Találatok a következő kifejezésre: Mikor lehet a babák (1422 db)

Mi lehet a babámmal? Most múlt 5 hónapos, meg van fázva, köhög, náthás, és újabban nem akar enni cumisüvegből semmit, se üdítőt, sem tápszert, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy be van dugulva az orra és nem tud enni? Az egyik ismerõsöm amikor ilyen beteg volt a babája, kanállal tudta csak megetetni a picit. Jobbulást a babádnak!

Nem lehet, hogy be van dugulva az orra és nem tud enni? Az egyik ismerõsöm amikor ilyen beteg volt a babája, kanállal tudta csak megetetni a picit. Jobbulást a babádnak!
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, lehet hogy azért nem kell neki, megpróbálom kanállal én is
Szia! Még attól is lehet, hogy fáj a torka. Eleinte az én babám sem evett cumisüvegbõl. Kizárólag a hagymateát itta meg belõle. Elvittem a dokihoz aki megnézte a torkát és elég pirosnak látta. Szerintem is próbáld meg kanállal etetni.

Mi lehet a babám baja? Már nagyon taccson vagyok.

Tegnap elött este ota nem hajlano aludni.Tejnap éjjel is fennt volt egyhuzamba 3 orat,utána aludt nyugtalanul egyet,majd megint kellt.Tegnap nap közben kétszer 10 perc volt az össz alvása,est 8tól alud 10ig,utána fél egyig fennt volt,nem sirt,hanem mászott,meg üldögélt,utána elaludt,de álmában rengetegszer felsirt,meg oránként felkelt,fennt volt kicsit,és aludt egy orát,majd megint kelt,álmában meg hüppögött.már nagyon hulla vagyok,nem tudom mit csináljak vele,hogy aludjon normálisan,mert én már közel állok az összeeséshez.amugy most 8 hónapos a kicsikém

Legjobb válasz: lehet hogy fogzik, vagy a front zavarta, nálunk pl szélvihar volt egész éjjel, és emiatt nem aludtak a gyerekek. figyeld meg az ínyét, duzzadt-e valahol - nagyon jó készítményeket lehet kapni amivel csökkentheted a fogzás kellemetlenségeit a babádnak

lehet hogy fogzik, vagy a front zavarta, nálunk pl szélvihar volt egész éjjel, és emiatt nem aludtak a gyerekek. figyeld meg az ínyét, duzzadt-e valahol - nagyon jó készítményeket lehet kapni amivel csökkentheted a fogzás kellemetlenségeit a babádnak
A kérdező hozzászólása: már 3 foga van, kettö lennt, meg egy fennt.lehet, hogy jön neki a másik fennti.de a többinél nem volt ilyen.itt is szélvihar volt.lehet inkább ez a hülye idö
Biztos hogy az idõ miatt. Az én kicsikém sem aludt tegnap éjjel szinte semmit. Kb. 100-szor felkeltünk, és õ is sokszor nyüszögött, felsírt álmában. Én az idõre fogtam, mi még nem fogzunk.
Az én 8 hós lányom sem aludt szinte semmit tegnap.Kb hajnal 1-4 ig fennt voltunk, és folyamatosan sirdogált.Mondjuk én megfigyeltem ha front van fõleg ha szél akkor sajna mindig ez van:(..
Szia! Tudom nem vígasztal, de tegnap az én 3 hónapos kislányom sem aludt szinte semmit. Sõt elõtte éjszaka is rengeteget fent volt, pedig csak egyszer szokott megébredni. Tegnap a védõnéni mondta, hogy nagyon sokan panaszkodtak, biztos hogy az idõjárás okozza ez a babáknál. KITARTÁS!!! :)

7 hos babam ket napja nyoszorog, nappal nem akar szopni, csak este, ejjel, foga meg nincs, nincs megduzzadva az inye. Mi lehet a babammal?

