Találatok a következő kifejezésre: Mikor lehet egy terhességi tesztet (14 db)

Mikor lehet elszúrni egy terhességi tesztet?

A több vizelet ir árt egy eredménynél? Akkor is mutathat téves eredményt?

Legjobb válasz: Ha pl sok vizeletet teszel a tesztre, pedig 3 csepp van elõírva, nem lesz jó. Ha túlmártod azon a vonalon, ami elõ van írva, szintén nem lesz jó. Ha megfogod azt a részét a tesztenk, amit nem lehet, nem lesz jó. TEhát figyelj oda.

Ha pl sok vizeletet teszel a tesztre, pedig 3 csepp van elõírva, nem lesz jó. Ha túlmártod azon a vonalon, ami elõ van írva, szintén nem lesz jó. Ha megfogod azt a részét a tesztenk, amit nem lehet, nem lesz jó. TEhát figyelj oda.
Ha az elmaradt mensit követõen csináloda a tesztet és az pozitív, akkor elég nagy százalék esélye van annak, hogy terhes vagy. Negatív eredményt mutathat terhesség esetén is. Te nem nagyon tudod elszúrni. A tesz a HCG nevû hormonra érzékeny. HA van a vizeletedben akkor pozitív, ha nincs, vagy még kevés termelõdött, ahhoz hogy kimutassa a negatív.
Igen, könnyen elronható. Olvasd el az utasítást, és pontosan tartsd be. mindegyik teszt más, mindegyik kicsit másképp mûködik. Bontsd ki a dobozt, vedd ki a papírt , olvasd el, készítsd elõ, amire szükség van és csak utána vágd fel a tesztet tartalmazó tasakot és azonnal használd fel:-) sok sikert
Pl.ha nem a te pisidet vizsgálod hanem a barátodét!Mégis mire gondolsz?Elõzõ hozzászóló mindent leirt, a HCG-hormont mutatja ki, ezen nem lehet mit elrontani!
likeld be légyszivel mégegyszer mert így nem lehet megnyitni!
Nem tudom megnyitni... de ami az én véleményem. Nekem volt egy pár negatív tesztem, soha se szellemcsík, se száradási csík nem volt rajta. Szerintem ha már itt képen is látszik, akkor az baba. :) Nekem az elsõ tesztem, a nem várt elõtti nap este (asszem, de lehet 2 nappal) egy nagyon-nagyon haloványka Gabriel volt, amirõl tudtam, hogy biztos baba, mert olyat még nem láttam. Akár hogy fényképeztem, nem látszódott... :)
én is látok valamit
1. vok!én sajnos nem látom!:((((de mindenképp csinált másikat pár nap múlva ha baba van erõsödnie kell a 2. csíknak!
1. és 3. vok!én 3 nap késés után, 25-ös tesztel, délutáni pisibõl nagyon erõs pozit teszteltem!és olyan gyorsan kijött a 2. csík h csak na!együtt jött a C vonallal!
Én látom a második csíkot, bár nagyon halványan! tesztelj mégegyet 2 nap mulva, ha baba van akkor az már erõsebb pozi lesz! :) sok sikert! :)
ilyen tesztem még nem volt.most a "vastag" vonaltól jobbra vagy balra kell látni? mellesleg nekem is van most már 3 halvány 2csíkos tesztem, és én akárhogy próbáltam lefotózni, nem látszódott semmi.2.napja késik(vagyis ma van a 2.nap)
Sztem ez negatív...Úgy gondolom, itt sokan már annyira akarnak gyereket, hogy a semmiból is képesek pozitív tesztet látni, stb...
Sziasztok sztem rossz helyen van a 2.csik.... a konroll csik alatt kéne lenni jobb oldalrol és ott nem látok egyik képen sem csikokat amit látok az bal oldalon van a teszten nem a "tesztablakban". Csinálj egy másik tesztet sztem ez nem egyértelmû vagy nem tudsz felrakni egy képet ami világosabb? De drukkolok remélem baba és én vagyok vak és hülye de ne legyen igazam hogy nem jo a teszt.
A kérdező hozzászólása: Sztem csak azért teszteltem pozitívat, mert 10es érzékenységû tesztet vettem(legalábbis én ennek tudom be). 1 napja azt érzem, hogy mindjárt megjön, de remélem, nem fog... Ma cipeltem pár dolgot, és elkezdett fájni a hátam. Úgy érzem, mindjárt leszakad. Ezen kívül semmi.Nektek milyen tünetetek van/volt?
ja és milyen mázlista vagy, hogy a nemvárt elõtt négy nappal már pozit teszteltél:O:P Ezek szerint jó korai p.é-d volt tüneteid vannak? oszd meg velünk , légyszi:D:D
szia! én vok aki írta, hogy a pénteki teszttel menj orvoshoz... nem úgy gondoltam(, de bevallom félreérthetõ volt) hogy most azonnal menj orvoshoz!, csak az legyen a mérvadó teszt majd az orvos elõtt. tényleg ráérsz majd akár 7-8 hetesen elmenni, hogy már a szívhangot is lássák:D sok-sok boldogságot mégegyszer!!!
