelyegtem, ennyi. Kislány lesz. Elsõ babánál a 20. hét környékén lehet érezni a magzatmozgást.
Nekem kisfiam szuletett es egyszer hanytam a terhessegem alatt es akkor is azert mert agyon zabaltam magam szollovel. :) Hanyingerem szinte alig volt, talan 2-3-szor. Baratnomnek kislanya szuletett es vegighanyta az elos heteket. Semmi mast nem tudott enni csak sosperecet. Feltek, hgoy kiszarad igy kapott valami hidratallo folyadekot amit innia kellett. En eloszor 17 hetesen ereztem a babam mozgasat. Finom simogatashoz tudnam hasonlitani. :)
Nekem az elsõ gyerekemmel semmi bajom nem volt nem volt hányingerem, és fiú lett. Most viszont én is a hányingerrel küszködöm, de nagyon eddig csak 3 szor hánytam de nem akarok hányni így visszatartom amennyire tudom, remélem lány lesz :) (arra gyúrtunk). :D

Mikor lehet érezni hogy keményedik a méh? Már a kimaradt mensikor is?

Legjobb válasz: Ha a keményedésre gondolsz az a terhesség II. harmada végén a III. harmad elején kezdõdik általában. A teherbeeséskor még nem.

Ha a keményedésre gondolsz az a terhesség II. harmada végén a III. harmad elején kezdõdik általában. A teherbeeséskor még nem.
A kérdező hozzászólása: Nem a keményedésre gondolok, hanem arra hogyha kicsit megnyomogatod a hasadat akkor keményebbnek érzed ha sikerült teherbe esned??
Te nem érzed a méhed keményebbnek akkor mikor teherbe esel. Eleve felpuhul akkor. Keményedések pedig mint már elõttem is írták, a terhesség 2.3. szakaszában érezhetõek. A terhesség legelején még kicsi a méh, és nagyon lenn van, bikinivonalnál, vagy akár még alatta is. És te nem hinném, hogy ki tudod tapintani, és abból következtetés levonni, úgyhogy felesleges nyomkodnod a hasad. Ha már kimaradt a mensi, csinálj tesztet, és megtudod terhes vagy-e vagy sem.
Teherbeeséskor felpuhul a méh, nem pedig megkeményedik, és nem valószínû, hogy ezt magadnak ki tudod tapogatni. Ha kimaradt a mensi, tesztekkel kéne próbálkozni, nem hasnyomkodással.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Egy szóval sem írtam hogy nyomogatom a hasamat. Csak kíváncsi voltam

Tudni fogom ha megmozdul? érezni fogom hogy ez most ő vagy kell néhány hét mire biztosra lehet érezni hogy ez nem lehet más csak a babám? Milyen érzés legelőször?

Legjobb válasz: Elõször 18 hetesen éreztem, mikor vezettem az autópályán! Nem lehetett összekeverni bélmozgással, mert annyira egyértelmû volt hogy belül lent a hasamban mozog valami!U

Elõször 18 hetesen éreztem, mikor vezettem az autópályán! Nem lehetett összekeverni bélmozgással, mert annyira egyértelmû volt hogy belül lent a hasamban mozog valami!U
Nagyon kellemes érzés, legalábbis nekem az volt. Érezni fogod, hogy ezt a baba teszi. Leírni nem lehet, ezt érezni kell, és érezni is fogod. Sok örömet és boldogságot!
A kérdező hozzászólása: és kb hol éreztétek elõször?egész ott lenn bikinivonalnál?középen vagy valamelyik oldalon?
Én nem tudtam, hogy õ az. De amikor elkezdett csuklani, akkor már sejtettem. :)
Én a 18. héten éreztem elõször. Teljesen lent a szeméremcsontom körül, olyan kis buborék szerû mozgást. Nagy boldogság volt!!Hidd el érezni fogod te is, hogy õ az! Sok örömöt hozzá! 35 hkm

Többször olvastam, hogy valaki magának ki tudja tapintani a hasán keresztül a megnagyobbodott méhet. Hány hetes kortól és egyáltalán mit lehet érezni?