Napkozben eszik,de kozben nyoszorog,mintha ideges lenne,segitsetek,mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Pedig valószínûleg a fogacskája lesz. Amikor még nem látszik semmi, akkor a fogcsíra már készülõdik. Ez bizony fájdalommal jár. Próbáld ki a homeos Chamomilla CH 15 golyócskákat. Napi 2x5 golyócska elég kezdetben. Ha már bújik majd a fogacskája akkor éjszakára tehetsz fel neki színtén homeos kúpot Viburcol néven. A homeos szerek természetes alapanyagokból vannak és egyeseknél az elsõ pár napban erõsödhetnek a tünetek, ez természetes de az én lányomnál ez nem fordult elõ. A doki pedig ír fel fogínyecsetelõt ami 200 Ft és nekünk sokkal hatásosabb volt mint a Dentinox és társai. Sajnos a fogzás egy hosszú folyamat ami megviseli a babákat is és az anyákat is. Legyél türelmes, figyeld a hõjét mert akár 38,5-ig felmehet a láza ami ilyenkor színtén természetes. Valamint jel lehet még a napi többszöri hígabb széklet a megszokottnál, az orcák kipirosodása, vagy ha a fülecskéjéhez kapkod a baba, esetleg kipirosodik a popsija. 10 hós kislány anyukája

Pedig valószínûleg a fogacskája lesz. Amikor még nem látszik semmi, akkor a fogcsíra már készülõdik. Ez bizony fájdalommal jár. Próbáld ki a homeos Chamomilla CH 15 golyócskákat. Napi 2x5 golyócska elég kezdetben. Ha már bújik majd a fogacskája akkor éjszakára tehetsz fel neki színtén homeos kúpot Viburcol néven. A homeos szerek természetes alapanyagokból vannak és egyeseknél az elsõ pár napban erõsödhetnek a tünetek, ez természetes de az én lányomnál ez nem fordult elõ. A doki pedig ír fel fogínyecsetelõt ami 200 Ft és nekünk sokkal hatásosabb volt mint a Dentinox és társai. Sajnos a fogzás egy hosszú folyamat ami megviseli a babákat is és az anyákat is. Legyél türelmes, figyeld a hõjét mert akár 38, 5-ig felmehet a láza ami ilyenkor színtén természetes. Valamint jel lehet még a napi többszöri hígabb széklet a megszokottnál, az orcák kipirosodása, vagy ha a fülecskéjéhez kapkod a baba, esetleg kipirosodik a popsija. 10 hós kislány anyukája


26 éves kétgyermekes anyuka vagyok. A kisebb babám két hónapos. Elkezdtem inni a mályvateát, mire utólag elolvastam, hogy szoptatós kismamák nem használhatják. Mi lehet a babám baja tőle, ha továbbra is fogyasztom?

Napi háromszor szopik csak anyatejet,mert sajnos nincs tejem.

Legjobb válasz: Én is kivártam a szoptatás végét vele, de amúgy felesleges, nem jó semmire ez a tea. Nem tudom, milyen bajt okozhat, de ne kockáztass. Állítólag még felnõtteknek is hasmenést csinál (nekem nem csinált), szóval a babának is csinálhat. De mondom, nem jó semmire ez a tea, egy vacak.

Én is kivártam a szoptatás végét vele, de amúgy felesleges, nem jó semmire ez a tea. Nem tudom, milyen bajt okozhat, de ne kockáztass. Állítólag még felnõtteknek is hasmenést csinál (nekem nem csinált), szóval a babának is csinálhat. De mondom, nem jó semmire ez a tea, egy vacak.
Ha szoptatós kismamák nem használhatják, akkor ne folytasd! A baba legyen az elsõ!
Úgy tudom a mályvatea méregtelenit és hasmenést okoz, és emiatt nem ajánlott szoptatás alatt szedni. Megkíméled némi hasgörcstõl a babádat, és magadat az õ fájdalmas sírásától. viszont a mecsek babatea nagyon bevált. Igaz a babának nem neked :) Pocak rendeb tartó elemeket tartalmaz és nyugtató hatású gyógynövényeket... aszem citromfû, édeskömény és még valami.

18 hetes terhes vagyok. Anyukám nagyon beteg, áttétes agyrákos. Nagyon félek, hogy most elveszítem. Szerintetek mi lehet a babámmal ha egy ilyen trauma ér? Mit tehetnék?

Legjobb válasz: semmi baja nem lesz a babádnak jó eséllyel. nekem az apja halt meg a terhesség alatt és egészséges lett hála istennek. de kívánom, hogy jobban legyen anyukád.. neked meg sok erõt