én is látok valamit halványan. nekem a halvány után öt nappal lett erõs a csík, azóta elmúlt egy éves a babóca:)
Szia! Na, ezért lepontoznak, de ha nem jön meg, akkor nem kell mindjárt orvoshoz rohanni!Ráérsz majd 6-7 vagy akár 8 hetesen is elmenni!Szivhang úgyis csak akkor mutatható ki!Nem maradsz le semmirõl!:) ))
Nagyon halványan én is látom a tesztet, de tedd inkáb világosabb helyre, mert ez a fotó eléggé sötét. Fotózd le még 1x, akkor jobban fog látszódni. GRT! :) Van vmi tüneted?
Azt kell nézni ami jobbra van mind a 2 képen? Mert ott papiron látom jobbra a csikot... Nem ballra kéne lennie melyik oldalt mártottad a pisibe ami a képen jobbra vagy ballra van.Mert az a kontroll csik ami a kezed felöl van a teszt csik pedig az ami a pohár felöl...tehát alul kéne lenni a terhes csiknak. Irj majd....
A kérdező hozzászólása: Rossz helyen? Sajnos, nincs más képem.
Én mindkét tesztet pozitívnak látom! :-) nekem is ilyen halványka volt az elején, aztán rá egy hétre még szinte hozzá sem ért a vizelet, máris nagyon erõs pozitív lett. :-)Most vagyunk a 24. héten! Gratulálok! Azért a nemvárt napján csinálj egy Gabrielt, az nagyon megbízható teszt!
A kérdező hozzászólása: Ja, ma bejelentkeztem orvoshoz, azt mondta, hogy 1, 5 hét múlva menjek vizsgálatra.
Milyen tüneteid vannak még? Mit érzel? És vannak változások a testeden? Már mint a mell körül? Meg hányás, stb. Kávét iszol? Sápadt vagy? Bocs a sok kérdésért, de kivancsi vagyok!!! Légyszi ird meg!
Igen könnyen ment a szülés.Sokkal rosszabbra számoltam, de kellemesen csalódtam.Hajnali 2:30 kezdett folydogálni a magzatvíz és 12:10-kor meglett a kisfiunk.Nekem is ekkor van a szülinapom, sõt még ha vár 10 percet akkor percre pontosan ugyanakkor születtünk, persze 23 év különbséggel:-)))A labdát nagyon nagyon ajánlom és azt hogy a légzéstechnikát tartsd be.Cuva sokat számít!!!!!! Könnyû szülést kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen és én is gratulálok Neked!Úgy néz ki, hogy lány lesz.:) Nincs túl sok bajom, élvezem a terhességet, bár már nagyon várom, hogy velünk legyen (persze nem idõ elõtt). Neked könnyen ment a szülés? Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!
Szia! Én vagyok a 9 hó. 20.-án 11:04.-ei válaszoló. Szívbõl gratulálok a picikéhez.És fiú vagy lány?Hogy érzed magad?Nagy már a poci? Nekem már két hónapos azóta a babucim, és kisfiú.Nagyon jó érzés hogy már köztünk van és kívánom hogy ez Neketek is minél (persze csak mindent a maga idejében)hamarabb bekövetkezzen.
A kérdező hozzászólása: Igen, az lettem. Már a 21.hétben vagyok.:)
Szia! Gratulálok, én is látom mindkét teszten a második csíkot is! Mikor én babás lettem, akkor is ugyan ilyen volt az elsõ négy tesztem. :) Szóval ne törõdj azzal aki azt mondja, hogy "sokan odaképzelik" biztos irigységbõl írta ezeket a sorokat. :) Majd írd meg ha még egyett teszteltél, de reggeli elsõbõl! Boldog babavárást! Mióta próbálkoztatok?
Szia! Érdekelne, hogy mi lett az eredmény. Én is hasonló cipõben járok, és nagyon izgulok. Légyszi írd meg, hogy babás lettél e. Köszi
Szia! Nyugodtan kávézhatsz, azért mert valaki terhes, vagyis más állapotban van, azért nem kell mindenrõl lemondania!A cipekedésrõl meg annyit, hogy az elsõ 3 hónapban nem ajánlatos a cipekedés!:) )))
A kérdező hozzászólása: Hát, kicsit felpuffadtam, és kb. 1 hete többször is mondták, hogy sápadt vagyok. A mellem egy kicsit feszül, de ennyi. Hányingerem nincs. Ja, és kávézom, de holnaptól nem fogok, mert eléggé aggódós vagyok, és nem szeretném, hogy vmi baj legyen.:)
gratulálok!!!!én két csíkot látok!!!mennyire irígyellek!!!!
Ezek a tesztek bizony pozitívak, GRATULÁLOK!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jókívánságokat.:) Orvoshoz már 4hetesen menjek el? Nem korai még szerintetek?
hát ha holnap kéne megjönnie, akkor nagyon örülhetsz, mert bizony mind a két felvételen ott a második csík!!!! csak még azért ilyen halvány, mert "kevéske" benned a hcg!! mostmár ne tesztelgess, pihenj, és nyugodtan fogadd el a tényt, hogy VÁRANDÓS vagy!!! pénteken csinálj új tesztet és azzal menj majd a dokihoz! nagyon gratulálok, kellemes babavárást és sok-sok egészséget!!!
