Találatok a következő kifejezésre: Mikor lehet egy (14463 db)

Miket lehet egy 4 éves kisgyerekkel alkotni? Kreatív ötletekre lenne szükségem!

Festés, gyurmázás kimerítve, építős játék nem érdekli.

Legjobb válasz: fiú vagy lány? nekem fiam van, enyém imádja ha a lakást egy nagy várossá alakítjuk, ez egy egész napi program :D felépítjük az autópályákat, vonatokat, legóból, fa kockákból kis várost építünk, kitesszük az összes autót, kinder figurát, tanyát meg ami van. ez így a délelõtt, majd séta, fõzés, pihenés, stb. és este ezekkel játszik, játszunk :) vagy ügyességi pályát építek neki :) pl. a kisasztala alatt át kell bújni, párnákon át kell ugrálni, kis székeket ki kell kerülni, dobozokba be kell állni, ilyesmi, egy utat építek és lehet menni a szabályok szerint :) egy nagy dobozt széthajtottam múltkor, ráfektettem a gyereket majd körberajzoltam. utána õ rajzolta be a testrészeit, majd kiszínezte és feltettük a falra pár napig, nagyon tetszett neki, méregette magát, hogy tényleg akkora e :) közös sütemény sütés. mi múlt héten gombócot fõztünk, õ is gyúrta, nyújtotta, barackot tett rá, majd próbálta behajtani, de lehet pogácsa, mézeskalács, linzer, stb :) könyvkészítés. kitaláltok egy mesét, közben rajzoltok hozzá, majd sorba lehet tenni a lapokat, összefûzni és utána õ meséli el. ez is hosszabb dolog, akár 1-2 órát is el lehet vele tenni. engedsz a kádba pici vizet, beülteted, beteszed a vízfestéket és az ecseteket és kifestheti a kádat. azért próbáld ki, hogy tutira lejön-e a kádról :D de én van, hogy csak takarítani beültetem, kap egy fogkefét és szappant és kisúrolja vele a kádat. nem tudom miért imádja, de sokszor õ kéri :D addig én kitakarítom a wc-t, mosdót, felmosok, jó kis szabad fél óra ;) kint gyûjtötök virágokat, leveleket, bogyókat és abból is alkothattok, felragaszthatjátok. vagy színes papírokat vágatsz vele, majd 3 felé hajtasz egy vastagabb papírt és arra felragasztja, pénztárca lesz belõle :)

fiú vagy lány? nekem fiam van, enyém imádja ha a lakást egy nagy várossá alakítjuk, ez egy egész napi program :D felépítjük az autópályákat, vonatokat, legóból, fa kockákból kis várost építünk, kitesszük az összes autót, kinder figurát, tanyát meg ami van. ez így a délelõtt, majd séta, fõzés, pihenés, stb. és este ezekkel játszik, játszunk :) vagy ügyességi pályát építek neki :) pl. a kisasztala alatt át kell bújni, párnákon át kell ugrálni, kis székeket ki kell kerülni, dobozokba be kell állni, ilyesmi, egy utat építek és lehet menni a szabályok szerint :) egy nagy dobozt széthajtottam múltkor, ráfektettem a gyereket majd körberajzoltam. utána õ rajzolta be a testrészeit, majd kiszínezte és feltettük a falra pár napig, nagyon tetszett neki, méregette magát, hogy tényleg akkora e :) közös sütemény sütés. mi múlt héten gombócot fõztünk, õ is gyúrta, nyújtotta, barackot tett rá, majd próbálta behajtani, de lehet pogácsa, mézeskalács, linzer, stb :) könyvkészítés. kitaláltok egy mesét, közben rajzoltok hozzá, majd sorba lehet tenni a lapokat, összefûzni és utána õ meséli el. ez is hosszabb dolog, akár 1-2 órát is el lehet vele tenni. engedsz a kádba pici vizet, beülteted, beteszed a vízfestéket és az ecseteket és kifestheti a kádat. azért próbáld ki, hogy tutira lejön-e a kádról :D de én van, hogy csak takarítani beültetem, kap egy fogkefét és szappant és kisúrolja vele a kádat. nem tudom miért imádja, de sokszor õ kéri :D addig én kitakarítom a wc-t, mosdót, felmosok, jó kis szabad fél óra ;) kint gyûjtötök virágokat, leveleket, bogyókat és abból is alkothattok, felragaszthatjátok. vagy színes papírokat vágatsz vele, majd 3 felé hajtasz egy vastagabb papírt és arra felragasztja, pénztárca lesz belõle :)
Gyongyfuzes, kavicsfestes, aszfaltkreta

