Találatok a következő kifejezésre: Mikor lehet a tesztet Ha (37 db)

Sajtszószos tésztát mikor lehet enni? Vagy ha nem tésztát, akkor mire lehet tenni ezt a Knorr-os sajtszószt és melyik napon?

Legjobb válasz: Tartok tõle, hogy a kettõt együtt a 90 napos diéta alatt el kell felejtened... :( A sajtszószt fehérjenapon fogyaszthatod, de aznap ugye nem ehetsz tésztát... (De pl. egy húst fogyaszthatsz sajtaszósszal aznap, meg mondjuk salival. ) Szénhidrát napon amikor a tésztát megehetnéd, akkor viszont a sajtszószt nem lehet, hiszen inkább zöldséggel, paradicsomszósszal javasolt eni a tésztát.

Tartok tõle, hogy a kettõt együtt a 90 napos diéta alatt el kell felejtened... :( A sajtszószt fehérjenapon fogyaszthatod, de aznap ugye nem ehetsz tésztát... (De pl. egy húst fogyaszthatsz sajtaszósszal aznap, meg mondjuk salival. ) Szénhidrát napon amikor a tésztát megehetnéd, akkor viszont a sajtszószt nem lehet, hiszen inkább zöldséggel, paradicsomszósszal javasolt eni a tésztát.
Sajna így voltam én is, nekem nem volt peteérésem!
16 napos késésnél már 7 hetes terhes lennél, azt meg tuti kimutatná a teszt, sõt már a doki is látná! de csinálj még egy tesztet, hogy tuti legyen és utánna menj a dokihoz. Ad valami gyogyót amitõl majd megjön.Egyébként sok mindentõl késhet, a stressztõl elkezdve a hormon problémáig.
Peteérés lehetett, viszont tüszõ nem repedt.

Remélem holnap nem lesz semmi baj meg csinálom a 3. tesztet reggel! Hétfön megyek dokihoz ha nem jön meg, szoritsatok hogy jöjön meg! De akkor mi lehet a baj? Lehet hogy tolodik hátra felé a mesim? Mert okt elején volt meg, lehet azért késik?

Legjobb válasz: Késõi peteérés is lehet. Én drukkolok hogy megjöjjön ha azt szeretnéd! Idegeskedés, fogyókúra is okozhat késés. Meg a félelem a terhességtõl.

Késõi peteérés is lehet. Én drukkolok hogy megjöjjön ha azt szeretnéd! Idegeskedés, fogyókúra is okozhat késés. Meg a félelem a terhességtõl.
Holnap reggel. Lehet.
Nyilván babát akartok ha nem védekeztetek. Majd szorítok. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:D végülis lehet pozitiv a teszt?
lehet. bármikor kialakulhat spontán peteérés!

Lehet ebből a diagramból baba? Ugye volt pém? Mikor volt és jókor voltunk együtt? A legjobb esetben mikor látszana valami kicsi is a teszten ha sikerült?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/38c24e04a8a5424f026f32..

Legjobb válasz: Szia! Hát nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem volt peteérésed ... vagy lehet hogy 20-án volt, de az majd pár nap múlva kiderül, hogy fent marad-e a hõd, de elõtte tuti nem volt. Mindig egy idõben méred? Hol? Meddig?

Szia! Hát nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem volt peteérésed ... vagy lehet hogy 20-án volt, de az majd pár nap múlva kiderül, hogy fent marad-e a hõd, de elõtte tuti nem volt. Mindig egy idõben méred? Hol? Meddig?
Akkor sajnos még mindig csak azt tudom mondani, hogy eddig szerintem még nem volt, hacsak most fent nem marad a hõd. Az elõzõ görbéd is így indult?
A kérdező hozzászólása: kelés után szájban mérem

Mikor lehet megcsinálni a tesztet? Ha most megvan a menszeszem akkor lehet, vagy várjam meg, hogy elmúljon?

Ha igen akkor rá hány napra csináljam?

Legjobb válasz: ?? Úgy gondolod, hogy terhes vagy és a menstruációd mégis megjött? Persze van ilyen. Ha igy van nyugodtan megcsinálhatod, de szerintem mindenképp tampont használj közben, és reggel a legajánlatosabb, az elsõ alkalommal. A leirást pedig jól olvasd el. Én speciál elsõt elszúrtam. (túl mártottam, annyira izgultam már)Sok sikert!