Szia! GRATULÁLOK!:) ))Bizony baba van a dologban!:) ))Nagyon sok BOLDOGSÁGOT!:) ))
Második vagyok. Az én tesztemen ennyire se látszott a 2. vonal, mégis itt van bennem a babapötty. :) Most már csak annyi "dolgod" van, hogy nxugodt legyél és ne félj a mindjárt megjön érzéstõl, mert ebbe bele lehet õrülni. ;)
Valami haloványka csíkot én is látok. Én is azt mondom ismételd meg a tesztelést, és ha babás vagy, ott bizony már erõsebb lesz a 2. vonal. Drukkolok!! 37 hetes kimama
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy megnéztétek. Bízom benne, hogy baba lesz. Azt amúgy nem értem, miért baj, hogy valaki nagyon akar gyereket. Na, de mindegy. 2 nap múlva tesztelek, és megírom, hogy erõsödött-e. Ti milyen tesztet használtok?
Szia! Én is látom. Tény, hogy nem annyira erõs, de rózsaszines, és ez fontos! Nagyon szorítok!! Irj majd!!
Szia én is látom halványan, ez szerintem is baba!
Nekem ma van a 2. nap, hogy nem jött meg, de - lett a teszt. De a tiéden látom azt a halvány csikocskát! Gratulálok! :-)
Én is látom de nagyon nagyon haloványan.Szerintem is ismételd meg pár nap múlva. Annak meg üzenem aki azt írta hogy: annyian akarnak gyereket hogy beképzelik/jük a pozi tesztet is stb. Én már 32 hetes babás vagyok tehát nincs mit beképzelnem, azon kívül más is látja.Nézze meg jobban és attól a csíktól amelyik jól látható balra van a nagyon-nagyon halvány csík. Kedves kérdezõ neked meg szurkolok és majd írd meg mi lett az eredmény.
Nekem is ilyen halvány volt mikor teszteltem, s bizony 100%-ban terhes voltam! Írd meg légyszi, hogy mi a helyzet. Nagyon szorítok!
A kérdező hozzászólása: Igen, én is csak szabad szemmel látok valamit, ha lefényképezem, olyan, mintha nem is lenne ott. Nekem még van 3 napom mensiig, és 10-es teszttel csináltam. Nagyon reménykedem.
Bizony ott van az a halvány csíkocska!!! :) )))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató szavakat, már nagyon türelmetlen vagyok:)
én látom, de nagyon halvány.teszteltél ma??
A kérdező hozzászólása: Holnap kellene megjönnie, úgyhogy reménykedem...
Szerintem is ott van a csík. Hány napja késik? Kiszámíthatóak a ciklusaid?
Ez csík! Rózsaszín! Babás vagy! Gratulálok! Jó babavárást! Vigyázz magatokra kismama! :)
Én is látom, mindkét teszten. Gratulálok!!!! :)
Gyógyszertárban lehet kapni Gabrielt! És ha veszel akkor holnap az elsõ vizeletbõl csináld meg.Én nagyon szurkolok.Nememlékszem hogy írtad e hogy késik e már a mensid?Ha igen hány napja? 32 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Innen rendeltem: http://www.csaladtervezes.com
A kérdező hozzászólása: Early Detection tesztcsík. A neten rendeltem, állítólag ez 10esérzékenységû. Gabrielt gyógyszertárban lehet kapni vagy dm-ben? Nem vagyok túl járatos a tesztvásárlásban.
Szia! Második válaszoló vok. Én ezt is látom, de szerintem nem a teszttel hanem a fényképezéssel van a gond :-))) Most hogy jobban nézem szerintem más szögbõl és háttérbõl kellett volna lefotózni. Amúgy megkérdezhetem milyen teszt? A Gabrielt próbáld majd ki.Szerintem kezdhetsz örülni.Nagyon halkan gratulálok. És ha csinálsz majd mégegyet azt is tedd fel ok? Minden jót.
A kérdező hozzászólása: Igen, csináltam egyet ma reggel, és azon már "sokkal" erõsebben látom. És a páromnak is megmutattam, õ is látja.:) Akkor az jelent valamit, igaz? Ide raktam fel: http://kepfeltoltes.hu/view/090921/teszt_www.kepfeltoltes.hu..
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ez az: http://kepfeltoltes.hu/view/090920/DSC01053_www.kepfeltoltes..
szedsz fogamzásgátlót? nem kellett véletlen 72órás tabi?
velem is volt pont ilyen és voltam vele nõgyógyásznál! Annyit mondott h a pete kilökõdése a petevezetékbe járhat barna folyással, vagy vérrel is. Lassan majd menstruálnod is kell! Ne aggódj, nincs semmi baj
A kérdező hozzászólása: jajj de jó, most megkönnyebbültem!