Honnan lehet tudni hogy mikor lehet egy lányt megcsókolni?

Legjobb válasz: Visegrádra kirándultam a fiúmmal. nap közben mindig le akart smacizni, de én nem mertem, és nem akartam. leültünk ebédelni. Csirkecombot készített anyu. Ahogy kajáltunk éreztem, hogy egyre közelebb ül a fiú. Egyszer csak megéreztem, hogy le akar smacizni, és hirtelen beledugtam a csirkecombot a szájába. Jót röhögtünk rajta. Hazafelé a hajóúton nagyon romantikus volt. Halk zene a hajón, én meg az ölében ültem, hogy mindketten a korlátnál legyünk, és jól lássunk mindent. És máig nem tudom mit csinált a fiú, de csak nézett és nézett, és egyre közelebb hajolt , én meg rettentõen féltem és becsuktam a szemem. Attól kezdve Budapestig smaciztunk. isteni finom volt. Ez a fiú tudta, hogy mikor lehet a lányt megcsókolni. Õ ráérzett, és semmit sem kapkodott el.

Visegrádra kirándultam a fiúmmal. nap közben mindig le akart smacizni, de én nem mertem, és nem akartam. leültünk ebédelni. Csirkecombot készített anyu. Ahogy kajáltunk éreztem, hogy egyre közelebb ül a fiú. Egyszer csak megéreztem, hogy le akar smacizni, és hirtelen beledugtam a csirkecombot a szájába. Jót röhögtünk rajta. Hazafelé a hajóúton nagyon romantikus volt. Halk zene a hajón, én meg az ölében ültem, hogy mindketten a korlátnál legyünk, és jól lássunk mindent. És máig nem tudom mit csinált a fiú, de csak nézett és nézett, és egyre közelebb hajolt , én meg rettentõen féltem és becsuktam a szemem. Attól kezdve Budapestig smaciztunk. isteni finom volt. Ez a fiú tudta, hogy mikor lehet a lányt megcsókolni. Õ ráérzett, és semmit sem kapkodott el.
Amikor már kellõképpen leitattad ;) :PPP
Azt érzed.
probald meg. ha ellõk akko az nem az a pillanat volt.. ennyi.
Azt lehet érezni, látni rajta.
Elõször próbálkozz mással, ami kevésbé kényes. Pl. simogasd a haját, (mintha megigazítanád teljesen spontán), aztán cirógasd meg a homlokát, arcát, orrát, majd a száját, mindent lehet egyre hosszabban csinálni, és figyeld, hogyan reagál: elhúzódik, vagy kellemes neki. H komoly kapcsolatra vágysz, ne akarj mindent az elsõ alkalomra, még akkor sem, ha a lány belemenne, így mindkettõtöknek sokkal emlékezetesebb lesz, és a lányban sem alakul ki olyan érzés, hogy csak "azért" akarod. Talán még az átkarolással, ölelkezéssel puszikkal is megelõzném a csókot. Fontos, ahogy az elõzõ írta, hogy ne egy görcsös, önzõ vágy legyen, hanem kettõtök öröme, feloldódása.
De elotte...! Missed meg, csinalda meg a kormeit maszirozd meg a labat. Menj helyete vecere, setaltasd meg a kutyajat, facebookoz helyebe!!! Es aztan az elozo!!!

Hogy lehet egy vélemény nem hasznos? Mit lehet egy szubjektív nézőponton lepontozni?