semmi baja nem lesz a babádnak jó eséllyel. nekem az apja halt meg a terhesség alatt és egészséges lett hála istennek. de kívánom, hogy jobban legyen anyukád.. neked meg sok erõt
Én olyan 9 hetes terhes lehettem az elsõ babámmal, amikor kiderült, hogy édesanyámnak agytumora van, de sajnos neki már elég késõn vették észre, úgyhogy már nem tudtak segíteni. Édesanyámék egy másik városban éltek, ezért vártunk a hírrel, személyesen szerettük volna elmondani neki, hogy unokája lesz és nem telefonon. De sajnos már nem sikerült. Pár nap alatt elvitte a betegség. Az, hogy ilyen gyors lefolyású volt a dolog, egy orvosi hibának "köszönhetõ". Ezért nem tudtunk már vele beszélni. Kb. 12 hetes lehettem amikor temettük. Természetesen a babának nem lett semmi baja. Most is itt játszik mellettem, most 17 hónapos, és a 20 hetes pocaklakóm is itt ül a pocakomban. Szerintem, ha idõben észrevették volna a dolgot, akkor tudtak volna segíteni rajta. Van két ismerõsünk is, akit kezeltek és jelenleg is tünetmentesek.
Ne érjen ilyen trauma, szívbõl kívánom, hogy jobban legyen!! Ha netán mégis érne ilyen tragédia, akkor meg kell próbálnod nagyon erõsnek lenni a picurkád érdekében és gyorsan túltenni magad ezen. Te ismered az állapotát és az esélyeit, és ha olyan szörnyû a helyzet, akkor meg próbálj meg felkészülni erre. Talán én még keresnék egy pszichológust is, aki segíthet.
Igen, én is szaksegítséget ajánlanék. Nem kell mondani senkinek, de érdemes eljárni egy pszichológushoz, aki segít felkészülni rá, mert a hirtelen sokk neked is problémákat okozhat! Keress segítséget (ne barátot, olyat, aki tudja, mit csinál) szerintem már most!
Nagyon sok erõt kívánok ehhez a tortúrához amin most keresztül mész, de szerintem is az a legésszerûbb dolog ha agyilag és lelkileg is felkészíted magad erre a tragédiára a baba és a saját érdekedben is! De adja a jó Isten hogy ne veszítsd el az Anyukád! Nagyon sajnálom! Kitartás!! :( 22 hkm
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépem köszönöm mindenkinek az õszinte válaszokat. Azt hiszem megfogadom a tanácsokat. Hiszem nekem most már a kisbabám is fontos. Reménykedek, hogy Anyukám összeszedi magát. Mást sajnos amúgy sem tehetek. :(
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak. Nagyon sajnállak, hogy ilyen borzalmat kellett átélned. Mennyi idõs terhes voltál amikor megtörtént a baj?
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom a veled történteket. Iszonyú hogy az ember nem tehet semmit ellene. Az viszont egy áldás, hogy a baba egészségesen megszületett. Én is csak bizakodok, mást nem tehetek. Köszönöm, hogy írtál. Jó babázást és jó egészséget kívánok nektek!
Hogy vagy, kedves Kérdezõ?

Mikor lehet a babát strandra vinni? Most 3hetes a babám, nyáron már mehetünk vele?

Legjobb válasz: Szerintem is neked kell eldönteni, de ha jó árnyékos helyet találsz vele, viheted. De sztem ne egész napra..

Szerintem is neked kell eldönteni, de ha jó árnyékos helyet találsz vele, viheted. De sztem ne egész napra..
Szerintem még ne vidd. Az enyém 3, 5 hónapos, de még az nyáron "pihenünk". Lesz még idõd menni vele. Nem kell elsietni semmit. A strand egyébként is egy "kétlábonjáró" fertõzésveszély a felnõtteknek is.
A vízbe semmiképpen ne vidd be, mert nagy a fertõzésveszély, meg a napra is csak módjával. Legalább 50-es faktorszámú naptejet vegyél és azzal kend be, illetve 11 és 15 óra között ne érje a nap, mert magas az uv-sugárzás olyankor. Sajnos sok olyan tahó jár a strandra, aki a medencébe pisil vagy nem megfelelõen tisztálkodik, és ki tudja, hogy kinek milyen betegsége van. Erre te kevésbé vagy érzékeny, de a baba beteg lehet tõle. :-)
Majd jövõre.Iszonyú magas az UV sugárzás, meg tényleg nem a strandra való egy ilyen pici baba.Én biztos nem vinném a sok gombás lábú-fenekû fazon közé...
Igazából ez a Te döntésed ha nem viszed a napra stb...elvileg miért is ne de én pl. nem viszem még az idén az tuti. Most 4 hós.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek! inkább majd jövöre:)
szia! a kismama c. újság szerint természetes vízbe 8 hónapos kortól kb., strandra 1 éves kortól érdemes vinni. Azt írják, hogy a dokik a tengervizet tartják a legveszélytelenebbnek a baba egészségére. épp ma olvastam. persze ez csak egy vélemény, biztos van aki hamarabb strandoltatta a babáját és nem lett beteg és tuti van olyan is, akinek 1 éves kora után szedett össze valami betegséget a gyermeke strandon. szerintem ha mentek, inkább természetes vizet válasszatok elõször.
Nálunk az uszodában 8 hetes kortól lehet vinni a babákat babaúszásra. Ez lehet iránymutató, de neked kell döntened. Ha bárhova szabadba viszed a babát, még akkor is, ha árnyékban marad, ajánlatos 50 faktoros krémet használni a bõrén az elsõ évben legalább. Akkor is, ha nyárra már nagyobb a baba, de ha ennyire picike, akkor pláne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
7 hós a babám, jövõ hónapban fogom vinni strandra, de nagy napernyõt viszünk magunkkal, és árnyékos helyet keresünk. A bébipancsolóba is beviszem majd, nem hiszem, hogy ott bármit elkapna. De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit tart helyesnek.

