Találatok a következő kifejezésre: Mikor lehet a tesztet Ha most (3 db)

Mikor lehet megcsinálni a tesztet? Ha most megvan a menszeszem akkor lehet, vagy várjam meg, hogy elmúljon?

Ha igen akkor rá hány napra csináljam?

Legjobb válasz: ?? Úgy gondolod, hogy terhes vagy és a menstruációd mégis megjött? Persze van ilyen. Ha igy van nyugodtan megcsinálhatod, de szerintem mindenképp tampont használj közben, és reggel a legajánlatosabb, az elsõ alkalommal. A leirást pedig jól olvasd el. Én speciál elsõt elszúrtam. (túl mártottam, annyira izgultam már)Sok sikert!

?? Úgy gondolod, hogy terhes vagy és a menstruációd mégis megjött? Persze van ilyen. Ha igy van nyugodtan megcsinálhatod, de szerintem mindenképp tampont használj közben, és reggel a legajánlatosabb, az elsõ alkalommal. A leirást pedig jól olvasd el. Én speciál elsõt elszúrtam. (túl mártottam, annyira izgultam már)Sok sikert!
Nem értem. Ha megjött, miért akarsz tesztet csinálni? Valami nem úgy zajlik, ahogy szokott? Ha valami okból úgy érzed, hogy mégis terhes vagy, szerintem várd meg, míg elmúlik, és utána csinálj tesztet.
Szerintem felesleges tesztelni ilyen esetben, nagy a valószínûsége, hogy negatív lesz az eredmény (99%).
Mikor? :) Ha késik a menszeszed, rá 1-2 hétre!!
Dehogy használj tampont, tök felesleges addig tesztelni mig vérzel!Ezzel ráérsz ha elmúlik a vérzés.

Mi lehet velem? Max.34 napra szokott megjönni, most a 40. napon tartok és semmi. A tesztem is negatív. Szeretnénk babát, dolgoztunk is rajta egész hónapban. De ha nem vagyok terhes miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Szia! Én azt ajánlom csinálj még 1 tesztet ha akkor sem akkor marad a nõgyógyász.Amúgy nálam is volt már ilyen hogy az elsõ nem mutatta ki csak a 4-ik pedig már 8 hetes voltam.

Szia! Én azt ajánlom csinálj még 1 tesztet ha akkor sem akkor marad a nõgyógyász.Amúgy nálam is volt már ilyen hogy az elsõ nem mutatta ki csak a 4-ik pedig már 8 hetes voltam.
Így is lehet, meg késõi ovud is lehetett, ami miatt a nemvárt is késõbbre eshet, szóval még korai is lehetett az a teszt. Egy biztos, meg kell ismételni.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam az is negatív lett. Kicsit el vagyok keseredve, már az is jobb lenne, ha megjönne, legalább tudnám, hogy kezdhetjük elölrõl. Van már egy fiunk, gondolom olyan nagy baj nem lehet. Már arra is gondoltam, hogy csak a szervezetem szórakozik velem. Írnak itt ilyenkor mindenféle cisztákról, nekem soha semmilyen nõgyógyászati problémám nem volt. Szerintetek?
Hát az én cisztámnak meg semmilyen tünete nem volt. És elõtte semmi bajom. Sajnos ezt nem lehet tudni, de én mégis a késõi ovura gondolok. Nem tudod, mikor volt? Hõmérõ, ovuteszt, fájdalom, nyák, stb
A kérdező hozzászólása: Hát lehet, hogy én vagyok ilyen béna, de nekem az ovu teszt nem jött be. Dec 24-én volt meg utoljára, jan 2 és 3 volt pozitív, 4-én negatív. De szerintem ez lehetetlen. A hõmet meg nem mértem, csak most az utóbbi 10 napban 36, 6-36, 9 között van. Kár, hogy nem tudok mihez viszonyítani. Úgyhogy fogalmam sincs mire gondoljak.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Megkérdezhetem, hogy az a ciszta Neked hol volt és mit csináltak vele?
Utolsó vagyok. Petefészekciszta "volt", 1db, kb. 1 cm. Semmit nem csináltak vele, kisebb lett magától, állítólag fel fog szívódni.
Megint én. Az ovuteszttel vigyázz, mert lehet, hogy akkor még nem volt egyértelmûen +. Nekem csak akkor az, ha erõsebb a tesztcsík a kontrollnál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál. Legalább tudom mi vár rám, ha mégis valami ilyesmi van a dologban. Az ovu teszttel pedig lehet, hogy az is baj volt, hogy két különbözõ márkát használtam és utána már nem is tudtam összehasonlítani. De most beszereztem 25db egyformát:) . De még mindig nem jött meg. Reggel csinálok még egy tesztet.