Olyan ostoba dolognak tartom, amikor bizonyos kérdések alatt az összes VÉLEMÉNY (még ha teljesen ellentétes álláspontokat képviselnek is), le van amortizálva a százalékot tekintve. A TÉNYEK esetében könnyen előfordulhat, hogy valaki rosszul tudja és hülyeséget ír, azt teljesen megértem, hiszen az a válasz ilyen alapon nem hasznos. De egy szubjektív véleményen (amiből végtére is, minél többfélét ismerünk, annál tájékozottabbak leszünk) mit lehet haszontalannak találni? Mi a jó a lepontozgatásban? Bár lehet, hogy valami lélektani kategóriába kellett volna tennem a kérdést.

Legjobb válasz: Itt az a gond, hogy az emberek a kezecskéket "tetszik" és "nem tetszik" gombként kezelik. Ha valaki nem olyat ír, ami a pontozó kérdése, az lefelé nyomja. De gondolom ez világos... Lehetne az oldalnak egy ikre, ahol szubjektív dolgokat lehet kérdezni, és nem lehet pontozni, az lenne a legjobb talán.. Mellesleg az új kérdés kiírásánál a szabályok közt van: Ne kérdezz olyat, hogy "Mi a véleményetek", mert ez nem elég konkrét, nem létezik rá helyes válasz! Szóval azt kérdezd meg, amit valójában tudni szeretnél!

Itt az a gond, hogy az emberek a kezecskéket "tetszik" és "nem tetszik" gombként kezelik. Ha valaki nem olyat ír, ami a pontozó kérdése, az lefelé nyomja. De gondolom ez világos... Lehetne az oldalnak egy ikre, ahol szubjektív dolgokat lehet kérdezni, és nem lehet pontozni, az lenne a legjobb talán.. Mellesleg az új kérdés kiírásánál a szabályok közt van: Ne kérdezz olyat, hogy "Mi a véleményetek", mert ez nem elég konkrét, nem létezik rá helyes válasz! Szóval azt kérdezd meg, amit valójában tudni szeretnél!
ami a pontozó ízlése*
Ez pontosan így van, ahogy az elsõ írta:)
Lehet, hogy bennen maradt egy fogszilánk, ami bújik kifelé. Ha az, kitisztítja a doki és rendbe jön.
10 ezer volt akkor, de képzeld utána is bent maradt egy amit múlthéten szedtek ki ingyen! Nem, a körzetis nem kerül pénzbe! :)
A kérdező hozzászólása: és az mennyi volt? :D a körzetimhez megyek TB-vel, akkor nem kell fizetnem?
Attól függ hova mész! Sztkban ingyen kiszedik, de amikor elmentem miatta egy magánorvoshoz rendes foghúzás árat kért el!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) amúgy azt nem tudod, kell-e majd érte fizetni?
Ha érzed a nyelveddel még ha minimálisan is akkor nem fogják vágni! :) Hajrá!
A kérdező hozzászólása: ó, köszönöm, megnyugtattál, remélem nekem is így lesz :) 
Nem fog fájni, nekem is volt már! Elérzésteleníti és kiszedi! Nem fogják felvágni nyugi! Ha egy minimális rész kilátszik már kitudja szedni!
A kérdező hozzászólása: júúúj, és akkor felvágja, vagy hogy? :(
A kérdező hozzászólása: azta, te jó ég!! Amúgy én ma voltam, azt mondta, hogy igen, egy szilánk, de hogy majd szépen lesimul...hááát jó :D Ellenben kihúzta a bölcsességfogam, amit 2 érzéstelenítõvel is éreztem...azt hittem bekakilok :D :S :(

Az orvosomnak 10 nap múlva lesz a születésnapja 59 éves lesz. Szerintetek mit vegyek neki mit lehet egy orvosnak venni? Meg úgy egyáltalán mit lehet egy 59 éves férfinak venni ajándékba?

Legjobb válasz: Nem kell nagyon nagy dolgot venni.Én egy doboz csokit például jó kis holland csokit vennék és egy szép bögrét amin például a neve van.