Most 11 hetes 5 napos vagyok. Köszi

Legjobb válasz: Szia, én ma vagyok 15. hetes. Néhány hete ha hanyatt fekszem és odateszem a hasamra a kezem, érzem a köldököm alatt, hogy egy területen keményebb a hasam. De tapogatni nem kell, elég ha megsimogatod. Ha felállok, akkor nem tudom ennyire pontosan meghatározni, hogy mettõl meddig tart, de hanyatt fekve a körvonalait lehet érezni. Próbáld meg esténként, elalvás elõtt hanyattfekve simogatni a hasad a köldököd alatt, elõbb utóbb megérzed, hogy van egy tájék, ahol keményebb. Ott a méhed. Benne meg a kis picúrod.

Szia, én ma vagyok 15. hetes. Néhány hete ha hanyatt fekszem és odateszem a hasamra a kezem, érzem a köldököm alatt, hogy egy területen keményebb a hasam. De tapogatni nem kell, elég ha megsimogatod. Ha felállok, akkor nem tudom ennyire pontosan meghatározni, hogy mettõl meddig tart, de hanyatt fekve a körvonalait lehet érezni. Próbáld meg esténként, elalvás elõtt hanyattfekve simogatni a hasad a köldököd alatt, elõbb utóbb megérzed, hogy van egy tájék, ahol keményebb. Ott a méhed. Benne meg a kis picúrod.
Annyi, hogy keményebb a köldök alatt a hasad. Ha a terhesség elõtt nem nézted soha, akkor nem biztos tudod milyen a különbség. De határozottan kemény, és nem lehet benyomni.

Hányadik héttől lehet érezni, hogy a baba helyezkedik lefelé? És ilyenkor mit érezni?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne, bár már van egy gyermekem én nem vettem észre az elõzõnél sem hogy leszállt volna a hasam. Szerintem nem is szállt le, mert állva vajúdtattak. És az segített. Nekem még jósló fájásom sem volt. Most 38 hetes terhes vagyok, kíváncsian várom, ezúttal hogy fog lezajlani ez az egész.

Ez engem is érdekelne, bár már van egy gyermekem én nem vettem észre az elõzõnél sem hogy leszállt volna a hasam. Szerintem nem is szállt le, mert állva vajúdtattak. És az segített. Nekem még jósló fájásom sem volt. Most 38 hetes terhes vagyok, kíváncsian várom, ezúttal hogy fog lezajlani ez az egész.

9 hetes kismama vagyok! Hány hetes kortól lehet érezni, hogy keményebb a pocak? Mikor látható?

Legjobb válasz: Szia!Kemény pocit ne akarj inkább érezni,mert az nem jó dolog!Nekem most a 16.hetemet betöltve kezdett el látványos lenni a növekedés.

Szia!Kemény pocit ne akarj inkább érezni, mert az nem jó dolog!Nekem most a 16.hetemet betöltve kezdett el látványos lenni a növekedés.

19hetes terhes vagyok és már lent a köldököm alatt érzem hogya pici mozog, mikor lehet érezni a köldököm körül?

Ha a doki mindent rendben talalt akkor már nem halhat el a baba?ugy aggódom?!

Legjobb válasz: Hát ebben nem lehet megnyugtató választ adni,mert a magzat bizonyos okokból elhalhat bármikor.. a doki edddig csaka méhszájadat és a pocid helyzetét , meg az eddigi eredményeidettalálhatta rendben, de még sok vizsgálat vár rád...nem véletlenül! Minden kismama aggódik ez természetes, mivel gondolom még nem voltál ilyen helyzetben.. A babád 1-2 hét múlva pedig akár a gyomrodat is taposhatja. 23 hetes kismami