Mikor lehet a babát ágyba szoktatni kis ágy helyet?

Legjobb válasz: Mivel én velük alszom, így nagyon hamar ágyba szokattam õket. A fiam 3 éves, a lányom 8 hónapos. Nem tudom, hogy mennyi idõs a babád, de ha egyedül alszik, akkor várd meg, míg biztonságosan mászik le fel. Mindenképp tegyél valamit az ágy mellé, hogy ne essen le ha forgolódik. Én nagyon örülnék, ha az enyém még kiságyban aludna, de még nappal is üvölt benne. Pedig a babakocsiban, és az ágyban azonnal elalszik.

Mivel én velük alszom, így nagyon hamar ágyba szokattam õket. A fiam 3 éves, a lányom 8 hónapos. Nem tudom, hogy mennyi idõs a babád, de ha egyedül alszik, akkor várd meg, míg biztonságosan mászik le fel. Mindenképp tegyél valamit az ágy mellé, hogy ne essen le ha forgolódik. Én nagyon örülnék, ha az enyém még kiságyban aludna, de még nappal is üvölt benne. Pedig a babakocsiban, és az ágyban azonnal elalszik.
A barátnõm kisfia áprilisban lesz 2 éves. Külön szobában alszik és még az ajtót is be kell zárni neki. Egy hónappal ezelõtt õ nyitott ajtót a barátnõmnek. Kimászott a kiságybol és utána meg is mutatta hogyan. Venni kelett neki egy kis gyerekheverõt amit nagyon imád. Az is körbe van magasitva, csak elöl nem ahol felmászik rá.
A kérdező hozzászólása: nem nagyon szeret kiságyban aludni 16honapos

Mi lehet a babám kezén? Irány az orvos? Részletek lent

a 10 hónapos picikém kezén van valami hólyafos dudor szer?ség.olyan mint ha vízhólyag lenne de inkább színtelen szemölcs.fogalmam sincs mi lehet.nem piros,gondolom nincs begyulladva.a párom szerint szemölcs de én félek hogy valami komoly..

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy himlõ, az is vízszerû hólyaggal kezdõdik.

Nem lehet, hogy himlõ, az is vízszerû hólyaggal kezdõdik.
A kérdező hozzászólása: tettem fel képeket a facebookra sajnos máshogy nem tudom ide beilleszteni!! aki akarja nézze meg: http://www.facebook.com/profile.php?id=1140025250&sk=photos#..
A kérdező hozzászólása: nem tudom hogy bárány himlõ e mert annyira nem vizes mint egy "vízhólyag"..nem akartam megint orvoshoz vinni mert már félek bemenni..lassan 2 hete nem voltam..örülök is neki elötte meg majd 2 hónapig jártunk midnig volt valami és össze vissza diagnosztizáltak :(azért jöttem elõbb ide hátha valaki tud valami okosat
Elsõ vagyok, sajnos nem tudom megnézni a képet, szerintem nincs jogosultságom hozzá, így nem tudok segíteni...de ha az lenne, akkor reggelre lesz rajta vagy 20db majd késõbb még több.
Szerintem vidd a dokihoz. Mindenképp pontosabb diagnózist ad, mint mi hozzá nem értõ emberek, ráadásul látatlanban.
Voltatok orvosnál?
A kérdező hozzászólása: na megjártuk..herpesz van a kezén...

Mi lehet a babámmal? Vagy én mit rontottam el?