Nem kell nagyon nagy dolgot venni.Én egy doboz csokit például jó kis holland csokit vennék és egy szép bögrét amin például a neve van.
A kérdező hozzászólása: a bögre eszembe se jutott...jó ötlet köszönöm az ötletet :)

Mit lehet egy ilyen emberrel kezdeni? Már nem birunk együtt élni vele.

F?iskolás vagyok igy nem sok id?t töltök már a szüleimnél de most vizsgaid?szakban többet. Van két tesóm és a nagyobbik báttyám elviselhetetlen konkrétan tönkreteszi a családot. Már kb 170 kiló körül van és olyan szinten eszik, hogy ma hiába vásároltam be egésznap nem jutott egy falat kaja mert felfalja és már türhetetlennek találom hogy szédelük az éhségt?l de nincs mit ennem. Ma meg evett 6kg narancsot 2kg kenyeret 1.5kg piritott májat rántothúst két csomag virsilt 10 adag kávét és 10 tojást mire haza értem. Pedig már nem is egy házba lakunk mert ? a szomszédban van ráadásul e mellé elsziv napi 40 szál cigit szivnagyobbodása van két hete elvesztette a munkáját de így nem is nagyon lesz neki. Ha nem kap kaját örjöng stb rend?rség nem csinál semmit mert ide van bejelentkezve orvoshoz nem csinál semmit mert magától nem megy el innen kijelentkeztetni nem lehet. Mit csináljunk?

Legjobb válasz: Azt látod te is, hogy ez nem normális. Kényszerevõ, ez a minimum. Próbálj meg beszélni a háziorvosával, vagy ha közös az orvosotok, akkor még könnyebb. Biztos tud mondani valamit, hogy mi lehetne tenni. Helyette nem tudsz uralkodni a testén, az éhségén, nem fogsz helyette lefogyni. Még komoly összefogással lehetne megoldani: "titokban" esztek, ha csak lehet. Nem viszel haza kaját. Annyi kaja legyen otthon, amennyi normálisan egy napra egy embernek elég. HA többet akar, dolgozzon meg érte, menjen el orvoshoz, igyekezzen munkát találni stb.

Azt látod te is, hogy ez nem normális. Kényszerevõ, ez a minimum. Próbálj meg beszélni a háziorvosával, vagy ha közös az orvosotok, akkor még könnyebb. Biztos tud mondani valamit, hogy mi lehetne tenni. Helyette nem tudsz uralkodni a testén, az éhségén, nem fogsz helyette lefogyni. Még komoly összefogással lehetne megoldani: "titokban" esztek, ha csak lehet. Nem viszel haza kaját. Annyi kaja legyen otthon, amennyi normálisan egy napra egy embernek elég. HA többet akar, dolgozzon meg érte, menjen el orvoshoz, igyekezzen munkát találni stb.
Felnõtt férfi, menjen dolgozni!Mi az, hogy egy egész család elõl fölzabálja a heti élelmet??? Ne tartsatok otthon kaját, egyetek munkahelyen, suliba, vagy ahol tudtok, a lényeg, hogy ne otthon és ne elõtte! Õrjöngjön csak, majd rájön, hogy hiába. Ha nem lesz otthon kaja, akkor kénytelen lesz elmenni dolgozni, hogy megkeresse a kenyérre valót. Ha rájön a cirkuszolhatnék örökítsétek meg valahogy vigyétek el a rendõrségre. Egyébként ha rendesen van táplálva, akkor normális? Lehet vele beszélni? Próbáljátok meg õt egy normálisabb pillanatában elkapni, s mondjátok el neki, hogy tönkre teszi magát. Az még hagyján, hogy egy gusztustalan, hájas disznó lett belõle, aki egy nõnek sem fog kelleni soha, de az egészségét is teljesen haza vágja. Bocs.
Én jól pofánb*sznám. Azért is mert h 2 ember helyett is eszik. Másrészrõl azért mert követelõzik. Elmúlt már az az idõszak ahol még elnézhetõ ez. 18/F
pszichiáter tanácsát kell kérni..Ehhez sajnos mi egyzserû válaszadók szerintem kevesek vagyunk..
A kérdező hozzászólása: A mennyasszonya is hasonló volt tehát õ sem volt túl hasznára... menni még tud de a túlsúly (kb 80 kiló lenne neki az ideális) és a cigi plusz szivnagyobbodás már ott tart h alig kap levegõt egy sarok séta után.
De ki lehet jelentkeztetni és kirakni a szûrét. Nagykorú. A lakásban az lakhat, akit a tulaj megenged, hogy ott lakjon. A tulajdonos kényszerkijelenthet onnan mindenki mást. Kérdezzétek csak meg az irodában.
A kérdező hozzászólása: Hát ha "normális" pillanata van õ azt mondja alig eszik meg kb letagadja h evett és nem kell neki orvos.
Na erre mondják, hogy életképtelen. Fájdalmasan, boldogtalanul és magányosan fog meghalni rövid idõn belül.
Ha nagyon elfajul a helyzet vegyétek a dührohamait videóra vagy hívjatok ki mentõst akkor és zársassátok elmegyógyintézetbe..
Mennyi idõs a bátyád? Ilyen feltételek mellett tényleg nem lesz hosszú élete. Mindenképpen mentálisan kell rá hatni, mert ezen egy szimpla fogyókúra nem segít, orvos kell hozzá, életmód váltás, és a család megértõ támogatása. Kívánom hogy sikerüljön!
Mi a fasz.ak vetted meg bármi lehet az amit õ megadott. Szar ügy....
telefonzárra gondolsz? 12345 0000 000000 ezeket próbáld, nekem is samsungome250 em volt, s ha jól emlékszem valami ilyesmi volt a telefonkód. üdv 25/F

