Találatok a következő kifejezésre: Mikor lehet babát hasra fektetni (2 db)

Mikor lehet egy babát hasra fektetni?

Legjobb válasz: Azonnal, ha tetszik neki.

Azonnal, ha tetszik neki.
Van aki elõnyben részesíti a hason fekvést, de sokan aggódnak, mert így gyakoribb a bölcsõhalál. Nos, nekünk nem volt légzésfigyelõnk, így nem kockáztattam. Szerintem akkor fekhet hason, ha már tud forogni mindkét irányba, így õ maga felveszi a neki kényelmes testhelyzetet alvásnál. De ha nem alszik, akkor bármikor nyugodtan, már az elsõ naptól.
Egyetértek. Az én kicsim 1 hetes kora óta úgy alszik, így biztos nem fullad meg, büfizik még. Hanyatt nem is tud aludni.
Az elõzõ vagyok. Igen nekünk van légzésfigyelõnk, azért merem hasra tenni.
A kérdező hozzászólása: Ha a mellkasomon hasra teszem emeli a fejét, tolja ki magát. 4 hetes lesz szombaton.Nem korai még?Egyébként oldalt alszik, és azt nagyon szereti.
Szerintem tudják a babák, mi a jó nekik. :-) Ha szeret oldalt aludni, hagyd neki, támaszd ki párnával, hogy ne dõljön el. Ha meg már ilyen kis erõs, hogy kinyomja magát hason, örülj neki!:-)
Napközben is teheted hasra, minél elõbb, annál jobban erõsödik majd a nyaka, háta. Ha késõbb kezded, már tiltakozni fog ellene :) Alváshoz az enyémek hason feküdtek, csak így bírtak aludni kezdettõl.
Az én babám 5 hetes és pár napja csak igy alszik, mert szegény hasfájós és igy fel tudja húzni a lábait. (nincs légzés figyelõnk)
A hasra fektetés már az elején el kell kezdeni. Csak naponta egy kicsit, hogy erõsödjön a nyaka. Mi nem szeretünk hason feküdni így egyenlõre csak addig fekszik így amíg nem szól, hogy elég.

Hol lehet kapni has fájos babáknak olyan rezgős szék vagy nem tudom mi az nem szék mert hasra kell benne fektetni és rezeg?

Legjobb válasz: nekünk ez van bár ebbe nem hiszem hogy lehet hasra fektetni, de nagyon jó nekem a fiam 9 hónapos koráig használta, amig nem tudott belõle kijönni, de a 9 hónap alatt minden megtudtam csinálni, ami a háztartást illeti imádta én csak ajánlani tudom http://alomjatek.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=5332&cikk=u..

nekünk ez van bár ebbe nem hiszem hogy lehet hasra fektetni, de nagyon jó nekem a fiam 9 hónapos koráig használta, amig nem tudott belõle kijönni, de a 9 hónap alatt minden megtudtam csinálni, ami a háztartást illeti imádta én csak ajánlani tudom http://alomjatek.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=5332&cikk=u..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.Nem tudom én se h az milyen lehet mikor átlövettük a fülét ott hallottam errõl a valamirõl.És hogy ez milyen jó.
Has fájós babának a NOVALAC AC a legjobb tápszer.Kb. 1 hónap míg megszokja a szervezete.A kakilás nehezen fog menni eleinte de miután megszokta , naponta egyszer lesz széklete.Mi már elhagytuk még az Infacolt is.Tudom nem a kérdésre válaszoltam de nekünk bevállt.A pihenõszék is megfelel erre a célra.Nem muszáj hason fektetni mert az egész testét átrezegteti a szék.www.álomjáték.hu Több félét találsz árban is.3, 5 hós kislány anyukája.
tényleg nagyon jó a novalac tápszer, mi is használtuk/ittuk. az én babámnak volt széklete tõle minden nap, elõtte meg semmi. Szóval babája válogatja. :) Nekünk is ülõs pihenõszékünk van, esetleg érdemes szétnézni, melyik az ami vízszintbe dönthetõ, talán abba bele lehet tenni hasra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen
Szia nekünk is Fisher Price van, olyasmi, mint amit az elsõ válazoló linkelt. Az én kislányom hasfájós volt, és remekül kirezegtette a pukikat belõle! Sajnos elég késõn jöttem rá, hogy ez segíthet. De hatékonyabb, mintha fél órát masszíroznád a hasát! Szóval nem muszáj hasra fektetni, ülve is jó, és a játékívvel csodás bébiszitter, én nagyon szeretem. Körbeporszívózáshoz, vagy viszem magammal a fürdõszobába zuhanyozni. Azt a tápszert sajnos nem próbáltuk mert tejérzékeny a kislányom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen de még nem ülhet ilyenkor.Ebbe fektetni is lehet?
úszülött kortól használható ez a szék elsõ voltam :)
A kérdező hozzászólása: de jó akkor tut beszerzek egyet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!