7 hónapos a babám,5xeszik egy nap,tápszeres.Délben megeszik egy üveg bébikaját,szinte mindegyiket ami a korának megfelel? szereti.Tápszerb?l 200ml eszik kivéve este utoljára,mert akkor 235ml-t.Eddig 7-kor kelt és visszaaludt még 8-fél9-ig,majd 11t?l is aludt fél órát,du-án pedig szintén egy órát.Ez most felborult.Alig akar el aludni délután de ha nem alszik akkor este totál fáradt és már 7-kor kinyúl mint a béka.

Legjobb válasz: Szeles idõ.

Szeles idõ.
Szerintem sem bírja még egy 7 hós baba, hogy reggel 8-tól 1-ig fent tartani!Az énn 11 hósomat sem tudom!Általában fél 8-kor kel de már 10-10, 30-kor álmos!Kedves Kérdezõ!Ha álmosnak látod akkor tedd le aludni nyugodtan, én sosem voltam annak híve, hogy szenvedtetni a gyereket!ja és ráadásul az enyém is néha ha fél7-7-kor megébred akkor kapja a reggeli tápiját és még visszaalszik fél8-8-ig!Gondolj bele neked is milyen rossz ha álmos vagy még és nem hagynak aludni...az egész nap egy nyûg!
Én azt tapasztalom, hogy folyamatosan változnak a babák is, az alvásban is. 6 hós a kisfiam, tápszeres. 6 körül ébred, fél 7-kor tápszer(reggeli), aztán 9 és fél 10 között alszik egy kicsit, 10-re mindig felébred, akkor gyümölcsöt eszik(tízórai), utána el van, játszik, fél 2-kor fõzelék husival (ebéd), aztán valamikor nagy nehezen alszik egy órácskát a tejpépig (uzsonna), utána nem lehet lelõni fürdésig.:) 8 körül tápszer (vacsora). Sajnos még nem alszik reggelig, általában 4-5 körül felébred, kap egy kis teát és visszaalszik, de 6-nál tovább sose. Szerintem rájuk is hatással vannak a frontok, ill. nálunk kedvezõen befolyásolta a ritmust a múltkori óraátállítás.:)
A kérdező hozzászólása: Kisebb-nagyobb csúszkákkal szinte nálunk is így van.Nem akarok erre rágörcsölni, csak van aki azt mondja sok a 3-szori alvás van aki szerint miért ne. Igazából neki akarok jót, hogy szegénykém ne össze-vissza legyen.Elég ha a fogzás, talán betegség vagy idõjárás bekavar.De mégis azért kell egy kis napirend.
Szia, nem tudom segít-e de leírom a fél éves babám hogy alszik nap közben. Reggel 6-fél7 fele kel, még elvan egy picit, háromnegyed7 fele szopiztatom.Utána játszik, 8-fél9 fele teszem le, ahogy álmos lesz, van hogy 9.Általában fél órát alszik csak, utána szopi, aztán fél 12-12 fele leteszem, mert álmos lesz.Jó esetben alszik 1-2 ig, ha nem akkor is visszaaltatom, igazából nem tudom miért kel fel, de nem elég neki fél óra alvás.Aztán 2 körül kaja, utána 4 fele még alszik egyszer fél órát, utána gyümi, majd 7 körül fürdés, utána szopi és alszik reggelig. De az elmúlt héten nekem is nagyon nyûgös volt, pedig nem jellemzõ rá.
Elõzõ vagyok. Szerintem nem lehet még ilyenkor elrondani úgy a babát, hogy max 1-2 hét alatt ne rázódjatok bele az új menetrendbe:) Szóval amit írtam egy alternatíva csupán, de mondjuk így tud aludni is, enni is, és Te sem készülsz ki, nem utolsósorban:)
A kérdező hozzászólása: folyt.köv nem fejeztem be bocsi, csak el kellett mennem:-)) Most nálunk az a helyzet, hogy fél 7-kor kelt és 7-kor evett a drágám szokás szerint.Majd kimentem csinálni a dolgom, kicsit felhúztam a redõnyt(gondolván úgysem alszik el)de elszunnyadt.úgy ahogy szokott, és 8-kor fel is ébredt.Öltözés, peluscsere stb.Majd letettem játszani, 10-kor ismét evett, majd elmentünk a boltba, nézelõdött, elvolt.hazajöttünk és láttam, hogy kicsit álmos.Betettem a kiságyba(sose szoktam oda tenni, mivel napközben nem alszik ott, bármennyire is szeretném)kicsit játszott és legnagyobb meglepetésre el is aludt.Ez volt 11:30-kor szerintem lassan felébred és utána úgyis ebéd.Ha szerencsém van akkor ebéd után és egy kis játék után újra elalszik a kiságyban és akkor ha jót alszik bírja estig.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, jó lenne amit írtál, csak az a gond, hogy nem bírja ki még reggel 8-tól 1-ig.