Mikor lehet egy gyereket számítógép, később internet elé ültetni?

Ha szülők lennétek (vagy szülők vagytok), mikor engednétek a gyerekeiteket gép, később internet elé? Sajnos egyre korábban ülnek a gép elé, sokszor olvastam már "9 eves vagyok" kommenteket, ami elég gáz, a szülők hibája ez. Én 7-8 évesen már megengedném a gyereket, hogy játsszon játékokkal, úgyis akkor szoktak lenni az első számtech. órák. 13 évesen majd internetezhet is. Ti hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: 3-4 éves korban játszani már lehet, nyilván neki való játékokkal és nem túl sokat. A net más tészta, attól függ, milyen védelem van a tetejére pakolva. Teljesen cenzúrázatlan nethez 18 éven alulit nem lenne szabad odaengedni. Persze ugyanez igaz a TV-re és a média más megnyilvánulásaira is. Megfelelõ szülõi felügyelet program mellett (vagy tényleges, élõ felügyelet mellett) egy iskolás korú gyereknek már meg lehet engedni, hogy tanuláshoz használja, meg egyéb hasznos célokra (idõjárás, menetrend, skype stb.). Persze mindez utópia, manapság egy gyerek elõbb lát pornót, mint vígjátékot.

3-4 éves korban játszani már lehet, nyilván neki való játékokkal és nem túl sokat. A net más tészta, attól függ, milyen védelem van a tetejére pakolva. Teljesen cenzúrázatlan nethez 18 éven alulit nem lenne szabad odaengedni. Persze ugyanez igaz a TV-re és a média más megnyilvánulásaira is. Megfelelõ szülõi felügyelet program mellett (vagy tényleges, élõ felügyelet mellett) egy iskolás korú gyereknek már meg lehet engedni, hogy tanuláshoz használja, meg egyéb hasznos célokra (idõjárás, menetrend, skype stb.). Persze mindez utópia, manapság egy gyerek elõbb lát pornót, mint vígjátékot.
Az én kislányom még csak 2 éves, de én olyan 6-7 évesen amikor már tud olvasni és azokat értelmezni akkor megengedem hogy leüljön a gép elé picit ismerkedni a dolgokkal, mert manapság már alap elvárás a számítógép ismerete. Az internetet csak 11-12 éves kortól engedném azt is csak módjával hogy ha valamihez kell akkor tudja használni a keresõt, vagy ha épp online akar játszani valami játékos játékkal akkor tudja kezelni, vagy ha chatelni szeretne a barátaival, stb... Én azért ezt sokszor átgondolnám, mert ismerek egy olyan szülõt aki már 8 évesen engedi netezni a gyerekét és a fia korlátlanul hozzáfér mindenhez és szinte nincs olyan hónap amikor ne telefonálna hogy javítsam meg a gépét mert behúzott a gyereke valami vírust. Még külön fiókot is csináltam a gyereknek ahol korlátozottan fér hozzá neki való oldalakhoz de a hülye apja mindig megengedi neki hogy a rendszergazda módba léphessen csak hogy korlátlanul férhessen hozzá bármihez. És sajnos õ olyan játékokkal játszik ahol sok az erõszak meg minden, mert autóversenyzõs játék még elmegy, vagy ilyen stratégiai, logikai, játékos kvízek, ezek rendben vannak de ha már azt látom