?? Úgy gondolod, hogy terhes vagy és a menstruációd mégis megjött? Persze van ilyen. Ha igy van nyugodtan megcsinálhatod, de szerintem mindenképp tampont használj közben, és reggel a legajánlatosabb, az elsõ alkalommal. A leirást pedig jól olvasd el. Én speciál elsõt elszúrtam. (túl mártottam, annyira izgultam már)Sok sikert!
Nem értem. Ha megjött, miért akarsz tesztet csinálni? Valami nem úgy zajlik, ahogy szokott? Ha valami okból úgy érzed, hogy mégis terhes vagy, szerintem várd meg, míg elmúlik, és utána csinálj tesztet.
Szerintem felesleges tesztelni ilyen esetben, nagy a valószínûsége, hogy negatív lesz az eredmény (99%).
Mikor? :) Ha késik a menszeszed, rá 1-2 hétre!!
Dehogy használj tampont, tök felesleges addig tesztelni mig vérzel!Ezzel ráérsz ha elmúlik a vérzés.
10 nap múlva leghamarabb. Terveztétek? Peteérés körül voltatok együtt?
A kérdező hozzászólása: Igazából még nem szeretnék, majd egy picit késõbb tervezzünk!
Az együttlét után két héttel mutatja ki biztosan a teszt a babát! De menzi elõtt 1-2 nappal is kimutathatja, ha peteéréskor voltatok együtt. Ha nem a ciklusod közepén voltatok együtt kicsi az esély, hogy terhes lettél!
A kérdező hozzászólása: Tehát kicsit több mint 2 hét még megjön, akkor az a menstruáció már akár el is maradhat?
Kimarad ha babas vagy igen. Es ha ket het mulva vàrod akor kb pont peteérés körül voltatok együtt szoval van eselye nemis keves hogy terhes vagy

Ha nem 28 napos a ciklusom hanem 36 akkor mikor lehet először tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Nekem is 35napos. Én a 30.nap körül már csináltam és ugyan halványan, de pozitív lett :) 15hkm

Nekem is 35napos. Én a 30.nap körül már csináltam és ugyan halványan, de pozitív lett :) 15hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Ez nagyon biztató! Hamar sikerült? Sajnos a mi elsõ babánk 7 évet váratot magára. ma voltam a 29. periodus napon, de negatív lett. holnap újra tesztelek, nem bírok még 2 napot sem várni :-)
Ha úgy vesszük, ugyanakkor kell, mint bármi másnak. Tehát amikor már késik, vagy legalábbis már esedékes. Ez lehet valakinek a 28 nap is, neked ez a 36 nap. A 29 nagyon korai volt.
Tök mindegy, hogy hány napos a ciklusod, peteérésed MINDIG kb. 14 nappal azelõtt van, amikor megjön. A ciklusnak ez a fázisa állandó. Tehát ha 35 napos a ciklusod, akkor kb. a 21. napon volt peteérésed, a 29. napon még nagyon korai tesztelni. Várd ki a 35-36. napot, ha késik, csinálj tesztet. Sok sikert!
Én soha nem számolgattam, hõmérõztem, stb...csak rábíztuk a természetre. 1.baba már a 2.hónapban összejött, de az sajnos vetéléssel végzõdött, 2.baba fél évet váratott magára. Tehát mondhatom, hogy hamar összejött a ciklusaim ellenére, ami mindig is rendszertelen és hosszú volt. Sok sikert Neked és mielõbbi babázást!:)
Ja, 1.voltam !
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. 21.-e körül volt peteérésem valójában és azon a napon voltunk együtt, elõtte meg pár nappal 2x is. a ma reggeli tesztem is egyértelmû negatív lett, de a 36, napig nem adom fel :-). olyan idegörlõ hogy a mensi és a korai terhesség jelei ugyanazok .-(. pl a hõm 37.1, remélem nem zuhan le hírtelen... már annyira beleéltem magam, hogy hamarosan újra kisbabánk lesz. a lányom lassan 3 éves lesz és olyan tündérien babázik, a szomszédkislányt is úgy pesztrálja, bár tudom lesznek nehéz napok, de akarunk kistestvért már nagyon... köszi mindenkinek a választ, és ha valaki még bíztatna azt is elõre! ;-)

Mi lehet az oka, ha már a 28. ciklusnapon olyan erős a hcg teszten a teszcsík mint a kontrollcsík?

Örülök a pozitív tesztnek, csak kicsit fura az er?s csík, annak idején az els? terhességemnél nagyon halvány volt a tesztcsík 4 hetesen.

Legjobb válasz: Vagy egyszerûen csak korábban volt az ovulációd. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, minden terhesség más. Gratulálok! (Persze az is lehet, hogy ikrek :o)

Vagy egyszerûen csak korábban volt az ovulációd. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, minden terhesség más. Gratulálok! (Persze az is lehet, hogy ikrek :o)
jajj de jó neked ÕSZINTÉN GRATULÁLOK! kicsit azért irigy vagyok!:-) Szerencsés baba várást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Biztos, hogy a 14. napon volt ovum mert a 12 napon néztek uh-val és akkor kaptam a repesztõ szurit is ami elméletileg 36-40 óra múlva hatott.
Akkor lehetséges, hogy ikrek! :) De a lényeg, hogy egy biztosan van, ne gondolj negatív dolgokra. Gratulálok! Boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!