A mensim egy hete késik. Két terhességi tesztet csináltam, mindkettő negatív lett. Az egyik Gabrielle a másik Lily. Terhességre utaló tüneteim nincsenek. Kezdek aggódni hogy mi a bajom, vagy mi lehet, dokihoz csak kedden megyek. Mit csináljak most?

Legjobb válasz: Most várj. A doki ultrhanaggal és vérvizsgálattal meg tudja állapítani, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Az normális, ha a teszt most még negatívat mutat, olvastam itt olyan nõrõl, akinek csak a nyolcadik héten lett pozitív a tesztje. Vagy csak szimplán sztresszelsz, és azért késik. Nekem volt egyszer, hogy nem is voltam együtt a párommal, mégis késett hat napot. Persze nem lettem terhes, mert mitõl lettem volna...

Most várj. A doki ultrhanaggal és vérvizsgálattal meg tudja állapítani, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Az normális, ha a teszt most még negatívat mutat, olvastam itt olyan nõrõl, akinek csak a nyolcadik héten lett pozitív a tesztje. Vagy csak szimplán sztresszelsz, és azért késik. Nekem volt egyszer, hogy nem is voltam együtt a párommal, mégis késett hat napot. Persze nem lettem terhes, mert mitõl lettem volna...
A terhességi teszt csak egy valószínû helyzetet mutat, még akkor is ha pozitív, a biztos az amit az orvos mond.
Várj keddig , ha bízol a dokidban Õ mindent megvizsgál és elmondja mi a , , baj, , vagy nembaj.Lehet késõi ovuból baba ami nem régen ágyazódott be, a teszt azért nem mutatja még.

A terhességi teszten, ahol be van jelölve van egy lila csík, mi lehet az!?

http://kepfeltoltes.hu/view/110818/SAM_0927_www.kepfeltoltes.. A képen nem látszik, de a helyét bejelöltem, hagytam végig, hogy felkússzon a csík, nem ment túl a vizelet a maxon, amúgy a teszt negatív, nem lehet, hogy a teszt rossz és más helyen mutatja ki a második csíkot!? Nem reggeli vizelet,10-es teszt és nem várt el?tti nap! Köszönöm a segítséget!!!