hogy egy katonával van és lövi a nácikat meg tudom is én kiket már a hajam égnek áll tõle. Én anno 10 évesen kezdtem el számítógépezni, akkor még többnyire csak 2D-s játékok voltak nem is nagyon emlékszem 3D-s játékokra, kb 15 éves koromban játszottam elõször komolyabbakkal mint a Call of Duty, Star wars jedi knight stb... És internetezni is csak 18 évesen interneteztem elõször aikor az iskolánkba is már engedték hogy a diákok hozzáférhessenek plusz nálunk akkor lett internet amikor már 20 éves voltam és az én nevemen volt. És akkor 14-15 év alatti gyerekeket a közelébe sem engedték, nemhogy megnézni ezt azt. Igaz hogy akkor már volt korlátlan internet hozzáférés is, az embereknek nekem is már az volt, mert nem akartam elszállni magamtól, de azért elég sok ráment sajnos, még drága mulatság volt, de megérte még így is. Most meg már szinte korlátlanul elérhetõ minden csak tudni kell a módját, de vigyázni is kell mert bármi baj lehet, én ezért nem engednék 10 év alatti gyereket az internet közelébe. A lányomnak is csak külön fogok gépet venni egy olyat ami arra jó hogy rajzoljon vele, kisebb játékok elketyegjenek rajta és az alapvetõ dolgokat megtanulja, aztán az internetet maximum 12 éves korától engedném neki akkor is csak az én vagy a feleségem jelenlétében és csak is kizárólag játékra, vagy olvasásra, engedném, esetleg 1-2 videó megnézésére, de közösségi oldalakat nem engednék neki, maximum 15 évesen ha látom hogy megbízható és nem dumál összevissza olyan vadidegenekkel akik simán kiszedik belõle a lakcímet vagy a jelszavait és amikor nem leszünk itthon jól feltúrják aztán a lakást, na erre figyelnék oda a legjobban. Meg azt hogy kivel beszélget, és kikkel beszél meg találkozót.
szerintem csak felugyelet alatt hasznalja az internetet egeszen 14-15 eves koraig, vagy meg tovabbb is. En sajnos magam is kereses nelkul futottam mar bele olyan kepekbe amiket nem kivantam volna a tudatomba es a mai napig se tudtam elfelejteni hogy van ilyen emberi mocsoksag. Szoval minel kesobb annal jobb. De nekem ha lesz gyerekem, otthon ugy lesz beallitva a net hogy csak bizonyos oldalakat tudjon hasznalni, kivalasztanek kb 40 oldalt ami mehet, plusz ha o kerne akkor a leinformaltakat is hozza adnam. De hogy csak ugy szorfoljon a google-en meg fb-zen azt nem engednem ammeddig csak tudom tartani. A suliba internetkozelben meg baratoknal ugyis latnak eleg borzalmat szerintem.
Én 3 éves korától engedném a gép elé. Úgy veszem észre, a játékoknak ennyi a minimális korhatára. Persze csak az én felügyeletem mellett, és csak olyan játékokat játszhatna, amik az életkorának megfelelõek. Mivel a neten is vannak játékok, gyerekeknek szóló oldalak, ezért már netezni is engedném ennyi idõsen a fenti kritériumok mellett. Nagyobb korában, amikor már nem ülhetek mindig mellette, szülõi felügyelet programot használnék.