Pasik, ha van barátnőtök, és ha megtetszik nagyon egy másik lány (most attól tetszhet, hogy van csajod), mit tesztek? Lehet esélye a 3. személynek?

Lányok válaszát is várom, hogy szerintük mi a helyzet. Most ha egy pasinak van barátn?je, de mellette megtetszik egy másik, akkor mi van? Nem lehet attól ismerkednie? Vagy ha szereti a barátn?jét, mindenképp kitart mellette, legyen a 3. személy akármilyen vonzó (bels?leg is)???

Legjobb válasz: akkor te bizony jó nagy, szemét, tetû ku.rva vagy :D

akkor te bizony jó nagy, szemét, tetû ku.rva vagy :D
...szánalmas
Nehéz kérdés. Helyzettõl függ. Ha szerelmes vagyok, akkor persze tetszhet egy egy lány, de sohasem jutott eszembe, hogy lehet több is, lehet ez azért van, mert nem értek fel, nem érintettek meg annyira, mint az aktuális szerelmem. Ahhoz hogy egy harmadik miatt otthagyd a szerelmedet, valami hatalmas vonzódás kell, és mindkét részrõl. Nincs annál rosszabb, minthogy otthagyod, aztán két szék közül a pad alá esel. Ha erõsebb bármelyik érzelmi szál a másiknál, akkor tudod mit kell tenned. De biztosnak lenni ebben a helyzetben elég nehéz.
Ja most látom koptatom itt a számat, a sok paraszt meg azzal tölti az idejét hogy értelmes válaszokat írnak...
Szarrá baszom a kis puncikáját.
A jelenlegi barátnõmmel elég nyílt a kapcsolatunk, tehát ha megtetszene egy lány, akkor lehetséges, hogy elkezdenék ismerkedni, DE az semmiképp nem tudna imponálni, ha egy lány elkezdené széttúrni a kapcsolatomat. Egy ilyen lány valószínûleg a kiszemelt pasijának az érzelmeit is kb annyiba veheti, mint a kiszemelt pasi barátnõje érzelmeit, ami nem túl bizalomgerjesztõ jövõképet fest. Bocs, de egy ilyen stílusú csajjal egy éjszakánál semmiféleképp nem tudnék hosszabb távra tervezni. Kaptál egy pofont az élettõl, megesik. Állj fel és viseld méltósággal. Ne taposs bele mások lelkivilágába csak azért, mert téged megbántottak egyszer... 20F
ha szerelmes vagyok és boldog, akkor nem tetszik más, nem találok mást vonzónak. Ha igen akkor ott valami nem ok.
15:07: én írtam a 14:59 -et, és az elsõ 3 válaszra értettem hogy szánalmas. Amúgy szerintem tedd meg.
15:01 Ha neked ez normális dolog és szimpátiából értelmes választ írsz, akkor te is elég paraszt farokfa.sz vagy...
A kérdező hozzászólása: elírtam, vegyetek le egy m betût
A kérdező hozzászólása: Értem, és tudom, hogy az vagyok, de megfogadtam, hogy amit szeretnék, legalább megpróbálom megszerezni, és ha nem sikerül, akkor megpróbáltam, és nem kell azon agyalnom, hogy mi lett volna, ha megteszem... Sokat néztük egymást, mosolygott rám, én is rám, de azóta nem jelentkezett... Nem lehet, hogy azt várja, hogy én próbálkozzam?
A kérdező hozzászólása: Ez most komoly? :D Akkor nem érdekel, ha van csajod, ha bejön a 3. személy? Én ebben a helyzetben vagyok, megõrülök egy pasiért, de van csaja... Lehet, hogy szívtelen vagyok, de megfogadtam (mióta megcsaltak), hogy ezentúl a saját érdekeim nézem, nem érdekel, hogy van csaja, és a csajnak rossz lest! Akkor próbálkozzam a pasinál??? :) ))))
azt teszem amit az elsõ
Nekem is van pasim, szeretem és õ is engem. mégis tetszik egy másik pasi... :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!