Legjobb válasz: nem valószínû, de könyörgöm valahogy bírj várni még egy pár napot legközelebb. Hisz látod így sem vagy nyugodtabb, mintha még vártál volna a teszttel. Mindig a menstruációs napot követõen tesztelj. Hiába mondják, írják a teszten hogy már lehet, én legalább 3 napot várnék még a kiírt nap után is. (egyszer 15 napot vártam, másodszorra pedig 10 napot).

nem valószínû, de könyörgöm valahogy bírj várni még egy pár napot legközelebb. Hisz látod így sem vagy nyugodtabb, mintha még vártál volna a teszttel. Mindig a menstruációs napot követõen tesztelj. Hiába mondják, írják a teszten hogy már lehet, én legalább 3 napot várnék még a kiírt nap után is. (egyszer 15 napot vártam, másodszorra pedig 10 napot).
Kontrollcsík gondolom, de ezt a tájékoztatónak is kell írnia. Ha még nemvárt elõtt vagy és nem reggelibõl csináltad, akkor simán lehet negatív. De ezzel lehet, h kidobtad a pénzt az ablakon és magadat is fölöslegesen idegesíted. Várd meg minimum a holnap reggelt és akkor csinálj egyet. Én a helyedben még több napot is várnék, mint egyet.
Nem vagy a türelem szobra? A babaváráshoz, szüléshez, gyermekneveléshez irdatlan nagy türelem kell!
A kérdező hozzászólása: csak nagyítva látszik a bejelölésem!!!
sajnálom, de így van.Ez a jó hozzáállás
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött ma, na majd következõ hónapban!!! :(((
Én tudom mi ez:ahol annak a résznek a vége oda van ragasztva ahhoz a részhez, ami felszivja a vizeletet.az összeeresztés...az semmilyen csik sem, max. a ragasztóé
Várjuk:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, majd írok!!!
Hát ez véletlenül sem kontrollcsík. Kb 6-7 mm-el van arébb, mint ahol kellene.Szerintem csak átázott egy picit jobban a teszt!
azért majd írj, ha sikerült. Szorítok és hidd el, nem kamu az ha nem foglalkozol vele, akkor hamarabb összejön. (tapasztalat). Találj valamit ami leköt.
A kérdező hozzászólása: Csak a teszteléssel vagyok így, nagyon régóta vágyok babára, de ez végül is csak a 4. hónap, de több mint egy éve rettentõen vágyok rá, csak a võlegényem most állt készen rá!!! Köszönöm a válaszokat!!!
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy nem vagyok a türelem szobra!!! :D Azért köszi a választ!!!
A kérdező hozzászólása: Köszike!!!

Vettem a vaterán vett egy 10db-os terhességi tesztet (1000ft-ért), ami 10-es erősségű. One step a neve. Mi a véleményetek arról, hogy esetleg hibásan működik. Vagy csak peches vagyok, vagy lehet, hogy nem vagyok terhes? Pedig én érzem!

Negatívat mutat, de a napi sokadik pisib?l kis halvány csíkocskát mutat, a reggeli els?kb?l meg soha semmit sem. Kivéve persze a kontrollcsík,ami virít rajta...

Legjobb válasz: Én is a neten vettem tesztet, a teszveszen. Hónapokig negatívat mutatott, én is elgondolkodtam rajta, lehet, hogy rossz, de mindig meg is jött.:( Most viszont eljött az én hónapom és pozitív lett. Azt nem tudom, hogy az enyém milyen teszt, de én három pozitív után azért vettem a dm-ben clearblue-t, igaz nem olcsó (1899.- Ft), de olyan szép pozitív lett!! Kívánom, hogy a Te pocakodban is baba legyen!! Megy a drukk!!:) Majd írd meg mi lett!!!