Miket lehet egy lóval játszani?

Tehát úgy mint a kutyánál/macskánál pl. kerget?zés, különböz? labdák, játékfajták, stb.

Legjobb válasz: Lehet veluk is kergetozni, van nekik valo meretben 'lolabda' is, azzal elvannak egyedul is.. Amugy a fogocskat nagyon szeretik csak figyelj oda hogy utana ne vegye jateknak azt is mikor csak egyszeruen meg akarod fogni!

Lehet veluk is kergetozni, van nekik valo meretben 'lolabda' is, azzal elvannak egyedul is.. Amugy a fogocskat nagyon szeretik csak figyelj oda hogy utana ne vegye jateknak azt is mikor csak egyszeruen meg akarod fogni!
Soha ne fuss el egy ló elõl! Utána meg majd csodálkozol, ha rád ágaskodik, mert az neki játék!
A kérdező hozzászólása: Igen, ilyesmire én is gondoltam, meg arra pl. hogy futok elõtte és mondjuk elbotlok, elesek, és a nagy lendületben véletlenül rámlép. Mert az addig ok. hogy simogatom meg kicsit megpaskolom, csak valahogy kicsit bonyolultabbnak tûnik minden mint egy kutyánál (a mérete miatt).
Én nagyon ajánlom, hogy répás vagy almás jutalomfalattal jutalmazzunk. Ezért meg kell dolgoznia. Pl: A melsõ lábai közé tesszük a kezünket és a nyakát megkell nyújtania ahoz, hogy elérje... vagy szagról megkerestetjük vele...
Ha játszani akarsz vegyél egy kutyát. A ló nem játékszer, menekülõ állat.
A kérdező hozzászólása: Kutyám már van. Nem gyerekes játékszernek gondoltam a lovat, hanem azt szeretném, hogy jól érezze magát velem.
A ló nem játékszer, nem attól érzi jól magát, hogy te megpróbálsz hülyét csinálni belõle! Egy ló sokkal nagyobb tiszteletet érdemel egy gyerekes idétlenkedésnél!!!A lovat lovagolni kell, dolgozni vele, és paprikajancsit csinálni belõle!! Mellesleg nagyon nem ajánlom a ló elõtti futást!! A ló nem összetévesztendõ a kutyával!
A lovat és a kutyát ne hasonlítsd össze, két különbözõ kategória, és ez nem csak méretekre vonatkozik! Elõször talán kicsit ismerd meg a LOVAT, és utána kísérletezz!!!!

Mi lehet ez a szám? Nagyon tetszik, de nem tudom, mi lehet, egy pörgős disco szám egy csaj énekel benne?

14-16 évesek körében elég elterjedt, elég divatos most, egy disco zene és egy n? énekel benne, a zene stílusa Katy Perry - Hot n Cold-hoz hasonlít. jó pörg?s szám és egy csaj (akinek nagyon jó hangja) van énekel benne. Segítsetek nagyon tetszik ez a szám de nem tudom a címét!

Legjobb válasz: nem tudsz linket szerezni? vagy pedig Katy Perry másik a száma lehetséges az I Kissed The Girl

nem tudsz linket szerezni? vagy pedig Katy Perry másik a száma lehetséges az I Kissed The Girl
A kérdező hozzászólása: nem sajnos nem :( nem katy perry csak hasonló lehet, de inkább az inna - hot-ra vagy a Fragma - memory-re hasonlít, mûfajban is
A kérdező hozzászólása: na megvan :D a no stress
Ez gyors volt :D :D :D Egyébként tényleg jó szám :P Meg is hallgatom :)
A kérdező hozzászólása: :DD nekemis tetszik :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!