Szerintem hagyjad, hogy reggel visszaaludjon, azzal nincs is baj, és akkor csak fél egykor tedd le aludni, hidd el pár nap alatt megszokja és majd hosszabban fog aludni, mert akkor már ténylegesen álmos lesz. Nekünk ez nagyon bevált és hát ha megy majd bölcsibe akkor is ilyen a menetrend. Én azt csinálom, hogy olyan fél 11 körül lemegyünk a játszóra fél 12-ig utána kaja és alvás, de nekem 7-kor kel a Manóm, és eddig bírja max, de ez már nagyon jó nekem is és neki is. A játszóra már nagyon kicsin is vittem, van nálunk olyan hinta amibe már kicsiket is bele lehet tenni. Eleinte csak hintáztunk utána hagytam már a homokba is mászni, imádja.
A kérdező hozzászólása: Attól is tartok, ha elkezdem kiváltani a tízórait gyümire akkor hamarabb megéhezik és megint borul minden.
A kérdező hozzászólása: Nálunk még az is a gond, hogy este fél 8 elõtt már legtöbbször alszik, ilyenkor ébred fel reggel fél6-kor, ha viszont késõbb alszik el este ami ritka, értelem szerûen késõbb is kel reggel.A kaja úgy van, hogy 7-kor, 10-kor, 13-kor(ez már bébikaja)16-kor és 19-kor.
A kérdező hozzászólása: Akkor valószínû már nem "igényli" utána az alvást annyira?(bár jelzem mindig visszaalszik, fõleg ha már fél 6 fele elkezd kukorékolni)Akkor eszik és kezdhetem vele a napot?De mi van ha nem bírja ki 10-ig és álmos, nyûgös lesz nem baj ha nem hagyom aludni majd csak kaja után?Viszont ilyenkor meg csak fél órát alszik és emiatt már fél 1 felé álmos alíg bírom vele kihúzni 1-ig azaz ebédig.
Szerintme az is lehet, hogy nincs eléggé elhúzva neki a délelõtti alvás, mert szerintem nagyon hamar elszik, ha már 11-kor is alszik egyet. Ahogy nõnek egyre tovább bírnak fennmaradni. Legalábbis nekünk ez volt a gond. Próbáltam tartani a megszokott ritmust, hogy délelõtt is laszik, aludt ugyan, de délután viszont ordított, amikor le akartam tenni, de nem bírta fektetésig, aztán rájöttem, hogy a normális eset az, hogy ha délelõtt nem alszik és délután többet, és lassan rászoktattam, hogy kihúztam a délelõtti alvást, persze nem ment azonnal.Két hét múlva már egyszer aludt egy nap 2 órát, ebéd után, és bírta olyan este 7-8-ig. Nekem mindezt 8-9 hónaposan kezdte a lányom, és most 1 évesen már csak egyszer alszik egy nap.
Szerintem rossz a napirendje neki. Reggel egyszer kellene kelnie aztán majd délelött aludnia majd megint délután. lehet túl sokat alszik délelött így nem akar délután. az etetés nem hiszem hogy befolyásolja, nekem is tápis a babám, ahbár kevesebbet eszik, de szerintem itt az alvások nem jók. Szerintem ha 7-kor megeteted ha nem alszik el ne tedd le semmi képpen sem.
A kérdező hozzászólása: Lehet, de egész 7-en???:-)))
A kérdező hozzászólása: Úgy látszik kialakulóban van valami.Már tegnap is fél7-kor kelt és 7-kor tápszer, majd visszaaludt fél 9-ig, evett 10-kor elmentünk sétálni, hazajöttünk.Most is elaludt a kiságyban fél12-kor gondolom megint felébred fél 1 után és ha ebédelt kicsi játék ez az és egy órát megint alszik majd amivel bírja estig. Tök jó!!
szerintem jön a foga.
Nem lehet, hogy a foga jön? Próbáld ki, amikor ennyire sír, kend be elöl az ínyét Dentinox-N géllel. Ez rögtön hat, és ha ez a baja, akkor abba fogja hagyni a sírást.
Mi is így vagyunk, és szintén 4 hósan.Nálunk fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Rágja az ujjait, de nem látom hogy meglenne dagadva az ínye.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!