Én is a neten vettem tesztet, a teszveszen. Hónapokig negatívat mutatott, én is elgondolkodtam rajta, lehet, hogy rossz, de mindig meg is jött.:( Most viszont eljött az én hónapom és pozitív lett. Azt nem tudom, hogy az enyém milyen teszt, de én három pozitív után azért vettem a dm-ben clearblue-t, igaz nem olcsó (1899.- Ft), de olyan szép pozitív lett!! Kívánom, hogy a Te pocakodban is baba legyen!! Megy a drukk!!:) Majd írd meg mi lett!!!
a doki nem tud mit mondani még. Várj pár napot, és újra tesztelj N
Megvan már az eredmény??? Még szabályosan én izgulok, hogy + legyen!:) :)
szerintem abszolut megbízható és egyértelmû a teszt. Nekem pl. a nemvárt napján olyan halványan volt +, hogy csak erõs képzelõerõvel lehetett látni, és még 2 napig úgyanígy. De utána vörös lett a dálutáni vizeletbõl. Én nem vennék mást. Leht, hogy azért haloványka még, mert még nincs sok HCH a szervezetedben. Terhesség esetén ennek a mennyisége naponta megduplázódik!!! Én várnék még N
megy a drukk
Kiváncsian várjuk! Megy a DRUKK!!!
irtam privit neked.B
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó neked :) Gratulálok!!!! Én abban reménykedem, hogy ez egy vacak és vmi más meg rögtön kimutatja. Ami a legérdekesebb, hogy tényleg elmúlt az az érzés, ami pár napja még gyötört, hogy na mindjárt megjön...Elmúlt nyomtalanul és maradtak az érdekesebb érzések ;) Most várok valakit, de ha elment, húzok el tesztért! :) Megírom majd akármi lett is a vége! És én nem csak ígérem, mint olyan sokan itt...(mindig annyira érdekelnek az emberi sorsok és olyan kevesen jeleznek vissza)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok :) Komolyan mondom, én már nem tényleg nem tudom... Vettem egy corax be sure tesztet. Semmi... illetve talán egy kis jóindulattal ott a T helyén egy halvány csík... Mint a másiknál... De azt hiszem a másikkal megvárom a holnap reggelt...(vettem a patikában vmi Prompt strip 25-ös érzékenységût is) De el nem hiszem, hogy nekem ezzel is ennyire meg kelljen küzdenem, hogy nem lehet csak úgy egyszerûen, mint annyi embernek, hogy kimarad, tesztel és ott ordít a csík!! :( (mindezt persze egy 3hónappal ezelõtti vetélés után...) ti mit tennétek, mit gondolnátok a helyemben? Hívjam a dokit, hátha..de mit hátha, ilyen korán úgysem áll velem szóba...nem?
A kérdező hozzászólása: Na sikerült kicsit megnyugodni, mivel a teszcsíkom már erõsebb, mint az eddigiek :) Ugyhogy ma már nem tesztelek többet. Majd holnap :) köszi nektek és sok sikert!!!!
drukkolok neked én is és azért majd írd meg kérlek h mi lett veled:)
SZia, mi lett az eredmény???? Most én is bajba vagyok a vaterás tesztel, késik 2 napja és negativ, a hõm 37.4. és pé után 17 napon vagyok. GRATULÁLHATUNK??????

Pénteken volt egy pozitív terhességi tesztem, mindezt úgy, hogy márc.3.-n kellett volna először pozinak lennie, azért végeztem, mert nagyon rosszul voltam, hánytam, mellfeszülés, stb. Babás lehetek még mindig? Vagy mi lehet ez?

Azonnal pozitív lett.

Legjobb válasz: Szia! Tesztelj megint, lehet babás vagy. A terhesség elején néha elõfordul enyhébb vérzés. Azért ha görcsölsz vagy valami nincs rendben, menj el orvoshoz, nehogy baj legyen.