Hát ebben nem lehet megnyugtató választ adni, mert a magzat bizonyos okokból elhalhat bármikor.. a doki edddig csaka méhszájadat és a pocid helyzetét , meg az eddigi eredményeidettalálhatta rendben, de még sok vizsgálat vár rád...nem véletlenül! Minden kismama aggódik ez természetes, mivel gondolom még nem voltál ilyen helyzetben.. A babád 1-2 hét múlva pedig akár a gyomrodat is taposhatja. 23 hetes kismami
Ha már a köldök alatt érzed a pici mozgását akkor bármikor megérezheted a köldökön körül is.Nekem már mindenhol mozog.Hol hasalján hol bal, jobb oldalon.Ha betartod a szabályokat amit egy kismamának kell akkor nem lesz gond.Néha én is tartok attól, hogy neforduljon elõ semmi gond.Sokat pihenj és ne ezen töprengj! Boldog babavárást! 22hetes kismama
Papírforma szerint a méh teteje a 24. héten éri el a köldök magasságát, de én már hamarabb éreztem ott, kb 22 hetesen. Üdv 27 hetes kismama

Jobb oldalt a mellkasomat picit kintebb érzem és mintha az egyik midkap is felette lenne mármint kintebb érzem mint baloldalt és, ha jobbról balra vagy fordítva végig húzom a kezemet a mellkasomon akkor lehet érezni, hogy kintebb van. Mi lehet vele?

Voltam már röntgenen, ultrahangon vele, sebész, és sok orvos vizsgálta már meg, de semmi értelmeset nem tudtak mondani. Gyomortükrözésem is volt. Már annyira elegem van belőle és, hogy senki sem tudja meg mondani mi van vele.. Konkrét fájdalmat nem mondom, hogy érzek csak van ott egy fura érzés mintha valami lelenne tapadva egyszerűen nem tudom elmagyarázni.. Amikor mentem vele orvoshoz, akkor nagyon erős szúró fájdalmat éreztem ott. Most az nincs, de még mindig kintebb van és mondom ez a fura èrzès.. nem tudom mi ez kérlek sürgős lenne annyira magam alatt vagyok már. :/

Legjobb válasz: A midkap helyett kockát akartam csak a telefon hollandul okoskodna :) bocsi

A kérdező hozzászólása: A midkap helyett kockát akartam csak a telefon hollandul okoskodna :) bocsi
Ha orvosok nem tudják, itt mit vársz? De nem is igazán fogom a kérdést: ha midkap helyett kockát írunk, akkor sincs a mondatnak értelme...bocs
A kérdező hozzászólása: De úgy van értelme. Ha nem tudsz segíteni nem kell. Most mit csináljak vele? Nem tehetek róla, hogy sza.rt sem ért egyik orvos sem.. bocsánat a kifejezésért, de ez már tényleg több a soknál, de ha lehet maradjunk a kérdésnél :) egyébként, ha elolvastad a magyarázatot nem igaz nem érted :)

Érezhető különbség van ha gumival vagy anélkül csináljuk? És hogy lehet mit lehet érezni?

Legjobb válasz: Én nem érzek különbséget, de a párom igen. 28L

Én nem érzek különbséget, de a párom igen. 28L
hát igen... nagy különbség van közte
Gumival olyan mint zokniban lábat mosni.
a fiúknak sokkal rosszabb gumival. 24F
Igen..Rengeteg különbség van..Ha jól bírod a bnõd/te még hamarabb el is mész.. Ha fiú vagy..Rád is vonatkozik.....
szerintem is érezhetõen jobb óvszer nélkül 21/L
Óvszerrel nekem olyan természetellenes érzésem van és kidörzsölõdök, pedig elég síkos vagyok. De szerencsére már tabizok egy ideje monogám kapcsolatban, szóval nem téma már az óvszer. 24 N
Én nem bírom gumival, nekem fáj, ha azzal csináljuk, hiába exta vékony, vagy extra sikisított.Gumi nélkül sokkal intimebb, puhább, melegebb.Én inkább minden nap beveszek egy kis bogyót, és az sem kerül többe, mint egy jó minõségû gumi.23/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!