Szia! Tesztelj megint, lehet babás vagy. A terhesség elején néha elõfordul enyhébb vérzés. Azért ha görcsölsz vagy valami nincs rendben, menj el orvoshoz, nehogy baj legyen.
Amennyiben elvetéltél volna, utána is kb még egy hétig jelentkeznek tünetek. Ezen a véres trutyi dolgon gondolkodom, hogy ez most mit jelenthet. Véreztél rendesen és egy napig tartott vagy egyszer lett véres a fehérnemûd és utána semmi? Bármelyik eset is történt egyáltalán nem biztos, hogy elment volna a baba. Még picike a terhesség, de azért érdemes lenne elugranod a dokihoz, ha mást nem is, de nyálkahártya vastagságot tud mérni és meg tudja támogatni gyógyszerrel a terhességet.
gratula a bébihez, ne aggódj minden rendben lesz! pihenj sokat. nincs olyan, h mikor KELL kimutatnia, az a Hcg menyiségtõl függ. biztos azt érzi a szervezet h most kéne megjönnie. mit mondott a doki erre? vagy még nem voltál senkinél azóta?? Dr Bánhidy Ferenc (Deáknál dolgozik a magánban)
Szerintem csinálj még egy tesztet pár nap múlva, és menj dokihoz. Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Gusztustalan leszek, és pontosítok. A véres trutyi az valami tojásfehérje szerû kocsonyás anyag volt, csak véres kivitelben. Azóta sem vérzek, a méhszájam zárt, és alig lehet elérni.
A kérdező hozzászólása: Ismét erõs pozitív.... Tudtok Pesten jó dokit?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam még dokinál... Szerintem 4-5 hetesen felesleges, nem? Ha van, késõbb is lesz, ha nincs, akkor meg feleslegesen rohangálok dokihoz.... Nem?
A kérdező hozzászólása: SÕÕÕÕT!!!!! Elszámoltam magam... Elvileg most vagyok 28. napon.... ÉS már van 2 pozi tesztem (az egyik halvány, de pozi)....Akkor elvileg itt még baba lehet, nem???
Igen, nagy a valószínûsége, h babó:) Azért beszélj a dokival és megmondja mikor menj. Kb a 6. héttõl van szívhang. Én 5-6 hét körül voltam és erõsítette meg, h ott a baba.

Tisztelt Doktor úr! Én egy 21 éves lány vagyok, e hónapban késik a menstruációm és nem tudom, hogy mi lehet az oka. A terhesség nem, mert védekeztünk a párommal és tesztet is csináltam és az is negatív. Egy éven keresztül szedtem fogamzásgátlót, de már eg

Tisztelt Doktor úr! Én egy 21 éves lány vagyok, e hónapban késik a menstruációm és nem tudom, hogy mi lehet az oka. A terhesség nem, mert védekeztünk a párommal és tesztet is csináltam és az is negatív. Egy éven keresztül szedtem fogamzásgátlót, de már egy fél éve abbahagytam. Esetleg lehet, hogy ez a pirula mellekhatása?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen mellékhatás előfordulhat a fogamzásgátló abbahagyását követően. Javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen mellékhatás előfordulhat a fogamzásgátló abbahagyását követően. Javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Én egy 21 éves lány vagyok, e hónapban késik a menstruációm és nem tudom, hogy mi lehet az oka. A terhesség nem, mert védekeztünk a párommal és tesztet is csináltam és az is negatív. Egy éven keresztül szedtem fogamzásgátlót, de már eg

Tisztelt Doktor úr! Én egy 21 éves lány vagyok, e hónapban késik a menstruációm és nem tudom, hogy mi lehet az oka. A terhesség nem, mert védekeztünk a párommal és tesztet is csináltam és az is negatív. Egy éven keresztül szedtem fogamzásgátlót, de már egy fél éve abbahagytam. Esetleg lehet, hogy ez a pirula mellekhatása?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen mellékhatás előfordulhat a fogamzásgátló abbahagyását követően. Javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen mellékhatás előfordulhat a fogamzásgátló abbahagyását követően. Javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A terhesség tünetei jöttek ki rajtam csináltam 1 tesztet pozitív lett. De néhány napja alhasi szúrásaim voltak ami a petefészek ciszta egyik tünete. Mit csináljak? Mi lehet ez?

Legjobb válasz: a sexhez nem eleg csak testileg ott lenni, agyban, es lelkieg is fel kell noni, ez az amit a legtobb mai tini nem ert meg, csak csinaljak agyba fobe, mert az a meno. hat viseljek a kovetkezmenyeket is!

a sexhez nem eleg csak testileg ott lenni, agyban, es lelkieg is fel kell noni, ez az amit a legtobb mai tini nem ert meg, csak csinaljak agyba fobe, mert az a meno. hat viseljek a kovetkezmenyeket is!
utolso, valoban, igazad van, de pl az en szuleimnek se jutott eszebe sose a felvilagositasrol beszelni, mondjuk en nem is szexeltem ennyi idosen, megsem jutott sose eszembe vedekezes nelkul szexelni, ha nem akartam gyereket, es soha nem is kellett paraznom amiatt, hogy jajj terhes lehetek e. nekem legalabb volt annyi eszem, plusz 15-16 evesen agyilag nem ereztem magam ugy, hogy barmi ilyesmit kene tennem, le lehet pontozni, en 21 evesen vesztettem el a szuzessegem, es meg most is azt mondom, lehet, hogy azzal is varni kellett volna.
Terhes vagy. a szurka nem csak a ciszta tünete. Ez vagy rossz?
Nem tudom miért fenyegetözõl itt talán rossz hallani az igazat... Szerintem ha képesek voltatok úgy szeretkezni hogy nem védekeztetek (pedig nem akartátok a babát)akkor minimum hogy odaálltok a szülöhõz és elmondjátok mi történt. Hány éves a kislány? 15-17 éves.Már ne haragudj de tudod hogy fognak vele bánni a kórházba , megöl egy életet mert felelötlenek voltatok ezt mindenki elitéli valamennyire...
akkor talan neked kellett volna gumit huzni a farkadra!! hiaba hozongsz, attol meg ti hibaztatok! eloszor inkabb meg kellett volna tanulni helyesen irni.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a barátja és nem azért van ez az oldal h lehordják mindennek hanem h segitsenek. neis irjon ijen me letépem a fejét.csak ennyi .
Szerintem a szülõknek igenis oda kellene figyeljenek a felvilágosításra! Én 17 évesen vesztettem el a szüzességem, de anyukám már bizony jóval elõtte elbeszélgetett velem. Sõt, amikor látta, hogy 16 évesen lett egy "komolyabb" barátom, Õ maga vitt el a nõgyógyászhoz.... és milyen jól tette! Tudtam mindent a védekezésrõl és nem is lettem terhes.
Figyelj utolsó, azért szerintem nincs igazad, itt elsõsorban a szülõk a hibásak . Azért lehet fel kéne világosítani a gyereküket, és megtanítani a helyes védekezésre, ha már ilyen világban élünk, hogy hamar szexelnek. ( a nagy átlag)
Abortusz tablettát nem engedélyezték és ha nem múltál el 18 éves akkor az abortuszhoz szülõi engedély kell.
Utolsó vagyok. Az abortusz tablettát utolsó infóim szerint nem engedélyezték Magyarországon. Ha gondolod írj nyugodtan privátot, ha tudok segítek, ha már itt nem akarod tovább feszegetni a témát.
Kedves Kérdezõ! Nem nem mehetsz el a Párod édesanyjával mert nem õ a gondviselõd. Mennyi idõs vagy? Védekeztetek rendesen? Mindenképpen beszélj Anyukáddal mert tudnia kell róla. Igen nem fog vigyorogni de legalább ketten eltudnátok rendezni.
A kérdező hozzászólása: szerintetek hogy oldhatnám meg a terhesség kérdését a szüleim tudta nélkül???? nem örülnének neki!! hallottam az abortusz tablettáról a gyógyszer felírásához kell szülõ?? nem mehetnék el pl: a barátom anyjával??
nah ez a tipikus tünete az internetes kuruzslásnak! és sztem ezzel csak magadnak teszel rosszat. pl.: nekem tegnap fájt a hasam jobb alsó része. ha erre rákeresel így, biztos lehetsz benne, hogy kiadja a net: MÁJZSUGOR! vagy GYOMOR RÁK! ha valamid fáj, menj el orvoshoz, mert a netes kuruzslás semmire sem jó! az alhasi szurka meg teljesen normális a terhesség elején, én sokszor most is küzdök vele (9hkm). ha vérzel, menj dokihoz! de a többi apróság miatt ne aggódj, sok minden lesz még! :)
Aszurkálás általában azt jelenti hogy a méhed és az azt tartó szalagok nönek, nyúlnak.Ez jó mert csinálnák a babának a helyet!
Az élet kegyetlen. Mindenki saját tettei után vállalja a felelõsséget. Azonban senki se ítélkezzen a másik felett, amíg nem járt a cipõjében. Ha feltudják nevelni a gyereket (már, ha terhes a lány) akkor senkinek semmi köze ahhoz, hogy 15 vagy 25 évesen fog szülni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!